Obține 4 Oferte de preț pentru Proiectare.

153 Proiectare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Proiectare

Anthouse Constructii S.R.L.

Anthouse Constructii S.R.L.

Fiind o firmă cu o vastă experiență în execuție (avem peste 50 de case construite la activ) știm exact cum să-ți proiectăm casa ca tu să ai cele mai mici costuri în execuție și în același timp să beneficiezi de spațiul util dorit. Te ghidăm pas cu pas de la concept până la execuție. Firma noastră realizează atât partea de proiectare cât și execuție. Atuul nostru este ca într-un singur loc găsești toate serviciile.
Iosif Ovidiu Herpai

Iosif Ovidiu Herpai

Tânăr dar cu experiență Profesez într-un birou de proiectare unde am parte de un colectiv profesionist cu care ma pot consulta pentru orice nelămurire, dar vreau sa încep sa iau și lucrări proprii pentru a-mi dezvolta propria afacere, fiind la început preturile sunt mai accesibile.
Ria Engineering & Consulting Srl

Ria Engineering & Consulting Srl

RIA ENGINEERING & CONSULTING SRL a luat fiinta in anul 2016 avand la acel moment ca domeniu principal de activitate “Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”. Incepand din luna August 2019 ne-am extins domeniul de activitate adaugand in portofoliu si “Lucrari de instalatii electrice si tehnico-sanitare si alte lucrari de instalatii pentru constructii”. Inca de la infiintare societatatea noastra s-a axat pe dezvoltare si in acest sens s-a investit in ceea ce privest
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Proiectare  Înregistrare Pro - Gratuit