Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

583 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Amenajări Interioare

R & A Cortine Srl

R & A Cortine Srl

Suntem o companie de amenajari interioare, utam lucrari ce tin de amenajari de la instalatii sanitare, electrice sau incalzire. Montaj de pardoseli calde, parchet, mocheta, linoleum etc, lucrari de zugraveli lavabil, reconditionarii de tamplarie montaj faianta si gresii. Clientii ne recomanda.
Dinu H.

Dinu H.

Liber profesionist cu vastă experiență în țară și străinătate în domeniul construcțiilor de amenajări interioare (gresie, faianță,parchet,montaj mobilier și uși,var,gleturi, șape autonivelante și mecanizate.etc)
Sc Genius Bau Construct Srl

Sc Genius Bau Construct Srl

Cu o experienta bogata in domeniul constructiilor, utam amenajari interioare de orice tip, la inalta calitate si seriozitate.
Anton R.

Anton R.

Servicii de zugraveli, lavabil, placari rigips, gresie, faianta. Reparatii si instalari mobilier, usi , geamuri , parchet Servicii de instalatii electrice si sanitare. Lucrari utate cu profesionalism. Profesionalism. Garantia Lucrarilor. Seriozitate.
Casa Amarillo

Casa Amarillo

Oferim amenajari de clasa, pentru cei ce isi doresc un aspect elevat, luxos, care vor sa se bucure in fiecare zi de un interior deosebit de placut, asa cum mereu au visat.
RAV Premium Fitout

RAV Premium Fitout

Din dorința de a oferi clientului mai mult decât se așteaptă am format in ultimii 10 ani o echipă de oameni profesioniști care te ajută cu produse si servicii premium in amenajarea unui spatiu fie ca vorbim despre acasa, la birou sau comercial.
Cristi D.

Cristi D.

Baiat serios cu vechime in domeniu de 2o de ani.cer si ofer seriozitate.calitatea inainte de toate.haideti sa incercam sa eliminam intermediari pentru a nu plati mai mult pentru servici.va multumesc
Adrian P.

Adrian P.

Nu ma face cu nimic mai special fata de ceilalti, doar ca am o experienta vasta de:25 ani în domeniul finisarilor interioare
Professional Nano Solutions

Professional Nano Solutions

- Rapiditate in executia lucrarilor, folosind tehnologie actuala de calitate. - Utilaje, scule si accesorii moderne.
Marian  P.

Marian P.

Pentru calitatea serviciilor oferite de mine ordinea și curățenia la locul de muncă și foarte multă responsabilitate
Razvan  M.

Razvan M.

Ofer servicii de amenajari interioare,gleturi,izolatii pereti,faianta&gresie,parchet,rigips,reparatii glafuri, Experienta in domeniu.
Daniel C.

Daniel C.

Seriozitate maxima Prestez servicii de calitate 14 ani de experienta în domeniu în afara tari Întotdeauna mi a plăcut ca,clientul sa fie mulțumit de serviciile prestate
Cristian F.

Cristian F.

Suntem o echipa serioasa , cu experienta acumulata de-a lungul anilor in Norvegia, Germania si Anglia, specializati in amenajari si reamenajari interioare si exterioare complete. Servicii oferite: - Placari cu piatra naturala, travertin, marmura, calcar, mozaic, glafuri si trepte, placi ceramice, gresie, faianta, putem executa si lucrari de hidroizolatie daca este nevoie. - Placari cu lemn, executam pereti placati cu lemn de pin, parchet de lemn, laminat , stratificat, dusumea . Avem posibi
Tudor Generali Construct

Tudor Generali Construct

Oferim seriozitate maxima, respect fata de client, preturi accesibile si negociabile ( in functie de complexitate) , simt de raspundere si implicare in gasirea solutiilor.
Ciprian Marius C.

Ciprian Marius C.

Execut lucrari de amenajari interioare si reparatii, instalatii, electrice si sanitare, inclusiv baie completa de la zero. Practic preturi standard, ofer seriozitate, detin recomandari verificabile oricand, personal si la telefon.
Decodivision SRL

Decodivision SRL

Specializati numai in amenajarea apartamentelor si caselor incepand cu igienizari si cosmetizari, mentenanta si finisaje si decorari premium. Prestam serviciu numai in zona de rezidential (locuinte), nu amenjam comercial/ industrial.
Daniel R.

Daniel R.

Îmi place ca tot ceea ce fac sa iasa ca la carte și sa nu ma întorc la client sa repar greșelile.ofer și cer seriozitate
Ionut I.

Ionut I.

Suntem o echipă tânără Doritoare să facă oamenii fericiți prin seriozitatea noastră și calitatea făcută , plăcut
Ionut P.

Ionut P.

Persoana fizica calificata peste 15 ani experiență profesionala în tara și străinătate cu referințe și documente doveditoare execut lucrări de finisaje de calitate placări ceramice gresie faianță travertin marmura etc, gletuieli plasa izolație zugrăveli simple sau și complexe vopsitori lemn etc preturi accesibile pt orice întrebare apelați cu încredere
Arun M.

Arun M.

Finisajele interioare reprezinta una dintre cele mai importante etape in realizarea unei locuinte, in amenajarea unui spatiu comercial sau in definirea spatiului intr-o cladire de birouri. Echipa noastra de profesionisti ofera servicii de finisaje interioare, pentru orice tip de spatiu. Facem fata oricaror exigente, dam dovada de seriozitate si va ajutam atat la alegerea materialelor, cat si la personalizarea spatiului pe care doriti sa-l amenajati. Executăm următoarele tipuri de finisaje in
Marius I.

Marius I.

Persoana serioasă și lntotdeauna depun suflet 100% ln cea ce fac . nu ezitați sa sunați calitate ,loialitate 100%
Zugravu A.

Zugravu A.

Lucrãrile pe care eu le execut le analizez la început și dacã sunt de competența mea mã angajez pentru finalizarea acestora dupã o micã negociere cu persoana proprietarã
Mihai U.

Mihai U.

Suntem o echipa seriosa care incercam sa facem clienti sa fie cat mai multumiti de serviciile prestate.Ocumpam o gama larga de activitati si incercam prin ceea ce facem sa facem clienti nostri sa se simta mai comozi de deranjul unei renovari.
Florin J.

Florin J.

Cu o experiența de 16 ani in domeniul amenajărilor interioare, consider ca nu exista nici o problema fără rezolvare, ci doar o noua provocare. In situația grea in care ne aflam cu toții in aceste momente, alături de cei 3 colegi va putem oferii siguranța ca la dumneavoastră in casa intra niște oameni sănătoși, care respecta regulile impuse de pandemia Covid-19, pentru ca la final sa va puteți bucura de apartamentul sau casa dumneavoastră.
Marius I.

Marius I.

Executam lucrari de amenajare interioare. Oferim seriozitate si caltate a lucrarilor preturi negociabile
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulian Mihalcea
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit