Top 10 Zugravi În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

178 Zugravi sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Gabriel  Androne

Gabriel Androne

Zugrăveli Interioare · Rasnov, Brașov
Zugrav profesionist,prestez servicii de calitate. Zugrăveli interioare și exterioare de calitate,glet grosier și de finisaj, zugrăveli decorative,stucco Veneziano, Marco Polo Luxury, recondiționare uși și ferestre din lemn(vopsit, lăcuit) , zugrăveli scări de bloc.Zugraveli exterioare (case, blocuri) izolație termică sistem Etics( placări polistiren). Accept lucrări în particular. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0738063436 Mulțumesc
Emil Rusu

Emil Rusu

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Bejat viorel catalin pfa

Bejat viorel catalin pfa

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare de orice tip ( gresie , faianta , tapet, lambriu , rigips, tencuieli , zugraveli, izolatii interioare si exterioare , parchet de orice tip, instalatii electrice complete , instalatii sanitare) Confectionam si montam usi si geamuri termopan ( profil Ramplast si Salamander , feronerie vorne) Reglaj termopane. Montam usi interioare si exterioare. Executam constructii din lemn si lucrari tamplarie ( foisoare , terase etc) Montam si recond
AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Zugrav decorator,specializat in tehnici decorative, pictură în litere, tapet,personalizare mobilier,restaurare.
Ali Alex

Ali Alex

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Suntem o echipa formata din 3 baieti seriosi si ambitiosi ptr a multumii clientul in domeniile:zugraveli,placari rifips,parchetari ,faiantari,sape ,tencuieli decorative,stucco,placati polistiren etc
Cătălin Florin Manciu

Cătălin Florin Manciu

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Rog și ofer mare seriozitate, experienta de 22 de ani în domeniul construcțiilor, și mantenanta la hotel de 4 stelr
Adorian Ado

Adorian Ado

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Vrei sa zugravesti sa renovezi apartamentu NOI SANTEM SOLUTIA Servicile noastre sant unice in brasov Si includ mutare mobila .debarasat materiale si moluz .curatenie la finalizare .nu trebuie sa miscati un deget.nu ezitati sa ne sunati 0757320571.VA ROG NU LASATI MESAJE . Detali la telf .vizualizari plimbari 50 ron .cine este hotarat pentru efectuare lucrari noi santem disponibil 24/24
Nae Nicolas

Nae Nicolas

Zugrăveli Interioare · Brasov, Brașov
Mă ocup de mici reparatii pereți, lavabil , glet și montaj parchet-laminat. Pentru detalii contactațima, zugrav tânăr cu experiență rog seriozitate, mulțumesc o zi buna.
Cătălin Pumnea

Cătălin Pumnea

Zugrăveli Interioare · Rupea, Brașov
Execut mai multe lucrări. Zugrăveli, vopsitor, electrician, faianțar zidar, durghier, sudor instalații apă, gresie, parchet, montez pavele, +transport materiale, mobilier cu mașina personală, Fiat ducato, cu prelată, lungime, 2,70pe1,80.montez uși ferestre mai multe, etc.
Florin Munteanu

Florin Munteanu

Zugrăveli Interioare · Predeal, Brașov
Lavabilul îl aplic prin tehnologia airless pentru o acoperire uniforma și de profunzime .Respect munca și banii dumneavoastră , acopăr suprafețele înainte de a începe lucrarea și fac curat în urma mea. Va stau la dispoziție cu cea mai mare placere pentru informații suplimentare . Avantajele vopsirii cu un echipament airless: Un finisaj perfect obținut într-un timp foarte scurt, chiar și cu o vopsea de calitate scăzută sau medie. Îmbunătăţește aderența stratului de vopsea, şi prelungește durat
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Camelia Caragata
Zugrav   08/09/2020

Numai cuvinte de lauda. Lucrul a fost realizat cu atentie, foarte receptivi la orice remarca, comunicare excelenta. Nu regret deloc faptul ca v-am ales. Cu siguranta va voi recomanda si altor persoane. Bravo!

         
Ovidiu Bazga
Zugrav   02/09/2020

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Cristi Popa.Voi mai apela la serviciile acestuia . Un adevarat profesionist. A venit intotdeauna la ora programata, a respectat ceea ce am stabilit ca timp si bani si cel mai important : iti da solutii profesioniste care ne ajuta, pe noi, nepriceputii, sa nu mai cadem in capcana unora care nu sunt meseriasi. Imi pare rau ca nu l am intalnit mai demult pe domnul Cristi Popa si nu am stiut de acest site. Recomand cu incredere.

         
Livia Macoveanu
Zugrav   28/08/2020

Desi nu am reusit sa facem lucrarea din motive ce au tinut strict de noi, am apreciat abordarea, comunicarea, detaliile oferite si faptul ca s-a tinut de cuvant. Multumim!

         
Bog Dan
Zugrav   18/08/2020

Lucrat cu atentie si in termen, completat cu curatenie. Calitate finala foarte buna. Modul de plata (dupa inceperea lucrarii) confera incredere. Recomand aceasta echipa de oameni seriosi.

         
Nicoleta Lungulescu
Zugrav   09/08/2020

Serios, prompt si muncitor! Si-a respectat termenul de execuție, a lucrat rapid si eficient. Recomand cu toata increderea!

         
Emilia Vladuti
Zugrav   20/07/2020

Seriozitate și eficiență.Eventualele imperfecțiuni au fost remediate imediat. Echipa este muncitoare, punctuala și foarte rapida.Peretii camerei pentru care i-am angajat, au fost făcuti de la 0 și totul în 5 zile. Recomand!!

         
Robert Sanda
Zugrav   17/07/2020

A fost foarte rapid, eficient și cu mult bun simț. Recomand cu încredere. Nu degeaba evaluările precedente sunt toate pozitive.

         
Anne Marie Mihalache
Zugrav   06/07/2020

Am fost foarte multumiti de serviciile prestate. Chiar peste asteptari. A revenit la lucrare de mai multe ori cu toate ca furnizorii au decalat anumite livrari. Recomandam cu incredere.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit