Top 10 Firme de Renovări Interioare În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

177 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Emil Rusu

Emil Rusu

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Reparam Zugravim Renovam. Oferim servici de inalta calitate zugraveli airelss sau clasice .lucrari cu gips carton montaj gresie faianta si parhet izolati renovari la A la Z .
Ion Asandi

Ion Asandi

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Am alături o echipă de profesioniști. Pentru noi, cel mai important este să avem clienți mulțumiți și să putem conta pe recomandarea acestora. Ne place ceea ce facem și o facem cu mult drag. Vrem ca cei ce apelează la noi să uite de disconfortul și povara unui proces de renovare.
C&l

C&l

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Ofer seriozitate maxima Execut lucrări în domeniul construcțiilor. Dumneavoastra va relaxați iar noi ne ocupam de tot (inclusiv curătenie).
Av-Built In

Av-Built In

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Oferim cele mai bune servicii in executarea diverselor forme din gips-carton,echipa cu multă experiență,dobândită prin seminarii privind montarea corecta a sistemelor Knauf.
Daniel Danis

Daniel Danis

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Persoana serioasa si ambitioasa pentru orice proiect si cu o experienta de 10 ani de lucru in strainatate
Stelian  Hutu

Stelian Hutu

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Pretul pe care il ofer este raportat atît calității prestației pe care o execut,lucrez in domeniu de peste treizeci și cinci de ani,orientarea catre client in functie de posibilități.
Alexandru Stoica

Alexandru Stoica

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Sunt o persoana cu o experienta de peste 5 ani in Suedia doar in zugraveli,preturi accesibile pentru toate buzunare😉
Dd ponteggi cons srl

Dd ponteggi cons srl

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Experienta de 20 de ani de renovari interioare facute la Roma in Italia.Lucrari in proportie de 90% in centrul istoric cu diferiti arhitecti si designeri. Si nu in ultimul rand seriozitate ,bun simt si respect fata de client.
Aurel  Budescu

Aurel Budescu

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Executam lucrări de construcții zugrăveli faianță și gresie rigips tencuială zidărie de cea mai bună calitate și la preturi accesibile tuturor celor care sunt interesați
Marian  Enache

Marian Enache

Renovări Interioare · Brasov, Brașov
Salutare.alege oferta mea .zugrav,ofer servicii de finisaje complete.curat , serios calitate, si rapid.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Daniel C.
Renovări Interioare   24/03/2021

Buna ziua, Las aici o recenzie privind colaborarea cu Mihai. - foarte bun planificator si atent la intregul set de detalii. - se foloseste de o capacitate de a organiza munca astfel incat sa nu lase ceva in urma si apoi sa revina la acel lucru - foarte curat in executie - atent la obiectele din apartament (in cazul nostru: usi nou noute si geamuri. - cunoaste foarte bine materialele aflate pe piata - te tine la curent cu progresul lucrarilor - deschis la propuneri. Toate cele bune, Daniel

         
Cristi U.
Renovări Interioare   05/03/2021

Servicii complete si integrate, de foarte buna calitate, profesionalism si atitudine proactiva. Lucrurile sunt gandite si din perspectiva clientului, posibile probleme anticipate si adresate. Nu esti nevoit sa joci rolul de sef de santier sau sa iti faci griji pentru ca anumite parti ale lucrarii trebuie refacute. Recomand!

         
Mirela N.
Renovări Interioare   11/02/2021

Seriozitate, implicare si profesionalism, rezultatul final fiind satisfacerea beneficiarului. Recomand cu incredere.

         
Anca M.
Renovări Interioare   06/02/2021

Apreciez rabdarea si profesionismul de care a dat dovada in executarea lucrarii. Recomandam cu incredere.

         
Filip S.
Renovări Interioare   01/02/2021

Echipa cu experienta se descurca pe loc la orice apare la fata locului. Lucrarea a iesit foarte bine (renovare baie de serviciu) pentru ca a fost facuta ca la carte cu timp de uscare corespunzator dupa fiecare strat de glet.

         
Ionut C.
Renovări Interioare   25/11/2020

O lucrare simpla, de renovare a unui apt 3 cam, bloc '77, a devenit o aventura de 4 luni, cu instalatii problematice si vecini pretentiosi. Totusi, profesionalismul lui Laurentiu si priceperea lui Florin au facut ca lucrurile sa mearga pana la capat. Acum suntem fericitii posesorii unui apartament complet renovat, la standarde europene. Chiar mai mult, Laurentiu ne-a ajutat si cu gestionarea lucrarii (materiale, comenzi, interventii). Recomandam aceasta echipa pentru orice lucrare!

         
Sebastian B.
Renovări Interioare   09/11/2020

Excelent , ne face plăcere să lucrăm cu această firmă. Profesioniști, punctuali, oameni curați și administrează lucrarea foarte bine. Oameni de nota 10.

         
Mariana D.
Renovări Interioare   18/10/2020

Foarte ok, au terminat treaba chiar putin mai repede decat au estimat si au facut munca de calitate. Raport calitate pret foarte bun. Recomand!

Renovări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit