Top 25 Firme de Renovari Interioare | Home Run

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

661 Firme de Renovari Interioare sunt gata.

CERE 5 OFERTE

Top 25 Firme de Renovari Interioare

Gabriel T.

Gabriel T.

Execut construcții case, renovări interioare (faianță, gresie, glet, zugrăvit, rigips, zidarii, tencuieli, etc) cu o tradiție în domeniu de 4 generatii
Marian M.

Marian M.

Imi place sa fac treaba buna si dau randament la locul de munca si calitate pentru a fi multumit clientul va multumesc .
Florin N.

Florin N.

Florix_Design oferă servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul amenajărilor interioare avem o experienta de peste 10 ani și sute de clienți mulțumiți
Marian N.

Marian N.

Firma de constructii formată din profesioniști cu o experienta bogata in domeniu , executăm lucrări de finisaj interioare , exterioare, tencuit gletuit zugrăvit. Lucrări în pasta de marmura de tip stucco venetiano avand o experienta de peste 20 ani in Italia . Plata se face in etape , preturi modeste , oferim seriozitate si disponibilitate imediată.
Marian  E.

Marian E.

Salutare.alege oferta mea .zugrav,ofer servicii de finisaje complete.curat , serios calitate, si rapid.
Nova Projects Development Srl

Nova Projects Development Srl

In calitate de client, ne-ai putea alege pentru ca: • contractandu-ne, iti vei duce la bun sfarsit renovarea/finisarile din locuinta ta cu minime batai de cap pentru ca suntem o echipa serioasa si cu experienta; • echipa noastra e compusa din meseriasi isteti care vin cu experienta acumulata in Moscova, Germania, Portugalia, Italia, Chisinau; • te asiguram ca vei comunica bine si usor cu noi pe whatsapp – telefon, video si foto in timp real; • te vom ajuta in achizitia de materiale si livra
Lmd Cleanhome

Lmd Cleanhome

Prestam servicii de:zugrăvit,pus parchet,gresie,faianță,montat instalație sanitară,electrica,decopertat,cărat moloz.RENOVARE APARTAMENTE LA CHEIE.
Gabriel I.

Gabriel I.

Detin experienta de 10 ani in amenajari interioare si constructii atat in romania cat si in strainatate prefer sa lucrez profesional dar ma pot adapta si in functie de bugetul clientului .
Ionut S.

Ionut S.

Ofer seriozitate și servici de calitate la preturi avantajoase. în timp cat mai util rezolvăm problemele fiecărui client .
Mihăita Marius O.

Mihăita Marius O.

Renorari apartamente, case Gresie, faianță, parchet, instalații sanitare, electrica, zugrăveli etc
Daniel O.

Daniel O.

Seriozitatea si calitatea sunt punctele forte,un client multumut aduce la randul sau un viitor client
Lorand O.

Lorand O.

Meserias cu experientă in domeniu ut lucrări de amenajări interioare și exterioare de orice tip. Ofer calitate si seriozitate maximă.
Sc Elconi Prest Srl

Sc Elconi Prest Srl

ANGAJAM: zidari finisori, faiantari, montatori travertin, marmura, montatori termosistem, montatori gips-carton, muncitori necalificati. SALARIU MOTIVAT, CEREM SI OFERIM SERIOZITATE. Tel: ; ; Punct de lucru BUCURESTI.
Adrian P.

Adrian P.

Pentru a putea face lucrurile asa cum trebuie. Renovari interioare. Executam lucrari mobilier PAL, MDF, Lemn.
Nicu B.

Nicu B.

Lucrez in domeniul renovărilor de peste 25 de ani șanț o persoana serioasa și un meseriaș bun iar tot ce este descris este 100/100real .
S.c Ager Magic Design Srl

S.c Ager Magic Design Srl

Echipa de profesioniști cu vastă experiența in domeniul amenajărilor/renovărilor interioare, oferim servicii la prețuri rezonabile. 0724225599
Robert  A.

Robert A.

Execut lucrari interioare,exterioare renovari apartamente,faianta si gresie,zuraveala glet ,termosistem,tencuieli simple si decorative parchet,lavabil si tot ce tine de domeniul constructiilor,pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati cu respect Robert 0768335812
Aurora N.

Aurora N.

Bună ziua suntem o echipă de muncitori tineri și experimentați în domeniul construcțiilor noi utăm tot ce tine de construcți faianță gresie lavabil rigipsparchet etc . Calitatea și seriozitatea noastră conteaza foarte multor pentru noi și 0entru clienti noștri pentru mai multe detalii contactaține 0767463446 . Multumesc .
Cristian P.

Cristian P.

Experienta-corectitudine-promtitudine-seriozitate.nu ezitati deloc in a ma contacta.la sfarsitul lucrarii nu veti fi dezamagiti%
Iulian Giurgi

Iulian Giurgi

Realizam orice tip de amenajare interioara (tencuiala, sapa, rigips, glet, zugraveala, gresie, faianta, parchet, etc), cat si exterioara( trotuar, gard, termoizolatie, decorativa etc); instalatii electrice, sanitare si termice, precum si case la rosu sau la cheie. Va oferim portofoliu de lucrari in utie sau finalizate, precum si clienti de la care sa solicitati un feedback despre noi. Nu percepem bani pentru deplasare, vizionare, consultanta si deviz utie.
Liviu C.

Liviu C.

Lucrarile efectuate si utate sunt asigurate pe termen de 5 ani lucram atent la detalii si corectidudine la locul de munca inclusiv foarte curat
Daniel C.

Daniel C.

Execut renovari și amenajări de cea mai buna calitate, experienta în domeniu de 18 ani. Ofer calitate, seriozitate, profesionalism, preturi minime.
Adrian C.

Adrian C.

Ami place cea ce fac sunt o pers comunicativa si ma pricep cam la tot ce tine de lucrarile civile la case apartamente ,inst electrice,termice si sanitare,gresie faianta,glet,zugrsveli,parchet.
Andrei B.

Andrei B.

Execut tot felul de lucrări ce tine de interioare..etc Gresie, rigips ,faianta.parchet luminat.raschetat si barnizat parchet.zugraveli(estuco veneciano rallado)
Ionel C.

Ionel C.

Sunt foarte serios si lucrez la standarde europene si calitatea serviciilor oferite de mine sunt DE nota 10
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Marcel R
Renovari Interioare   19/07/2019

Recomand cu incredere. A raspuns cu promptitudine solicitarii mele. Este profesionist in ceea ce face. Ofera solutii si recomandari pertinente, pe care le onoreaza cu simt de raspundere!

         
Camelia Deac
Renovari Interioare   01/06/2019

Am ales aceasta oferta, datorita seriozitatii și amabilități persoanei, lucrărilor efectuate(văzute personal) Nu ezitați alegerea!

         
Cristiana Radu
Renovari Interioare   15/04/2019

Domnul Cristi Popa a fost foarte prompt, sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si oferta avantajoasa! Il recomand pentru profesionalism, calitate si modul de comunicare!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit