Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

1.364 Profesionişti în Zugraveli Interioare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare

Emil R.

Emil R.

Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Adorian A.

Adorian A.

Vrei sa zugravesti sa renovezi apartamentu NOI SANTEM SOLUTIA Servicile noastre sant unice in brasov Si includ mutare mobila .debarasat materiale si moluz .curatenie la finalizare .nu trebuie sa miscati un deget.nu ezitati sa ne sunati 0757320571.VA ROG NU LASATI MESAJE . Detali la telf .vizualizari plimbari 50 ron .cine este hotarat pentru efectuare lucrari noi santem disponibil 24/24
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Totul. pentru a-ti face visele sa devina Realitate. Clientul are intotdeauna. un vis. De la vis. la realitate, totul se face "pas cu pas", iar pentru a exista dovada lucrului bine infaptuit., exista poze ale fiecarei etape de lucru. Astfel, la sfarsitul lucrarilor de amenajare, va exista un filmulet care va arata cum s-a trecut de la vis la. Realitate.
Gheorghe  O.

Gheorghe O.

Mester bun cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, efectuez urmatoarele servicii: gleturi, vopsea lavabila, tapet, gresie, faianță, rigips, tavane false, parchet si instalații sanitare.
Lucian A.

Lucian A.

Lucrez cu bun simt si calitate, ca la carte. Stiu meserie in toate domeniile si lucrez in domeniu de 22 de ani. Profesionist de la A la Z. ( tencuieli , rigips, zugraveala, parchet, electric, sanitare, etc ). Preturi mai mici decat pe piata.
Rin Grand Construct

Rin Grand Construct

Societate de Constructii specializata , uta lucrari de constructii interioare sisi exterioare ( amenajari , zugraveli ) instalatii electrice , sanitare , termice , A.c , atat pe raza orasului Iasi cat si prin imprejurimi. Seriozitate , calitate , factura si garantie. Tel : 0740.061.998
Iulian M.

Iulian M.

25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Marius P.

Marius P.

Avem o experiență de cel puțin 10 ani in utări lucrări la cheie.suntem o echipa serioasa și de calitate.
Marius I.

Marius I.

Seriozitate și calitate la prețuri avantajoase Montaj parchet laminat și zugravit. Seriozitate și calitate. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați 0764262271
Cristian F.

Cristian F.

Suntem o echipa serioasa , cu experienta acumulata de-a lungul anilor in Norvegia, Germania si Anglia, specializati in amenajari si reamenajari interioare si exterioare complete. Servicii oferite: - Placari cu piatra naturala, travertin, marmura, calcar, mozaic, glafuri si trepte, placi ceramice, gresie, faianta, putem executa si lucrari de hidroizolatie daca este nevoie. - Placari cu lemn, executam pereti placati cu lemn de pin, parchet de lemn, laminat , stratificat, dusumea . Avem posibi
Tarzzone srl

Tarzzone srl

Execut zugraveli si amenajari interioare la preturi comvenabile calitate garantata in cel mai scurt timp posibi. Cu materiale si scule profesionale
Kunst Dp Invest

Kunst Dp Invest

M25 ani în domeniu, am lucrat în Spania, Belgia, Olanda, Luxemburg și Germania. Avem scule profesionale de șlefuit, aspirator etc.
Hrasla Construct

Hrasla Construct

Dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea, rapiditatea termenelor de utie si acoperirea unei game complete de servicii, astfel incat odata inceputa lucrarea, sa putem rezolva toate problemele tehnice. De aceea, la noi puteti apela cu incredere pentru orice fel de servicii in domeniul amenjarilor interioare. Echipa noastra va pune la dispozitie lucrari de renovare apartamente cum  ar fi: decopertat pereti, demolat pereti, decopertat gresie, decopertat faianta, decop
Ionel M.

Ionel M.

Execut atât amenajări interioare cat și amenajări exterioare. Amenajări interioare: - zugrăveala ( tot ce tine de aranjarea pereților pentru a arata cum va doriți;) - tencuieli; - montat tapet; - montat rigips; ( inclusiv realizarea scafelor) - montat faianță ; - montat gresie ; - montat parchet ; - montat obiecte sanitare; - turnat șapă; - instalație electrică; - instalație termică; - instalație sanitara; Amenajări exterioare : - izolație termică; - zugrăveala exterioara; -
Daniel A.

Daniel A.

Meseriaș în construcții, ut lucrări de orice fel,montaj gresie,faianta,parchet,finisaje de înaltă calitate,montare pereți rigips,scafe,tapet,zidarie case de la 0.Pentru lucrări mai mari,pot forma echipă.
Marca Iluminis

Marca Iluminis

Iluminis este o companie care ofera servicii complete pentru amenajari de interior: de la proiectare, la finisaje, gresie si parchet precum si instalatii, toate le poti face cu noi la un standard de calitate ridicat.
Ionut Z.

Ionut Z.

Suntem o echipa tanara cu experienta , incepem lucrarea si o terminam fara sa deranjam clientul sa alerge dupa materiale sau sa faca curat in urma noastra sau sa ne gaseasca consumand alcol.
Remus M.

Remus M.

Execut lucrări de amenajari interioare.gresie-faianta.righips.placări polistiren.decorativa.piatra naturala
Ionel N.

Ionel N.

Garsoniere si apartamente.Calitate,lucru ingrijit,nu cu graba,exact cum as lucra in ropria casa si cu un plus de experienta in Germania.
Marian M.

Marian M.

Buna ziua. Executam lucrari de renovare interioara cat si exterioara la cele mai accesibile preturi de pe piata.
Dan H.

Dan H.

Meserias cu o experienta de 18ani in domeniul amenajarilor si renovarilor, ut lucrari:tencuieli,gleturi de umplere,gleturi de finisaj,zugraveli,montaj:tapet,parchet,rigips,sape,izolatii termice,decorative,vopsitorii,ofer si cer seriozitate
Elisei P.

Elisei P.

Buna. Prin cea ce sunt și ce fac vreau vreau clientul sa fie mulțumit. Corectitudinea și punctualitatea pe lângă servici foarte bune ma recomanda.
Marius D.

Marius D.

Echipa de zugravi, oferim servicii de zugrăveli interioare, la preturi rezonabile, nu cerem avans, lucram curat si in liniște, pentru detalii ne auzim la 0725336635
Dalyos

Dalyos

Seriozitate. Promptitudine. Atenție la detalii. Folosim echipamente de ultima generație, vopseli airless iar personalul nostru este atent la detalii și curat. Orice lucrare se preda in deplina curățenie.
Lucian G.

Lucian G.

Va salut sunt un meseriaș bun caut lucrări placat cu polistiren, tencuiala, gleturi lavabila, șape etc la un preț bun. Aștept ofertele dvs 0724611817 .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Gabriela Jipa
Zugrav   11/08/2019

Sunt foarte multumita de modul in care Dl.Dinu V. a realizat lucrarea , organizat si foarte serios. Zugraveala a iesit foarte bine , voi mai apela la el.

         
Alecu Maria
Zugrav   10/08/2019

Dl. Dinu a fost punctual si serios. A terminat lucrarea la timp si a lasat totul in ordine. Recomand.

         
Carmen Boruzescu
Zugrav   30/07/2019

Domnul Costel Gheorghe a lucrat ca un adevărat profesionist. Este extrem de punctual, se mișcă repede și bine, a predat lucrarea în termnul convenit și la prețul stabilit. În plus, a fost extrem de receptiv la oricare dintre indicațiile noastre și a venit cu soluțiile cele mai bune pentru a realiza o lucrare de calitate. Suntem mulțumiți de felul în care a lucrat și cu siguranță vom mai colabora cu dumnealui pe viitor. Îl recomandăm cu încredere și altor clienți!

         
Cristi Eremia
Zugrav   20/07/2019

Un profesionist, foarte corect si din punct de vedere al timpului de uție, rapid si foarte curat. Recomand cu plăcere.

         
Iulia Proteasa
Zugrav   06/07/2019

Echipa foarte serioasa, au lucrat bine, rapid si curat, atat pe zugraveala, cat si pe sanitar/instalatii. Au ajutat in cazul unei situatii neprevazute - teava de scurgere infundata, care a fost descoperita ulterior si care nu facea parte din obiectul lucrarii. Recomandam.

         
Damian Voicu
Zugrav   07/06/2019

Multumim pentru serviciile prestate de Dl.Valentin Dinu care a facut lucrarea de zugraveala interioara a apartamentului meu in timp record, cu punctualitate, seriozitate si bun simt si de buna calitate. Il recomand cu placere

         
Andrei Lascu
Zugrav   12/05/2019

Domnul Costel a lucrat excelent, nu a fost nevoie de supervizare. Rapid și foarte curent, suntem foarte mulțumiți. Recomandam!

         
Valentin Vioreanu
Zugrav   10/05/2019

Domnul Costel Gheorghe este un om de mare incredere si un foarte bun profesionist. A trebuit sa lipsesc de acasa si a mers chiar el sa-mi cumpere materialele, a terminat lucrarea foarte bine si foarte rapid. Este un om foarte-foarte bun.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit