Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Bihor

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

20 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Bihor.

CERE 3 OFERTE
Mopy

Mopy

Curățenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Proiectul Mopy s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor oradeni servicii de curatenie la cel mai inalt nivel. Serviciile noastre de curatenie se personalizeaza in asa fel incat sa putem satisface nevoile clientilor nostri de fiecare data. Curatenie - va oferim cele mai bune servicii de curatenie la cele mai satisfacatoare preturi. Calitate - primeaza in serviciile noastre. Promptitudine - suntem intotdeauna la un click distanta gata sa va prestam servicii de calitate.
Colibri Clean SRL

Colibri Clean SRL

Curățenie la Domiciliu · Santandrei, Bihor
Bine te-am găsit la 𝐂𝐎𝐋𝐈𝐁𝐑𝐈 𝐂𝐋𝐄𝐀𝐍. Probabil gândul că ai de curățat întreaga casă te apasă și ți-ai dori să sari peste. Și pe bună dreptate. Cine nu își dorește să intre direct într-o casă curată, dezinfectată și parfumată? Geamuri imaculate, fără praf și urme de stropi? Mobilă strălucitoare, fără praf în zare? Ei bine, este acel prieten sau acea mână de ajutor de care ai nevoie la curățenie. Colibri Clean este o firmă ce prestează servicii de curățenie la domiciliu, ce include cu
Homi Clean

Homi Clean

Curățenie la Domiciliu · Santandrei, Bihor
Oferim servicii de inalta calitate, personal cu experienta in domeniu, solutii profesionale si aparatura de ultima generatie. Satisfactia dumneavoastra este telul nostru.
Myclean

Myclean

Curățenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Experienta vasta in acest domeniu si zeci de clienti multumiti ,cresterea societatii fara reclama directa de la 7 clienti la peste 100 in doar 2 ani. Calitatea serviciilor garantata,preturi competitive si profesionalismul colegilor nostrii
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Rodica P.
Curățenie la Domiciliu   04/04/2021

Doamnele au făcut o curățenie exemplară acasă la mine și mă bucur că am ales această firma. Mulțumesc mult și continuam colaborarea! Recomand cu căldura Oxygen Cleaning!

         
Ioana S.
Curățenie la Domiciliu   22/03/2021

Au fost foarte prompți, echipa a făcut o treabă foarte bună în urma unor lucrări de renovare care au umplut întreaga locuință de praf și resturi. Au executat în timpul stabilit, au fost punctuali și curățenia a fost foarte ok.

         
Oana Z.
Curățenie la Domiciliu   19/03/2021

Servicii de o calitate excepțională. Echipa de profesioniști care au redat casei strălucirea care ii lipsea de ceva timp. Nici nu am cuvinte sa îmi exprim mulțumirea dat cu siguranță voi mai apela cu toată încrederea

         
Victoria M.
Curățenie la Domiciliu   18/03/2021

O echipa foarte buna, foarte bine pregatiti, cu materiale de calitate. Au curatat perfect, chiar si in locurile greu accesibile. Au raspuns prompt cererii mele. Sunt foarte multumita si voi apela cu incredere la aceasta firma. Calitate, seriozitate si preturi super.

         
Mariana B.
Curățenie la Domiciliu   27/02/2021

Bună ziua! Apreciez profesionalismul desăvârșit,promptitudinea . Pe viitor îmi doresc o nouă colaborare cu această firmă. Mulțumesc!

         
George D.
Curățenie la Domiciliu   15/12/2020

Foarte mulțumit de serviciile oferite. Personalul este serios și atent la detalii. Am observat ca folosesc produse de curățenie profesionale.

         
Dan R.
Curățenie la Domiciliu   27/11/2020

Incep cu concluzia, pentru cei care vor sa afle experienta mea: foarte multumit de serviciile oferite, desi eram sceptic in a mai lucra cu firme gasite pe internet dupa experienta mai putin fericita cu 2 zugravi contractati prin metode similare. Echipa a fost punctuala, s-a miscat repede si a facut o treaba foarte buna. M-a surprins placut si faptul ca s-au deplasat 3 persoane pentru o garsoniera de 38mp. Recomand serviciile lor!

         
Laura F.
Curățenie la Domiciliu   26/11/2020

Experienta foarte placuta. Doamna Voicu a fost foarte draguta. Sunt multumita si nu am nimic de reprosat.

Curățenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit