Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

1.189 Profesionişti în Zugraveli Interioare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare

Elisei P.

Elisei P.

Buna. Prin cea ce sunt și ce fac vreau vreau clientul sa fie mulțumit. Corectitudinea și punctualitatea pe lângă servici foarte bune ma recomanda.
Emil R.

Emil R.

Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Rin Grand Construct

Rin Grand Construct

Societate de Constructii specializata , uta lucrari de constructii interioare sisi exterioare ( amenajari , zugraveli ) instalatii electrice , sanitare , termice , A.c , atat pe raza orasului Iasi cat si prin imprejurimi. Seriozitate , calitate , factura si garantie. Tel : 0740.061.998
Adorian A.

Adorian A.

Vrei sa zugravesti sa renovezi apartamentu NOI SANTEM SOLUTIA Servicile noastre sant unice in brasov Si includ mutare mobila .debarasat materiale si moluz .curatenie la finalizare .nu trebuie sa miscati un deget.nu ezitati sa ne sunati 0757320571.VA ROG NU LASATI MESAJE . Detali la telf .vizualizari plimbari 50 ron .cine este hotarat pentru efectuare lucrari noi santem disponibil 24/24
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Totul. pentru a-ti face visele sa devina Realitate. Clientul are intotdeauna. un vis. De la vis. la realitate, totul se face "pas cu pas", iar pentru a exista dovada lucrului bine infaptuit., exista poze ale fiecarei etape de lucru. Astfel, la sfarsitul lucrarilor de amenajare, va exista un filmulet care va arata cum s-a trecut de la vis la. Realitate.
Lucian A.

Lucian A.

Lucrez cu bun simt si calitate, ca la carte. Stiu meserie in toate domeniile si lucrez in domeniu de 22 de ani. Profesionist de la A la Z. ( tencuieli , rigips, zugraveala, parchet, electric, sanitare, etc ). Preturi mai mici decat pe piata.
Gheorghe  O.

Gheorghe O.

Mester bun cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, efectuez urmatoarele servicii: gleturi, vopsea lavabila, tapet, gresie, faianță, rigips, tavane false, parchet si instalații sanitare.
Lucian G.

Lucian G.

Va salut sunt un meseriaș bun caut lucrări placat cu polistiren, tencuiala, gleturi lavabila, șape etc la un preț bun. Aștept ofertele dvs 0724611817 .
Mircea S.

Mircea S.

Zugravit profesional rapid și ieftin în câteva minute i funcție de metraj, 10lei/strat +50 lei deplasarea
Marius P.

Marius P.

Avem o experiență de cel puțin 10 ani in utări lucrări la cheie.suntem o echipa serioasa și de calitate.
Iulian M.

Iulian M.

25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Ionut F.

Ionut F.

Sunt genul de persoana care îmi place ceia ce fac si sunt genul de persoana care îmi place seriozitatia
Gilbert F.

Gilbert F.

Perfecțiunea și seriozitate , zugrăveli interioare exterioare , gresie , faianță, glet , parchet . Echipa tânără și serioasă .
Marius I.

Marius I.

Seriozitate și calitate la prețuri avantajoase Montaj parchet laminat și zugravit. Seriozitate și calitate. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați 0764262271
Gelu A.

Gelu A.

Precizie, curatenie, schimb orice tip de culoare, decorative personalizate, glet fara slefuit. Fac si mici reparatii electrice, rigips si schimb robinete, dusuri,repar mobila,vopsitorie profesionala
Alex&Cezar Cons 2017

Alex&Cezar Cons 2017

Amenajări interioare de calitate,zugrăveli lavabile și decorative de interior,tapet, parchet,sape de nivel și autonivelante, tinci,glet,etc.
Daniel A.

Daniel A.

Meseriaș în construcții, ut lucrări de orice fel,montaj gresie,faianta,parchet,finisaje de înaltă calitate,montare pereți rigips,scafe,tapet,zidarie case de la 0.Pentru lucrări mai mari,pot forma echipă.
Zugraveli interioare- Zabridu

Zugraveli interioare- Zabridu

Ne place sa zugravim. Aducem culoare in casa dvs., lasam curatenie si clienti multumiti in urma noastra.
Emeric D.

Emeric D.

Amenajări interioare gresie faianță zugrăveli parchet etc muncim la preț convenabil și pentru toate categoriile oameni
Marius M.

Marius M.

Pentru ca ma ocup cu majoritatea constructiilor si renovarilor orice la nivelul renovarilor si constructilor multumesc
Tarzzone srl

Tarzzone srl

Execut zugraveli si amenajari interioare la preturi comvenabile calitate garantata in cel mai scurt timp posibi. Cu materiale si scule profesionale
Marius C.

Marius C.

Profesionist, 18 ani experienta, montez gresie, faianță, glet zugraveli și in general tot ce tine de amenajări interioare. Timp rapid de uție și calitate ireprosabila a lucrarilor
Remus M.

Remus M.

Execut lucrări de amenajari interioare.gresie-faianta.righips.placări polistiren.decorativa.piatra naturala
Kunst DP Invest

Kunst DP Invest

M25 ani în domeniu, am lucrat în Spania, Belgia, Olanda, Luxemburg și Germania. Avem scule profesionale de șlefuit, aspirator etc.
Hrasla Construct

Hrasla Construct

Dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea, rapiditatea termenelor de utie si acoperirea unei game complete de servicii, astfel incat odata inceputa lucrarea, sa putem rezolva toate problemele tehnice. De aceea, la noi puteti apela cu incredere pentru orice fel de servicii in domeniul amenjarilor interioare. Echipa noastra va pune la dispozitie lucrari de renovare apartamente cum  ar fi: decopertat pereti, demolat pereti, decopertat gresie, decopertat faianta, decop
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Damian Voicu
Zugrav   07/06/2019

Multumim pentru serviciile prestate de Dl.Valentin Dinu care a facut lucrarea de zugraveala interioara a apartamentului meu in timp record, cu punctualitate, seriozitate si bun simt si de buna calitate. Il recomand cu placere

         
Andrei Lascu
Zugrav   12/05/2019

Domnul Costel a lucrat excelent, nu a fost nevoie de supervizare. Rapid și foarte curent, suntem foarte mulțumiți. Recomandam!

         
Valentin Vioreanu
Zugrav   10/05/2019

Domnul Costel Gheorghe este un om de mare incredere si un foarte bun profesionist. A trebuit sa lipsesc de acasa si a mers chiar el sa-mi cumpere materialele, a terminat lucrarea foarte bine si foarte rapid. Este un om foarte-foarte bun.

         
Busuioc Catalina
Zugrav   06/05/2019

Sunt foarte multumita de serviciu prestat de Domnul Costel-seriozitate , punctualitate.si lucreaza bine.Am fost placut impresionata atit de rapiditatea lucrarii cit si de calitatea ei. Il recomand din toata inima si sunt sigura ca voi apela la el si pe viitor.

         
Raluca Badoiu
Zugrav   04/05/2019

Sunt foarte multumita de serviciile d-ului Costel. A fost mereu punctual, a lucrat repede si bine. Il recomand cu incredere.

         
Daniel Jianu
Zugrav   28/04/2019

Foarte mulțumit de lucrare. Am stabilit la început ce are de făcut. A stabilit un termen și materialele de care are nevoie. Nu a fost nevoie sa stau după el să-l verivic, și-a făcut treaba exact asa cum am convenit. Asa da profesionist. Am sa apelez la el cu încredere și pt alte lucrări pe care le mai am de facut

         
Laura Matei
Zugrav   18/03/2019

O experienta foarte placuta in ceea ce priveste colaborarea cu dnul Gheorghe. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumnealui daca voi mai avea nevoie. Foarte prompt, lucrare finalizata rapid ( 2 zile pentru zugravirea unei garsoniere + reparatii ample)

         
Aurelian Vass
Zugrav   25/02/2019

Punctual, serios, dl. Agapie face treabă de calitate într-un timp scurt. Zugrăvitul și utarea de mici reparații într-un apartament de trei camere au durat patru zile. Prețul cerut a reprezentat doar manopera, materialele fiind cumpărate de mine. După ce a terminat lucrarea, zugravul a lăsat apartamentul foarte curat (de altfel mereu a păstrat curățenie și după fiecare zi de muncă a aruncat gunoiul). Sunt extrem de mulțumit și-l recomand cu căldură.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit