Top 10 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu În Bihor

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

12 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata în Bihor.

CERE 3 OFERTE
Mopy

Mopy

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Proiectul Mopy s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor oradeni servicii de curatenie la cel mai inalt nivel. Serviciile noastre de curatenie se personalizeaza in asa fel incat sa putem satisface nevoile clientilor nostri de fiecare data. Curatenie - va oferim cele mai bune servicii de curatenie la cele mai satisfacatoare preturi. Calitate - primeaza in serviciile noastre. Promptitudine - suntem intotdeauna la un click distanta gata sa va prestam servicii de calitate.
Myclean

Myclean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Experienta vasta in acest domeniu si zeci de clienti multumiti ,cresterea societatii fara reclama directa de la 7 clienti la peste 100 in doar 2 ani. Calitatea serviciilor garantata,preturi competitive si profesionalismul colegilor nostrii
Homi Clean

Homi Clean

Curăţenie la Domiciliu · Santandrei, Bihor
Oferim servicii de inalta calitate, personal cu experienta in domeniu, solutii profesionale si aparatura de ultima generatie. Satisfactia dumneavoastra este telul nostru.
Deratifarm

Deratifarm

Curăţenie la Domiciliu · Sanmartin, Bihor
Firma noastră este de profil specializata in deratizare, dezinsecție, dezinfecție si servicii de curățenie. Firma dispune de personal calificat si autorizat oferind eficienta, calitate si garanție pentru fiecare lucrare efectuata. Serviciile noastre sunt pentru toate categoriile de clienți existând si posibilitatea încheierii de contracte avantajoase. Produsele pe care le folosim sunt ecologice si de cea mai buna calitate și au o eficienta maxima fiind avizate de Ministerul Sănătății.
Florin Modog

Florin Modog

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Tineri profesioniști serioși (persoane fizice) oferim servicii de calitate in domeniul curățeniei la domiciliu , in restaurante, hoteluri, birouri, scări de bloc. Ne deplasam pe aria Oradea - Aleșd. Avem preturi foarte mici si oferim bonusuri in funcție de suprafața oferita de client. Folosim produse de calitate si dezinfectam cu ajutorul unui aparat profesional cu aburi.
Miraclean

Miraclean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
MIRACLEAN SERVICII vă oferă servicii profesionale de curatenie în Oradea, punând în slujba clienţilor noştri personal profesionist, aparatură modernă, tehnologie de lucru eficace, fiind o garanţie pentru un climat plăcut şi o imagine deosebită a sediului sau locuinţei dumneavoastră.
Apex Clean

Apex Clean

Curăţenie la Domiciliu · Osorhei, Bihor
Firma noastra de curatenie va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie in Oradea si imprejurimi. Avem o echipa cu experienta in domeniu, echipamente profesionale si folosim doar solutii de inalta calitate. Astfel, cu siguranta veti beneficia de o curatenie profesionala
Kosmo Clean

Kosmo Clean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Puteti alege dintr-o gama variata de servicii pe care le oferim semestrial, trimestial, lunar, bilunar, saptamanal, ocazional sau anual, pe cel care vi se potriveste, dvs si casei dvs, cel mai bine; oricare putand fi inclus intr-un abonament. 
Clean Oradea

Clean Oradea

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
Va oferim servicii complete de curatenie generala si de intretinere folosind echipamente si consumabile profesinale, dar si personal calificat special instruit pentru a oferii clientilor un serviciu ireprosabil.
Adecor clean

Adecor clean

Curăţenie la Domiciliu · Oradea, Bihor
ADECOR CLEAN este o firma de curatenie cu o politica si strategie bine definita, orientata spre nevoile si cerintele clientilor, desfasurand operatiunile de curatenie in perioada si la ora in care ea este solicitata.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Curăţenie la Domiciliu   07/02/2020

Multumesc din suflet echipei Kundalini! Sunt profund impresionata de profesionalisionalismul acestei echipe. Meticulozitatea ai caracterizeaza! Am incercat foarte multe echipe pentru prestarea serviciilor de curatenie. Nimeni nu mi-a efectuat servicii servicii de calitate. Sunt foarte multumita de aceasta echipa! Preturile sunt foarte mici pentru serviciile pe care le ofera! Doresc tuturor o astfel de experienta! Pe viitor numai cu aceasta firma voi lucra! Multumesc frumos!

         
Ana-Maria Chișavu
Curăţenie la Domiciliu   05/02/2020

Servicii de curatenie impecabile , echipa foloseste solutii profesionale , echipamente performante care faciliteaza timpul de curatenie si au fost foarte atenti la detalii. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism ! Echipa este foarte bine pregatita , sunt amabili , tineri si eficienti ! Cu siguranta voi folosi serviciile Broclean pe viitor si ii recomand cu incredere !

         
Stefan-Dominic Voronca
Curăţenie la Domiciliu   27/01/2020

Flexi Clean: Alexandru si Cristina au petrecut peste 6 ore jumatate curatand general un apartament de 2 camere. Au fost punctuali, au avut la dispozitie toate materialele necesare, inclusiv o scara pentru a curata compartimentul de neoane de pe tavan si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a lasa apartamentul intr-o stare buna de curatenie. A iesit luna! Nu ii cunosc, i-am gasit prin intermediul acestui site, dar cu siguranta recomand pentru actiuni viitoare de igienizare! Bravo lor!

         
Etelka Ioana Pop
Curăţenie la Domiciliu   20/12/2019

Oameni minunați, foarte profesionisti cu bun simt și foarte harnici, îi recomand cu drag și voi mai apela la serviciile lor. Casa mea este luna în prag de sărbătoare, totul este ireproșabil, sunt foarte,foarte mulțumită!! Își merită banii!!

         
Gabriela Rodica Bogdan
Curăţenie la Domiciliu   19/12/2019

Având în vedere stare deplorabilă în care se află apartamentul echipa de curățenie a facut o treaba excelenta!

         
Dana Paunescu
Curăţenie la Domiciliu   07/12/2019

Ireprosabil! O echipa profesionista care, fara nicio gluma, mi-a depasit asteptarile! Recomand cu caldura!

         
Andreea Bârsu
Curăţenie la Domiciliu   04/12/2019

Foarte mulțumita de serviciile oferite. Punctuali și profesioniști. Pentru o casa destul de mare, au făcut fata cu brio într-un timp scurt iar casa arata impecabil. Va mulțumesc și ne revedem curand!

         
Alexandra Dobroiu
Curăţenie la Domiciliu   06/11/2019

O echipa buna, de 3 persoane, foarte amabile. Prompti la ofertare. Au lasat casa perfect curata. Pana acum am mai apelat la alte 3 firme si asta a fost de departe cea mai buna si profesionista. Voi reveni cu siguranta din nou.

Curăţenie la Domiciliu după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit