Top 10 Firme de Renovari Interioare În Brasov

Obține 5 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

130 Firme de Renovari Interioare sunt gata în Brasov.

CERE 5 OFERTE
Alexandru S.

Alexandru S.

Renovări Interioare · Brasov, Brasov
Sunt o persoana cu o experienta de peste 5 ani in Suedia doar in zugraveli,preturi accesibile pentru toate buzunare😉
Renovari&amenajari Profesionale

Renovari&amenajari Profesionale

Renovări Interioare · Brasov, Brasov
Suntem o echipa profesioanala, serioasa, tanara si dinamica care ofera respectarea si indeplinirea oricariu proiect in cobformitate cu cerintele clientului.
Marian  E.

Marian E.

Renovări Interioare · Brasov, Brasov
Salutare.alege oferta mea .zugrav,ofer servicii de finisaje complete.curat , serios calitate, si rapid.
Ionut S.

Ionut S.

Renovări Interioare · Brasov, Brasov
Ofer seriozitate și servici de calitate la preturi avantajoase. în timp cat mai util rezolvăm problemele fiecărui client .
C&l

C&l

Renovări Interioare · Brasov, Brasov
Ofer seriozitate maxima Execut lucrări în domeniul construcțiilor. Dumneavoastra va relaxați iar noi ne ocupam de tot (inclusiv curătenie).
Daniel D.

Daniel D.

Renovări Interioare · Brasov, Brasov
Pai.pe manga cei 17 ani de experienta in domeniu.in franta.unde calitatea executariilor sunt net superioare.pietei romanesti Sunt polipalent.cunosc si execut diferite meserii. Mai exact i exact.de la demolari pana la ultimul finisaj Competenta si seriozitate maxima.evident astept acelasi lucru in schinb. Consiliere tehnica plus design Posibilitatea de a ma ocupa livra toate materialele. Camion personal. Proaspat intors in romania Devis gratuit Daca va doriti sa aveti de a face cu un profesi
Stelian  H.

Stelian H.

Renovări Interioare · Brasov, Brasov
Pretul pe care il ofer este raportat atît calității prestației pe care o execut,lucrez in domeniu de peste treizeci și cinci de ani,orientarea catre client in functie de posibilități.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Diana Benea
Renovări Interioare   16/06/2020

A fost un pic cam greu la inceput, dar tot OK la sfarsit. Am fost multumita de modul de lucru si de aspectul lucrarii.

         
Ovidiu Calota
Renovări Interioare   08/06/2020

Ciprian este serios , profesionist la fel și oamenii din echipa lui. Lucrarea a fost executată la termenul stabilit și de calitate. Sunt

         
Moisuc Angela
Renovări Interioare   18/05/2020

Un om super, profesionist, a venit, a vazut ce este de facut si a rezolvat. ne-a ajutat cu tot ce am avut de facut incluisv sfaturi. Merita toti banii. Eu sunt din Galati si am avut o multime de neplaceri in ultimul timp cu ''meseriasii'' gasiti. Apelati cu incredere.

         
Cris Dinu
Renovări Interioare   23/04/2020

Am avut parte de servicii bune, prompte si intotdeauna disponibilitate pentru a ne ajuta cu tot ce am avut nevoie.

         
Bogdan Madina
Renovări Interioare   16/04/2020

Sunt moarte multumit pentru ca am ales sa colaborez cu Bogdan, toate etapele lucrării au decurs excelent. Evident pe parcursul oricărei lucrări apar fel si fel de impedimente dar Bogdan foarte inventiv si descurcăreț, mereu a venit cu o rezolvare. Bogdan stăpânește foarte bine meseria si mereu este înarmat cu răbdare fapt ce se denotă din detaliile finite impecabile. Mulțumesc pentru colaborare si spor in continuare!

         
Vasile Zbranca
Renovări Interioare   15/04/2020

Am beneficiat de serviciile domnului Alex și vreau sa va încurajez in a colabora cu dansul. Punctualitate, profesionalism, hărnicie și in primul rând pricepere și indemanare. Scriu aceasta recenzie pentru a va ajuta pe voi cei care căutați un meseriaș priceput care sa furnizeze servicii de calitate contra unui cost potrivit.

         
Alexandra Constantin
Renovări Interioare   27/03/2020

Am fost foarte mulțumiti, timpul a fost respectat, toate lucrurile le-am stabilit de la începutul lucrării. Oamenii sunt pricepuți și profesioniști și un preț avantajos fata de ce mai găsisem în piata. Recomandam cu încredere!

         
Rozalia Hajnal
Renovări Interioare   18/03/2020

Am fost foarte multumita. Au venit cand au promis ca vin si au lucrat mai mult decat au zis. I-am recomandat si la altii!

Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit