Oferă Servicii
Reparații PC

Obține 4 Oferte de preț pentru Reparații PC.

168 Firme Reparații PC disponibili.

De ce ar trebui să preferi HomeRun pentru Reparații PC?

 • În total 168 Firme Reparații PC sunt pregătiți să ofere servicii de cea mai bună calitate.

 • În medie 4,6 puncte de rating vă ajută să alegeți furnizorul de servicii potrivit.

 • Colecția de 56 recenzii reale și aprobate va fi utilă pentru decizia dvs.

 • Anul trecut 154 de clienți pentru servicii de Reparații PC au avut încredere în HomeRun.

 • Vrem să fim siguri că toți profesioniștii noștri oferă cel mai bun serviciu. Avem grijă ca tu să îți realizezi proiectul în liniște.

Top 40 Firme Reparații PC

Gheorghe M. photo

Gheorghe M.

28.01.2023

Reparații PC · Sector 3, București

Specialist cu experienta vasta, peste 20 de ani, in calculatoare. Instalari PC: sisteme de operare, configurari sisteme de operare, retelistica, servere, configurare retea, configurare Office, etc.

Asistenta IT photo

Asistenta IT

31.07.2023

Reparații PC · Sector 3, București

Sunt atent la detalii, explic situatia pe intelesul clientului, ofer cele mai bune solutii.

BMM SECURITYLINK S.R.L. photo

BMM SECURITYLINK S.R.L.

24.03.2022

Reparații PC · Targu Mures, Mureș

BMM SECURITYLINK este o societate cu răspundere limitată care asigură servicii în domeniul IT&C (tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor) pentru persoane fizice și juridice, în Târgu Mureș, cum ar fi: -service IT; -intervenții punctuale, în baza unor contracte, pentru cabinete medicale, birouri...

DORADO SYSTEMS - Service IT Profesional photo

DORADO SYSTEMS - Service IT Profesional

16.04.2024

Reparații PC · Sector 6, București

Întreţinerea corecta a laptopurilor si calculatoarelor reprezintă corectarea din timp a eventualelor probleme. Funcţionarea defectuoasă va incetini treptat rularea corectă pana la aparitia defectelor. Ideal este ca persoanele care nu au pregătirea tehnică necesară să externalizeze serviciile de...

YGN PROFESSIONAL BUSINESS photo

YGN PROFESSIONAL BUSINESS

12.01.2023

Reparații PC · Sector 2, București

Echipa noastră este specializată în mai multe domenii de activitate. Avem la activ multe solicitări îndeplinite cu succes, iar satisfacția clientului nu s-a lăsat niciodată așteptată. Suntem o echipă serioasă si dotată în acest domeniu.

IT Sales Force photo

IT Sales Force

12.02.2024

Reparații PC · Sector 1, București

Cu o experienta de aproape 8 ani de zile in domeniul serviciilor IT, executam atat proiecte mici cat si proiecte majore

Compel photo

Compel

30.07.2022

Reparații PC · Cluj-Napoca, Cluj

Totul a încept în 2012, într-o dupamasă, prin mijlocul săptămânii, pe masa din bucătărie unde a avut loc prima intervenție de acest gen. Era primul laptop care aștepta să fie luat cu asalt datorită curiozitații care aștepta să își întreacă propriile limite. ​ Anii au trecut, iar datorită...

Service OnLaptop photo

Service OnLaptop

15.04.2024

Reparații PC · Sector 2, București

CONTACTEAZA-NE PENTRU ORICE INFORMATIE LEGATA DE PRODUSELE ȘI SERVICIILE NOASTRE. NE VOM STRADUI SA ITI OFERIM UN RASPUNS RAPID LA INTREBARI SI VOM LUCRA IMPREUNA PENTRU A GASI CELE MAI BUNE SOLUTII PENTRU ORICE SITUATIE!

Service Dralex IT SRL photo

Service Dralex IT SRL

08.11.2022

Reparații PC · Sector 6, București

Service DrAlex IT - Reparatii Laptop a fost infiintat in 2007 cu o singura misiune: sa aduca un excelent serviciu de reparatii laptop & calculatoare in sector 6. Pasiunea noastra pentru excelenta este cea care ne-a inspirat sa ne deschidem afacerea si continua sa ne conduca si astazi. Oferim...

Eduard B. photo

Eduard B.

09.03.2023

Reparații PC · Sector 6, București

Experienta de peste 5 ani in depanari, mentenanta calculatoare si laptopuri cat si asamblari de calculatoare, corectitudine si transparenta fata de client, ma deplasez la domiciliul clientului pe raza Bucuresti - Ilfov pentru diagnoza, asamblare pc si reparatie daca este posibila pe loc.

Alexandru B. photo

Alexandru B.

07.11.2022

Reparații PC · Sector 6, București

Sunt o persoana pasionata de tot ce tine IT Hardware si Software, atat PC-uri / Laptoprui cat si Smartphonuri / Console. Din respect si pasiune pentru IT, repar si intretin o gama larga de produse.

DC Soft GSM photo

DC Soft GSM

12.08.2023

Reparații PC · Sector 2, București

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul serviciilor si repararea echipamentetor electronice impreuna cu o echipa de specialisti, Daly in colaborare cu DcsoftGSM si Top MyService Team vine in intampinarea dumneavoastra oferind suport tehnic si acoperind o arie larga de reparatii a...

Help For It Office photo

Help For It Office

19.07.2022

Reparații PC · Sector 1, București

De peste 18 ani oferim suport IT&C companiilor si le sustinem obiectivele de afaceri: externalizam integral sau lucram alaturi de departamente IT intern, acoperim riscurile informatice, oferim solutii pentru situatiile de nefunctionare a sistemelor IT si suportul tehnic necesar pentru a evita...

Ioan Florin P. photo

Ioan Florin P.

05.04.2023

Reparații PC · Oradea, Bihor

Reparatiile se fac cat mai repede posibil , ofer servici de calitate la preturi decente .

Vlad R. photo

Vlad R.

13.02.2023

Reparații PC · Bacau, Bacău

Specialist cu studii in domeniul informatic și cu o experiența de peste 7 ani in reparații și configurări hardware dar și software.

One Core Spark photo

One Core Spark

22.03.2022

Reparații PC · Sector 4, București

Cu o experiență de peste 9 ani în sectorul IT, echipa noastră de experți a oferit sprijin pentru o gamă largă de companii din Romania.

Victor B. photo

Victor B.

04.09.2022

Reparații PC · Sector 4, București

Instalare/reparare si/sau reinstalare WINDOWS pc sau laptop. Devirusare si instalare antivirus pe laptop sau calculator Recuperare de date Instalare si configurare dispozitive de tip TOKEN (certsign/gidisign) pentru semnatura electronica. Schimbare mufa de retea/montaj cablu (UTP).

Andrei Ionut T. photo

Andrei Ionut T.

09.04.2023

Reparații PC · Brasov, Brașov

Cu o experienta in domeniul IT de peste 7 ani, ofer servicii de configurari si reparatii sisteme PC, la preturi accesibile: - inlocuiri componente PC (ex. placi de baza, ssd, hdd, memorii ram, placi retea, procesoare, sisteme de racire aer/lichid, carcase, surse, etc.) - instalari componente PC...

Cornel B. photo

Cornel B.

19.05.2022

Reparații PC · Timisoara, Timiș

IT hardware 17 ani experienta în mentenanță reparatii instalări software depanare devirusare rezolvare orice problema în cel mai scurt timp la domiciliul meu sau al clientului

Attila A. photo

Attila A.

10.04.2024

Reparații PC · Sector 2, București

Eu sunt Albert, expertul tău IT de încredere. Sunt aici pentru a te ajuta cu nevoile tale IT de acasă, de la repararea computerului până la configurarea rețelei tale. Te pot ajuta cu orice configurație de computer, conectarea unui computer desktop la rețeaua ta. de acasă sau configurarea unui...

Desicom Media photo

Desicom Media

21.09.2022

Reparații PC · Sector 2, București

Oferim reparatii PC / calculator, instalare Windows, configurare programe antivirus, instalare si activare pachet Office, creare backup, devirusari, optimizare viteza de incarcare, upgrade componente.

Înregistrare Pro - Gratuit

Cum funcționează Reparații PC în HomeRun?

Spune-ne De Ce Ai Nevoie

Răspunde la întrebări specifice nevoilor tale și completează solicitarea în doar 2 minute.

Compară Oferte

Primește oferte de la profesioniștii care se potrivesc cel mai bine solicitării tale.

Alege cea mai bună ofertă pentru tine.

Adresează întrebările tale profesioniștilor și vezi evaluările anterioare. Alege cea mai bună ofertă pentru tine!

Întrebări frecvente

 • 1- Trebuie să plătesc pentru a face o cerere pe site-ul HomeRun?

  Crearea unei cereri de servicii, primirea de oferte și contactarea profesioniștilor sunt complet gratuite pe HomeRun.

 • 2- Cât durează să primesc ofertele?

  De obicei, profesioniștii pot vizualiza cererea în câteva ore, până la 3 zile. Între timp, ne propunem să venim cu cele mai bune oferte. Acestea vor fi transmite prin e-mail și SMS. După ce ai primit notificarea „Ofertă de preț primită”, te poți conecta la sistem, poți consulta ofertele și apoi să o selectezi pe cea care o consideri cea mai bună pentru tine.

 • 3- Cum funcționează competiția de oferte HomeRun?

  HomeRun îți oferă posibilitatea de a primi oferte de la mai mulți profesioniști, ceea ce te ajută să nu depinzi de un singur furnizor de servicii. Primind mai multe oferte competitive, vei avea mai multe opțiuni și prețuri rezonabile.

 • 4- Evaluările clienților pe HomeRun sunt reale?

  Toate evaluările pe care le vezi în profilul unui profesionist sunt reale și verificate. Ne asigurăm că toate aceste lucrări sunt terminate și că recenziile sunt reale.

 • 5- Cât costă serviciul de Reparații PC la HomeRun?

  Prețurile pentru serviciul de Reparații PC la HomeRun variază între 200 Lei și 300 Lei în funcție de detaliile lucrării.

Înregistrare Pro - Gratuit