Sc Deraforce Dezi Srl

Deratizare · înregistrat cu 7 lună(i) în urmă
București Sector 2
Cere Oferte >

comentarii client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

verificările de securitate

Număr de telefon corect
Adresă de e-mail corectă
Card de Credit valid

fondat în/ data începerii

2013
Dezinsectie si deratizare Bucuresti – Servicii complete dezinsectie, deratizare, eliminare daunatori, gandaci, furnici, paianjeni, plosnite, purici.

Oferim servicii dezinsectie si deratizare pe teritoriul Municipiului Bucuresti, in baza autorizatiei Nr. 79/1740198/01.07.2019 emisa de Primaria Municipiului Bucucuresti, folosind solutii avizate de Ministerul Sanatatii.

Telefon de contact pentru dezinsectie si deratizare
Telefon: 0723.516.975
Site: www.curatenie-perfecta.ro

Dezinsectie tantari profesionala.
Dezinsectie gandaci si alti daunatori.
Solutii folosite

Folosim insecticide profesionale si aparate de ultima generatie.
Serviciile noaste te vor ajuta sa scapi de gandacii de bucatarie nedoriti. Fara a folosi solutii profesionale, este foarte greu, daca nu imposibil sa scapi de gandacii de bucatarie. Sunt rezistenti la tot felul de solutii comerciale, insa daca veti folosi solutiile oferite de noi, in cel mai scurt timp veti scapa de acesti daunatori.
Tratamentul de dezinsectie impotriva gandacilor se face daca ai casa infestata de gandaci si trebuiesc luate imediat masuri. Gandacii de bucatarie sunt purtatori de germeni si raspandesc tot felul de boli in locuinta dvs. Gandacii se hranesc cu alimente stricate din pubele de gunoi, acestia poarta diverse organisme bacteriene pe care le depun mai tarziu pe alimentele ce ajung in contact cu ei. Prin urmare, este extrem de important sa iti pastrezi casa fara gandaci sau alt fel de insecte.
Cui ne adresam.

Oferim servicii dezinsectie si deratizare pentru asociatii de bloc, asociatii de locatari, cladiri, birouri, case, vile. Oferim solutii impotriva rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor. Daca ai o gradina si ai probleme cu sobolani, soareci, te putem ajuta sa scapi de ei. Daca stai la curte si tantarii nu-ti mai dau pace, noi avem solutia pentru tine.

Contacteaza-ne si specialistii nostri te vor ajuta sa scapi de acesti daunatori si sa-ti pastrezi locuinta curata tot timpul.
Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Deratizare.