Top 10 Zugravi În Dâmbovița

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

51 Zugravi sunt gata în Dâmbovița.

CERE 4 OFERTE
Eduard George Construct srl

Eduard George Construct srl

Zugrăveli Interioare · Costestii Din Vale, Dâmbovița
Eduard George Construct va ofera servicii de amenajari interioare cu oameni capabili si experimentati, zugraveala manuala si mecanizata cu pompe airless, compartimentari,scafe si forme din rigips, montaj mobila bucatarie, parchet.
Ene Dumitru

Ene Dumitru

Zugrăveli Interioare · Corbii Mari, Dâmbovița
Salut ptietenii lucrez ln domeniu de 11 ani și lmi fac treaba cum trebuie nu am avut nici o reclamatie
Dan Pop

Dan Pop

Zugrăveli Interioare · Lunguletu, Dâmbovița
48 ani,liceu constructii 12 clase,calificat zugrav,execut orice fel de glet,zugrăveli,montez fsiantă gresie,rigips,parchet,tipicar,atent la detalii,exp 25 ani,etc.
Mihai Stoian

Mihai Stoian

Zugrăveli Interioare · Targoviste, Dâmbovița
Amenajari interioare: gletuit, faianta, gresie, instalatii sanitare, parchet, zugraveli, rigips, tavan fals, scafe, instalatii incalzire centrala etc. Amenajari exterioare: fatade, placari, polistiren, decorative, pavaj exterior in curte Execut si montari urgente (mobila, usi, ferestre etc.) si case la rosu pentru finisaj la cheie Se poate si pe baza de factura
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Monica M.
Zugrav   26/02/2021

Dl. IONUT este un om de un profesionalism rar intalnit. Am ramas profund impresionata de calitatea lucrarilor, de implicarea acestui om, de devotamentul cu care se implica in orice activitate, de seriozitatea cu care efectuează lucrarea si de acuratetea serviciilor prestate. Il recomand cu mare caldura. Este un om de toata increderea!

         
Stefania I.
Zugrav   22/01/2021

Foarte curat lucreaza, s au incadrat in timpul conunicat la inceput. La nevoie, voi mai apela la ei.

         
Adrian D.
Zugrav   12/12/2020

Punctual la intalnirea pentru preluarea lucrarii, serios, pret corect, eficient, curatenie dupa efectuarea lucrarii. Recomand.

         
Nicoleta P.
Zugrav   02/11/2020

Recomand cu caldura. Termen de executie mai scurt decat cel estimat, promptitudine, seriozitate, calitate! Curatenie dupa finalizarea lucrarii. Merita 5 stele!

         
Carmen P.
Zugrav   14/10/2020

Dl. Nistor are foarte multa rabdare si este foarte bun in ceea ce face, un adevarat profesionist, il recomand cu caldura.

         
Dani D.
Zugrav   05/09/2020

Recomand fără nici o ezitare. Stiam ca trebuie sa renovez apartamentul de la A la Z, deci stresul era maxim. Sperând la o tara ca afara, am apelat la acest site. Si marea surpriză a venit. Așa l-am cunoscut pe Mihai. Profesionist cu experiență, punctual, fin cunoscător în amenajări, om de spirit si de cuvant. Fără "șefule, daca nu mai pui ceva, plec".Sef de echipa bun, stie sa-si motiveze oamenii. Lucrări de calitate, incheiate la timp, atentie la detalii, liste precise de materiale, dar și sfaturi foarte utile. Scriu acest comentariu ca sa arat ca se poate. Avem o speranță. Cu Mihai, reamenajarea apartamentului (zugravire, indepartare scafe, refacere instalație electrică-sanitara, băile de la A la Z) devine joc de creație și imaginație nu coșmar. Si inca ceva. Întotdeauna se face cat mai rapid curățenie, ca sa nu apară pagube dar si sa te poti juca cu ideile de amenajare. Recomand cu încredere.

         
Bog D.
Zugrav   18/08/2020

Lucrat cu atentie si in termen, completat cu curatenie. Calitate finala foarte buna. Modul de plata (dupa inceperea lucrarii) confera incredere. Recomand aceasta echipa de oameni seriosi.

         
Bogdan A.
Zugrav   09/08/2020

Calitate foarte buna a executiei, lucrare executata foarte curat, seriozitate, promptitudine, pret corect. Recomand cu caldura.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit