Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

1.674 Profesionişti în Zugraveli Interioare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare

Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Totul. pentru a-ti face visele sa devina Realitate. Clientul are intotdeauna. un vis. De la vis. la realitate, totul se face "pas cu pas", iar pentru a exista dovada lucrului bine infaptuit., exista poze ale fiecarei etape de lucru. Astfel, la sfarsitul lucrarilor de amenajare, va exista un filmulet care va arata cum s-a trecut de la vis la. Realitate.
Gheorghe  O.

Gheorghe O.

Mester bun cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, efectuez urmatoarele servicii: gleturi, vopsea lavabila, tapet, gresie, faianță, rigips, tavane false, parchet si instalații sanitare.
Bogdan S.

Bogdan S.

NOI CONSTRUIM VIITORUL SI REPARAM TRECUTUL Constructor cu o experienta de 10 ani in domeniul renovarilor si restaurarilor de cladiri, va intampin cu servicii de calitate complete. Dorinta de a construi apoi satisfactia rezultatului palpabil ma face curios de orice provocare si nu in ultimul rand consultanta, concilierea celor in dificultate. Ca specialist imi aduce satisfactia deplina. Cele de intai servicii oferite si totodata obligatorii in cazul obiectivelor complexe, pentru a putea
Kunst Dp Invest

Kunst Dp Invest

M25 ani în domeniu, am lucrat în Spania, Belgia, Olanda, Luxemburg și Germania. Avem scule profesionale de șlefuit, aspirator etc.
Ionel M.

Ionel M.

Execut atât amenajări interioare cat și amenajări exterioare. Amenajări interioare: - zugrăveala ( tot ce tine de aranjarea pereților pentru a arata cum va doriți;) - tencuieli; - montat tapet; - montat rigips; ( inclusiv realizarea scafelor) - montat faianță ; - montat gresie ; - montat parchet ; - montat obiecte sanitare; - turnat șapă; - instalație electrică; - instalație termică; - instalație sanitara; Amenajări exterioare : - izolație termică; - zugrăveala exterioara; -
Rin Grand Construct

Rin Grand Construct

Societate de Constructii specializata , uta lucrari de constructii interioare sisi exterioare ( amenajari , zugraveli ) instalatii electrice , sanitare , termice , A.c , atat pe raza orasului Iasi cat si prin imprejurimi. Seriozitate , calitate , factura si garantie. Tel : 0740.061.998
Gioni  R.

Gioni R.

Experienta profesionala 15 ani în domeniu, am revenit în țară de puțin timp si doresc sa împărtășesc tot ce am învățat în Italia și UK Standardele au fost foarte înalte și mai ales relația și respectul cu oamenii cu care am lucrat, Vocație, seriozitate, punctualitate, atenție la detalii fac diferențe pe o piață unde multă lume știe sa varuiasca dar uita de clienți.
Ilie Bocan

Ilie Bocan

Amenajari Interioare Finisaje interioare & exterioare Placari gresie , faianta , piatra Tencuiala/tencuiala decorativa Zidarie caramida , BCA , boltari Pardoseli , sape , zugraveli , retusari Electricitate Instalatii sanitare
Tarzzone srl

Tarzzone srl

Execut zugraveli si amenajari interioare la preturi comvenabile calitate garantata in cel mai scurt timp posibi. Cu materiale si scule profesionale
Remus M.

Remus M.

Execut lucrări de amenajari interioare.gresie-faianta.righips.placări polistiren.decorativa.piatra naturala
Marius C.

Marius C.

Profesionist, 18 ani experienta, montez gresie, faianță, glet zugraveli și in general tot ce tine de amenajări interioare. Timp rapid de uție și calitate ireprosabila a lucrarilor
Francisc  M.

Francisc M.

Sunt zugrav supracalificat aplicator de stuccovenezianno instinto, vopsele perlate, pardoseli epoxidice, gresie faianță, parchet,foita de aur, scafe, profilează arhitecturale, Rigips.
Daniel A.

Daniel A.

Meseriaș în construcții, ut lucrări de orice fel,montaj gresie,faianta,parchet,finisaje de înaltă calitate,montare pereți rigips,scafe,tapet,zidarie case de la 0.Pentru lucrări mai mari,pot forma echipă.
Marian M.

Marian M.

Buna ziua. Executam lucrari de renovare interioara cat si exterioara la cele mai accesibile preturi de pe piata.
Lucian A.

Lucian A.

Lucrez cu bun simt si calitate, ca la carte. Stiu meserie in toate domeniile si lucrez in domeniu de 22 de ani. Profesionist de la A la Z. ( tencuieli , rigips, zugraveala, parchet, electric, sanitare, etc ). Preturi mai mici decat pe piata.
Marca Iluminis

Marca Iluminis

Iluminis este o companie care ofera servicii complete pentru amenajari de interior: de la proiectare, la finisaje, gresie si parchet precum si instalatii, toate le poti face cu noi la un standard de calitate ridicat.
PFA DUMITRESCU

PFA DUMITRESCU

20 de ani de activitate in amenajari interioare ,colaborator cu firme de tapet din Cluj execut :montaj tapet de orice tip ( 3D , vlies , vinyl , fototapet , glitter , fiberglass , etc ): zugraveli ,STUCCO ; montaj decoratiuni polistiren . Calitate profesionalism, seriozitate. Aștept colaborare interesate de colaborare sau persoane fizice care doresc lucrari profy.
Stefan D.

Stefan D.

Ut amenajari interioare gresie parechet glet var faianta zugraveli scari 4-10 etaje cer si ofer seriozitate mai multe detalii telefonic 0757301116
Marius I.

Marius I.

Executam lucrari de amenajare interioare. Oferim seriozitate si caltate a lucrarilor preturi negociabile
Claudiu Z.

Claudiu Z.

Zugrav ut lucrari de amenajări interioare: Stucco,Cadoro velvet,Marco Polo,Tapet, Baghete decorative,Parchet,glet, reparatii,var lavabil, Cer și ofer seriozitate.Fara vicii. Zaharescu Claudiu
Sandel S.

Sandel S.

Echipa tânără serioși execută următoarele lucrări gleturi văruieli gresiei faianță rigips tavane casetate parchet laminat izolație termică montări uși instalați sanitare instalați electrice orice tinerii și dispuși de muncă
Lucian L.

Lucian L.

Perseverenta.experienta acumulata atat in tara cat si in strainatate.rapid si cu idei in functie de locație.seriozitate.
Budeanu unic construct srl

Budeanu unic construct srl

Firma de construcții. Cu experienta mare .cu scule profesionale .personal calificat .oferim factura si seriozitate
Iulian M.

Iulian M.

25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Costica S.

Costica S.

Lucrez aproape perfect, sunt o persoana serioasă, nu lipsesc niciodată de la munca și pun accent mare pe calitate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Amelia Dumitrescu
Zugrav   19/10/2019

Il recomand cu siguranta pe d nul Valentin. Lucreaza eficient si livreaza o calitate foarte buna. Este implicat si atent la nevoile clientului sau. Multumesc!

         
Lavinia Irimia
Zugrav   17/10/2019

Promptitudine. Servicii de top. Grijă la detalii. La sfârșitul lucrării nici nu am avut ce să curăț.

         
LUMINITA POPA
Zugrav   14/10/2019

Sunt foarte multumita de lucrarea realizata de Dl. Valentin Dinu. Este intr-adevar profesionist, a lucrat nu numai foarte bine ci si repede, la locul de munca a avut grija sa lase cat mai curat. Ne-a ajutat cu recomandari foarte utile in alegerea materialelor pe care le-am folosit la zugravire si are o atitudine foarte politicoasa.II recomandam cu toata increderea si ii acordam bineinteles nota maxima.

         
Adina Sirbu
Zugrav   11/10/2019

Lucreaza rapid, foarte curat, cu mare atentie la detalii si a facut recomandari foarte bune pentru materiale. Sunt foarte multumita de rezultat, il recomand cu incredere pe domnul Dinu!

         
Catrinel Oprisiu
Zugrav   01/10/2019

Zugravul (meșterul) a terminat lucrarea într-un timp scurt și s-a străduit să lucreze cât mai curat.. Sunt mulțumița de serviciile dumnealui.

         
Delia Gologan
Zugrav   04/09/2019

Zugravul (meșterul) a fost foarte priceput, a rezolvat treaba rapid (într-un timp mult mai scurt decât speram) și cu un minim de deranj în casă (s-a străduit să lucreze cât mai curat). Ne-a plăcut mult că ne-a sfătuit dinainte privind materialele necesare a fi achiziționate pentru lucrare și că a găsit, la fața locului, soluții pentru problemele observate suplimentar față de cele descrise în solicitarea noastră de ofertă. Suntem mulțumiți de serviciile dumnealui.

         
Radu Tapus
Zugrav   03/09/2019

Domnul Valentin ne-a zugravit noul apartament si pot spune ca a facut-o foarte repede, curat si bine. Am fost impresionat de bunul sau simt si usurinta cu care se poate comunica cu dansul. Un alt plus: a fost foarte deschis in a reveni si a repera tot ce nu a iesit perfect din prima.

         
Andrei Gogiu
Zugrav   03/09/2019

Ne-am înțeles bine. A achiziționat singur materialele necesare, s-a deplasat de dimineață în locație și a terminat lucrarea până după amiază. Nu a fost nevoie de intervenția mea, ceea ce mi-a scutit mie timp. A lucrat curat, cu minim de deranj. Sunt foarte mulțumit.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit