Top 10 Zugravi În Prahova

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

64 Zugravi sunt gata în Prahova.

CERE 4 OFERTE
Efy Group

Efy Group

Zugrăveli Interioare · Ploiesti, Prahova
Echipa cu vasta experienta in constructii,executam glet mecanizat,tencuieli mecanizate,rigips,termosistem etc la preturi corecte si calitate suoerioars
GEO MODERN HOUSE DESIGN

GEO MODERN HOUSE DESIGN

Zugrăveli Interioare · Ploiesti, Prahova
GEO MODERN HOUSE DESIGN este o societate specializata in lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri. Realizam lucrari de vopsitorie si zugraveli de diferite tipuri: interioare sau exterioare; aplicate pe suprafete de caramida, beton, beton celular autocalavizat, etc. Lucrarile noastre sunt destinate pentru diverse tipuri de constructii, cum ar fi: constructii de locuinte, birouri, Lucrarile utate de noi sunt adaptate nevoilor clientilor precum si destinatiei, specificului local
Petre Boicu

Petre Boicu

Zugrăveli Interioare · Ploiesti, Prahova
Echipa noastra ofera cele mai bune lucrari iar asta ne face multumiti ca putem face oamenii sa aiba un trai mai comfortabil.Nu in ultimul rand dorim seriozitate din partea dvs si aveti la dispozitie munca noastra.
Ion Stroe

Ion Stroe

Zugrăveli Interioare · Banesti, Prahova
Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul amenajărilor interioare și exterioare de calitate, oferim seriozitate deplina in ceea ce facem.cu stima ionut.
Alexandru  Rus

Alexandru Rus

Zugrăveli Interioare · Ploiesti, Prahova
Cu o experiență de 12 ani în domeniu atât în România cât și în Europa, Echipă de 5 profesioniști prestăm servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Corneliu R.
Zugrav   21/11/2020

Sunt multumit de serviciile oferite, am sa recomand cunoscutilor, as dori o colaborare pe viitor. Este o persoana serioasa si punctuala.

         
Simona P.
Zugrav   06/11/2020

Foarte serios, a lucrat curat, îngrijit, cu atenție la detalii și in timpul estimat inițial. Recomand fără nicio ezitare!

         
Andreea M.
Zugrav   23/10/2020

Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Punctual, dinamic, foarte atent la detalii! Recomand 100% serviciile domnului Dinu Valentin! 10+ pentru lucrare!

         
Marius B.
Zugrav   30/09/2020

Am fost foarte multumit atat de rezultat cat si de interactiunea cu domnul Costel Gheorghe. Lucrarea a fost rapida, curata si de calitate.

         
Andra B.
Zugrav   05/09/2020

Domnul Lecoiu este un adevarat profesionist care isi cunoste foarte bine domeniul de activitate si care iti ofera de la inceputul lucrarii informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere - de la costul materialelor, la calitatea diferitelor produse si potrivirea acestora la spatiul amenajat. Echipa dumnealui a lucrat foarte bine, extrem de prompt, cu seriozitate si a livrat exact ceea ce am cerut. Voi folosi cu incredere serviciile domnului Lecoiu si la lucrari viitoare.

         
Maria D.
Zugrav   01/09/2020

Dl Valentin a fost punctual, super- rapid si supereficient, a oferit servicii excelente, si-a depasit cu mult obligatiile, f cinstit, corect, o personalitate placuta.

         
Livia M.
Zugrav   28/08/2020

Desi nu am reusit sa facem lucrarea din motive ce au tinut strict de noi, am apreciat abordarea, comunicarea, detaliile oferite si faptul ca s-a tinut de cuvant. Multumim!

         
Andrei S.
Zugrav   24/08/2020

Promt si eficient. A respectat toate cerintele si s-a incadrat in termentul estimat (chiar mai repede). Calitatea lucrarii este excelenta.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit