Sprintmove Company

Transport Mobilă · înregistrat cu 6 an(i) în urmă
București Sector 6
START

Comentarii Client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

Verificările de Securitate

Număr de telefon corect
Inca din 2007 SprintMove ofera servicii complete de mutari mobila Bucuresi, national si international, astfel dobandind de-a lungul anilor o pozitie de top in cadrul firmelor de mutari din Romania. Oferind servicii complete cu transparenta totala am demonstrat ca si la noi in tara pot exista servicii de relocari si transport mobila la standarde europene.

Cu fiecare lucrare utata am primit recomandari din partea clientilor nostri multumiti. Am pus intotdeauna clientii nostri pe primul loc ceea ce ne-a creat un brand in domeniu firmelor de mutari. Ne aflam aici datorita voua, datorita faptului ca ati apreciat efortul pe care l-am depus la fiecare lucrare, castigand noi clienti si recomandari.mutari-mobila-Bucuresti-SprintMove-Company

Apeleaza la firma de mutari mobila SprintMove Company pentru relocarea sediului dumneavoastra sau mutarea locuintei. Alaturi de noi veti beneficia de estimare GRATUITA efectuata chiar la sediul sau locuinta dumneavoastra de catre expertul nostru in logistica. Acesta va stabili pretul corect prin evaluarea tuturor factorilor implicati in procesul unei mutari.

Asigurand siguranta si integritatea bunurilor clientilor prin contract, ii eliberam de stresul relocarii. Firma de mutari mobila SprintMove garanteaza acestea prin polita de asigurare in valoare de 100.000€. Pe langa aceasta asigurare, noi va vom garanta integritatea mobilierului prin ani de experienta, profesionalism si echipe extrem de competente.
Cere o ofertă >
Cere 4 oferte pentru Transport Mobilă