Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

1.898 Zugravi sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Zugravi

Gheorghe  O.

Gheorghe O.

Mester bun cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, efectuez urmatoarele servicii: gleturi, vopsea lavabila, tapet, gresie, faianță, rigips, tavane false, parchet si instalații sanitare.
Bogdan S.

Bogdan S.

NOI CONSTRUIM VIITORUL SI REPARAM TRECUTUL Constructor cu o experienta de 10 ani in domeniul renovarilor si restaurarilor de cladiri, va intampin cu servicii de calitate complete. Dorinta de a construi apoi satisfactia rezultatului palpabil ma face curios de orice provocare si nu in ultimul rand consultanta, concilierea celor in dificultate. Ca specialist imi aduce satisfactia deplina. Cele de intai servicii oferite si totodata obligatorii in cazul obiectivelor complexe, pentru a putea
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Totul. pentru a-ti face visele sa devina Realitate. Clientul are intotdeauna. un vis. De la vis. la realitate, totul se face "pas cu pas", iar pentru a exista dovada lucrului bine infaptuit., exista poze ale fiecarei etape de lucru. Astfel, la sfarsitul lucrarilor de amenajare, va exista un filmulet care va arata cum s-a trecut de la vis la. Realitate.
Ilie Bocan

Ilie Bocan

Amenajari Interioare Finisaje interioare & exterioare Placari gresie , faianta , piatra Tencuiala/tencuiala decorativa Zidarie caramida , BCA , boltari Pardoseli , sape , zugraveli , retusari Electricitate Instalatii sanitare
Kunst Dp Invest

Kunst Dp Invest

M25 ani în domeniu, am lucrat în Spania, Belgia, Olanda, Luxemburg și Germania. Avem scule profesionale de șlefuit, aspirator etc.
Ionel M.

Ionel M.

Execut atât amenajări interioare cat și amenajări exterioare. Amenajări interioare: - zugrăveala ( tot ce tine de aranjarea pereților pentru a arata cum va doriți;) - tencuieli; - montat tapet; - montat rigips; ( inclusiv realizarea scafelor) - montat faianță ; - montat gresie ; - montat parchet ; - montat obiecte sanitare; - turnat șapă; - instalație electrică; - instalație termică; - instalație sanitara; Amenajări exterioare : - izolație termică; - zugrăveala exterioara; -
Paul M.

Paul M.

Daca aveti nevoie de o persoana pt a va renova apartamentul, pt a da o alta înfățișare pereților (glet, vopsea, tapet, rigips) și parchetului din locuința d-voastră va stau la dispoziție. Cu peste 10 ani experiența in cadrul amenajărilor interioare din Franta, aștept propunerile D-voastră in a va transforma ideile in realitate. Cu încredere. Mulțumesc.
Doru Z.

Doru Z.

Renovare completa casa/apartament cu istoric in format digital,termeni reali de executie cu persoane specifice fiecarei activitati ex.instalator,electrician,zidar,faiantar,parchetar,zugrav,mobilist,etc
Remus M.

Remus M.

Execut lucrări de amenajari interioare.gresie-faianta.righips.placări polistiren.decorativa.piatra naturala
Marian M.

Marian M.

Buna ziua. Executam lucrari de renovare interioara cat si exterioara la cele mai accesibile preturi de pe piata.
Ioan I.

Ioan I.

Execut lucrari de zugraveala gleturi rigips gresie faianta caramida aparenta.Prezint studii si experienta de peste 15 ani in domeniu.
Daniel A.

Daniel A.

Meseriaș în construcții, ut lucrări de orice fel,montaj gresie,faianta,parchet,finisaje de înaltă calitate,montare pereți rigips,scafe,tapet,zidarie case de la 0.Pentru lucrări mai mari,pot forma echipă.
Marius D.

Marius D.

Echipa de zugravi, oferim servicii de zugrăveli interioare, la preturi rezonabile, nu cerem avans, lucram curat si in liniște, pentru detalii ne auzim la 0725336635
Marius B.

Marius B.

Executăm lucrări construcții. Interior-exterior. De la A-Z. - tencuiala - rigips -pus parchet, gresie, faianță.. etc. - finisari - glet, lavabila Mai multe detalii la telefon. Pe toată raza Bucuresti si nu numai.
Ionut C.

Ionut C.

Zugraveli interioare, placare gips-carton, parchet laminat, tot ce tine de un interior bine definit .
Iacobescu F.

Iacobescu F.

O casa frumoasa incepe cu tine . Ofer servicii doar de zugravit si mici reparati la pereti totodata servicii tip handyman sau mentenanta cladiri, reparati mici la casa si curte.
Tomi  B.

Tomi B.

Mă numesc tomita sunt zugrav întotdeauna mam ținut de cuvânt îmi plac noile provocări și imi place să vorbesc cu oamenii.
Marius  M.

Marius M.

Bună. Ma numesc Marius, lucrez in domeniul zugravelilor de 15 ani , în toti acesti ani zugravind la diferiti oameni am invătat ca un client multumit de munca ta , te face si pe tine sa fi multumit de ceea ce faci .
Giani S.

Giani S.

As dori un post de zugrav an olanda stiu engleza si franceza am lucrat 2ani an olanda zugrav cu plata saptamanal si ca rigipsar detin si permis
Vergil M.

Vergil M.

Sant pensionar,fara obligatii,dispus sa lucrez in Romania,pe baza de contract,cu plata in acord(la metru patrat s-au la lucrare).Mai precizez ca am fost pictor de biserici.toate lucrarile mele au fost executate doar de mine,fara ajutoare (glet special pregatit pentru desen,ornamente,poleit cu foita de aur,pictura si vernisat pictura.Sant dispus sa-mi continui activitatea profesionala in domeniul amenajarilor interioare: gletuit,zugraveli,ornamente,stucaturi poleite,pictura pe perete cu tematica
Petre B.

Petre B.

Echipa noastra ofera cele mai bune lucrari iar asta ne face multumiti ca putem face oamenii sa aiba un trai mai comfortabil.Nu in ultimul rand dorim seriozitate din partea dvs si aveti la dispozitie munca noastra.
Marius C.

Marius C.

Sant o persoană serioasă si cu experiență de 10 ani cel puțin am lucrat pe dincolo multi aniii si sant foarte ordonat
Petru P.

Petru P.

Sunt serios harnic atent la lucru nu consum alcol lucrez cu placere si atentie.ma intereseaza satisfactia clientului.si fac treaba lucru de calitate si finete acu placere
Mihail T.

Mihail T.

Sant zugrav Vopsitor de meserie lucrez de la varsta 19 ani si am si calificare Liceul Anghel Salini si foarte multi ani an străinătate tot pe meseria de Zugrav-vopsitor eu cred ca experienta este practică adica ce lasi an urma ta aia este experienta unui zugrav Va multumesc pentru intelegere.
Marius B.

Marius B.

Sunt o persoana,corecta si cinstita imi place sa fac finisaje si sa,multumesc clientii pentru a fi recomandat. Execut orice lucrare de constructie si finisaj. Efectuez,lucrari de. Calitate.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dragos Malaescu
Zugrav   21/11/2019

Cel mai bun Zugrav cu care am colaborat pana acum. Punctual, a lucrat perfect, cu multa rabdare si implicare. Recomand!

         
Ada P
Zugrav   21/11/2019

domnul Oprea este foarte muncitor, lucreaza cu seriozitate si respecta orele la care trebuie sa vina

         
Valentina Spataru
Zugrav   15/11/2019

Dnul Valentin Dinu a realizat o lucrare foarte bună, într-un timp foarte scurt, cu materiale de foarte bună calitate. A lucrat foarte îngrijit, ne-a oferit toate explicațiile legate de lucrare. Este o persoană foarte serioasă și profesionistă! Îl recomand cu căldură pe domnul Valentin Dinu și îi mulțumim încă o dată pe această cale!

         
Veronica Daia
Zugrav   11/11/2019

suntem foarte multumiti de cum se uta lucrarea de zugravit, inca nu este terminata dar sunt promti si de incredere

         
Popa Ramona
Zugrav   30/10/2019

Valentin este un baiat extrem de muncitor, foarte priceput si cu solutii la orice problema intalneste ( si nu doar la zugravit ci si reparat fisuri, chituit rosturi/tocuri usi, indreptat pereti si alte aspecte de detaliu), foarte serios si cu mare respect fata de client. Cu siguranta il recomand si voi mai apela la serviciile lui in caz de nevoie. A finalizat lucrarea exact in termenul stabilit la vizionare.

         
LUMINITA POPA
Zugrav   14/10/2019

Sunt foarte multumita de lucrarea realizata de Dl. Valentin Dinu. Este intr-adevar profesionist, a lucrat nu numai foarte bine ci si repede, la locul de munca a avut grija sa lase cat mai curat. Ne-a ajutat cu recomandari foarte utile in alegerea materialelor pe care le-am folosit la zugravire si are o atitudine foarte politicoasa.II recomandam cu toata increderea si ii acordam bineinteles nota maxima.

         
Cristina Ștefan
Zugrav   11/10/2019

Domnul Dinu este un adevărat profesionist. Lucreaza foarte repede si curat. O alegere minunata pentru oricine. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile lui. Sincer nici nu credeam ca mai exista astfel de profesioniști.

         
Adina Sirbu
Zugrav   11/10/2019

Lucreaza rapid, foarte curat, cu mare atentie la detalii si a facut recomandari foarte bune pentru materiale. Sunt foarte multumita de rezultat, il recomand cu incredere pe domnul Dinu!

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit