Obține 4 Oferte de preţ pentru Montaj Parchet.

392 Montaj Parchet sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Montaj Parchet

Ciprian C.

Ciprian C.

Am experienta in lucrari interioare , asta include montaj gresie,faianta,parchet,plinte,usi,prize si intrerupatoare,zugravit.
BEST EURO DOORS SRL

BEST EURO DOORS SRL

- Executam lucrari de montaj parchet cu maxima atentie, daruire si profesionalism. - Ne respectam intotdeauna termenele. - Va oferim calitate si preturi mici.
Profi design

Profi design

Experiența 14 ani in domeniu, dinamism, dețin lucrez doar cu scule și unelte de înaltă calitate, mașina pt transport.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Raluca Diaconeasa
Montaj Parchet   03/03/2020

Domnul Costel a fost extrem de punctual, serios si a facut o lucrare de calitate. A montat parchet in 2 camere (a scos si parchetul vechi) intr-o singura zi. Iar pretul a fost super ok comparativ cu alte oferte. Recomand cu incredere

         
Stefan Dragan
Montaj Parchet   12/09/2019

PROs: punctual (a venit la 8:00 și a terminat la ora la care a zis că termină 14:00), știe calitatea mărcilor de parchet de pe piață, a reparat corect șanțurile rămase de la instalația electrică. CONs: a făcut treaba în grabă, îmbinările transversale între plăci în multe locuri au spațiu gol, plintele tăiate la îmbinare cu cutter - strâmb și trebuie retăiat, nu a respectat întocmai specificațiile producătorului (parchetul meu era cu click, el a încercat să-l bată pe poziție), unelte lipsă.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Montaj Parchet  Înregistrare Pro - Gratuit