Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

1.001 profesionişti în Zugrav sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Zugraveli Interioare

Ionuț Catalin  B.

Ionuț Catalin B.

Buna ziua ma cheamă ionuț sunt un zugrav foarte bun imi place sa lucru curat după fiecare zugrăveala nu las murdărie fac si curățenie la locul de munca sunt o persoana punctual si corect ma puteti suna la nr de telefon 0766958481
Nicolae  A.

Nicolae A.

Calitatea și seriozitatea sunt atuurile care mă recomanda.Cu o experienta de peste 15 ani în domeniul amenajărilor interioare fiecare job este tratat cu maxim de seriozitate și profesionalism.
Gheorghe  O.

Gheorghe O.

Mester bun cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, efectuez urmatoarele servicii: gleturi, vopsea lavabila, tapet, gresie, faianță, rigips, tavane false, parchet si instalații sanitare.
Phoenix Building Construct Srl

Phoenix Building Construct Srl

Punem preț pe calitate, suntem seriosi și credem ca seriozitatea, calitatea și un preț bun ne va duce pe calea către succes.
Mircea S.

Mircea S.

Zugravit profesional rapid și ieftin în câteva minute i funcție de metraj, 10lei/strat +50 lei deplasarea
Ionut Z.

Ionut Z.

Suntem o echipa tanara cu experienta , incepem lucrarea si o terminam fara sa deranjam clientul sa alerge dupa materiale sau sa faca curat in urma noastra sau sa ne gaseasca consumand alcol.
Razvan  I.

Razvan I.

Timp record Serviciul este valabil indiferent de marimea suprafatei, fie ca este un apartament, casa cu etaj sau birou. Fara efort Noi preluam rolul de a pregati incinta si de a asigura curatenia la finalizarea lucrarii. Garantie Se acorda 1 an GARANTIE pentru lucrarile executate.
Budeanu unic construct srl

Budeanu unic construct srl

Firma de construcții. Cu experienta mare .cu scule profesionale .personal calificat .oferim factura si seriozitate
Marius I.

Marius I.

Executam lucrari de amenajare interioare. Oferim seriozitate si caltate a lucrarilor preturi negociabile
Gelu A.

Gelu A.

Precizie, curatenie, schimb orice tip de culoare, decorative personalizate, glet fara slefuit. Fac si mici reparatii electrice, rigips si schimb robinete, dusuri,repar mobila,vopsitorie profesionala
Stefan D.

Stefan D.

Ut amenajari interioare gresie parechet glet var faianta zugraveli scari 4-10 etaje cer si ofer seriozitate mai multe detalii telefonic 0757301116
Iulian M.

Iulian M.

25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Florian  P.

Florian P.

Pe lângă zugrăvit efectuez elemente de design interior cum ar fii cornise,tapet,scafe cu iluminat led instalații electrice,parchet laminat sau pvc, plinte,faianță gresie,travertin sau marmura,cu experienta in domeniu de peste 15 ani si specializare în design interior 8 ani într-o firmă de lux cu lucrări în bario de salamanca Madrid pt cunoscători.De asemenea efectuez amenajări interioare in totalitate si IZOLATII TERMICE exterioare.
Gigi V.

Gigi V.

Zugrav -faianțar cu mare experiența in construcții și străinătate Execut Ori ce in apartamente in afara de instalația sanitara și electrica
Savu G.

Savu G.

Suntem o echipa de 5 meseriasi lucram de 12 ani împreună iar intodeauna cautam sa fie toata lumea mulțumită meseria este de nota 10/10 nu conteaza cat durează important este sa iasa treaba buna pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.
Gilbert F.

Gilbert F.

Perfecțiunea și seriozitate , zugrăveli interioare exterioare , gresie , faianță, glet , parchet . Echipa tânără și serioasă .
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Totul. pentru a-ti face visele sa devina Realitate. Clientul are intotdeauna. un vis. De la vis. la realitate, totul se face "pas cu pas", iar pentru a exista dovada lucrului bine infaptuit., exista poze ale fiecarei etape de lucru. Astfel, la sfarsitul lucrarilor de amenajare, va exista un filmulet care va arata cum s-a trecut de la vis la. Realitate.
Marius C.

Marius C.

Profesionist, 18 ani experienta, montez gresie, faianță, glet zugraveli și in general tot ce tine de amenajări interioare. Timp rapid de uție și calitate ireprosabila a lucrarilor
Lucian A.

Lucian A.

Lucrez cu bun simt si calitate, ca la carte. Stiu meserie in toate domeniile si lucrez in domeniu de 22 de ani. Profesionist de la A la Z. ( tencuieli , rigips, zugraveala, parchet, electric, sanitare, etc ). Preturi mai mici decat pe piata.
Gabriel P.

Gabriel P.

Suntem o echipa cu 10 ani experiența in domeniul construcțiilor atât in țara cât și in străinătate oferim servici De la A-Z in domeniul construcțiilor pentru detali nu ezitați sa ne contactați
Marius I.

Marius I.

Seriozitate și calitate la prețuri avantajoase Montaj parchet laminat și zugravit. Seriozitate și calitate. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați 0764262271
Marca Iluminis

Marca Iluminis

Iluminis este o companie care ofera servicii complete pentru amenajari de interior: de la proiectare, la finisaje, gresie si parchet precum si instalatii, toate le poti face cu noi la un standard de calitate ridicat.
Alex&Cezar Cons 2017

Alex&Cezar Cons 2017

Amenajări interioare de calitate,zugrăveli lavabile și decorative de interior,tapet, parchet,sape de nivel și autonivelante, tinci,glet,etc.
Elisei P.

Elisei P.

Buna. Prin cea ce sunt și ce fac vreau vreau clientul sa fie mulțumit. Corectitudinea și punctualitatea pe lângă servici foarte bune ma recomanda.
Ionut G.

Ionut G.

Coretitudine, preturi decente, calitatea lucrarii, punctualitate si nu in ultimul rand multumirea clientului
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Laura Matei
Zugrav   18/03/2019

O experienta foarte placuta in ceea ce priveste colaborarea cu dnul Gheorghe. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumnealui daca voi mai avea nevoie. Foarte prompt, lucrare finalizata rapid ( 2 zile pentru zugravirea unei garsoniere + reparatii ample)

         
Aurelian Vass
Zugrav   25/02/2019

Punctual, serios, dl. Agapie face treabă de calitate într-un timp scurt. Zugrăvitul și utarea de mici reparații într-un apartament de trei camere au durat patru zile. Prețul cerut a reprezentat doar manopera, materialele fiind cumpărate de mine. După ce a terminat lucrarea, zugravul a lăsat apartamentul foarte curat (de altfel mereu a păstrat curățenie și după fiecare zi de muncă a aruncat gunoiul). Sunt extrem de mulțumit și-l recomand cu căldură.

         
Cristian Boc
Zugrav   22/02/2019

Foarte prompt in discutiile preliminare. Punctual in ziua lucrarii. A lucrat cu grija, protejand mobilierul, tocaria, instalatiile sanitare. Atent la detalii. Mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile sau sugestiile pe care i le-am adresat pe parcurs. Curatenie la finalul lucrarii (strans folii si aruncat la gunoi, matura, mop, sters urme nedorite de lavabila). Pretul lucrarii a ramas cel stabilit inainte de inceperea lucrarii. Sunt foarte multumit de rezultat.

         
A M
Zugrav   20/02/2019

Profesionist serios, a venit la timp, s-a apucat de treaba cand si cum a spus. Lucreaza foarte curat - nu a fost nevoie sa punem folie pe jos. Lucreaza repede - a terminat mai devreme decat timpul estimat initial (timpul estimat initial a fost de 10-12 h, a terminat in aprox 8 h). Materialele aduse au fost de calitate foarte buna. Raportul calitate / pret a fost foarte bun din perspectiva noastra.

         
Catalin Valenciuc
Zugrav   13/12/2018

Lucian a utat lucrarea intr-un mod exemplar. A pus intrebari, a ascultat toate cerintele si a aplicat. A fost proactiv si a venit cu solutii pentru toate modificarile cerute in plus a mai reparat si alte zone identificate. Calitatea zugravelii cat si a reparatiilor este foarte buna si cu siguranță voi mai apela la serviciile sale. Multumesc, Catalin.

         
Adriana Baluta
Zugrav   23/10/2018

D-l Costel a fost prompt in serviciul prestat. A venit dimineata la ora 6.30 cum am stabilit. A cumparat toate materialele necesare si am primit factura pe ele. M-a ajutat foarte mult la pregatirea camerelor inainte de zugravit. In 2 zile am zugravit apartament de 3 camere.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit