Top 10 Firme de Renovări Interioare În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

175 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Dumitru Agafin

Dumitru Agafin

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Serviciile mele se bazează pe seriozitate ,m-a strădui întodeauna sa mulțumesc clientul oferind calitate in concordanța cu termenii stabiliți .
Ovidiu Roman

Ovidiu Roman

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Pentru ca a fii un bun zugrav trebuie sa vezi prin ochii clientul tau ce vrea el liniștea din interiorul casei prin culori și mintea lui noi transmitem Frumusețea cluori din casa oferim seriozitate punctualitate și timplul și garanția lucrării este sigura va așteptăm cu mare drag sa ne vedem inpreuna și sa va fim de ajutor pentru renovarea casei dumneavoastră
SC ROMALU ART CONSTRUCT SRL

SC ROMALU ART CONSTRUCT SRL

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Societate constructii executa lucrari de constructii case, blocuri; amenajari interioare, finisaje,tapet, placari polistiren, tencuieli + decorativa, zidarii,zugraveli, placari rigips,montaj gresie,faianta,parchet, montaj usi – ferestre. Detalii la telefon 0759300608
Spectrum Secure Construction SRL

Spectrum Secure Construction SRL

Renovări Interioare · Alexandru I. Cuza, Iași
Aveți nevoie de o schimbare la casă? Credeți că poate avea un aspect mai modern? Contactați-ne și vă vom oferi cele mai bune soluții.
Servicii Profesionale Amenajări Interioare

Servicii Profesionale Amenajări Interioare

Renovări Interioare · Alexandru I. Cuza, Iași
Meseriasi profesioniști cu o experienta de 15 ani in domeniul finisajelor si amenajărilor oferim calitate seriozitate profesionalism
I.I Jigoranu Razvan Stefan

I.I Jigoranu Razvan Stefan

Renovări Interioare · Alexandru I. Cuza, Iași
Echipa noastra executa servicii complete de amenajari interioare , renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri. Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi.
Ionut Iusca

Ionut Iusca

Renovări Interioare · Mogosesti, Iași
Bună ziua ma numesc Iusca Ionuț am 32 de ani și sunt o persoana care vrea sa muncească. Muncesc în domeniul amenajărilor interioare de circa 15 ani am diploma de finisor interior, ut lucrări de calitate. Sunt o persoana serioasa punctuala organizat curat nu consum băuturi alcoolice nefumător ideeal pentru munca în exipa.
Robert Ungureanu

Robert Ungureanu

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Experienta in domeniu ma face sa am incredere in mine si ca ,clienti mei sunt foarte mulțumiți de lucrul care îl ofer
Daniel Dibu

Daniel Dibu

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Atent la detalii si la cererea clientului. Calitatea este atuul nostru. Finalizare in timp prețuri execelente.
Svetlana Scutaru

Svetlana Scutaru

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Sunt o persoana de incredere care activeaza in acest domeniu mai bine de 20 de ani. Sunt responsabila si imi place sa fac lucru calitativ.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Daniel C.
Renovări Interioare   24/03/2021

Buna ziua, Las aici o recenzie privind colaborarea cu Mihai. - foarte bun planificator si atent la intregul set de detalii. - se foloseste de o capacitate de a organiza munca astfel incat sa nu lase ceva in urma si apoi sa revina la acel lucru - foarte curat in executie - atent la obiectele din apartament (in cazul nostru: usi nou noute si geamuri. - cunoaste foarte bine materialele aflate pe piata - te tine la curent cu progresul lucrarilor - deschis la propuneri. Toate cele bune, Daniel

         
Cristi U.
Renovări Interioare   05/03/2021

Servicii complete si integrate, de foarte buna calitate, profesionalism si atitudine proactiva. Lucrurile sunt gandite si din perspectiva clientului, posibile probleme anticipate si adresate. Nu esti nevoit sa joci rolul de sef de santier sau sa iti faci griji pentru ca anumite parti ale lucrarii trebuie refacute. Recomand!

         
Mirela N.
Renovări Interioare   11/02/2021

Seriozitate, implicare si profesionalism, rezultatul final fiind satisfacerea beneficiarului. Recomand cu incredere.

         
Anca M.
Renovări Interioare   06/02/2021

Apreciez rabdarea si profesionismul de care a dat dovada in executarea lucrarii. Recomandam cu incredere.

         
Filip S.
Renovări Interioare   01/02/2021

Echipa cu experienta se descurca pe loc la orice apare la fata locului. Lucrarea a iesit foarte bine (renovare baie de serviciu) pentru ca a fost facuta ca la carte cu timp de uscare corespunzator dupa fiecare strat de glet.

         
Ionut C.
Renovări Interioare   25/11/2020

O lucrare simpla, de renovare a unui apt 3 cam, bloc '77, a devenit o aventura de 4 luni, cu instalatii problematice si vecini pretentiosi. Totusi, profesionalismul lui Laurentiu si priceperea lui Florin au facut ca lucrurile sa mearga pana la capat. Acum suntem fericitii posesorii unui apartament complet renovat, la standarde europene. Chiar mai mult, Laurentiu ne-a ajutat si cu gestionarea lucrarii (materiale, comenzi, interventii). Recomandam aceasta echipa pentru orice lucrare!

         
Sebastian B.
Renovări Interioare   09/11/2020

Excelent , ne face plăcere să lucrăm cu această firmă. Profesioniști, punctuali, oameni curați și administrează lucrarea foarte bine. Oameni de nota 10.

         
Mariana D.
Renovări Interioare   18/10/2020

Foarte ok, au terminat treaba chiar putin mai repede decat au estimat si au facut munca de calitate. Raport calitate pret foarte bun. Recomand!

Renovări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit