Top 10 Firme de Renovări Interioare În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

62 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
S.C.RebConstruction&Style.S.R.L

S.C.RebConstruction&Style.S.R.L

Renovări Interioare · Campina, Prahova
Noi suntem echipa RebConstruction&Style, o echipă de meseriași care pun suflet in munca lor, lucram calitativ, în cel mai scurt timp. Executăm lucrari interioare si exterioare la un pret foarte bun. Contactati-ne cu incredere la numărul nostru de telefon 0727107653 sau la adresa de mail calitate-pret excepționale.
Adrian  Carstian

Adrian Carstian

Renovări Interioare · Campina, Prahova
Oferim seriozitate Nu facem compromisuri Lucrări terminate în termenii stabiliți Prețuri corecte fără alți intermediari
Art Bygg Construct srl

Art Bygg Construct srl

Renovări Interioare · Ploiesti, Prahova
Suntem o echipa profesionista cu simtul raspunderii si al calitatii. Executam orice provocare , avem un numar de peste 70 de angajati cu experienta in toate domeniile de constructii atat in Romania cat si in Suedia .
Tefan Conprest

Tefan Conprest

Renovări Interioare · Ploiesti, Prahova
SERVICII DE RENOVARI INTERIOARE SI EXTERIOARE, CONSTRUCTII DE LA COTA 0 DE CALITATE, SERIOZITATE SI PROMPTITUDINE.
Alternativ Art SRL

Alternativ Art SRL

Renovări Interioare · Ploiesti, Prahova
Lucram curat, cu multă seriozitate si ajutam clienții cu foarte multe idei. Avem vechime în câmpul de muncă pe tot ce tine de amenajări interioare și lucram cu multă seriozitate si asta cerem si de la clienții noștri din viitor.
Bogdan  Banica

Bogdan Banica

Renovări Interioare · Ploiesti, Prahova
Ofer seriozitate, calitate, profesionalism Apelând la serviciile oferite visurile clienților sunt îndeplinite.
Nicoleta Dinca

Nicoleta Dinca

Renovări Interioare · Ploiesti, Prahova
Executam servicii de raschetare si reconditionare,parchet,dusumele, scari pentru scoli,gradinite,sali de sport,si diverse alte institutii,folosim masini de raschetat de ultima generatie cu aspiratie totala de praf,utilizam lacuri grunduri si chituri ecologice cu certificat de conformitate,acceptam plata la termen.Pentru detalii si alte informatii va rugam sa ne contactati.Multumim
Stelian Agapie Sandu

Stelian Agapie Sandu

Renovări Interioare · Ploiesti, Prahova
Persoana serioasa masina personala scule respect termenul si sunt profesionist am 15 ani in câmpul muncii
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Forizs E.
Renovări Interioare   08/03/2021

Echipa a lucrat bine, au rezolvat toate problemele , care au aparut. Dupa reamenajare avem o baie frumoasa, moderna si functionala, Echpa este punctuala, receptiva la sugestii. Holul a fost finisat foarte frumos.Munca impecabila. sunt profesionisti. Multumesc.

         
Horatiu E.
Renovări Interioare   04/03/2021

In sfarsit am ales o echipa care a dat dovada de profesionalism. Au lucrat exact in timpul convenit la inceput, preturile manoperei la un nivel foarte corect si decent, lucrarile executate sunt de calitate. Meseriasi buni, nu consuma alcool, foarte decenti si simpatici. Patronul de nota 10. Il recomand cu caldura.

         
Lucian G.
Renovări Interioare   24/02/2021

Alex a fost punctual in ambele zile in care a venit. Lucrează atent si e meticulos in ceea ce face. Rezultatul a fost ireproșabil. Recomand cu caldura

         
George A.
Renovări Interioare   21/02/2021

Punctual. A renovat complet baia, dupa cum am discutat. S-a adaptat situatiilor care au aparut parcurs, inclusiv cerintelor noi. Recomandat din partea mea 100%.

         
Filip S.
Renovări Interioare   01/02/2021

Echipa cu experienta se descurca pe loc la orice apare la fata locului. Lucrarea a iesit foarte bine (renovare baie de serviciu) pentru ca a fost facuta ca la carte cu timp de uscare corespunzator dupa fiecare strat de glet.

         
Ionut C.
Renovări Interioare   25/11/2020

O lucrare simpla, de renovare a unui apt 3 cam, bloc '77, a devenit o aventura de 4 luni, cu instalatii problematice si vecini pretentiosi. Totusi, profesionalismul lui Laurentiu si priceperea lui Florin au facut ca lucrurile sa mearga pana la capat. Acum suntem fericitii posesorii unui apartament complet renovat, la standarde europene. Chiar mai mult, Laurentiu ne-a ajutat si cu gestionarea lucrarii (materiale, comenzi, interventii). Recomandam aceasta echipa pentru orice lucrare!

         
Sebastian B.
Renovări Interioare   09/11/2020

Excelent , ne face plăcere să lucrăm cu această firmă. Profesioniști, punctuali, oameni curați și administrează lucrarea foarte bine. Oameni de nota 10.

         
Cosmin I.
Renovări Interioare   03/10/2020

Suntem foarte mulțumiți atât de lucrare, cat și de durata acesteia. A lucrat cu grija, atenție la detalii și într-un timp scurt. Recomandam cu siguranță !

Renovări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit