Oferă Servicii
Montaj Faianta

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Faianta.

971 Montatori Faianta disponibili.

De ce ar trebui să preferi HomeRun pentru Montaj Faianta?

 • În total 971 Montatori Faianta sunt pregătiți să ofere servicii de cea mai bună calitate.

 • În medie 4,5 puncte de rating vă ajută să alegeți furnizorul de servicii potrivit.

 • Colecția de 1.953 recenzii reale și aprobate va fi utilă pentru decizia dvs.

 • Anul trecut 287 de clienți pentru servicii de Montaj Faianta au avut încredere în HomeRun.

 • Vrem să fim siguri că toți profesioniștii noștri oferă cel mai bun serviciu. Avem grijă ca tu să îți realizezi proiectul în liniște.

Top 40 Montatori Faianta

Alex R. photo

Alex R.

31.12.2022

Montaj Faianta · Iasi, Iași

Lucrez la calitate superioară, experienta și profesionalism. Ofer garanția lucrării.

Florin H. photo

Florin H.

31.12.2022

Montaj Faianta · Cluj-Napoca, Cluj

Societatea noastra vă oferă servicii din domeniul instalațiilor sanitare. Calitatea, perseverenta, si punctualitatea spunem atat noi cat si clientii nostri ca ne reprezinta. Asteptam cu drag cererile dumneavoastră. Heres Florin, administrator.

Teodor Mihai G. photo

Teodor Mihai G.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 5, București

Executăm orice timp de amenajări interioare exterioare echipă tânără, dinamică atenți la toate detaliile. Seriozitate este pe primul loc dornici de a munci fără alte vicii, experiența de lucru este una bună lucrând ceva vreme și în alte țări unde se lucrează exact cum trebuie. Așteptăm să ne...

Zeynel Y. photo

Zeynel Y.

07.01.2024

Montaj Faianta · Sector 4, București

Sunt cetățean turc , o persoana serioasa care nu consuma alcool, nu întârzie la lucrari și își respecta termenul de execuție a lucrării. Lucrez cu grija și atenție la detalii și îmi place foarte mult ceea ce fac! Calitatea primează !

Viorel M. photo

Viorel M.

22.06.2024

Montaj Faianta · Constanta, Constanța

Ne definește experiența,seriozitatea și ambiția de a duce la bun sfârșit lucrarea spre mulțumirea clientului.

Alex I. photo

Alex I.

31.12.2022

Montaj Faianta · Cluj-Napoca, Cluj

Suntem o societate cu o experiența de peste 18 ani Oferim servicii de finisaje interioare și exterioare,design alegerea materialelor și produselor de înaltă calitate oferim clienților noștri consultanta, seriozitate,calitate și garanție pe toate serviciile noastre.Clientul care dorește o...

Mondoinstal Smart Construct photo

Mondoinstal Smart Construct

02.01.2023

Montaj Faianta · Cluj-Napoca, Cluj

Ne ocupăm noi de tot ce înseamnă construcția ori reabilitarea unui imobil oferind de la A la Z tot ce aveți nevoie pentru a va realiza visul. Prețul final il facem împreună transparent fără cheltuieli ascunse.

Perfect Interiors photo

Perfect Interiors

18.02.2024

Montaj Faianta · Sector 2, București

Îți oferim servicii complete de renovari și amenajări interioare. Efectuam orice tip de lucrare, atât în București cât și în provincie. Oferim servicii de montaj, proiectare și reparații pentru instalații sanitare. În București urgențele sunt rezolvate 24/7. Pentru lucrări în provincie contactează...

Imre K. photo

Imre K.

16.03.2023

Montaj Faianta · Brasov, Brașov

Experienta de peste un deceniu in domeniul constructiilor si amenajarilor. O perspectiva noua si deschis la discutii libere. Un om bun.

Cristian D. photo

Cristian D.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 4, București

Vechimea și experiența de peste 10 ani ne ajută să înțelegem și să ne ridicăm la standardele fiecărui client. Mulțumim pentru încredere.

Mesterlocal photo

Mesterlocal

18.04.2024

Montaj Faianta · Targu Secuiesc, Covasna

Firma autorizata Executăm următoarele : Acoperișuri și Mansardari sistem complet -dulgherie,mansardari, astereala -montaj acoperis tigla metalica Montaj invelitori țiglă metalică -reparatii acoperis tigla ceramica -montaj alte tipuri de  invelitori acoperisuri -remedieri infiltratii...

Claudiu, T. photo

Claudiu, T.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 1, București

Suntem echipa activam în București și în tara suntem meseriași interirioare și exterioare decopertări, montat gresie ,faianță, parchet gips carton ,izolați și hidro izolați, de tot felul gleturi, instalați sanitare și electrice de la a la z

Cătălin .. photo

Cătălin ..

18.04.2024

Montaj Faianta · Pitesti, Arges

Execut lucrări de gips carton, pereți, tavane, mansardări și finisaje interioare, glet și zugrăveli lavabile la prețuri foarte bune pe raza județului Argeș și Dâmbovita. Ofer seriozitate și calitate.

Florin P. photo

Florin P.

18.04.2024

Montaj Faianta · Brasov, Brașov

Ofer servicii de buna calitate intr-un timp cat mai scurt si la un pret avantajos.

DAVIDCONSTRUCTGRIGSRL photo

DAVIDCONSTRUCTGRIGSRL

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 4, București

Alături de colegi mei, cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor și renovărilor va putem veni în ajutor cu lucrări de decopertare, zidire, tencuiala, instalații electrice, instalatii sanitare , gletuire, zugrăvire, gresie/faianță, parchet . Etc.

Robert I. photo

Robert I.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 6, București

Bună.ma numesc Robert, si lucrez în construcții, vreți ca, casa dumneavoastră să arate altfel apelați aici și o să fiți mulțumiți și de preț și de muncă care o depunem vă mulțumim.

Alexandru Florin M. photo

Alexandru Florin M.

19.05.2024

Montaj Faianta · Alba Iulia, Alba

.Cu o experiență de peste 10 ani in domeniul constructiilor,am dorința de a da oamenilor ce pot și ce știu eu mai bine,asta inseamna că atunci când alegi sa lucrezi cu mine ,proiectul tau va fi gata la timp!Mă focusez pe nevoile clientului meu !

Gigel N. photo

Gigel N.

29.12.2020

Montaj Faianta · Sector 3, București

Stimate proprietar si posibil viitor beneficiar Cand alegi oameni pregatiti, cu experienta,educati,nu poti pierde. Noi venim cu experienta si mentalitate occidentala,suntem profesionisti in lucrari de constructii. Montam:tatet,rigips,gresie si faianta,glet,zugraveli de calitate,...

PDG Universal Renovatie photo

PDG Universal Renovatie

03.01.2023

Montaj Faianta · Buzau, Buzau

Experiența de peste 20 de ani in domeniul construcțiilor in Europa. Executam lucrări de calitate

Iuliu Andrei K. photo

Iuliu Andrei K.

18.04.2024

Montaj Faianta · Floresti, Cluj

Preturi accesibile. 10% se vor dona la centrele pentru copii. Suntem la inceput de drum si dorim prin acest lucru sa facem si o fapta buna.

CUANTICCONSTUCT photo

CUANTICCONSTUCT

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 4, București

Seriozitate si experiență , specialiștii in Finisaje interioare si exterioare, demolări, sapaturi, evacuare moloz, cărat materiale si mobila si orice munca fizica grea + asigurare Transport pentru orice fel de munca. Muncitorii noștri sunt straini cu experienta din Franța, Italia, Arabia Saudita ,...

Florin B. photo

Florin B.

29.12.2022

Montaj Faianta · Sector 1, București

Lucrez in domeniul construcțiilor de mai bine de 15 ani ,ofer servicii de calitate și preturi avantajoase pt fiecare client.

Marius G. photo

Marius G.

18.04.2024

Montaj Faianta · Chiajna, Ilfov

Ghitanu Constrcut Srl Firma noastra se ocupa in mare parte cu :zugravit , gresie , faianta, , granit , betoane ,pavaje ,hidroizolatie Asociatii de proprietari Montaj PVC ferestre, usi , plase de tantare etc Pentru o noua colaborare nu ezitatii sa ne contactati

Tommy Design Cons photo

Tommy Design Cons

30.03.2024

Montaj Faianta · Ploiesti, Prahova

Punctualitatea și seriozitatea sunt pe primul loc în acest domeniu. Cu cât ai mai mulți clienți mulțumiți, cu atât mai mulți oameni te vor cauta.

Vlad F. photo

Vlad F.

10.02.2024

Montaj Faianta · Timisoara, Timiș

Ma numesc Frunza Vlad si reprezint Total Construct SRL, o firma de construcții din Timișoara cu activitate continua din anul 2000, condusa de catre ingineri cu experiență si cu colaborari indelungate cu diverse depozite de materiale de construcții.

Andrei M. photo

Andrei M.

18.04.2024

Montaj Faianta · Iasi, Iași

Echipa serioasă de calitate și punctualitate precizie și zvelta. Executam lucrări de curățenie profesionala după construcții.

Alessandro Romanet R. photo

Alessandro Romanet R.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sanmihaiu Roman, Timiș

Execut orice lucrare in domeniul asta gresie faianța bai canalizări pavaje Perchet decorative etc… facem și debrarsari unde este cazul sunt serios nu beau nu fumez și lucrez și ofer servici de calitate având in vedere ca am lucrat dincolo desul de mult timp prețul se face in funcție de ce este de...

Ionut A. photo

Ionut A.

31.12.2022

Montaj Faianta · Filipestii De Padure, Prahova

V.D.M. Construct. Oferim servicii de calitate la preturi accesibile. Montaj profesional de garduri prefabricate, porti, pavaje, borduri, rigole,gazon, tencuiala decorativa, placari polistiren, lavabila, parchet, gresie, faianta etc.

BORZINCONSTRUCT photo

BORZINCONSTRUCT

17.12.2023

Montaj Faianta · Iasi, Iași

Suntem firma de constructii cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiei. Avem experienta in constructia pensiunilor, blocurilor, case, garduro. Desigur ca ne ocupam cu finisaje interioare, demolari si restructurati de spatii.

Lucian B. photo

Lucian B.

06.06.2024

Montaj Faianta · Valcele, Covasna

Priceput la toate cu experienta in tara si în strainatate întelegator si om de cuvânt îmi place sa duc proiectul dvs la bun sfarsit si la placerea clientului!

Marcu I. photo

Marcu I.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 3, București

Profesionalism, seriozitate, respectarea normativelor de calitate în execuția lucrărilor de constructii , înscrierea în termenele asumate.

Iftene P. photo

Iftene P.

29.06.2024

Montaj Faianta · Cluj-Napoca, Cluj

Lucrez de 12 ani în domeniu construcțiilor, finisaje, parchet, Gresie faianta etc. Ofer seriozitate, calitate, și preturi in limita bunului simt

Interioare photo

Interioare

04.03.2023

Montaj Faianta · Constanta, Constanța

Seriozitate, în execuția lucrărilor, avem tot personalul, pentru a renova un apartament sau o casa, noi punem la dispoziția clienților, firma de curățenie, firma de tras gaze, firma pentru tâmplărie de termopan, firma pentru usi interioare și exterioare, santem o echipa completa, care dam...

Ionut Valentin B. photo

Ionut Valentin B.

28.04.2024

Montaj Faianta · Ulmi, Giurgiu

Cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor, mă dedic să ofer servicii de cea mai înaltă calitate, respectând întotdeauna termenele limită și bugetul stabilit. Înțeleg că fiecare proiect este unic și mă angajez să lucrez îndeaproape cu clienții pentru a transforma viziunea lor în realitate....

Daniel B. photo

Daniel B.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 1, București

Oferim seriozitate,responsabilitate in tot ce facem, o buna organizare si mai presus calitate

Catalin Lucian C. photo

Catalin Lucian C.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 4, București

Cu o vastă experiență īn domeniul renovărilor și finisajelor, de peste 10 ani, alături de colegi mei vă putem ajuta in efectuarea lucrărilor cerute. Acoperim lucrări atât la interior cat si la exterior ( sape, tencuieli, glet, electrica, sanitara, finisaje, zugraveli, parchet, usi, etc. ) .

Doru A. photo

Doru A.

29.12.2020

Montaj Faianta · Sector 3, București

Gletuitor cu experienta in ipsos. Folosesc doar materiale de calitate. Gresie si faianta

Gyro photo

Gyro

21.01.2023

Montaj Faianta · Sector 1, București

Echipa tânara cu experiența foarte mare.Seriozitate,punctualitate si calitatea lucrarilor.

Daniel M. photo

Daniel M.

09.03.2021

Montaj Faianta · Sector 6, București

Cred cu tărie că un lucru bine făcut,aduce succesul pe termen lung. Satisfacția clientului este cel mai important lucru când vorbim de amenajarea propriei locuințe. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajărilor interioare,vin în ajutorul dumneavoastră pentru rezolvarea...

Sorel S. photo

Sorel S.

18.04.2024

Montaj Faianta · Sector 3, București

Va salut ! Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul constructiilor . Lucram in acest domeniu de peste 25 ani . Suntem foarte atenti la detalii iar pentru noi fiecare lucrare este un chalege continu pana ajungem la finalul acesteia . Pentru noi , beneficiarul , la final sa fie foarte...

Evaluările clienților

Înregistrare Pro - Gratuit

Cum funcționează Montaj Faianta în HomeRun?

Spune-ne De Ce Ai Nevoie

Răspunde la întrebări specifice nevoilor tale și completează solicitarea în doar 2 minute.

Compară Oferte

Primește oferte de la profesioniștii care se potrivesc cel mai bine solicitării tale.

Alege cea mai bună ofertă pentru tine.

Adresează întrebările tale profesioniștilor și vezi evaluările anterioare. Alege cea mai bună ofertă pentru tine!

Întrebări frecvente

 • 1- Trebuie să plătesc pentru a face o cerere pe site-ul HomeRun?

  Crearea unei cereri de servicii, primirea de oferte și contactarea profesioniștilor sunt complet gratuite pe HomeRun.

 • 2- Cât durează să primesc ofertele?

  De obicei, profesioniștii pot vizualiza cererea în câteva ore, până la 3 zile. Între timp, ne propunem să venim cu cele mai bune oferte. Acestea vor fi transmite prin e-mail și SMS. După ce ai primit notificarea „Ofertă de preț primită”, te poți conecta la sistem, poți consulta ofertele și apoi să o selectezi pe cea care o consideri cea mai bună pentru tine.

 • 3- Cum funcționează competiția de oferte HomeRun?

  HomeRun îți oferă posibilitatea de a primi oferte de la mai mulți profesioniști, ceea ce te ajută să nu depinzi de un singur furnizor de servicii. Primind mai multe oferte competitive, vei avea mai multe opțiuni și prețuri rezonabile.

 • 4- Evaluările clienților pe HomeRun sunt reale?

  Toate evaluările pe care le vezi în profilul unui profesionist sunt reale și verificate. Ne asigurăm că toate aceste lucrări sunt terminate și că recenziile sunt reale.

 • 5- Cât costă serviciul de Montaj Faianta la HomeRun?

  Prețurile pentru serviciul de Montaj Faianta la HomeRun variază între 500 Lei și 15.000 Lei în funcție de detaliile lucrării.

Înregistrare Pro - Gratuit