Top 10 Firme de Curățenie la Domiciliu În Dâmbovița

Obține 3 Oferte de preț pentru Curățenie la Domiciliu.

12 Firme de Curățenie la Domiciliu sunt gata în Dâmbovița.

CERE 3 OFERTE
Turbo bio clean srl

Turbo bio clean srl

Curățenie la Domiciliu · Pucioasa, Dâmbovița
La Turbo Bio Clean mizam pe legatura directa dintre curatenie si starea de bine si credem in influenta directa a acesteia in calitatea vietii si a sanatatii mintale. Oferim consultanta gratuita in alegerea serviciilor potrivite si tratam cu promptitudine si respect relatia cu clientii nostrii. Echipa Turbo Bio Clean doreste sa le fie alaturi si celor care din motive de sanatate nu pot fi expusi la produsele conventionale de curatenie sau clientiilor care isi doresc o alternativa la curatenia
II Sînpălean Stoica Luminita

II Sînpălean Stoica Luminita

Curățenie la Domiciliu · Pucioasa, Dâmbovița
Prestez servicii de curățenie la domiciliu, birouri, case, apartamente etc.Ofer seriozitate și comunicare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iuliana R.
Curățenie la Domiciliu   24/03/2021

Profesioniști. Calitate pret - nota 10! Mi-au făcut o oferta mult mai avantajoasă decât alte firme. S-au mișcat repede ținând cont că la mine este mereu dezordine din cauza copilului! La final, am fost foarte mulțumită! Mi-au făcut și o oferta pentru întreținerea curățeniei pe care am acceptat-o.

         
Mihaela N.
Curățenie la Domiciliu   16/03/2021

Sunt foarte mulțumită! Au venit două doamne și au terminat curățenia generală într-un timp relativ scurt. Au muncit serios, conștiincios și au fost atente la detalii. Recomand cu încredere!

         
Elena T.
Curățenie la Domiciliu   15/03/2021

Am apelat la echipa pt a face curatenie dupa constructor, au lucrat cu conștiinciozitate, interes si promptitudine. Recomand!

         
Laura N.
Curățenie la Domiciliu   07/03/2021

Recomand cu incredere servicii de calitate foarte punctuali personal f bun Va multumesc Doamna Melania Costache si dvs si intregi dumneavoastre echipe .

         
Viorica T.
Curățenie la Domiciliu   09/01/2021

Doamnele de la benefic ideal clean au fost punctuale, profesioniste, rapide, au facut lucruri in plus decat am cerut si totul acum straluceste. La propriu. Recomand cu drag!

         
Ioana A.
Curățenie la Domiciliu   27/12/2020

Sunt foarte incantata de serviciile primite. Au lucrat eficient si responsabil. Am fost surprinsa ca au intuit foarte bine locul lucrurilor in casa. Au respectat spatiul personal, fara a deschide frigiderul sau dulapurile (facand asta doar cand am mentionat ca avem nevoie de ordine si in spatiile respective). Sunt foarte multumita si recomand serviciile de curatenie ale doamnelor.

         
George D.
Curățenie la Domiciliu   15/12/2020

Foarte mulțumit de serviciile oferite. Personalul este serios și atent la detalii. Am observat ca folosesc produse de curățenie profesionale.

         
Laura F.
Curățenie la Domiciliu   26/11/2020

Experienta foarte placuta. Doamna Voicu a fost foarte draguta. Sunt multumita si nu am nimic de reprosat.

Dacă eşti un profesionist în Curățenie la Domiciliu  Înregistrare Pro - Gratuit