Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

57 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Dinu Huluta

Dinu Huluta

Amenajări Interioare · Iasi, Iași
Liber profesionist cu vastă experiență în țară și străinătate în domeniul construcțiilor de amenajări interioare (gresie, faianță,parchet,montaj mobilier și uși,var,gleturi, șape autonivelante și mecanizate.etc)
Imperium decor

Imperium decor

Amenajări Interioare · Iasi, Iași
Suntem o echipa profesionista in montaj tapet, avem sute de lucrari executate. Clientii pot veni la showroom nostru sa vada cu ochii lor calitatea lucrarilor. -mai oferim montaj parchet, plinte, baghete, cornise ( mdf, poliuretan,polimeri duri, lemn) -montaj mocheta, -varuieli decorative, stucco. -reparatii interioare etc
Stelian Vlad

Stelian Vlad

Amenajări Interioare · Iasi, Iași
Execut lucrări profesioniste gen amenajări de lux de înaltă calitate precum ar fi velvet gleturi var termosisteme rigips etc
Marius Istrate

Marius Istrate

Amenajări Interioare · Iasi, Iași
Executam lucrari de amenajare interioare. Oferim seriozitate si caltate a lucrarilor preturi negociabile
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ramona Selariu
Amenajări Interioare   28/08/2020

Recomand pe domnul Costel cu mare caldura. Pe langa faptul ca este un om comunicativ, deschis, prietenos, este si un profesionist care pune mare pret pe detalii, pe preferintele clientului si pe promisiunile facute. Este la fel de priceput la instalatii electrice si la zugravit si la montat mobila. Eu voi apela la dansul ori de cate ori voi avea nevoie.

         
Iulian Mihalcea
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit