Top 10 Instalatori Gaze În Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Gaze.

CERE 3 OFERTE
SC As-romprim SRL

SC As-romprim SRL

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Seriozitate si profesionalism. Tinem in permanenta legatura cu beneficiarii pentru ca acestia sa cunoasca etapele si stadiile lucrarilor.
Lic 29 Instalatii srl

Lic 29 Instalatii srl

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Lic 29 Instalatii srl isi propune inca de la inceput sa ofere clientilor produse de calitate la cele mai bune preturi  . Suntem o echipa tanara, dinamica si ambitioasa, gata sa va ajute in alegerea celor mai bune solutii in domeniul instalatiilor termice.
RAMFI INSTAL S.R.L. 

RAMFI INSTAL S.R.L. 

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Domeniul de activitate al societatii noastre este de instalatii gaze naturale (retele si instalatii utilizare gaze naturale), instalatii de    incalzire, instalatii ventilatie si climatizare, instalatii sanitare si de canalizare
Tucasa Instal

Tucasa Instal

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Proiectarea si executia instalatiilor care utlizeaza gaze naturale pentru locuinte, hale, cladiri de birouri etc. cu executia instalatiei pentru aragaz si centrala termica pentru apartamente - doua focuri
Arendas Marin

Arendas Marin

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Instalator cu experiență de peste 20 ani execut lucrări de instalații termice, sanitare, gaze, aer condiționat la cele mai bune preturi si calitate. Ofer factură, chitanța si garanție pe lucrare.
Wattvisor 

Wattvisor 

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Wattvisor a luat fiinta in anul 2003 avand ca obiect de activitate principal proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale, GPL si a instalatiilor termice.
SIMSTAR

SIMSTAR

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Proiectare şi execuţie reţele, branşamente și instalaţii de utilizare gaze naturale. Montaj centrale termice, instalații de incălzire și instalații sanitare
Ing. Instalator Lucian M.

Ing. Instalator Lucian M.

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Pot executa lucrari complexe la blocuri, sedii de firme, case. In decursul timpului am finalizat instalatiile sanitare a peste 50 de case, de la A la Z.
SC INSTGAT SRL

SC INSTGAT SRL

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
SC INSTGAT SRL, este capabilă să realizeze proiectarea, execuţia şi furnizarea materialelor pentru orice tip de lucrări din domeniul instalaţiilor.
A-Team Company Timișoara

A-Team Company Timișoara

Instalații Gaze · Timisoara, Timiș
Firma noastră vă oferă consultanță gratuită pentru achiziționarea materialelor la cel mai bun raport calitate-preț.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihaela T.
Instalații Gaze   01/07/2021

Domnu Gheorghe un om foarte promt, eu ca și o neștiutoare în instalații gaze și etapele care preced lucrări am fost sfătuita de dansu,am ținut legatura telefonică tot timpu cu dansu ,chiar dacă vremea a fost ploioasă dansu a trimis echipa intr_o zi de sărbătoare în care de obicei nu lucra iar până seara a finalizat lucrarea ,cat despre pret foarte rezonabil,recomand cu toată încrederea.

         
Alexandru M.
Instalații Gaze   03/06/2021

Dacă doriți un proiect pt instalația de gaz, senzor și munca serioasa, va rog sa alegeți cu încredere, domnii care lucrează și inginerul sunt omami serioși și promiti. Lucrare finalizata cu bine, montaj excelent, așteptăm ca cei de la distrigaz sa vina sa ne pună contorul, sunt mulțumit pe deplin de serviciile companie si le doresc cât mai multe proiecte!!!!

         
Cristi C.
Instalații Gaze   02/06/2021

Serviciile prestate de societate sunt de calitate, iar Ovidiu a fost foarte prompt și serios. Recomand!

         
Carmen I.
Instalații Gaze   15/05/2021

Promptitudine, seriozitate și profesionalism sunt cuvintele ce descriu foarte bine activitatea Domnului Ion.

         
Cacuci D.
Instalații Gaze   12/05/2021

lucrarea de revizie tehnica a instalatiei de gaz a fost facuta la data convenita. Lucrarea este de calitate si la un pret bun.

         
Radu B.
Instalații Gaze   08/04/2021

Salutari, Dl. Ion Gheorghe are o Firma Autorizata ANRE, Top Instal Gaz, foarte buni profesionisti, de cuvant , punctuali, extrem de buni pe consultanta, extrem de buni pe conciliere si dezvoltarea discutiilor cu Asociatiile de proprietari si Administratorii depasiti din Blucurile Comuniste, Noi 5 Investitori , am dezvolta si executat o extindere coloana comuna si separare Gaz la 5 Apartamente ,lucrarea excelent efectuata si consilierea si serviciile au fost excelente la cel mai mic pret posibil

         
Cristian M.
Instalații Gaze   30/03/2021

Foarte prompt. Serviciu de foarte buna calitate. Chiar in acest moment se face instalarea. Mulțumesc domnului Ovidiu pentru seriozitate și rapiditate.

         
Alexandra M.
Instalații Gaze   08/03/2021

Prompți și profesioniști - ne-au oferit consultanță și asistență tehnică, astfel încât am optimizat și am făcut economii la sistemul de senzori din bloc. Lucrează extrem de îngrijit și curat. Foarte respectuoși. Recomand PRATCO SRL cu încredere.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Instalații Gaze  Înregistrare Pro - Gratuit