Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

1.097 Firme de Renovari Interioare sunt gata.

CERE 5 OFERTE

Top 25 Firme de Renovari Interioare

Marian B.

Marian B.

Sunt o persoana cu o experienta de peste 10 ani in domeniu acesta de constructi. Fac de tote începând de la instalati sanitare pana la zugrăvit.
Lorand O.

Lorand O.

Meserias cu experientă in domeniu ut lucrări de amenajări interioare și exterioare de orice tip. Ofer calitate si seriozitate maximă.
Tdk Construct Uk-ro Srl

Tdk Construct Uk-ro Srl

Servicii complete de clima, montaj aer conditionat, mentenanta, ingienizare aer conditionat. Constructii interior, exterior.
Sc Casa Stil Construct Srl

Sc Casa Stil Construct Srl

Avantajele noastre : - calitate si profesionalism - respectarea deadline urilor si a bugetului stabilit in prealabil - prompotitudine in cazul solicitari -program flexibil .
Dan G.

Dan G.

Echipa cu experienta oferim lucrari interioare si exterioare la preturi avantajoase cer si ofer seriozitate
Ernst Team-srl-d

Ernst Team-srl-d

Echipa noastra presteaza urmatoarele servicii: I AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE IMOBILE de la instalatii electrice si sanitare pana la pereti si pardoseli II EXECUTIE SI MONTAJ GEAMURI TERMOPANE SI RULOURI EXTERIOARE III MONTARE/DEMONTARE APARATE AER CONDITIONAT CU SAU FARA KIT IV MUTARI/RELOCARI
Marian  E.

Marian E.

Salutare.alege oferta mea .zugrav,ofer servicii de finisaje complete.curat , serios calitate, si rapid.
Lmd Cleanhome

Lmd Cleanhome

Prestam servicii de:zugrăvit,pus parchet,gresie,faianță,montat instalație sanitară,electrica,decopertat,cărat moloz.RENOVARE APARTAMENTE LA CHEIE.
Beniamin A.

Beniamin A.

Ofer servicii de renovare:gletuit, zugrăvit, parchet, tencuit. Asigur și servicii de decupaje interioare/ eterioare, demolari în cadrul renovărilor.
Dd ponteggi cons srl

Dd ponteggi cons srl

Experienta de 20 de ani de renovari interioare facute la Roma in Italia.Lucrari in proportie de 90% in centrul istoric cu diferiti arhitecti si designeri. Si nu in ultimul rand seriozitate ,bun simt si respect fata de client.
Aurel  B.

Aurel B.

Executam lucrări de construcții zugrăveli faianță și gresie rigips tencuială zidărie de cea mai bună calitate și la preturi accesibile tuturor celor care sunt interesați
Cristian M.

Cristian M.

Asiguram servicii de amenajari interioare, utie si montaj mobila,.Preturi reale si posibilitatea unei colaborari oneste.
Adrian C.

Adrian C.

Buna ziua ar trebui să mă alegeți pe mine că am putea să ne înțelegem la lucrare sub prețul pieti
Adrian P.

Adrian P.

Pentru a putea face lucrurile asa cum trebuie. Renovari interioare. Executam lucrari mobilier PAL, MDF, Lemn.
Ya-ya Color

Ya-ya Color

Nimic nu e mai important pentru noi decât să realizăm lucrări de calitate. Vă vom oferi calitatea dorită, fără bătăi de cap, pentru a vă putea vedea de viață. Puteți să vă așteptați la meseriasi punctuali, care termină lucrul la timp și fac curațenie impecabilă după ei. • Echipe mari de meseriași • Echipe punctuale și bine organizate • Meseriași prietenoși și instruiți • Comunicare excelentă • Respectul față de client
Cosmin D.

Cosmin D.

Oferta noastă este oferta. calitati ,după care oferta de preț. Important nu lăsăm lucrări ne terminate. Lucram în echipă fiecare persoana are meseria lui, avem posibilitate de amenajări interioare cat și exterioare
Robert  A.

Robert A.

Execut lucrari interioare,exterioare renovari apartamente,faianta si gresie,zuraveala glet ,termosistem,tencuieli simple si decorative parchet,lavabil si tot ce tine de domeniul constructiilor,pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati cu respect Robert 0768335812
Iulian Giurgi

Iulian Giurgi

Realizam orice tip de amenajare interioara (tencuiala, sapa, rigips, glet, zugraveala, gresie, faianta, parchet, etc), cat si exterioara( trotuar, gard, termoizolatie, decorativa etc); instalatii electrice, sanitare si termice, precum si case la rosu sau la cheie. Va oferim portofoliu de lucrari in utie sau finalizate, precum si clienti de la care sa solicitati un feedback despre noi. Nu percepem bani pentru deplasare, vizionare, consultanta si deviz utie.
Laurențiu  D.

Laurențiu D.

Renovare apartamente -Inlocuire gresie,faianta, parchet, usi, geamuri, instalatie electrica, instalatie sanitara, instalatie termica. -Placari cu rigips -Placari cu gresie, faianta -Trasee noi prize/lampi. Dispunem de mașini pentru finisaje exterioare la înălțime. Oferim atât servicii de construire cât și de demolare, renovare,etc
Daniel S.

Daniel S.

Execut renovări interior exterior instalați electrice sanitare omul bun la toate corect punctual și lucru de calitate
Stelian A.

Stelian A.

Persoana serioasa masina personala scule respect termenul si sunt profesionist am 15 ani in câmpul muncii
Ovidiu R.

Ovidiu R.

Pentru ca a fii un bun zugrav trebuie sa vezi prin ochii clientul tau ce vrea el liniștea din interiorul casei prin culori și mintea lui noi transmitem Frumusețea cluori din casa oferim seriozitate punctualitate și timplul și garanția lucrării este sigura va așteptăm cu mare drag sa ne vedem inpreuna și sa va fim de ajutor pentru renovarea casei dumneavoastră
Stefan V.

Stefan V.

Experienta in domeniul renovarilor, zugravit, pregatire pereti, montat mobila, montat parchet, reparatii interioare, disponibilitate 7/7 , 08:00 - 24:00.
Stelian  H.

Stelian H.

Pretul pe care il ofer este raportat atît calității prestației pe care o execut,lucrez in domeniu de peste treizeci și cinci de ani,orientarea catre client in functie de posibilități.
Ionel C.

Ionel C.

Sunt foarte serios si lucrez la standarde europene si calitatea serviciilor oferite de mine sunt DE nota 10
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Anca Lisnic
Renovari Interioare   02/12/2019

Lucrarea a fost utata in timp util, curat si la un nivel ridicat de calitate si profesionalism. Comunicarea cu Bogdan e fost buna, am primit sfaturi utile legate de materialele care trebuiesc folosite si calitatea acestora.

         
Elena Anghel
Renovari Interioare   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

         
Daniela Petrescu
Renovari Interioare   06/11/2019

Lucrarea este de calitate, iar mesterul foarte serios, respectand cerintele si incadrandu-se in termenul stabilit.

         
Dimitri Dimitri
Renovari Interioare   25/09/2019

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Ilie. Este un adevarat profesionist, de la oferta, comunicare, punctualitate, modul in care a lucrat, este foarte atent la detalii, iar totul in urma lui este foarte curat dupa ce termina lucrarea. Il recomand cu toata convingerea!

         
Stefan Dragan
Renovari Interioare   12/09/2019

PROs: Ca și meșter este cel mai bun/inteligent/precis cu care am lucrat până acum din cei 5 care au lucrat la apartamentul meu. Are o ambiție exagerată în a face treaba bine, Instalația de apă făcută incredibil de bine și de ordonat. CONs: Nu prea îi place să facă operații care implică multă muncă și un câștig foarte mic. Pentru lucrări mai ciudate e bine să consulți și opinia unui inginer constructor. La lucrarea mea, a venit multe zile târziu sau a stat puține ore / zi (probleme personale).

         
Marcel R
Renovari Interioare   19/07/2019

Recomand cu incredere. A raspuns cu promptitudine solicitarii mele. Este profesionist in ceea ce face. Ofera solutii si recomandari pertinente, pe care le onoreaza cu simt de raspundere!

         
Camelia Deac
Renovari Interioare   01/06/2019

Am ales aceasta oferta, datorita seriozitatii și amabilități persoanei, lucrărilor efectuate(văzute personal) Nu ezitați alegerea!

         
Cristiana Radu
Renovari Interioare   15/04/2019

Domnul Cristi Popa a fost foarte prompt, sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si oferta avantajoasa! Il recomand pentru profesionalism, calitate si modul de comunicare!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit