Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Bihor | Home Run

Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Bihor

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

CERE 3 OFERTE
Homi Clean

Homi Clean

Curăţenie la Domiciliu · Santandrei, Bihor
Oferim servicii de inalta calitate, personal cu experienta in domeniu, solutii profesionale si aparatura de ultima generatie. Satisfactia dumneavoastra este telul nostru.
Myclean

Myclean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Experienta vasta in acest domeniu si zeci de clienti multumiti ,cresterea societatii fara reclama directa de la 7 clienti la peste 100 in doar 2 ani. Calitatea serviciilor garantata,preturi competitive si profesionalismul colegilor nostrii
SPOTless

SPOTless

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Firma de curatenie SPOTless Oradea oferă servicii profesionale de curatenie atât la domiciliu, cât și in spații de birou și spații comerciale. Avem aparatura ultraperformanta, de ultima generație și produse profesionale, eco friendly. Va garantam satisfacția. In caz contrar, venim încă o data, pe banii noștri. Curat? Mai bine imaculat.
Deratifarm

Deratifarm

Curăţenie la Domiciliu · Sanmartin, Bihor
Firma noastră este de profil specializata in deratizare, dezinsecție, dezinfecție si servicii de curățenie. Firma dispune de personal calificat si autorizat oferind eficienta, calitate si garanție pentru fiecare lucrare efectuata. Serviciile noastre sunt pentru toate categoriile de clienți existând si posibilitatea încheierii de contracte avantajoase. Produsele pe care le folosim sunt ecologice si de cea mai buna calitate și au o eficienta maxima fiind avizate de Ministerul Sănătății.
Florin Modog

Florin Modog

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Tineri profesioniști serioși (persoane fizice) oferim servicii de calitate in domeniul curățeniei la domiciliu , in restaurante, hoteluri, birouri, scări de bloc. Ne deplasam pe aria Oradea - Aleșd. Avem preturi foarte mici si oferim bonusuri in funcție de suprafața oferita de client. Folosim produse de calitate si dezinfectam cu ajutorul unui aparat profesional cu aburi.
Miraclean

Miraclean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
MIRACLEAN SERVICII vă oferă servicii profesionale de curatenie în Oradea, punând în slujba clienţilor noştri personal profesionist, aparatură modernă, tehnologie de lucru eficace, fiind o garanţie pentru un climat plăcut şi o imagine deosebită a sediului sau locuinţei dumneavoastră.
Apex Clean

Apex Clean

Curăţenie la Domiciliu · Osorhei, Bihor
Firma noastra de curatenie va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie in Oradea si imprejurimi. Avem o echipa cu experienta in domeniu, echipamente profesionale si folosim doar solutii de inalta calitate. Astfel, cu siguranta veti beneficia de o curatenie profesionala
Kosmo Clean

Kosmo Clean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Puteti alege dintr-o gama variata de servicii pe care le oferim semestrial, trimestial, lunar, bilunar, saptamanal, ocazional sau anual, pe cel care vi se potriveste, dvs si casei dvs, cel mai bine; oricare putand fi inclus intr-un abonament. 
Clean Oradea

Clean Oradea

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Va oferim servicii complete de curatenie generala si de intretinere folosind echipamente si consumabile profesinale, dar si personal calificat special instruit pentru a oferii clientilor un serviciu ireprosabil.
Adecor clean

Adecor clean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
ADECOR CLEAN este o firma de curatenie cu o politica si strategie bine definita, orientata spre nevoile si cerintele clientilor, desfasurand operatiunile de curatenie in perioada si la ora in care ea este solicitata.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Cristian Miertoiu
Curăţenie la Domiciliu   11/11/2019

Echipa profesionista, punctuala, lucreaza rapid si bine, atenti la detalii. Cu siguranta vom mai colabora pe viitor. Multumim.

         
Alexandra Dobroiu
Curăţenie la Domiciliu   06/11/2019

O echipa buna, de 3 persoane, foarte amabile. Prompti la ofertare. Au lasat casa perfect curata. Pana acum am mai apelat la alte 3 firme si asta a fost de departe cea mai buna si profesionista. Voi reveni cu siguranta din nou.

         
Sanda Gabor
Curăţenie la Domiciliu   30/10/2019

Casa arata super! Curatenie chiar profi! D-na Simona e o draguta si extrem de eficienta ! Merita banii! Multumesc!

         
Doina Popescu
Curăţenie la Domiciliu   18/10/2019

Servicii excelente, profesionalism, promptitudine, am fost foarte multumita! Recomand cu mare incredere, nu veti fi dezamagiti! Felicitari echipei 😘

         
Raluca Marin
Curăţenie la Domiciliu   05/10/2019

Foarte mulțumita. Oameni Drăguți, muncitori, implicați. Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.

         
Stefan Dragan
Curăţenie la Domiciliu   10/09/2019

Am negociat prețul să fie pe oră astfel ca valoarea lucrării să depindă de volumul de muncă. A venit cu produsele proprii de curățat și a făcut o treabă bună. PLUS: o persoană cu care poți avea o discuție interesantă.

         
Elena Maria Elisei
Curăţenie la Domiciliu   05/09/2019

Au facut o treaba foarte buna la un apartament cu 4 camere, 2 bai si 2 balcoane, dupa renovarea acestuia. Munca de calitate si personal de incredere.

         
Mircea Tugurel
Curăţenie la Domiciliu   28/08/2019

Punctuali, priceputi, profesionisti, intr-un cuvant: PERFECT. Apelati cu incredere, veti fi mai mult decat incantati si multumiti..

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit