Top 10 Firme de Renovari Interioare În Iasi

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

115 Firme de Renovari Interioare sunt gata în Iasi.

CERE 5 OFERTE
Ionut I.

Ionut I.

Renovari Interioare · Mogosesti, Iasi
Bună ziua ma numesc Iusca Ionuț am 32 de ani și sunt o persoana care vrea sa muncească. Muncesc în domeniul amenajărilor interioare de circa 15 ani am diploma de finisor interior, ut lucrări de calitate. Sunt o persoana serioasa punctuala organizat curat nu consum băuturi alcoolice nefumător ideeal pentru munca în exipa.
Servicii Profesionale Amenajări Interioare

Servicii Profesionale Amenajări Interioare

Renovari Interioare · Alexandru I. Cuza, Iasi
Meseriasi profesioniști cu o experienta de 15 ani in domeniul finisajelor si amenajărilor oferim calitate seriozitate profesionalism
I.I Jigoranu Razvan Stefan

I.I Jigoranu Razvan Stefan

Renovari Interioare · Alexandru I. Cuza, Iasi
Echipa noastra executa servicii complete de amenajari interioare , renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri. Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi.
Adrian C.

Adrian C.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Ami place cea ce fac sunt o pers comunicativa si ma pricep cam la tot ce tine de lucrarile civile la case apartamente ,inst electrice,termice si sanitare,gresie faianta,glet,zugrsveli,parchet.
Daniel C.

Daniel C.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Execut renovari și amenajări de cea mai buna calitate, experienta în domeniu de 18 ani. Ofer calitate, seriozitate, profesionalism, preturi minime.
Gheorghe S.

Gheorghe S.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Buna.pentru ca ofer calitate in ceia ce fac,si ofer preturi acceptabile,intru cat persoana sa fie multumita.
Ovidiu R.

Ovidiu R.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Pentru ca a fii un bun zugrav trebuie sa vezi prin ochii clientul tau ce vrea el liniștea din interiorul casei prin culori și mintea lui noi transmitem Frumusețea cluori din casa oferim seriozitate punctualitate și timplul și garanția lucrării este sigura va așteptăm cu mare drag sa ne vedem inpreuna și sa va fim de ajutor pentru renovarea casei dumneavoastră
Ion B.

Ion B.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Bună ziua. Suntem 2 persoane meseriași lucrări interioare regipsari zugravi parchet laminat tapete var decorativ
Andrei B.

Andrei B.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Execut tot felul de lucrări ce tine de interioare.etc Gresie, rigips ,faianta.parchet luminat.raschetat si barnizat parchet.zugraveli(estuco veneciano rallado)
Svetlana S.

Svetlana S.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Sunt o persoana de incredere care activeaza in acest domeniu mai bine de 20 de ani. Sunt responsabila si imi place sa fac lucru calitativ.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Constantin P
Renovari Interioare   19/02/2020

Foarte multumit de Marian. Este un profesionist specializat pe mai multe domenii: constructii, instalatii electrice si sanitare, finisaje, etc. A dus lucrarea la bun sfarsit in termenul stabilit initial, de o calitate ridicata si fara complicatii din partea noastra. Il recomandam cu placere tuturor celor care au nevoie de un meserias bun, priceput si serios.

         
Radu Neagoe
Renovari Interioare   05/02/2020

Perfect! Au preluat de la fosta echipa de muncitori un dezastru si a iesit ce trebuie. Comunicativi, am inteles si am planificat impreuna toate etapele lucrarii.

         
ANCA BOICU
Renovari Interioare   30/01/2020

Foarte punctual, comunicativ, respecta programul de liniste, masoara bine si precis. Un om care lucreaza foarte frumos si curat!

         
Catalin Mandu
Renovari Interioare   25/01/2020

Pret calitate okay, super profesionisti, ce au promis ca fac asta au si facut.Lucrarea a fost predata la timp si au lucrat curat. Recomand!

         
Anca Lisnic
Renovari Interioare   02/12/2019

Lucrarea a fost utata in timp util, curat si la un nivel ridicat de calitate si profesionalism. Comunicarea cu Bogdan e fost buna, am primit sfaturi utile legate de materialele care trebuiesc folosite si calitatea acestora.

         
Elena Anghel
Renovari Interioare   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

         
Daniela Petrescu
Renovari Interioare   06/11/2019

Lucrarea este de calitate, iar mesterul foarte serios, respectand cerintele si incadrandu-se in termenul stabilit.

         
Dimitri Dimitri
Renovari Interioare   25/09/2019

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Ilie. Este un adevarat profesionist, de la oferta, comunicare, punctualitate, modul in care a lucrat, este foarte atent la detalii, iar totul in urma lui este foarte curat dupa ce termina lucrarea. Il recomand cu toata convingerea!

Servicii Similare
Renovari Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit