Top 10 Zugrăvi În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrăveli Interioare.

134 Zugrăvi sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Bogdan Sava

Bogdan Sava

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
NOI CONSTRUIM VIITORUL SI REPARAM TRECUTUL Constructor cu o experienta de 10 ani in domeniul renovarilor si restaurarilor de cladiri, va intampin cu servicii de calitate complete. Dorinta de a construi apoi satisfactia rezultatului palpabil ma face curios de orice provocare si nu in ultimul rand consultanta, concilierea celor in dificultate. Ca specialist imi aduce satisfactia deplina. Cele de intai servicii oferite si totodata obligatorii in cazul obiectivelor complexe, pentru a putea
Tito Pop

Tito Pop

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Un preț intre 12 si 17 roni pe metrul pătrat este un preț real ținând cont de faptul că mereu sânt reparatii de făcut, o zi bună vă doresc 0734459540.
Marius Mihai

Marius Mihai

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Buna ziua numele meu este Marius sunt zugrav cu 20 de ani experiență în țară cât și în Germania Ofer servici de: Zugrăvit Glet Faianță Gresie Parchet Vopsitorie lemn Sape Va multumesc pentru atenția cu care ati citit si va astept sa ma sunați si sa colaborăm
Sever Dan Sever

Sever Dan Sever

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Am terminal 2 ani ScProfesionala in c.structii.De atunci ma ocup de amenajari interioare.Am 44 ani in care am cules informatii si experienta.Sant om de cuvant,nu iau mai multe lucrari deodata.Execut glet,tifel,pun parchet laminat,izolatii cu polistiren.Preturi minime
Petru Daicu

Petru Daicu

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Ofer servicii de faianta si gresie cu cunostinte acumulate in Portugalia timp de 14 ani finisaje interioare
Budică Gheorghe

Budică Gheorghe

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Nu sunt neapărat diferit,dar ştiu un lucru sigur,tot ce fac în materie de finisaje,amenajări interioare,fac bine.Acord timpul necesar,oricărei operațiuni.
Original decor

Original decor

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Executam finisaje interioare, placari marmura, granit, travertin, gresie, faianta, compartimenteri rigips, glet, zugraveli.
Iacobescu Florin

Iacobescu Florin

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
O casa frumoasa incepe cu tine . Ofer servicii doar de zugravit si mici reparati la pereti totodata servicii tip handyman sau mentenanta cladiri, reparati mici la casa si curte.
Folytech AMG SRL

Folytech AMG SRL

Zugrăveli Interioare · Nitchidorf, Timiș
Executam lucrari de zugravire cu pompa airless, asiguram profesionalism, rapiditate in executie, calitate deosebita a finisajului.
Ionuț Catalin Becheru

Ionuț Catalin Becheru

Zugrăveli Interioare · Ghiroda, Timiș
Buna ziua ma cheamă ionuț sunt un zugrav foarte bun imi place sa lucru curat după fiecare zugrăveala nu las murdărie fac si curățenie la locul de munca sunt o persoana punctual si corect ma puteti suna la nr de telefon 0766958481
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Marian P.
Zugrăveli Interioare   29/06/2021

Renovarea camerei a fost peste așteptări,sfaturile domnului Costel pentru decorare și alegerea culorii au fost pe placul meu! Recomand cu placere!

         
Andrei L.
Zugrăveli Interioare   27/05/2021

Domnul a empatizat cu nevoia mea urgentă și a rezolvat treaba. Chiar m-a așteptat puțin ca n-am ajuns la ora potrivită.

         
Andrei P.
Zugrăveli Interioare   05/03/2021

Un meșter foarte bun. A rezolvat tot ce am avut nevoie și a arătat lux, nici nu mă așteptam să arate atât de bine. Prompt, rapid, corect și un domn foarte de treabă. Lucrarea a ieșit perfect, la timp. Domnul a venit și s-a pus direct pe lucru, fără pierdut timpul. Recomand oricui să lucreze cu domnul Vali!

         
Gabriel D.
Zugrăveli Interioare   05/03/2021

Echipa de profesionisti. Am terminat renovarea cu succes intr-un timp foarte scurt. Multumesc pentru ajutor.

         
Ramona G.
Zugrăveli Interioare   17/02/2021

Recomand! A dat dovada de profesionalism in lucrarea executata, si-a respectat cuvantul in ceea ce priveste programarea si timpul alocat si, nu in ultimul rand, pretul a fost ok.

         
Nijim B.
Zugrăveli Interioare   03/02/2021

Servicii exceptionale la costuri corecte.Intradevar se acorda atentie detaliilor.Lucreaza cu placere si pasiune, este om de baza si am avut pe parcursul colaborarii incredere deplina.Lucreaza eficient, curat.Mai mult de atat, ne a gasit solutii la toate problemele ce tin de un proiect de amenajari interioare.Initial am dorit doar sa zugravim, insa inca din prima zi de interactiune ne a castigat respectul si i am incredintat tot proiectul.Dl.Vali e si un foarte bun organizator.

         
Valentin A.
Zugrăveli Interioare   15/10/2020

Salvo a facut o lucrare foarte buna, pentru 60mp de hol la etaj a durat aproximativ 3 zile. Pentru ca au mai trebuit mici retusuri dupa uscare a mai venit cateva ore si ziua urmatoare, incat sa fie totul asa cum trebuie. Un punct in plus pentru punctualitate, de la inceput si pana la sfarsit a venit exact la ora anuntata. Multumesc!!

         
Ana D.
Zugrăveli Interioare   14/10/2020

Recomand! Am fost foarte mulțumită. In 9 ore au terminat de zugrăvit un apartament de 2 camere (50m2), Foarte sociabili și profesioniști. Au reparat micile imperfecțiuni ale pereților apoi au aplicat o lavabila de foarte buna calitate. Totul a rămas curat. De menționat este și faptul ca domnul Dinu a venit imediat ce l-am chemat. Au renovat mai repede decât as fi crezut. Puncte forte: seriozitate, punctualitate, profesionalism. O sa apelez de câte ori o sa fie nevoie și o sa recomand și altora.

Zugrăveli Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrăveli Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit