Obține 3 Oferte de preț pentru Montaj Uși Interior.

195 Montaj Uși Interior sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Montaj Uși Interior

Eurowindoors Pro Srl

Eurowindoors Pro Srl

Montaj profesional, cu scule profesionale, calitate maximă. uși de interior, de intrare, culisante sau batante, orice tip de ușă sau despărțire.
SC VALIN SERV PROD SRL

SC VALIN SERV PROD SRL

Oferim montaj usi de interior cu pervaz sau fara pervaz. Oferim montaj profesional incluzand tot ce tine de acesta: spuma,suruburi (daca necesita),silicon Executam o gama variata de montaje usi de interior / exterior (Metal) Anunt valabil pentru Bucuresti si zonele limitrofe. Contact: 0771342843 Oferim: Contract, Factura, Garantie.
Ionut Dorobantu

Ionut Dorobantu

Ofer servicii de finisaj și amenajări interioare de calitate la preturi avantajoase.Montez toate tipurile de parchet dar și recondiționez acolo unde este cazul. Marmura,granitul,travertin,placarile ceramice în general,nu au taine pentru mine,de asemenea,îmi las imaginația sa-mi conduca creativitatea in lucrările decorative. Experienta mea de peste 20 de ani in activitate îmi da idei sa vin întotdeauna cu ceva nou.Dovada mulțumirii clienților mei se regăsește în recenziile acestora. Pentru o cot
Marian Gaman

Marian Gaman

Sunt un meserias de ancredere care munceste cel putin 10 ore pe zi nu consum bauturi alcolice daca este nevoie sal anvat pe client meserie nu voi ezita so fac cu mare placere
Lucian Andrei

Lucian Andrei

Suntem o echipă formată din cel puțin 2 tehnicieni cu o experienţă de peste 15 ani in domeniul instalaţiilor sanitare și de gaze.
Viorel Caluta

Viorel Caluta

Imi place ca munca pe care o fac sa fie de buna calitate si la finalul lucrarii clientul sa fie fericit.
REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

Cum procedam 1) Analizăm cu mare atenție propunerea făcută de client și luăm măsurători ale apartamentului sau spațiului comercial care se vrea a fi renovat . 2 Odată ce contactul a fost stabilit, vom organiza un interviu cu dvs. pentru a vă asculta ideile și, dacă sunteți de acord, vom fi însoțiți de un arhitect de interior, deoarece el este persoana ideală pentru a ne oferi sfaturi privind reducerea costurilor directe și indirecte. . 3). Când bugetul și proiectul sunt acceptate, procedăm
Romcons rezidential srl

Romcons rezidential srl

Pentru mai multe informatii va asteptam la un telefon, firma cu experienta de peste 15 ani in domeniu cu lucrari internationale, idei noi si moderne, facem totul posibil.
Alexandru Badea

Alexandru Badea

Experie de 14 ani în domeniul construcțiilor.renovarilor si instalațiilor.daca aveți nevoie de idei sfaturi nu ezitați în a ma contacta.rog seriozitate.
Trident buildings

Trident buildings

Executam lucrări de amenajări interioare in Ilfov și Bucuresti: gresie, faianța, parchet, tavan casetat, gletuit, tencuit, zugrăvit, instalații electrice, sanitare și multe altele.
Catalin Manta

Catalin Manta

Executam lucrari interioare exterioare gleturi vinarom gresie faianta parchet montari usi interior decorative exterior placari polistiren rigips etc.
Ionut Tanasa

Ionut Tanasa

Cu noi visul de a avea un camin durabil, rezisten si modern se poate realiza. Ne puteti contacta la: 0756879372, 0758192030 O construcție, evident, înseamnă mai mult decât simpli pereți montați pe structura de rezistență. Noi mizăm spre cele mai bune soluții, astfel încât tu să fii perfect mulțumit de rezultat. După părerea noastră, longevitatea unei construcții civile se măsoară în ani, nu în zile sau luni. Tocmai de aceea atunci când ne punem amprenta pe o construcție, suntem extrem de a
Marius Calciia

Marius Calciia

Suntem baieti muncitori, ne dam silinta. Suntem onesti... o echipa de nadejde pe care te poti baza oricand si oriunde. Am crescut impreuna si am trecut prin multe rele ... impreuna... si nu ne-am dat batuti niciodata. In 20 de ani de cand ne cunoastem nu au existat certuri sau neîntelegeri intre noi. Inca odata va pot spune din toata inima ca va puteti baza pe noi. Vom face o treaba excelenta cum am facut si pana acum. Avem recomandari de oriunde daca este nevoie.
Nicusor  Drutu

Nicusor Drutu

Gresie faianța pusă in laser gled zugrăvit uși parchet instalați electrice instalați sanitare montat mobila calitate
I. I. Parlea Marius Petronel

I. I. Parlea Marius Petronel

Lucrări de calitate, prețuri accesibile, consiliere profesionala în vederea realizării proiectului dorit.
Spectrum Secure Construction SRL

Spectrum Secure Construction SRL

Aveți nevoie de o schimbare la casă? Credeți că poate avea un aspect mai modern? Contactați-ne și vă vom oferi cele mai bune soluții.
Ionut Ratiu

Ionut Ratiu

Executăm construcții finisaje la cele mai bune calități și seriozitate executăm gresie faianță granit marmură piatră naturală rigips tencuieli tinci glet zugrăveli parchet laminat parchet stratificat uși montaj instalații sanitare instalație electrică renovări apartamente case la cele mai bune calități și prețuri accesibile pentru toată lumea 0748664500 ionut
Giorgio art construct s.r.l

Giorgio art construct s.r.l

Suntem persoane serioase și responsabile , oferim servicii de calitate maxima și lux la preturi avantajoase
BOSHTEX SRL

BOSHTEX SRL

Fiecare artist este unic ın felul lui ,asa precum şi doi bucatari prepara acelasi fel de mancare ,cu aceleasi ingrediente,dar gustul mancarii nu iese la fel .Am dat un exemplu care nu are legatura cu sectorul ın care lucram ,dar ın final ,personal cred ca starea de spirit ,energia pozitiva a fiecarui maiestru ın parte ,se emana ın lucrarea de arta pe care o executa.Nu exista concurenta,ın domeniul ın care lucram şi anume : imaginatie ın arta ,exista doar un ultim raspuns : Gusturile nu se discu
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Luiza M.
Montaj Uși Interior   28/11/2020

Un domn foarte amabil. Lucrarea a fost efectuată cu foarte mare atenție și profesionalism. Recomand cu încredere!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Uși Interior  Înregistrare Pro - Gratuit