Stamate Instal Primordial Construct Srl

Proiectare Instalatii Termice · înregistrat cu 5 an(i) în urmă
București Sector 4
START

Comentarii Client

Cere oferte pentru a verifica evaluările.

Verificările de Securitate

Adresă de e-mail corectă
Prin experienta acumulata pe parcursul anilor, suntem siguri ca ne putem ridica la cele mai exigente pretentii din partea clientilor nostri Va furnizam servicii sanitare rapide, eficiente si de încredere.
Va putem ajuta la rezolvarea si consilierea cu privire la o gama larga de aspecte sanitare comune si mai complexe, incluzând:
- Scurgeri de apă - conducte sparte, crapate, inghetate sau scurgeri din rezervoare, robineti defecti, scurgeri din boilere;
- Blocaje ale canalelor de scurgere, chiuvete blocate, pompe de presiune defecte la cabinele de dus, pompe bideuri. - Senzori pentru depistarea scurgerilor de gaz + electro-ventil
- Montaj - boilere (electrice, pe gaz, pe lemn ) hidrofoare, pompe, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, filtre si statii de tratarea apei, sisteme complete de canalizari, cazi de baie, cazi hidromasaj, jacuzi, cadite dus, wc-uri, bideuri, chiuvete, lavoare, scurgeri, coloane apa calda-rece.
Va consiliem cu privire la proiectarea, procurarea si instalarea acestor instalatii sanitare. Pentru mai multe detalii, poze, video, sfaturi utile, etc , puteti intra pe pagina noastra de facebook Persoana de contact : Stamate Liviu Tel :
Cere o ofertă >
Cere 5 oferte pentru Proiectare Instalatii Termice