Top 10 Zugravi În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

178 Zugravi sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Florin M.

Florin M.

Zugraveli Interioare · Predeal, Brasov
Lavabilul îl aplic prin tehnologia airless pentru o acoperire uniforma și de profunzime .Respect munca și banii dumneavoastră , acopăr suprafețele înainte de a începe lucrarea și fac curat în urma mea. Va stau la dispoziție cu cea mai mare placere pentru informații suplimentare . Avantajele vopsirii cu un echipament airless: Un finisaj perfect obținut într-un timp foarte scurt, chiar și cu o vopsea de calitate scăzută sau medie. Îmbunătăţește aderența stratului de vopsea, şi prelungește durat
Ion P.

Ion P.

Zugraveli Interioare · Codlea, Brasov
Executam lucrari in constructii:sapaturi mecanizate ,structuri, finisaje exterioare si interioare,termoizolatii, tencuieli mecanizate,instalatii. Facem lucrari de decorare, apeland la tehnici speciale de decorare si materiale de calitate.
Catalin P.

Catalin P.

Zugraveli Interioare · Codlea, Brasov
Dupa 10 ani de experienta in domeniul amenajarilor interioare consider ca pot multumi nevoile si pretentiile clientilor oferind calitate superioara si un aspect bine finisat al stratului suport cu ajutorul tehnologiei airless a pompei de zugravit si nu doar atat.
Andrei B.

Andrei B.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Experienta de 10 ani in domeniu, instruirea,ideile noi si adaptabilitate, va ofera cea mai buna calitate a serviciilor
Alda Design Interior SRL

Alda Design Interior SRL

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Avantajul nostru competitiv este reprezentat de tapetul suedez din fibra de sticla Scandatex. Acesta este un strat suport pentru vopseaua lavabila, dar asigura rezistenta in timp pentru ca: - nu permite aparitia crapaturilor - poate fi curatat de mizerie, praf in timp cu o solutie de sapun si un burete - nu dezvolta microorganisme - suporta mai multe straturi de lavabila, astfel incat modelul discret sa se pastreze - vine cu modele, care vor fi mereu la moda - suntem profesionisti
Ionel  M.

Ionel M.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Execut amenajări interioare si exterioare. Zugrăveli, tapet, faianță, gresie, parchet diferite reparații. Lucrări de calitate și maximă seriozitate
Daniel B.

Daniel B.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Lucrez in domeniul construcțiilor de aproape 15 ani.Și împreună cu 2 colegii niam hotărât să mergem pe cont propriu în acest domeniu .
Nae N.

Nae N.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Mă ocup de mici reparatii pereți, lavabil , glet și montaj parchet-laminat. Pentru detalii contactațima, zugrav tânăr cu experiență rog seriozitate, mulțumesc o zi buna.
Emeric D.

Emeric D.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Amenajări interioare gresie faianță zugrăveli parchet etc muncim la preț convenabil și pentru toate categoriile oameni
Emil R.

Emil R.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Anca Predoiu
Zugrav   03/12/2019

Il recomand cu toata caldura pe dl. Valentin. Tot procesul a fost foarte facil, am comunicat foarte bine, iar dl. Valentin este punctual. Apartamentul a ramas foarte curat, nefiind nevoiti sa curatam podele, mobile sau geamuri. Pretul a fost unul foarte ok. Desi initial credeam ca procesul de zugravire este unul complicat, totul a decurs lin, lucrand cu oameni civiliati si de cuvant.

         
Cristina Dumitru
Zugrav   22/11/2019

Domnul Oprea a livrat serviciul în termenii asumați. Cu siguranță vom mai lucra cu dumnealui în viitor.

         
Dragos Malaescu
Zugrav   21/11/2019

Cel mai bun Zugrav cu care am colaborat pana acum. Punctual, a lucrat perfect, cu multa rabdare si implicare. Recomand!

         
Ada P
Zugrav   21/11/2019

domnul Oprea este foarte muncitor, lucreaza cu seriozitate si respecta orele la care trebuie sa vina

         
Valentina Spataru
Zugrav   15/11/2019

Dnul Valentin Dinu a realizat o lucrare foarte bună, într-un timp foarte scurt, cu materiale de foarte bună calitate. A lucrat foarte îngrijit, ne-a oferit toate explicațiile legate de lucrare. Este o persoană foarte serioasă și profesionistă! Îl recomand cu căldură pe domnul Valentin Dinu și îi mulțumim încă o dată pe această cale!

         
Veronica Daia
Zugrav   11/11/2019

suntem foarte multumiti de cum se uta lucrarea de zugravit, inca nu este terminata dar sunt promti si de incredere

         
Lavinia Irimia
Zugrav   17/10/2019

Promptitudine. Servicii de top. Grijă la detalii. La sfârșitul lucrării nici nu am avut ce să curăț.

         
Cristina Ștefan
Zugrav   11/10/2019

Domnul Dinu este un adevărat profesionist. Lucreaza foarte repede si curat. O alegere minunata pentru oricine. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile lui. Sincer nici nu credeam ca mai exista astfel de profesioniști.

Servicii Similare
Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit