Top 10 Zugravi În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

126 Zugravi sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Imo Star Home

Imo Star Home

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Bună ziua Suntem o societate comerciala cu o vastă experienta atat in străinătate cat si in tara, in domeniul construcțiilor generale. Căutăm lucrari pentru montaj de linoleum (cu sau fara sudura), sape autonivelante, sape mecanizate, mocheta, montaj tapet, vopsitorie/zugrăveli lavabile, vopseli epoxidice, parchet, hidroizolatii, electricitate, rigips, renovari casa scarii, gresie si faianta, etc, cu materialele noastre sau ale dumneavoastră. Va ajutam cu cele mai bune sfaturi si idei
Anthouse Constructii S.R.L.

Anthouse Constructii S.R.L.

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Firma nostra de constructii ofera servicii de glet si zugraveli de o calitate ridicata. Realizam lucrarile atat manual cat si mecanizat.
Iacobescu Florin

Iacobescu Florin

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
O casa frumoasa incepe cu tine . Ofer servicii doar de zugravit si mici reparati la pereti totodata servicii tip handyman sau mentenanta cladiri, reparati mici la casa si curte.
Marius Mihai

Marius Mihai

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Buna ziua numele meu este Marius sunt zugrav cu 20 de ani experiență în țară cât și în Germania Ofer servici de: Zugrăvit Glet Faianță Gresie Parchet Vopsitorie lemn Sape Va multumesc pentru atenția cu care ati citit si va astept sa ma sunați si sa colaborăm
Folytech AMG SRL

Folytech AMG SRL

Zugrăveli Interioare · Nitchidorf, Timiș
Executam lucrari de zugravire cu pompa airless, asiguram profesionalism, rapiditate in executie, calitate deosebita a finisajului.
Ionuț Catalin  Becheru

Ionuț Catalin Becheru

Zugrăveli Interioare · Ghiroda, Timiș
Buna ziua ma cheamă ionuț sunt un zugrav foarte bun imi place sa lucru curat după fiecare zugrăveala nu las murdărie fac si curățenie la locul de munca sunt o persoana punctual si corect ma puteti suna la nr de telefon 0766958481
Aurel Pantea

Aurel Pantea

Zugrăveli Interioare · Recas, Timiș
Pt ca sint un om sincer deoarece de la Sinceritate pleacă toate Calitatile Profesionale dacă nu ești sincer și Serios nu ai parte de o Viața buna mulțumesc
Original decor

Original decor

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Executam finisaje interioare, placari marmura, granit, travertin, gresie, faianta, compartimenteri rigips, glet, zugraveli.
Tomi  Balint

Tomi Balint

Zugrăveli Interioare · Dumbrava, Timiș
Mă numesc tomita sunt zugrav întotdeauna mam ținut de cuvânt îmi plac noile provocări și imi place să vorbesc cu oamenii.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mana A.
Zugrav   10/12/2020

Profesionist desavarsit, foarte harnic si punctual.Puteti apela cu incredere la serviciile d-lui Florian Marinica.

         
Simona P.
Zugrav   06/11/2020

Foarte serios, a lucrat curat, îngrijit, cu atenție la detalii și in timpul estimat inițial. Recomand fără nicio ezitare!

         
Diana B.
Zugrav   03/09/2020

Un om extrem de serios, rapid și eficient. Am rămas plăcut impresionata de munca depusă, tot din casa a fost acoperit și protejat, iar pereții arata de nota 10. Mulțumesc frumos pentru munca depusă! Recomand cu incredere!

         
Andrei S.
Zugrav   24/08/2020

Promt si eficient. A respectat toate cerintele si s-a incadrat in termentul estimat (chiar mai repede). Calitatea lucrarii este excelenta.

         
Silviu M.
Zugrav   14/08/2020

Serviciul a fost livrat prompt si corect executat. Pretul a fost usor crescut dupa vizionarea la fata locului a apartamentului, dar chiar și asa pretul a fost mai corect decat alternativele.

         
Bogdan A.
Zugrav   09/08/2020

Calitate foarte buna a executiei, lucrare executata foarte curat, seriozitate, promptitudine, pret corect. Recomand cu caldura.

         
Emilia V.
Zugrav   20/07/2020

Seriozitate și eficiență.Eventualele imperfecțiuni au fost remediate imediat. Echipa este muncitoare, punctuala și foarte rapida.Peretii camerei pentru care i-am angajat, au fost făcuti de la 0 și totul în 5 zile. Recomand!!

         
Bobby W.
Zugrav   27/06/2020

Apelati cu toata increderea! Deosebit de amabil si profesionist, serviciu rapid la un pret corect si avantajos. Lucrare curata si executata cu atentie. Voi reveni la.Dl. Dinu cu siguranta la urmatoarea oportunitate.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit