Top 10 Instalații Gaze În Sector 2, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Gaze.

CERE 4 OFERTE
Grand gaz instal termo

Grand gaz instal termo

Instalații Gaze · Sector 2, București
Firma autorizata ANRE pentru instalatii gaze, verificari la maxim doi ani, revizii la maxim zece ani, contoare fiscale, separari, modificari instalatii gaze, montare sisteme de detectie electrovana si senzor de gaze cu conexiune wireless sau cablu.
Gheorghe  Tudor

Gheorghe Tudor

Instalații Gaze · Sector 1, București
Ut reparatiicentrale termice ,aer conditionat montaj centrale termice si aparate aer conditionat instalatii sanitare termice si gaze
Victoserv

Victoserv

Instalații Gaze · Sector 1, București
Firma autorizata ANRE si ISCIR,realizeaza lucrari instalatii gaze,verificari si revizii instalatii gaze,montaj detectoare gaz,instalatii termice,instalatii sanitare,verificari centrale termice
Sc direct gaz metan srl

Sc direct gaz metan srl

Instalații Gaze · Sector 3, București
În primul rînd seriozitate al doilea ofer cele mai bune materiale de pe piața la prețuri foarte bune
Adrian Ionescu

Adrian Ionescu

Instalații Gaze · Sector 2, București
Specialiștii noștri repară conductele care furnizeaza apă și gaz, precum și cele de canalizare atât pentru locuințe cât și pentru societăți. Realizăm instalații sanitare pentru căzi, chiuvete, toalete si aparate electrocasnice. Realizăm instalații electrice pentru construcții și fixam probleme deja existente. Ne punem experiența de peste 20 ani în slujba clienților noștri!
Gaz Expert Dens

Gaz Expert Dens

Instalații Gaze · Sector 2, București
SC Gaz Expert Dens SRL societate autorizata ANRE Societatea nostra uta instalatii de gaze, verificari tehnice la instalatiile de gaze naturale, montaj senzori de gaz si electrovane, reparatii si interventii cu maxim profesionalism si promptitudine, numai cu persinal califixat si autorizat in domeniul instalatiilor de gaze.
Pratco Srl

Pratco Srl

Instalații Gaze · Sector 3, București
Servicii profesionale de instalații de utilizare a gazelor naturale, instalații termice și de încălzire pentru clienți fericiți. Ingineri și instalatori autorizați ANRE și ISCIR oferim din anul 1991 servicii complete de proiectare, furnizare, montaj, verificare, întreținere și reparare instalații de utilizare a gazelor naturale și a instalațiilor termice casnice, industriale, de blocuri și birouri în București și localitățile limitrofe. Executăm: Instalații de Utilizare Gaze Naturale -
Proexpert Gaz Instal

Proexpert Gaz Instal

Instalații Gaze · Sector 5, București
Pro Expert Gaz Instal are ca principal obiect de activitate prestarea de servicii de verificare/revizie si remediere a instalatiilor de gaze naturale. Am pornit pe acest drum cu dorinta de a veni in sprijinul dumneavoastra prin oferirea de servicii profesionale realizate de instalatori profesionisti, specializati in utia instalatiilor de gaze naturale. Ce ne recomanda ? -Eficienta -Calitatea -Profesionalismul -Seriozitatea
Instalatii Gaze-Termice

Instalatii Gaze-Termice

Instalații Gaze · Sector 2, București
Firma autorizata ANRE (www.anre.ro) si agreata Distrigaz-Engie pentru instalații gaze in București si Județul Ilfov. Instalatorul tău pentru lucrări autorizate instalații gaze: proiectare si execuție, verificări si revizii periodice, montaj aragaze, detector-senzor de gaze, remedieri si întreținere.
Gheorghe Mihai Cosmin

Gheorghe Mihai Cosmin

Instalații Gaze · Sector 2, București
Instalator autorizat gaze/apa serios cu adevarate competente ale meseriei , execut montaj centrale, calorifere, sezor gaz cu electrovana, aragaz, hote, incalziri , modificari, revizii, scurgeri , bai tot ce tine de gaze si sanitare. Calitate in executie la preturi rezonabile.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Horia S.
Instalații Gaze   23/01/2021

Serviciul prestat a fost foarte bun. Mi a plăcut modul de executare, îngrijit, comunicarea cu dl Gheorghe, au fost respectate termenele convenite, precum și detaliile lucrării, inclusiv prețul. Îl recomand pentru lucrări de calitate.

         
Patricea P.
Instalații Gaze   05/01/2021

Sunt extrem de multumita de modul in care a decurs toata colaborarea. Au fost extrem de prompti, au raspuns cu rabdare intrebarilor mele si au efectuat lucrarea cu profesionalism. Recomand cu incredere!

         
Anca B.
Instalații Gaze   29/12/2020

Multumesc, in numele tuturor vecinilor de scara, echipei dvs si in special d-lui Gheorghe Ion care cu proptitudine , profesionalism si intelegere fata de situatia noastra ne-a scos din necaz. A fi om e lucru mare, iar Oamenii raman Oameni chiar si in pandemie....

         
Andreea M.
Instalații Gaze   10/12/2020

Promptitudine, seriozitate. Lucrarea a fost destul de complexa si sunt foarte multumita de rezultat. Recomand cu incredere! :)

         
Constantin L.
Instalații Gaze   06/12/2020

Foarte mulțumit de aceasta echipă de instalatori, au fost: punctuali, buni meseriași și cu o ofertă de preț rezonabilă. Succes in continuare!!!

         
Stefan H.
Instalații Gaze   24/11/2020

Foarte mulțumit de serviciile profesionale oferite de Dl. Ion. Un om înțelegător ce m-a ajutat intr-o situație in care nimeni nu voia să intervină.

         
Corneliu S.
Instalații Gaze   12/10/2020

S a prezentat echip mai devreme decat era stabilit au executat lucrarea in conditii foarte bune Multumesc

         
Sorin D.
Instalații Gaze   01/10/2020

Pentru verificarea instalației la 2 ani...Comunicarea foarte bună- răspuns prompt si pe mesagerie si pe apel. Programarea a venit repede, iar prețul a fost cel mai bun de pe piață..Mulțumesc!

Dacă eşti un profesionist în Instalații Gaze  Înregistrare Pro - Gratuit