Top 10 Firme de Renovări Interioare În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

182 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Grigoras Vasile Victor

Grigoras Vasile Victor

Renovări Interioare · Tibanesti, Iași
Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia.Cred în noroc,cu cât muncesc mai mult,cu atât am mai mult noroc.
Spectrum Secure Construction SRL

Spectrum Secure Construction SRL

Renovări Interioare · Alexandru I. Cuza, Iași
Aveți nevoie de o schimbare la casă? Credeți că poate avea un aspect mai modern? Contactați-ne și vă vom oferi cele mai bune soluții.
Rin Grand Constr

Rin Grand Constr

Renovări Interioare · Ciurea, Iași
Societate de Constructii specializata , uta lucrari de constructii interioare sisi exterioare ( amenajari , zugraveli ) instalatii electrice , sanitare , termice , A.c , atat pe raza orasului Iasi cat si prin imprejurimi. Seriozitate , calitate , factura si garantie. Tel : 0740.061.998
Dumitru Agafin

Dumitru Agafin

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Serviciile mele se bazează pe seriozitate ,m-a strădui întodeauna sa mulțumesc clientul oferind calitate in concordanța cu termenii stabiliți .
Ilie Teodorescu

Ilie Teodorescu

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Buna ziua am 30 de ani si lucrez la ap renovare nu lucrez pe bani mult ca alti si lucrez foarte bine
Daniel Dibu

Daniel Dibu

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Atent la detalii si la cererea clientului. Calitatea este atuul nostru. Finalizare in timp prețuri execelente.
Svetlana Scutaru

Svetlana Scutaru

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Sunt o persoana de incredere care activeaza in acest domeniu mai bine de 20 de ani. Sunt responsabila si imi place sa fac lucru calitativ.
Gheorghe Simerea

Gheorghe Simerea

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Buna.pentru ca ofer calitate in ceia ce fac,si ofer preturi acceptabile,intru cat persoana sa fie multumita.
Ovidiu Roman

Ovidiu Roman

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Pentru ca a fii un bun zugrav trebuie sa vezi prin ochii clientul tau ce vrea el liniștea din interiorul casei prin culori și mintea lui noi transmitem Frumusețea cluori din casa oferim seriozitate punctualitate și timplul și garanția lucrării este sigura va așteptăm cu mare drag sa ne vedem inpreuna și sa va fim de ajutor pentru renovarea casei dumneavoastră
Andrei Boncaciu

Andrei Boncaciu

Renovări Interioare · Iasi, Iași
Execut tot felul de lucrări ce tine de interioare.etc Gresie, rigips ,faianta.parchet luminat.raschetat si barnizat parchet.zugraveli(estuco veneciano rallado)
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andreea S.
Renovări Interioare   23/07/2021

Un bun profesionist. Recomand cu cea mai mare incredere. Lucreaza foarte curat, in detaliu si este punctual. A dat dovada de foarte multa seriozitate.

         
Adrian P.
Renovări Interioare   06/07/2021

Oameni serioși, Alexandru și Adrian, au terminat lucrarea înainte de termenul stabilit. Însă cel mai important e că au lucrat bine. În concluzie îi recomand pe acești băieți, adevărați profesioniști. Le mulțumesc și pe această cale.

         
Ramona N.
Renovări Interioare   25/06/2021

Aurel si echipa sa ne-au ajutat sa renovam un apartament de 3 camere complet. De la sfaturi utile ,respect si o comunicare excelenta am dus proiectul la final si suntem foarte bucurosi de rezultatul final. Ne-au ajutat pe tot parcursul lucrarii sa luam deciziile cele mai bune si au lucrat intr-un mod profesionist refacand totul de la 0 de la pereti la retea electrica. Recomandam cu drag

         
Daniel C.
Renovări Interioare   24/03/2021

Buna ziua, Las aici o recenzie privind colaborarea cu Mihai. - foarte bun planificator si atent la intregul set de detalii. - se foloseste de o capacitate de a organiza munca astfel incat sa nu lase ceva in urma si apoi sa revina la acel lucru - foarte curat in executie - atent la obiectele din apartament (in cazul nostru: usi nou noute si geamuri. - cunoaste foarte bine materialele aflate pe piata - te tine la curent cu progresul lucrarilor - deschis la propuneri. Toate cele bune, Daniel

         
Mirela N.
Renovări Interioare   11/02/2021

Seriozitate, implicare si profesionalism, rezultatul final fiind satisfacerea beneficiarului. Recomand cu incredere.

         
Filip S.
Renovări Interioare   01/02/2021

Echipa cu experienta se descurca pe loc la orice apare la fata locului. Lucrarea a iesit foarte bine (renovare baie de serviciu) pentru ca a fost facuta ca la carte cu timp de uscare corespunzator dupa fiecare strat de glet.

         
Dragos M.
Renovări Interioare   05/12/2020

Serviciu dus la capat cu succes Persoana serioasa Punctuala, a fost prezent zilnic la lucru toata perioada lucrarii! Per total Sunt multumit de rezultat si de colaborare Recomand!

         
Ionut C.
Renovări Interioare   25/11/2020

O lucrare simpla, de renovare a unui apt 3 cam, bloc '77, a devenit o aventura de 4 luni, cu instalatii problematice si vecini pretentiosi. Totusi, profesionalismul lui Laurentiu si priceperea lui Florin au facut ca lucrurile sa mearga pana la capat. Acum suntem fericitii posesorii unui apartament complet renovat, la standarde europene. Chiar mai mult, Laurentiu ne-a ajutat si cu gestionarea lucrarii (materiale, comenzi, interventii). Recomandam aceasta echipa pentru orice lucrare!

Renovări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit