Top 25 Firme de Renovari Interioare | Home Run

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

915 Firme de Renovari Interioare sunt gata.

CERE 5 OFERTE

Top 25 Firme de Renovari Interioare

Tdk Construct Uk-ro Srl

Tdk Construct Uk-ro Srl

Servicii complete de clima, montaj aer conditionat, mentenanta, ingienizare aer conditionat. Constructii interior, exterior.
Marian B.

Marian B.

Sunt o persoana cu o experienta de peste 10 ani in domeniu acesta de constructi. Fac de tote începând de la instalati sanitare pana la zugrăvit.
Nova Projects Development Srl

Nova Projects Development Srl

In calitate de client, ne-ai putea alege pentru ca: • contractandu-ne, iti vei duce la bun sfarsit renovarea/finisarile din locuinta ta cu minime batai de cap pentru ca suntem o echipa serioasa si cu experienta; • echipa noastra e compusa din meseriasi isteti care vin cu experienta acumulata in Moscova, Germania, Portugalia, Italia, Chisinau; • te asiguram ca vei comunica bine si usor cu noi pe whatsapp – telefon, video si foto in timp real; • te vom ajuta in achizitia de materiale si livra
Marian N.

Marian N.

Firma de constructii formată din profesioniști cu o experienta bogata in domeniu , executăm lucrări de finisaj interioare , exterioare, tencuit gletuit zugrăvit. Lucrări în pasta de marmura de tip stucco venetiano avand o experienta de peste 20 ani in Italia . Plata se face in etape , preturi modeste , oferim seriozitate si disponibilitate imediată.
Alexandru A.

Alexandru A.

Ofer servicii de calitate .nu folosesc metode rapide .sau materiale ieftine .aplic vopsele decorative la nivel profesionist .toata gama san marco sau giorgio graesan .stucco veneziano .zugraveli simple .rigips .gresie faianta .marmura.granit travertin .parchet .pretul il face calitatea executiei
Dragos A.

Dragos A.

Persoana fizica, ut glet, rigips, lavabil, zugraveli, tavane si mascari ale tevilor cu rigips. Am cunostinte si experienta pentru : - instalatii sanitare , racordare ,instalare :boilere, wc, cabine de dus si chiuvete) ; - instalatii electrice :spot-uri, lustre , aplici, prize ,intrerupatoare; Lucrez curat , rapid , eficient. Dispun de toate sculele (laser, bormasina, flex, filetante, aspirator). Cer si ofer seriozitate.
Laurențiu  D.

Laurențiu D.

Renovare apartamente -Inlocuire gresie,faianta, parchet, usi, geamuri, instalatie electrica, instalatie sanitara, instalatie termica. -Placari cu rigips -Placari cu gresie, faianta -Trasee noi prize/lampi. Dispunem de mașini pentru finisaje exterioare la înălțime. Oferim atât servicii de construire cât și de demolare, renovare,etc
Lorand O.

Lorand O.

Meserias cu experientă in domeniu ut lucrări de amenajări interioare și exterioare de orice tip. Ofer calitate si seriozitate maximă.
Aurel  B.

Aurel B.

Executam lucrări de construcții zugrăveli faianță și gresie rigips tencuială zidărie de cea mai bună calitate și la preturi accesibile tuturor celor care sunt interesați
Lmd Cleanhome

Lmd Cleanhome

Prestam servicii de:zugrăvit,pus parchet,gresie,faianță,montat instalație sanitară,electrica,decopertat,cărat moloz.RENOVARE APARTAMENTE LA CHEIE.
Cătălin Florin M.

Cătălin Florin M.

Rog și ofer mare seriozitate, experienta de 22 de ani în domeniul construcțiilor, și mantenanta la hotel de 4 stelr
Marian  E.

Marian E.

Salutare.alege oferta mea .zugrav,ofer servicii de finisaje complete.curat , serios calitate, si rapid.
Ya-ya Color

Ya-ya Color

Jean Cosac este fondator și președinte al YES. 1 DAY PAINTING Din 2001 el este recunoscut pe scară largă ca lider de succes fenomenal datorită primului său brand - MGA, prin care a revoluționat industria materialelor pentru finisaje în România. Jean este creatorul produselor vedetă Euroglet, Eurochit și Placofix. Jean a primit recunoaștere națională în mass-media și comunitatea de afaceri și a fost onorat cu numeroase premii la târgurile de profil din întreaga țară. După 10 ani de real succes
Adrian P.

Adrian P.

Pentru a putea face lucrurile asa cum trebuie. Renovari interioare. Executam lucrari mobilier PAL, MDF, Lemn.
Amenajari Pro

Amenajari Pro

Executam servicii de amenajari interioare apartamente, case, vile cu materiale de calitate. http://www.amenajari.pro
Cosmin D.

Cosmin D.

Oferta noastă este oferta. calitati ,după care oferta de preț. Important nu lăsăm lucrări ne terminate. Lucram în echipă fiecare persoana are meseria lui, avem posibilitate de amenajări interioare cat și exterioare
S.c Ager Magic Design Srl

S.c Ager Magic Design Srl

Echipa de profesioniști cu vastă experiența in domeniul amenajărilor/renovărilor interioare, oferim servicii la prețuri rezonabile. 0724225599
Robert  A.

Robert A.

Execut lucrari interioare,exterioare renovari apartamente,faianta si gresie,zuraveala glet ,termosistem,tencuieli simple si decorative parchet,lavabil si tot ce tine de domeniul constructiilor,pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati cu respect Robert 0768335812
Gabriel I.

Gabriel I.

Detin experienta de 10 ani in amenajari interioare si constructii atat in romania cat si in strainatate prefer sa lucrez profesional dar ma pot adapta si in functie de bugetul clientului .
Iulian Giurgi

Iulian Giurgi

Realizam orice tip de amenajare interioara (tencuiala, sapa, rigips, glet, zugraveala, gresie, faianta, parchet, etc), cat si exterioara( trotuar, gard, termoizolatie, decorativa etc); instalatii electrice, sanitare si termice, precum si case la rosu sau la cheie. Va oferim portofoliu de lucrari in utie sau finalizate, precum si clienti de la care sa solicitati un feedback despre noi. Nu percepem bani pentru deplasare, vizionare, consultanta si deviz utie.
ABICO

ABICO

Prestam servicii de la A la Z privind renovarea unei incaperi, printre aceste servicii cele mai solicitate fiind gletuire, vopsire cu vopsea lavabila, montaj de gresie, faianta, parchet, realizarea de pereti despartitori sau placari cu rigips, reparatii glafuri in urma schimbarii ferestrelor etc.
Daniel S.

Daniel S.

Execut renovări interior exterior instalați electrice sanitare omul bun la toate corect punctual și lucru de calitate
Alin C.

Alin C.

Ofer calitate in zugrăvit montat parchet faianța gresie tapet vopsitorie seriozitate prețuri de piața negociabile
Florin N.

Florin N.

Execut amenajări interioare si exterioare(tencuielii mecanizare,glet,rigips, gresie,faianță,parchet,zugrăveli etc)
George  H.

George H.

Buna ziua. Numele meu este George si am 35 de ani. Experienta mea de peste 15 ani vine din pasiune. Imi place foarte mult ceea ce fac.Provin dintr o familie de meseriasi. Nu sunt modest, chiar ma pricep. Mai jos enumar ce stiu sa fac: Execut lucrari electrice noi , reparații , schimbat tablouri , montaj lustre , intrerupatoare , prize , etc ;lucrari de fatada, faianta, gresie, piatra, gleturi, gips-carton, zugraveli decorative, mocheta, parchet, invelitori, tamplarii, instalatii sanitare, term
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dimitri Dimitri
Renovari Interioare   25/09/2019

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Ilie. Este un adevarat profesionist, de la oferta, comunicare, punctualitate, modul in care a lucrat, este foarte atent la detalii, iar totul in urma lui este foarte curat dupa ce termina lucrarea. Il recomand cu toata convingerea!

         
Stefan Dragan
Renovari Interioare   12/09/2019

PROs: Ca și meșter este cel mai bun/inteligent/precis cu care am lucrat până acum din cei 5 care au lucrat la apartamentul meu. Are o ambiție exagerată în a face treaba bine, Instalația de apă făcută incredibil de bine și de ordonat. CONs: Nu prea îi place să facă operații care implică multă muncă și un câștig foarte mic. Pentru lucrări mai ciudate e bine să consulți și opinia unui inginer constructor. La lucrarea mea, a venit multe zile târziu sau a stat puține ore / zi (probleme personale).

         
Marcel R
Renovari Interioare   19/07/2019

Recomand cu incredere. A raspuns cu promptitudine solicitarii mele. Este profesionist in ceea ce face. Ofera solutii si recomandari pertinente, pe care le onoreaza cu simt de raspundere!

         
Camelia Deac
Renovari Interioare   01/06/2019

Am ales aceasta oferta, datorita seriozitatii și amabilități persoanei, lucrărilor efectuate(văzute personal) Nu ezitați alegerea!

         
Cristiana Radu
Renovari Interioare   15/04/2019

Domnul Cristi Popa a fost foarte prompt, sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si oferta avantajoasa! Il recomand pentru profesionalism, calitate si modul de comunicare!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit