Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

62 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Intreprindere Individuala .Stoica Florin.

Intreprindere Individuala .Stoica Florin.

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Firma de constructii. Ofer servicii de amenajarii interioare de calitate. Am experienta in domeniul in Italia si Anglia. Ofer garantie si factura.
Radu P.

Radu P.

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
In primul rand pun baza pe calitate iar apoi cantitate. Un client mulțumit de serviciile mele înseamnă o reușită în plus pentru mine.
Marian C.

Marian C.

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Experienta acumulata de-a lungul timpului prin executia de proiecte diverse, atat in Romania cat si in strainatate, ne ofera baza necesara finalizarii la termen - cu succes - a oricarui tip de lucrare de constructii.
Dorin D.

Dorin D.

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Suntem o echipa serioasa și profesionista, care oferă servicii în Brașov cât și în împrejurimi. Tavane, pereti, gips carton Gresie, faianță, parchet Tencuiala, tici Glet, zugraveli, tapet Instalații sanitare și electrice Oferim calitate și profesionalism, ne puteți contacta la numărul de telefon 0749886645.
Dan R.

Dan R.

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Execut amenajări interioare și esterioare instalați electrice sanitare și termice la cele mai bune preturi calitate și garanția lucrări avem experienta atât în România cât și în Anglia de peste 20 ani
Sorin C.

Sorin C.

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Sricimp construct srl .Executăm lucrări de amenajari interioare si exterioare gresie faianță glet parchet zugrăveli tencuiala manuală zidărie plecări cu polistiren și decorativă pavele instalați sanitare rigips utăm reparații și zugrăveli în scării de bloc.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulian Mihalcea
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit