Top 10 Zugravi În Timis

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

133 Zugravi sunt gata în Timis.

CERE 4 OFERTE
Bogdan S.

Bogdan S.

Zugraveli Interioare · Timisoara, Timis
NOI CONSTRUIM VIITORUL SI REPARAM TRECUTUL Constructor cu o experienta de 10 ani in domeniul renovarilor si restaurarilor de cladiri, va intampin cu servicii de calitate complete. Dorinta de a construi apoi satisfactia rezultatului palpabil ma face curios de orice provocare si nu in ultimul rand consultanta, concilierea celor in dificultate. Ca specialist imi aduce satisfactia deplina. Cele de intai servicii oferite si totodata obligatorii in cazul obiectivelor complexe, pentru a putea
Iacobescu F.

Iacobescu F.

Zugraveli Interioare · Timisoara, Timis
O casa frumoasa incepe cu tine . Ofer servicii doar de zugravit si mici reparati la pereti totodata servicii tip handyman sau mentenanta cladiri, reparati mici la casa si curte.
Tomi  B.

Tomi B.

Zugraveli Interioare · Dumbrava, Timis
Mă numesc tomita sunt zugrav întotdeauna mam ținut de cuvânt îmi plac noile provocări și imi place să vorbesc cu oamenii.
Ionuț Catalin  B.

Ionuț Catalin B.

Zugraveli Interioare · Ghiroda, Timis
Buna ziua ma cheamă ionuț sunt un zugrav foarte bun imi place sa lucru curat după fiecare zugrăveala nu las murdărie fac si curățenie la locul de munca sunt o persoana punctual si corect ma puteti suna la nr de telefon 0766958481
Laurentiu Goanta

Laurentiu Goanta

Zugraveli Interioare · Timisoara, Timis
Ofer servicii de calitate la cel mai bun pret.Lucrez curat,ma deplasez in vederea cumpararii materialelor necesare
Tito  P.

Tito P.

Zugraveli Interioare · Timisoara, Timis
Un preț intre 12 si 17 roni pe metrul pătrat este un preț real ținând cont de faptul că mereu sânt reparatii de făcut, o zi bună vă doresc 0734459540.
Sever D.

Sever D.

Zugraveli Interioare · Timisoara, Timis
Am terminal 2 ani ScProfesionala in c.structii.De atunci ma ocup de amenajari interioare.Am 44 ani in care am cules informatii si experienta.Sant om de cuvant,nu iau mai multe lucrari deodata.Execut glet,tifel,pun parchet laminat,izolatii cu polistiren.Preturi minime
Marius M.

Marius M.

Zugraveli Interioare · Timisoara, Timis
Buna ziua numele meu este Marius sunt zugrav cu 20 de ani experiență în țară cât și în Germania Ofer servici de: Zugrăvit Glet Faianță Gresie Parchet Vopsitorie lemn Sape Va multumesc pentru atenția cu care ati citit si va astept sa ma sunați si sa colaborăm
Ilie Marius C

Ilie Marius C

Zugraveli Interioare · Timisoara, Timis
Zugrav vopsitor cu diploma europeana, amenajez interioare, zugrăveli, parchet, glet, tapet izolații interioare, restaurante, birouri, apartamente, rigips tavane pereți, scafe, compartimentări.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Anca Predoiu
Zugrav   03/12/2019

Il recomand cu toata caldura pe dl. Valentin. Tot procesul a fost foarte facil, am comunicat foarte bine, iar dl. Valentin este punctual. Apartamentul a ramas foarte curat, nefiind nevoiti sa curatam podele, mobile sau geamuri. Pretul a fost unul foarte ok. Desi initial credeam ca procesul de zugravire este unul complicat, totul a decurs lin, lucrand cu oameni civiliati si de cuvant.

         
Cristina Dumitru
Zugrav   22/11/2019

Domnul Oprea a livrat serviciul în termenii asumați. Cu siguranță vom mai lucra cu dumnealui în viitor.

         
Dragos Malaescu
Zugrav   21/11/2019

Cel mai bun Zugrav cu care am colaborat pana acum. Punctual, a lucrat perfect, cu multa rabdare si implicare. Recomand!

         
Ada P
Zugrav   21/11/2019

domnul Oprea este foarte muncitor, lucreaza cu seriozitate si respecta orele la care trebuie sa vina

         
Bogdan Rau
Zugrav   12/11/2019

Placut impresionat de cum a decurs colaborarea cu cei doi. Baietii sunt seriosi, amabili, muncitori si vin in intimpinarea clientului cu solutii si recomandari. Le-am lasat si un mic bonus pentru munca depusa.

         
Veronica Daia
Zugrav   11/11/2019

suntem foarte multumiti de cum se uta lucrarea de zugravit, inca nu este terminata dar sunt promti si de incredere

         
Lavinia Irimia
Zugrav   17/10/2019

Promptitudine. Servicii de top. Grijă la detalii. La sfârșitul lucrării nici nu am avut ce să curăț.

         
LUMINITA POPA
Zugrav   14/10/2019

Sunt foarte multumita de lucrarea realizata de Dl. Valentin Dinu. Este intr-adevar profesionist, a lucrat nu numai foarte bine ci si repede, la locul de munca a avut grija sa lase cat mai curat. Ne-a ajutat cu recomandari foarte utile in alegerea materialelor pe care le-am folosit la zugravire si are o atitudine foarte politicoasa.II recomandam cu toata increderea si ii acordam bineinteles nota maxima.

Servicii Similare
Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit