Top 10 Firme de Renovari Interioare În Iasi

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

101 Firme de Renovari Interioare sunt gata în Iasi.

CERE 5 OFERTE
Ovidiu R.

Ovidiu R.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Pentru ca a fii un bun zugrav trebuie sa vezi prin ochii clientul tau ce vrea el liniștea din interiorul casei prin culori și mintea lui noi transmitem Frumusețea cluori din casa oferim seriozitate punctualitate și timplul și garanția lucrării este sigura va așteptăm cu mare drag sa ne vedem inpreuna și sa va fim de ajutor pentru renovarea casei dumneavoastră
Servicii Profesionale Amenajări Interioare

Servicii Profesionale Amenajări Interioare

Renovari Interioare · Alexandru I. Cuza, Iasi
Meseriasi profesioniști cu o experienta de 15 ani in domeniul finisajelor si amenajărilor oferim calitate seriozitate profesionalism
I.I Jigoranu Razvan Stefan

I.I Jigoranu Razvan Stefan

Renovari Interioare · Alexandru I. Cuza, Iasi
Echipa noastra executa servicii complete de amenajari interioare , renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri. Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi.
SC AGV TEAM CONSTRUCT SRL

SC AGV TEAM CONSTRUCT SRL

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Echipa serioasa executam amenajari interioate de la A la Z. Tot ce tine de amenajarea sau renovarea unui apartament, case sau spatiu comercial.
Daniel C.

Daniel C.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Execut renovari și amenajări de cea mai buna calitate, experienta în domeniu de 18 ani. Ofer calitate, seriozitate, profesionalism, preturi minime.
Ion B.

Ion B.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Bună ziua. Suntem 2 persoane meseriași lucrări interioare regipsari zugravi parchet laminat tapete var decorativ
Adrian C.

Adrian C.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Ami place cea ce fac sunt o pers comunicativa si ma pricep cam la tot ce tine de lucrarile civile la case apartamente ,inst electrice,termice si sanitare,gresie faianta,glet,zugrsveli,parchet.
Ionut I.

Ionut I.

Renovari Interioare · Mogosesti, Iasi
Bună ziua ma numesc Iusca Ionuț am 32 de ani și sunt o persoana care vrea sa muncească. Muncesc în domeniul amenajărilor interioare de circa 15 ani am diploma de finisor interior, ut lucrări de calitate. Sunt o persoana serioasa punctuala organizat curat nu consum băuturi alcoolice nefumător ideeal pentru munca în exipa.
Andrei B.

Andrei B.

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Execut tot felul de lucrări ce tine de interioare.etc Gresie, rigips ,faianta.parchet luminat.raschetat si barnizat parchet.zugraveli(estuco veneciano rallado)
Petrica

Petrica

Renovari Interioare · Iasi, Iasi
Echipa serioasa cu experiență de 20 ani in domeniu si cu portofoliu generos, executam la cel mai bun raport preț-calitate in timp scurt, construcții de case la roșu si la cheie, amenajări interioare si exterioare, fose, garduri, decorativa, tencuieli, gleturi, rigips, zugrăveli, faianța.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Anca Lisnic
Renovari Interioare   02/12/2019

Lucrarea a fost utata in timp util, curat si la un nivel ridicat de calitate si profesionalism. Comunicarea cu Bogdan e fost buna, am primit sfaturi utile legate de materialele care trebuiesc folosite si calitatea acestora.

         
Elena Anghel
Renovari Interioare   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

         
Daniela Petrescu
Renovari Interioare   06/11/2019

Lucrarea este de calitate, iar mesterul foarte serios, respectand cerintele si incadrandu-se in termenul stabilit.

         
Dimitri Dimitri
Renovari Interioare   25/09/2019

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Ilie. Este un adevarat profesionist, de la oferta, comunicare, punctualitate, modul in care a lucrat, este foarte atent la detalii, iar totul in urma lui este foarte curat dupa ce termina lucrarea. Il recomand cu toata convingerea!

         
Stefan Dragan
Renovari Interioare   12/09/2019

PROs: Ca și meșter este cel mai bun/inteligent/precis cu care am lucrat până acum din cei 5 care au lucrat la apartamentul meu. Are o ambiție exagerată în a face treaba bine, Instalația de apă făcută incredibil de bine și de ordonat. CONs: Nu prea îi place să facă operații care implică multă muncă și un câștig foarte mic. Pentru lucrări mai ciudate e bine să consulți și opinia unui inginer constructor. La lucrarea mea, a venit multe zile târziu sau a stat puține ore / zi (probleme personale).

         
Marcel R
Renovari Interioare   19/07/2019

Recomand cu incredere. A raspuns cu promptitudine solicitarii mele. Este profesionist in ceea ce face. Ofera solutii si recomandari pertinente, pe care le onoreaza cu simt de raspundere!

         
Camelia Deac
Renovari Interioare   01/06/2019

Am ales aceasta oferta, datorita seriozitatii și amabilități persoanei, lucrărilor efectuate(văzute personal) Nu ezitați alegerea!

         
Cristiana Radu
Renovari Interioare   15/04/2019

Domnul Cristi Popa a fost foarte prompt, sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si oferta avantajoasa! Il recomand pentru profesionalism, calitate si modul de comunicare!

Servicii Similare
Renovari Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit