Top 10 Instalator În Soimari, Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalator.

CERE 4 OFERTE
Goerge Craciun

Goerge Craciun

Instalator · Ploiesti, Prahova
Seriozitate si am pachet de servici mai ample.construiesc si instalatii sanitare .electrice si centrale electrice si pe lemne.plus consiliere la toate instalatiile.plus montare mobila.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Anca S.
Instalator   11/11/2020

Foarte punctual si serios. Daca a constatat ca problema a fost alta decat cea semnalata, a mers si a cumparat cele necesare pentru reparatie. Pret bun, de asemenea.

         
Georgian G.
Instalator   25/09/2020

Rapid, prompt, servicii de calitate. Recomand cu mare drag daca sunteti in cautarea unui instalator. Cu siguranta voi reveni daca voi avea nevoie.

         
Andreea S.
Instalator   24/09/2020

Un om deosebit! Rar gasesti asa profesionist!Serios,punctual,dedicat, munca de calitate,lucreaza foarte ingrijit, preturi foarte bune, nu am cuvinte! Recomand din tot sufletul, si cu siguranta vom colabora din nou! Multumesc mult!

         
George M.
Instalator   16/09/2020

Ce sa mai spun in afara de cele 5 stele acordate? -a fost punctual, a venit chiar putin mai devreme decat ora stabilita, -mi-a explicat cu rabdare tot ce e de facut, variante, avantajele si dezavantajele fiecareia, -a lucrat ingrijit, a avut toate sculele necesare, -mi-a lasat o impresie buna si ca om, -sunt multumit, recomand cu caldura.

         
Nicu I.
Instalator   02/09/2020

Totul a decurs normal. Înlocuire centrală veche cu una noua , plus mici modificări traseu țevi. Recomand.

         
Liviu C.
Instalator   01/09/2020

Foarte mulțumit de serviciul oferit de Claudiu! Lucrarea a fost făcută rapid, fără întârzieri și profi!

         
Madalina M.
Instalator   29/08/2020

Domnul Robert este un profesionist. A avut rabdare cu noi si ne-a indrumat in alegerea materialelor. Nu a pierdut niciun minut. Recomand cu incredere :)

         
Simona V.
Instalator   21/08/2020

Foarte serios, foarte bun meserias, lucreaza foarte bine si curat, este atent la detalii si minutios. Sunt extrem de multumita si il recomand cu cea mai mare incredere.

Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit