Top 10 Amenajări Interioare În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Amenajări Interioare.

42 Amenajări Interioare sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Viorel  T.

Viorel T.

Amenajări Interioare · Zarnesti, Brasov
De ce fintca îmi place cea ce fac acum depinde de clint dacă dorește ceva bun și de durata totul se face cu calm și migal.
Dan R.

Dan R.

Amenajări Interioare · Brasov, Brasov
Execut amenajări interioare și esterioare instalați electrice sanitare și termice la cele mai bune preturi calitate și garanția lucrări avem experienta atât în România cât și în Anglia de peste 20 ani
Sorin C.

Sorin C.

Amenajări Interioare · Brasov, Brasov
Sricimp construct srl .Executăm lucrări de amenajari interioare si exterioare gresie faianță glet parchet zugrăveli tencuiala manuală zidărie plecări cu polistiren și decorativă pavele instalați sanitare rigips utăm reparații și zugrăveli în scării de bloc.
PFA SC

PFA SC

Amenajări Interioare · Brasov, Brasov
Executam lucrari de finisaje interioare si exterioare. Tencuieli, gleturi, zugraveli si placari gips-carton. Echipă coordonata de inginer constructor.
Constantin  P.

Constantin P.

Amenajări Interioare · Brasov, Brasov
Buna ziua suntem o echipă formată din 2 persoane cu o vasta experienta in tara cat si in afara ei, în domeniul amenajărilor interioare. Seriozitate, profesionalism si atentia micilor detalii este ceea ce credem că ne caracterizează. Vă stăm la dispoziție pentru orice fel de solicitare.
Dorin D.

Dorin D.

Amenajări Interioare · Brasov, Brasov
Suntem o echipa serioasa și profesionista, care oferă servicii în Brașov cât și în împrejurimi. Tavane, pereti, gips carton Gresie, faianță, parchet Tencuiala, tici Glet, zugraveli, tapet Instalații sanitare și electrice Oferim calitate și profesionalism, ne puteți contacta la numărul de telefon 0749886645.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Servicii Similare
Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit