Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Apartamente.

370 Firme de Renovari Apartamente sunt gata.

CERE 5 OFERTE

Top 25 Firme de Renovari Apartamente

Daniel I.

Daniel I.

Renovez si amenajez apartamente de la 0 la preturi decente urmand si respectand cu strictete toti pasii necesari pentru a oferi cea mai buina calitate. Asigur lucru curat si ordonat, posed scule profesionale, am experienta de peste 10 ani in amenajarea locuintelor, ofer seriozitate si punctualitate.
Geanipici Company Srl

Geanipici Company Srl

Firma specializata in constructii si renovari,ne ghidăm toate proiectele de lucru bazate pe seriozitate,profesionalism,si respectarea termenilor contractuali de incepere si finalizare a lucrărilor de renovare sau consolidare.
Iulian Stefan B.

Iulian Stefan B.

Buna ziua sunt o persoana foarte serioasa si priceput in mai toate:finisari interioare exterioare si imi place sa fac pe cat este mai bine sa fie clientul multumit prefer sa fac calitate nu cantitate multumesc o zi buna si astept oferte
IONUT B.

IONUT B.

INGINER Lucrari COMPLETE de AMENAJARI Interioare - Exterioare, Renovari APARTAMENTE (Tencuieli, Zugraveli , Rigips, Lavabila, Glet, Gresie, Faianta, Parchet, Instalatii Electrice, Sanitare ,Izolatii Polistiren, Piatra) - CONSTRUCTII CASE INGINER Lucrari complete de AMENAJARI Interioare si Exterioare (Zugraveli , Rigips, Glet, Lavabila, Tencuieli , Izolatii Polistiren , Gresie , Faianta, Instalatii Electrice, Placat Piatra, CONSTRUCTII CASE, La Cele Mai Avantajoase Preturi. Oferim Calitate ,Ga
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Isabelle Stoichita
Renovari Apartamente   10/12/2019

Lucrarea a fost realizata mai repede decat am estimat, baietii sunt atenti si lucreaza bine si curat. Pretul a fost unul corect. Recomand cu incredere.

Dacă eşti un profesionist în Renovari Apartamente  Înregistrare Pro - Gratuit