Top 25 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu | Home Run

Obține 3 Oferte de preţ pentru Curăţenie la Domiciliu.

374 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Curăţenie la Domiciliu

Keep It Fresh

Keep It Fresh

KEEP IT FRESH va asigura o casa curatata impecabil ori de cate ori aveti nevoie. O curatenie la perfectiune, realizata de personalul nostru meticulos si de incredere este GARANTIA noastra. Rezervati acum serviciile de curatenie ale firmei KEEP IT FRESH si vom trimite de indata o echipa prietenoasa si profesionista la domiciliu / companie. Pentru ca tu sa te bucuri de viata. Noi te acoperim.
Igienaprest

Igienaprest

Servicii de curatenie cu personal specializat, utilaje moderne, solutii pentru curatat profesionale aveizate de ministerul sanatatii .
Raza De Mai Consult Srl

Raza De Mai Consult Srl

Suntem o echipa in dezvoltare, dinamica, cu forte proaspete, folosim doar echipamente de calitate (marca Karcher), detergenti biodegradabili, preturi decente si flexibile (in functie de serviciile de curatenie solicitate). Avem un grad mare de mobilitate, acoperind judetele Prahova, Buzau, Ilfov si municipiul Bucuresti.
Ban & Cri Serv Srl

Ban & Cri Serv Srl

Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in București și Ilfov ,cu produse de calitate si personal specializat in curățenia generala ,după constructor .Pt mai multe detalii va asteptam .Avem multe recomandări foarte bune si ne ocupam .
Genius Bau

Genius Bau

Suntem o echipa tanara,profesionista cu experienta atat in tara cat si in strainatate,suntem harnice ,rapide.Oferim calitate si seriozitate.
Realclean

Realclean

Real Clean® oferim solutii, prompte si eficiente – pentru a va mentine curatenia in Bucuresti. Incepand cu anul 2007 ne modelăm programul de lucru în funcţie de activitatea fiecarui client astfel incat prezenta REAL CLEAN să fie simtită doar prin ceea ce am realizat: un mediu optim pentru activitatea dumneavoastră de zi cu zi.
Ioan C.

Ioan C.

Echipa mobila oferim servicii de curatenie ptr apartamente garsoniere case vile birouri si sedii de firma Curatenie generala Curatenie de întreținere Curatenie după constructor oferim curatenie și în afara braaovului 20-30 km Lucram cu solutii si materiale profesionale Ptr detalii 0746708971
Beauty Make

Beauty Make

Firma Beauty Make iti ofera servicii complete de curatenie: birouri, spatii comerciale, apartamente, case, curatenie dupa constructor, curatenie scari de bloc. Daca alegeti sa lucrati cu noi, o sa reveniti cu siguranta.
Lumi Cleaning

Lumi Cleaning

Suntem o familie care am inceput o mica afacere dar pe care vrem sa o dezvoltam la maximum, si o vom face prin SERIOZITATE, PUNCUALITATE SI CALITATE la care vom adauga si cele mai avantajoase preturi iar aparatele,instrumentele si solutiile folosite sunt de cea mai buna calitate.
Junior Beji Srl

Junior Beji Srl

Am făcut curăţenie prin gânduri. I-am alungat pe "nu pot", "nu vreau" şi "nu cred". Pentru că nu-si mai găsea locul, "esti un nimeni" a plecat singur. Aşa că am rămas cu "se poate" si "voi reuşi".
Nicol Mano Srl

Nicol Mano Srl

Suntem o firma serioasa,cu oameni profesionisti cu experienta,iar nevoile clientilor sunt pe primul loc.Avem preturi avantajoase pentru clientii nostri,ne deplasam la locatiile din Bucuresti si adiacente in cel mai scurt timp.Dispunem de solutii profesionale,antialergice
Oana Curatenie Srl

Oana Curatenie Srl

Profesionist: Buna seara in oferta mea aveti produsele incluse in pret si o curatenie cadou de intretinere la disponibilitatea dumneavoastra
Alfa Banat Clean Srl

Alfa Banat Clean Srl

Suntem o firma noua pe piata și oferim servici de curatenie de cea mai buna calitate,la un pret foarte avantajos. Alfa Banat Clean curatenie deplin.
Pro Cleaning Cluj-napoca

Pro Cleaning Cluj-napoca

PRO CLEANING Cluj-Napoca ofera servicii profesionale de curatenie la domiciliu pt persoane fizice , sedii de firme, birouri si asociatii de locatari. Avand la dispozitie cele mai moderne aparate si solutii, echipa noastra poate satisface nevoiile si cerintele oricarui client la un pret convenabil pt ambele parti. Asteptam cu drag sa incepem o colaborare pe termen lung sau sa rezolvam o problema de moment. Telefon0747972206
S.c. Rodamiho S.r.l

S.c. Rodamiho S.r.l

Firma de curatenie Professional Clean, pretuieste timpul dumneavoastra drept pentru care va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru locuinte, vile, pensiuni, cabinete medicale, birouri, spatii comerciale, institutii publice. Suntem o echipa tanara dornica sa satisfacem pretentiile fiecarui client si avem urmatoarele atuuri care ne califica: Suntem flexibili si adaptam serviciile noastre de curatenie nevoilor dumneavoastra concrete. Punem pe primul loc sanata
Alina S.

Alina S.

Preturi Curățenie întreținere – Lista preturi Curatenie Garsoniera – RON Curatenie Apartament camere – RON Curatenie Apartament camere – RON Curatenie Apartament camere – RON Apartamente, case, vile cu suprafata pana la mp: – RON Apartamente, case, vile cu suprafata mai mare de mp: de la RON Curățenie generala – Lista preturi Curatenie Garsoniera – RON Curatenie Apartament camere – RON Curatenie Apartament
Clean O Clock Srl

Clean O Clock Srl

Clean o`Clock vine în Iași cu un nou concept în servicii profesionale de curățenie atât pentru segmentul rezidențial – case, vile, apartamente, grădini, cât şi pentru cel comercial - birouri, spaţii comerciale, cabinete medicale. Folosim doar soluții profesionale de cea mai înaltă calitate. Toată aparatura folosită este profesională.
Constantin  R.

Constantin R.

Servicii de curatenie ptr apartamente case vile si birouri, curatenie generala , curatenie de intretinere sau dupa constructor in brasov si in afara brasovului
Mcg Cleaning&construction

Mcg Cleaning&construction

Firma de curățenie, cu personal tânăr și calificat. Oferim servici profesionale de curatenie: -Curățenie întreținere -Curățenie generala -Curățenie dupa constructor -Scării de bloc -Birouri/Sedii -Case/Vile -Curatenie in regim Hoteliere, etc.
Rodin  C.

Rodin C.

O echipa tanara harnica vesela cu experienta in domeniul lucreaza cu incredere cu drag intotdeauna pregatita pentru a veni in ajutorul curateniei casei dumneavoastra
Ya-ya Color

Ya-ya Color

Nu este nevoie să sunați pentru a solicita un serviciu. Cu programul nostru de întreținere a casei veți obține prețuri în funcție de nevoile dumneavoastră și noi vom avea grijă de tot. Puteți să vă odihniți, fiind siguri că exteriorul casei dumneavoastră este întreținut profesional și că locuința dumneavoastră este curată pe tot parcursul anului.
Popi Smart Clean SRL

Popi Smart Clean SRL

Servicii ireprosabile, la pret fara concurenta, seriozitate maxima, aparatura noua de ultima generatie,produse pentru curatenie profesionale
Firma Curatenie Niko Clean Constanta

Firma Curatenie Niko Clean Constanta

Irma Curatenie Niko Clean Construct Constanta prezinta o gama de servicii in domenii de curatenie, amenajări interioare și exterioare, design, renovări și reparații, finisaje pentru apartamente, case, vile, spații comerciale, hoteluri, asociatii de locatari.
Cleaning mano

Cleaning mano

Curatenie pensiuni.vile.birouri.Tapiterii auto.Igienizare cu ozon auto – consta in igienizarea instalatiei de climatizare a automobilului si a mirosurilor neplacute din habitaclu.functie de intensitatea mirosului sau mirosurilor din habitaclu se vor face un anumit numar de cicluri de ozonizare.ex-la un autoturism care este curatat mai des sursa mirosului poate fi distrusa mai usor .de asemenea daca habitaclul este mai putin curat vor trebui utate mai multe cicluri de ozonizare .mirosurile
Radu B.

Radu B.

Sunt talentată an curățenie ami place să ajut an bucătărie sunt pitera ami place să an cât lucruri noi
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Stefan Dragan
Curăţenie la Domiciliu   10/09/2019

Am negociat prețul să fie pe oră astfel ca valoarea lucrării să depindă de volumul de muncă. A venit cu produsele proprii de curățat și a făcut o treabă bună. PLUS: o persoană cu care poți avea o discuție interesantă.

         
Andra Postolache
Curăţenie la Domiciliu   09/09/2019

Am primit o oferta buna pentru volumul de munca (curatenie dupa constructor). Cristina a fost punctuala, a adus cu ea toate produsele de curatenie de care avea nevoie. A terminat repede treaba. Mi-as fi dorit putin mai multa atentie la detalii (de exemplu, sa curete in interiorul dulapurilor din baie), dar in rest chiar nu am ce-i reprosa.

         
Elena Maria Elisei
Curăţenie la Domiciliu   05/09/2019

Au facut o treaba foarte buna la un apartament cu 4 camere, 2 bai si 2 balcoane, dupa renovarea acestuia. Munca de calitate si personal de incredere.

         
Mircea Tugurel
Curăţenie la Domiciliu   28/08/2019

Punctuali, priceputi, profesionisti, intr-un cuvant: PERFECT. Apelati cu incredere, veti fi mai mult decat incantati si multumiti..

         
Gabriela Toader
Curăţenie la Domiciliu   16/08/2019

Sunt multumita de rezultat, avand in vedere ca a fost vorba de curatenie dupa constructor si ca cele 2 fete care au venit au muncit toata ziua. Totusi, tinand cont de suprafata casei si de urmele de diverse materiale folosite la constructie, consider ca nu este suficienta o zi pentru a curata totul in detaliu si as recomanda planificarea pe 2 zile la o asemenea lucrare sau mai multe persoane care sa faca curatenia.

         
Kati Dinu
Curăţenie la Domiciliu   08/08/2019

Echipa a fost bine organizata, echipata, au lucrat eficient si destul de minutios. Sunt foarte multumita, recomand pentru oricine are nevoie de ajutor.

         
Silviu Capustinschi
Curăţenie la Domiciliu   05/08/2019

Sunt foarte multumit de serviciile prestate. Profesionalism, dedicare si flexibilitate cum rar am intalnit. Recomand!

         
Simona Paun
Curăţenie la Domiciliu   03/08/2019

Serviciul de curatenie a fost excelent. Apartamentul necesita curatenie dupa zugrav, fiind nevoie de foarte multa munca. Dupa 8 ore de munca, rezultatul a fost excelent.

Dacă eşti un profesionist în Curăţenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit