Top 10 Firme de Renovări Interioare În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

118 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Romcons rezidential srl

Romcons rezidential srl

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
Pentru mai multe informatii va asteptam la un telefon, firma cu experienta de peste 15 ani in domeniu cu lucrari internationale, idei noi si moderne, facem totul posibil.
Vlad Frunza

Vlad Frunza

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
Echipe cu experienta in constructii civile si amenajari. Realizam atat constructii ”la rosu”, cat si reabilitari constructii vechi: subzidiri, camasuiri, torcretari. Realizam amenajari interioare de calitate si reabilitam fatade istorice.
Imo Star Home

Imo Star Home

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
Bună ziua Suntem o societate comerciala cu o vastă experienta atat in străinătate cat si in tara, in domeniul construcțiilor generale. Căutăm lucrari pentru montaj de linoleum (cu sau fara sudura), sape autonivelante, sape mecanizate, mocheta, montaj tapet, vopsitorie/zugrăveli lavabile, vopseli epoxidice, parchet, hidroizolatii, electricitate, rigips, renovari casa scarii, gresie si faianta, etc, cu materialele noastre sau ale dumneavoastră. Va ajutam cu cele mai bune sfaturi si idei
Cornel Avram

Cornel Avram

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
Echipa de băieți italieni și romani efectuează orice fel de lucrări interior și exterior la preturile cinvenabil
Reghis zoltan construct srl

Reghis zoltan construct srl

Renovări Interioare · Uivar, Timiș
Sintem o echipa de 6 persoane io zic foarte serioase experienta în domeniu de peste 17 ani nu Sintem consumatori de alchol
Ionut Ratiu

Ionut Ratiu

Renovări Interioare · Jebel, Timiș
Executăm construcții finisaje la cele mai bune calități și seriozitate executăm gresie faianță granit marmură piatră naturală rigips tencuieli tinci glet zugrăveli parchet laminat parchet stratificat uși montaj instalații sanitare instalație electrică renovări apartamente case la cele mai bune calități și prețuri accesibile pentru toată lumea 0748664500 ionut
Leonard Leonard

Leonard Leonard

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
AXIMA SERIOZITATE SI PUNTUALITATE. Ofer servicii elevate la preturi ofertante în domeniul amenajărilor interioare (zugrăveli, gresie, faianță, tavane, rigips, stucco venețian). Experienta de 20 de ani in strainatate. Merita sa încercați cu promisiunea că nu veți regreta colaborarea.
Daniel Popi

Daniel Popi

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
Buna ziua suntem o echipă de 3 băieți cu scule personale oferim maxima seriozitate precum și un nivel avansat in construcții de înaltă calitate
Romica Davidescu

Romica Davidescu

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
Corectitudine seriozitate promptitudine.Execut lucrări de amenajări inclusiv instalați electrice și sanitare-termice.
Arun Meleanca

Arun Meleanca

Renovări Interioare · Timisoara, Timiș
Persoana fizica/juridică proiectez si execut, la cele mai înalte standarde de calitate si la cele mai bune prețuri, amenajari interioare/exterioare (gresie, faianta, rigips, etc) hidroizolații - Timisoara, sau oriunde in funcție de înțelegerea cu clientul;
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Olaru I.
Renovări Interioare   29/05/2021

Timp de 25 de zile, o echipa condusa de dl. Alex Frunza, a efectuat lucrari de renovare in apartamentul meu de 3 camere. Le multumesc pentru punctualitate, profesionalism, atitudine cooperanta si politete. Merita sa lucrati cu echipa lui pentru ca are profesionisti cu care puteti colabora onest la preturi rezonabile. Sunt disponibili la solicitari personalizate. Pe scurt: seriosi si de incredere! Nu ezitati sa le cereti oferte si nu veti fi dezamagiti. Cu sinceritate, Iordache Olaru.

         
Alexandru P.
Renovări Interioare   16/04/2021

Un baiat foarte serios, s-a tinut de treaba si a terminat inainte de termen. Nu a luat alte lucrari pe langa apartamentul meu, iar raportul calitate / pret este foarte corect. A venit cu idei si m-a ajutat in alegerea materialelor. Are scule profesionale. Am fost foarte multumit de lucrare si de Bogdan!

         
Daniel C.
Renovări Interioare   24/03/2021

Buna ziua, Las aici o recenzie privind colaborarea cu Mihai. - foarte bun planificator si atent la intregul set de detalii. - se foloseste de o capacitate de a organiza munca astfel incat sa nu lase ceva in urma si apoi sa revina la acel lucru - foarte curat in executie - atent la obiectele din apartament (in cazul nostru: usi nou noute si geamuri. - cunoaste foarte bine materialele aflate pe piata - te tine la curent cu progresul lucrarilor - deschis la propuneri. Toate cele bune, Daniel

         
Forizs E.
Renovări Interioare   08/03/2021

Echipa a lucrat bine, au rezolvat toate problemele , care au aparut. Dupa reamenajare avem o baie frumoasa, moderna si functionala, Echpa este punctuala, receptiva la sugestii. Holul a fost finisat foarte frumos.Munca impecabila. sunt profesionisti. Multumesc.

         
Cristi U.
Renovări Interioare   05/03/2021

Servicii complete si integrate, de foarte buna calitate, profesionalism si atitudine proactiva. Lucrurile sunt gandite si din perspectiva clientului, posibile probleme anticipate si adresate. Nu esti nevoit sa joci rolul de sef de santier sau sa iti faci griji pentru ca anumite parti ale lucrarii trebuie refacute. Recomand!

         
Horatiu E.
Renovări Interioare   04/03/2021

In sfarsit am ales o echipa care a dat dovada de profesionalism. Au lucrat exact in timpul convenit la inceput, preturile manoperei la un nivel foarte corect si decent, lucrarile executate sunt de calitate. Meseriasi buni, nu consuma alcool, foarte decenti si simpatici. Patronul de nota 10. Il recomand cu caldura.

         
Mirela N.
Renovări Interioare   11/02/2021

Seriozitate, implicare si profesionalism, rezultatul final fiind satisfacerea beneficiarului. Recomand cu incredere.

         
Filip S.
Renovări Interioare   01/02/2021

Echipa cu experienta se descurca pe loc la orice apare la fata locului. Lucrarea a iesit foarte bine (renovare baie de serviciu) pentru ca a fost facuta ca la carte cu timp de uscare corespunzator dupa fiecare strat de glet.

Renovări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit