Top 25 Firme de Renovari Interioare | Home Run

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

192 profesionişti în Renovari Interioare sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 5 OFERTE

Top 25 Firme de Renovari Interioare

Dinita G.

Dinita G.

Sunt absolvent școlară profesionala din 2002 calificat pe lucrari interioare și exterioare. Calitate și seriozitate.
Ionel J.

Ionel J.

Renovari ,amenajări interioare Montaj parchet laminat gresie faianță uși interior exterior zugrăveli gleturi șape demolări instalații electrice termice și sanitare. Totul de la A la Z la preturi avantajoase rapid și calitate. Tel. 0723437886 Ionel termopane la comanda orice model. Lucrări în loc Constanta Palazu Năvodari Lumina
I.I Jigoranu Razvan Stefan

I.I Jigoranu Razvan Stefan

Echipa noastra executa servicii complete de amenajari interioare , renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri. Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi.
Bauart Design

Bauart Design

Executam servicii de amenajari interioare apartamente, case, vile cu materiale de calitate. http://www.amenajari.pro
Victory Innovative

Victory Innovative

Improspateaza-ti locuinta si reda-i stralucirea, cu ajutorul serviciului modern "Zugravim intr-o zi", cu termen de utie garantat. Pentru a aduce senzatia de curatenie si prospetime la tine acasa nu va fi nevoie sa depui niciun efort, nu trebuie sa-ti iei concediu sau sa te muti de acasa pe perioada lucrarii si nici nu va fi necesar sa te ocupi de curatenia din final. Dimineata pleci la serviciu iar seara, cand te intorci acasa peretii vor fi gata-zugraviti la cel mai inalt standard de calitate
Design Total

Design Total

Amenajări interioare living, sufragerii – Idei design interior. Executam orice tip de lucrare rigips, gips carton, design, forme geometrice, modele ghips carton, mobilier, biblioteci, rafturi rigips, pereți despărțitori, tavane false, tavane casetate, plafoane, placări pereți despărțitori, izolare fonica pereți, , amenajări poduri case, betopan, tapet, zugrăveli interioare, glafuri, remedieri tavane false. Oferim cataloage de prezentare si idei de lucru. Seriozitate si preturi accesibile.
Parvu Gabriel

Parvu Gabriel

Echipa cu peste 10 ani experiența in domeniul construcțiilor. Beneficiile Dumneavoastră in urma colaborării cu noi: NU PERCEPEM AVANS! astfel nu riscați nici un ban, Plata in rate (după finalizarea fiecărei etape), cel mai bun raport calitate – preț pentru serviciile oferite; consultanta gratuita; deviz gratuit; cei mai buni meseriași vor lucra la proiectul Dumneavoastră. Mândria lucrului bine gândit si pus in practica de la început pana la sfârșit. Noi oferim personalitate casei tale!
Adirom

Adirom

Suntem o echipa formata din oameni cu experiența in domeniu construcțiilor, renovărilor si amenajărilor interioare si exterioare/instalațiilor sanitare si termice cu personal calificat si pregătiți sa transforme casa, vila, pensiunea , apartamentul dumneavoastră așa cum visați! Ne recomanda calitatea, seriozitatea si profesionalismul totul raportat la cel mai bun preț pentru proiectul beneficiarului. PROIECTUL TAU REALIZAT CU AJUTORUL NOSTRU!
Ungureanu Info

Ungureanu Info

Montam trepte granit, marmura, travertin, orice fel de piatra naturala glaf prelucrat neprelucrat, plinta prelucrata neprelucrata, gresie si faianța toate la preturi accesibile. Asiguram garanția lucrărilor. Pentru lucrările mari ne deplasam in tara. Ofer servicii de montaj pt bai, bucătarii, scări, piscine, bar, holuri, spatii comerciale, ne ocupam si de restul lucrărilor ce țin de finisare interioare exterioare, oferim seriozitate si garanție.
SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

Firma noastră executa construcții case la roșu sau la cheie cu materialul nostru sau al clientului, proiectare rezistenta si proiectare 3D, termosisteme complete, mansardări, renovări complete, demolări interioare, exterioare, instalații electrice, sanitare, parchet, gresie, faianța, acoperișuri. folosim materiale de calitate la preturi f bune. oferim seriozitate, calitate si promtitudine.
Creative Home Construct

Creative Home Construct

Suntem o firma de constructii si renovari imobile cu o experienta de peste 15 ani in domeniu si peste 10.000 de clienti multumiti de serviciile noastre ce ne recomanda zi de zi. Creative Home Construct vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte imbatabile pentru amenajari si decoratiuni exterioare si interioare, efectuate de echipe de profesionisti in domeniu.
Urban Art Construct

Urban Art Construct

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.
Zugravim intr-o zi

Zugravim intr-o zi

Activam pe piata constructiilor din 2005. In toti acesti ani cele mai frecvente intrebari din partea clientilor nostri au fost: "Cat costa?" si "Cat dureaza?". Plecand de la aceste doua intrebari ne-am gandit sa lansam un nou concept care sa satisfaca cerintele oricarui client ce isi doreste un serviciu de zugravit rapid, prompt si corect evaluat.
Amenajari Totale

Amenajari Totale

Folosind echipamente si materiale moderne, executam lucrari de amenajari interioare si amenajari exterioare la o calitate deosebita si la preturi avantajoase. Toate lucrarile beneficiaza de garantie, insa ceea ce ne reprezinta cu adevarat este profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea si experienta vasta in domeniul constructiilor. 
Emil Dusa

Emil Dusa

Suntem 5 echipe complete ce preluam lucrări de amenajări interioare si exterioare in București si Ilfov. Executam lucrări de calitate la preturi avantajoase. De la zidărie si instalații electrice pana la lavabila, gresie, faianța, parchet etc.. Preturile se negociază împreuna cu dumneavoastră. Cerem si oferim seriozitate!
JANINA ART DESIGN SRL

JANINA ART DESIGN SRL

Amenajari interioare / exterioare / decoratiuni: Venim in intampinarea visurilor si dorintelor dvs, cu o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Oferim consultanta, idei de lucru, cataloage de prezentare. La cerere asiguram si materialele necesare.
Reparatii.eu

Reparatii.eu

Echipa noastra inainte de toate are consultanti specializati in toare operatiile care pot fi executate intr-un apartament precum si meseriasi care acopera tot domeniul de activitate de la electricieni, instalatori, zugravi, faiantari, parchetari, precum si distribuitori de materiale foarte avantajosi ca pret.
Petrica

Petrica

Echipa serioasa cu experiență de 20 ani in domeniu si cu portofoliu generos, executam la cel mai bun raport preț-calitate in timp scurt, construcții de case la roșu si la cheie, amenajări interioare si exterioare, fose, garduri, decorativa, tencuieli, gleturi, rigips, zugrăveli, faianța.
Duca Daniel

Duca Daniel

Fac lucrări de construcții interioare si exterioare la preturi mici si convenabile ofer seriozitate si calitate rigips ,pereți si tavane glet, zugrăveli, tapet, parchet, termosistem, decorativa sapa autonivelanta, gresie, faianță, montez uși. Lucrări de calitate. Ofer seriozitate.
Costel Coco77

Costel Coco77

Execut zugrăveli, gresie, faianța glet, montat uși, electrica, de la a la z, sape, parchet, placări rigips etc. țin sa precizez ca mă deplasez si execut orice tip de lucrare mica sau mare. preturile pe care le prestez sunt pentru buzunarul fiecăruia mulțumesc
Varadi

Varadi

Execut lucrări de gletuit, zugrăvit, gresie-faianță, izolații polistiren, ghips-carton, zidit balcoane pentru termopan, parchet laminat, modelaj piatra de stanca, modificări interioare, demonstrez calitatea lucrării vizual prin lucrări făcute de mine.
MavConstruct Sev SRL

MavConstruct Sev SRL

Firma noastră este specializată în amenajări interioare și realizăm: sape, tencuieli, zugrăveli, placare cu rigips, montaj gresie și faianță, montaj izolație termosistem, montaj parchet, montaj granit, montaj marmură, montaj și execuție șeminee din marmură.
Saridan

Saridan

Dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea, rapiditatea termenelor de executie si acoperirea unei game cit mai complete de servicii, astfel incat odata inceputa lucrarea, sa putem rezolva toate problemele tehnice. 
Repara Acasa

Repara Acasa

Avem o echipa de oameni cu experienta in domeniul amenajarilor interioare, al renovarilor, care sunt gata sa iti vina in ajutor atat cu sfaturile de care ai nevoie, cat si cu executia. Oameni dedicati, carora nu le scapa niciun detaliu.
Bauart Design

Bauart Design

Suntem flexibili si putem sa ne adaptam la aproape orice situatie. Seriozitate, promptitudine si lucrari de calitate este moto-ul nostru! Preturile la amenajari apartamente sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarii.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit