Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În Brașov

Obține 3 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

109 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
IMAGOO DESIGN

IMAGOO DESIGN

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
În amenajările rezidențiale, reușesc să scriu creativ ,POVESTEA" beneficiarului fiind foarte atentă la detaliile cu privire la personajele principale, numărul de pagini și linia narativă potrivită, astfel încât creația finală să fie cea mai bună versiune a ei. Pun mare preț pe ATMOSFERA pe care beneficiarul o va simți în spațiul nou creat. De aici plec în construirea conceptului și pentru a face alegerile potrivite cu privire la alegerea mobilierului, a paletelor cromatice, a texturilor, a det
Savu alexandru stefan ii

Savu alexandru stefan ii

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
- case la rosu sau cheie -tencuieli mecanizate -sape mecanizate -qmenajari gradini curti -spalat curățat pavaj -instalații electrice -instalații sanitare , incalziri pardoseala -renovari fatade vechi reconstruirea lor renocare apartament. zugraveli - marmura lichidă
S.C. PRO CASA 2003 S.R.L.

S.C. PRO CASA 2003 S.R.L.

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Firma de constructii executa: Lucrari de amenajari interioare, Lucrari de amenajari exterioare, Reconditionari, Consultanta,solutii tehnice ( optimizare cheltuieli si proceduri de lucru pentru fiecare operatiune). Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon: 0748082288
Radu Pralia

Radu Pralia

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
In primul rand pun baza pe calitate iar apoi cantitate. Un client mulțumit de serviciile mele înseamnă o reușită în plus pentru mine.
Marian C

Marian C

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Experienta acumulata de-a lungul timpului prin executia de proiecte diverse, atat in Romania cat si in strainatate, ne ofera baza necesara finalizarii la termen - cu succes - a oricarui tip de lucrare de constructii.
PFA SC

PFA SC

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Executam lucrari de finisaje interioare si exterioare. Tencuieli, gleturi, zugraveli si placari gips-carton. Echipă coordonata de inginer constructor.
Constantin Popa

Constantin Popa

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Buna ziua suntem o echipă formată din 2 persoane cu o vasta experienta in tara cat si in afara ei, în domeniul amenajărilor interioare. Seriozitate, profesionalism si atentia micilor detalii este ceea ce credem că ne caracterizează. Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de solicitare.
Dorin Dorin

Dorin Dorin

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Suntem o echipa serioasa și profesionista, care oferă servicii în Brașov cât și în împrejurimi. Tavane, pereti, gips carton Gresie, faianță, parchet Tencuiala, tici Glet, zugraveli, tapet Instalații sanitare și electrice Oferim calitate și profesionalism, ne puteți contacta la numărul de telefon 0749886645.
Sorin Cimpoi

Sorin Cimpoi

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Sricimp construct srl .Executăm lucrări de amenajari interioare si exterioare gresie faianță glet parchet zugrăveli tencuiala manuală zidărie plecări cu polistiren și decorativă pavele instalați sanitare rigips utăm reparații și zugrăveli în scării de bloc.
Dan Radu

Dan Radu

Amenajări Interioare · Brasov, Brașov
Execut amenajări interioare și esterioare instalați electrice sanitare și termice la cele mai bune preturi calitate și garanția lucrări avem experienta atât în România cât și în Anglia de peste 20 ani
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
George G.
Amenajări Interioare   22/04/2021

Un adevarat profesionist, iar in plus un om foarte bun, de incredere. Vom apela la Mihai cu siguranta pentru orice lucrare, si il vom recomanda mai departe.

         
Alexandru S.
Amenajări Interioare   12/03/2021

Lucrează prompt, curat, foarte atent la cerințele tale. Execuție impecabilă, la un înalt nivel calitativ. Preț absolut ok. Recomand cu toată încrederea. Alexandru S.

         
Diana P.
Amenajări Interioare   05/03/2021

Am executat montaj usi de lemn cu dnul Dinu Costel si am fost placut surprinsa : un domn serios, competent care in olus lucreaza si repede. In concluzie, m-am hotarat deja sa tenovez tot apartamentul cu dumnealui

         
Cristi U.
Amenajări Interioare   17/02/2021

Denisa a fost foarte implicata in proiect, avand grija ca ideile pe care le-am discutat sa prinda viata de o maniera coerenta. Am comunicat foarte bine de-alungul amenajarii. A participat activ in achizitionarea tuturor elementelor atat online cat si prin vizite facute impreuna in magazine.

         
Corina C.
Amenajări Interioare   16/12/2020

O echipa serioasa, lucrari de o calitate perfecta, o atentie deosebita asupra finisajelor. Recomand cu incredere!

         
Ramona S.
Amenajări Interioare   28/08/2020

Recomand pe domnul Costel cu mare caldura. Pe langa faptul ca este un om comunicativ, deschis, prietenos, este si un profesionist care pune mare pret pe detalii, pe preferintele clientului si pe promisiunile facute. Este la fel de priceput la instalatii electrice si la zugravit si la montat mobila. Eu voi apela la dansul ori de cate ori voi avea nevoie.

         
Iulian M.
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna K.
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit