Top 10 Firme de Renovări Interioare În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

186 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Claudiu Butoi

Claudiu Butoi

Renovări Interioare · Sacele, Brașov
Sal ma numes claudiu am experienta in finisaje in decoratiuni curti case pavate sabloane apeleaza cu incredere
Costel Munteanu

Costel Munteanu

Renovări Interioare · Codlea, Brașov
Renovări interioare cât și exterioare plus instalați sanitare la un preț decent cât și instalați electrice Rugam seriozitate punctualitate curățenie la locul de munca experiența in domeniu de 13 ani Va mulțumim ca ați ales echipa noastră și speram la o colaborare cât mai decenta o zi frumoasa
Daniel Danis

Daniel Danis

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Persoana serioasa si ambitioasa pentru orice proiect si cu o experienta de 10 ani de lucru in strainatate
Stelian Hutu

Stelian Hutu

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Pretul pe care il ofer este raportat atît calității prestației pe care o execut,lucrez in domeniu de peste treizeci și cinci de ani,orientarea catre client in functie de posibilități.
Alexandru Stoica

Alexandru Stoica

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Sunt o persoana cu o experienta de peste 5 ani in Suedia doar in zugraveli,preturi accesibile pentru toate buzunare😉
Dd ponteggi cons srl

Dd ponteggi cons srl

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Experienta de 20 de ani de renovari interioare facute la Roma in Italia.Lucrari in proportie de 90% in centrul istoric cu diferiti arhitecti si designeri. Si nu in ultimul rand seriozitate ,bun simt si respect fata de client.
Aurel Budescu

Aurel Budescu

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Executam lucrări de construcții zugrăveli faianță și gresie rigips tencuială zidărie de cea mai bună calitate și la preturi accesibile tuturor celor care sunt interesați
Marian Enache

Marian Enache

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Salutare.alege oferta mea .zugrav,ofer servicii de finisaje complete.curat , serios calitate, si rapid.
Renovari&amenajari Profesionale

Renovari&amenajari Profesionale

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Suntem o echipa profesioanala, serioasa, tanara si dinamica care ofera respectarea si indeplinirea oricariu proiect in cobformitate cu cerintele clientului.
Ionut Sildan

Ionut Sildan

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Ofer seriozitate și servici de calitate la preturi avantajoase. în timp cat mai util rezolvăm problemele fiecărui client .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Marculescu C.
Renovări Interioare   01/07/2021

Dl Dinu Costel, este un profesionist in meseria pe care o face, serios si punctual, foarte priceput in tot ce executa.Calitatea lucrarii executate foarte buna si pretul lucrarii avantajos pentru mine ca si client. Recomand cu foarte mare responsabilitate , pe dl Dinu Costel celor interesati de gasirea unui "meserias" pentru lucrari interioare.

         
Ramona N.
Renovări Interioare   25/06/2021

Aurel si echipa sa ne-au ajutat sa renovam un apartament de 3 camere complet. De la sfaturi utile ,respect si o comunicare excelenta am dus proiectul la final si suntem foarte bucurosi de rezultatul final. Ne-au ajutat pe tot parcursul lucrarii sa luam deciziile cele mai bune si au lucrat intr-un mod profesionist refacand totul de la 0 de la pereti la retea electrica. Recomandam cu drag

         
Olaru I.
Renovări Interioare   29/05/2021

Timp de 25 de zile, o echipa condusa de dl. Alex Frunza, a efectuat lucrari de renovare in apartamentul meu de 3 camere. Le multumesc pentru punctualitate, profesionalism, atitudine cooperanta si politete. Merita sa lucrati cu echipa lui pentru ca are profesionisti cu care puteti colabora onest la preturi rezonabile. Sunt disponibili la solicitari personalizate. Pe scurt: seriosi si de incredere! Nu ezitati sa le cereti oferte si nu veti fi dezamagiti. Cu sinceritate, Iordache Olaru.

         
Alina D.
Renovări Interioare   26/05/2021

Profesionalism la cel mai inalt nivel. Am fost placut impresionata nu doar de calitatea lucrarii, ci mai ales de calitatea umana a dlui. Stancu. A facut mai mult decat a promis si a facut impecabil. Il recomand fara niciun fel de retinere. Daca doriti nu doar un executant, ci si un consilier pe parcursul lucrarilor si un om de nota 20, dl. Stancu e omul de care aveti nevoie. Eu cu siguranta voi reveni la dansul cand va fi nevoie.

         
Daniel C.
Renovări Interioare   24/03/2021

Buna ziua, Las aici o recenzie privind colaborarea cu Mihai. - foarte bun planificator si atent la intregul set de detalii. - se foloseste de o capacitate de a organiza munca astfel incat sa nu lase ceva in urma si apoi sa revina la acel lucru - foarte curat in executie - atent la obiectele din apartament (in cazul nostru: usi nou noute si geamuri. - cunoaste foarte bine materialele aflate pe piata - te tine la curent cu progresul lucrarilor - deschis la propuneri. Toate cele bune, Daniel

         
Cristi U.
Renovări Interioare   05/03/2021

Servicii complete si integrate, de foarte buna calitate, profesionalism si atitudine proactiva. Lucrurile sunt gandite si din perspectiva clientului, posibile probleme anticipate si adresate. Nu esti nevoit sa joci rolul de sef de santier sau sa iti faci griji pentru ca anumite parti ale lucrarii trebuie refacute. Recomand!

         
Horatiu E.
Renovări Interioare   04/03/2021

In sfarsit am ales o echipa care a dat dovada de profesionalism. Au lucrat exact in timpul convenit la inceput, preturile manoperei la un nivel foarte corect si decent, lucrarile executate sunt de calitate. Meseriasi buni, nu consuma alcool, foarte decenti si simpatici. Patronul de nota 10. Il recomand cu caldura.

         
George A.
Renovări Interioare   21/02/2021

Punctual. A renovat complet baia, dupa cum am discutat. S-a adaptat situatiilor care au aparut parcurs, inclusiv cerintelor noi. Recomandat din partea mea 100%.

Renovări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit