Top 10 Zugrăveli Interioare În Timisoara, Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

96 Zugravi sunt gata în Timisoara.

CERE 4 OFERTE
Bogdan Sava

Bogdan Sava

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
NOI CONSTRUIM VIITORUL SI REPARAM TRECUTUL Constructor cu o experienta de 10 ani in domeniul renovarilor si restaurarilor de cladiri, va intampin cu servicii de calitate complete. Dorinta de a construi apoi satisfactia rezultatului palpabil ma face curios de orice provocare si nu in ultimul rand consultanta, concilierea celor in dificultate. Ca specialist imi aduce satisfactia deplina. Cele de intai servicii oferite si totodata obligatorii in cazul obiectivelor complexe, pentru a putea
Arun Meleanca

Arun Meleanca

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Persoana fizica/juridică proiectez si execut, la cele mai înalte standarde de calitate si la cele mai bune prețuri, amenajari interioare/exterioare (gresie, faianta, rigips, etc) hidroizolații - Timisoara, sau oriunde in funcție de înțelegerea cu clientul;
Misu Avram

Misu Avram

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Tata,-Fiul-,Renovari-complecte,-La CHEIE-Calitate,Perfectiune ,(respectam timpiide lucrare ,uscare ,montaj,facem calitate) avem Experienta Germania de lucru,avem preturi accesibile,Lucram si apartamente la cheie,cu renovari complecte,
Iacobescu Florin

Iacobescu Florin

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
O casa frumoasa incepe cu tine . Ofer servicii doar de zugravit si mici reparati la pereti totodata servicii tip handyman sau mentenanta cladiri, reparati mici la casa si curte.
Marius Mihai

Marius Mihai

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Buna ziua numele meu este Marius sunt zugrav cu 20 de ani experiență în țară cât și în Germania Ofer servici de: Zugrăvit Glet Faianță Gresie Parchet Vopsitorie lemn Sape Va multumesc pentru atenția cu care ati citit si va astept sa ma sunați si sa colaborăm
Original decor

Original decor

Zugrăveli Interioare · Timisoara, Timiș
Executam finisaje interioare, placari marmura, granit, travertin, gresie, faianta, compartimenteri rigips, glet, zugraveli.
Ionuț Catalin  Becheru

Ionuț Catalin Becheru

Zugrăveli Interioare · Ghiroda, Timiș
Buna ziua ma cheamă ionuț sunt un zugrav foarte bun imi place sa lucru curat după fiecare zugrăveala nu las murdărie fac si curățenie la locul de munca sunt o persoana punctual si corect ma puteti suna la nr de telefon 0766958481
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mana A.
Zugrav   10/12/2020

Profesionist desavarsit, foarte harnic si punctual.Puteti apela cu incredere la serviciile d-lui Florian Marinica.

         
Stefan I.
Zugrav   26/10/2020

Am fost multumit de colaborarea cu Vasile. Am sa mai lucrez cu el si data viitoare. Mi-a placut ca mi-a raspuns la intrebari, m-a ajutat cu alegerea materialelor si am comunicat bine cu el.

         
Andreea M.
Zugrav   23/10/2020

Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Punctual, dinamic, foarte atent la detalii! Recomand 100% serviciile domnului Dinu Valentin! 10+ pentru lucrare!

         
Ana D.
Zugrav   14/10/2020

Recomand! Am fost foarte mulțumită. In 9 ore au terminat de zugrăvit un apartament de 2 camere (50m2), Foarte sociabili și profesioniști. Au reparat micile imperfecțiuni ale pereților apoi au aplicat o lavabila de foarte buna calitate. Totul a rămas curat. De menționat este și faptul ca domnul Dinu a venit imediat ce l-am chemat. Au renovat mai repede decât as fi crezut. Puncte forte: seriozitate, punctualitate, profesionalism. O sa apelez de câte ori o sa fie nevoie și o sa recomand și altora.

         
Dani D.
Zugrav   05/09/2020

Recomand fără nici o ezitare. Stiam ca trebuie sa renovez apartamentul de la A la Z, deci stresul era maxim. Sperând la o tara ca afara, am apelat la acest site. Si marea surpriză a venit. Așa l-am cunoscut pe Mihai. Profesionist cu experiență, punctual, fin cunoscător în amenajări, om de spirit si de cuvant. Fără "șefule, daca nu mai pui ceva, plec".Sef de echipa bun, stie sa-si motiveze oamenii. Lucrări de calitate, incheiate la timp, atentie la detalii, liste precise de materiale, dar și sfaturi foarte utile. Scriu acest comentariu ca sa arat ca se poate. Avem o speranță. Cu Mihai, reamenajarea apartamentului (zugravire, indepartare scafe, refacere instalație electrică-sanitara, băile de la A la Z) devine joc de creație și imaginație nu coșmar. Si inca ceva. Întotdeauna se face cat mai rapid curățenie, ca sa nu apară pagube dar si sa te poti juca cu ideile de amenajare. Recomand cu încredere.

         
Nicolae N.
Zugrav   25/07/2020

Lucrarea a fost desfasurata in conditii bune, intr-un timp rapid si cu rezultate satisfacatoare. Florin e un tip responsabil si usor abordabil care lucreaza cu pasiune.

         
Anne M.
Zugrav   06/07/2020

Am fost foarte multumiti de serviciile prestate. Chiar peste asteptari. A revenit la lucrare de mai multe ori cu toate ca furnizorii au decalat anumite livrari. Recomandam cu incredere.

         
Popa F.
Zugrav   22/06/2020

A lucrat foarte bine, este foarte serios, a venit zi de zi si a terminat exact cand a spus. Sunt foarte multumita.

Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit