Top 10 Zugravi În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

193 Zugravi sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Emil R.

Emil R.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Adorian A.

Adorian A.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Vrei sa zugravesti sa renovezi apartamentu NOI SANTEM SOLUTIA Servicile noastre sant unice in brasov Si includ mutare mobila .debarasat materiale si moluz .curatenie la finalizare .nu trebuie sa miscati un deget.nu ezitati sa ne sunati 0757320571.VA ROG NU LASATI MESAJE . Detali la telf .vizualizari plimbari 50 ron .cine este hotarat pentru efectuare lucrari noi santem disponibil 24/24
Florin M.

Florin M.

Zugraveli Interioare · Predeal, Brasov
Lavabilul îl aplic prin tehnologia airless pentru o acoperire uniforma și de profunzime .Respect munca și banii dumneavoastră , acopăr suprafețele înainte de a începe lucrarea și fac curat în urma mea. Va stau la dispoziție cu cea mai mare placere pentru informații suplimentare . Avantajele vopsirii cu un echipament airless: Un finisaj perfect obținut într-un timp foarte scurt, chiar și cu o vopsea de calitate scăzută sau medie. Îmbunătăţește aderența stratului de vopsea, şi prelungește durat
Emeric D.

Emeric D.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Amenajări interioare gresie faianță zugrăveli parchet etc muncim la preț convenabil și pentru toate categoriile oameni
AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Zugrav decorator,specializat in tehnici decorative, pictură în litere, tapet,personalizare mobilier,restaurare.
Nae N.

Nae N.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Mă ocup de mici reparatii pereți, lavabil , glet și montaj parchet-laminat. Pentru detalii contactațima, zugrav tânăr cu experiență rog seriozitate, mulțumesc o zi buna.
Andrei B.

Andrei B.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Experienta de 10 ani in domeniu, instruirea,ideile noi si adaptabilitate, va ofera cea mai buna calitate a serviciilor
Alda Design Interior SRL

Alda Design Interior SRL

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Avantajul nostru competitiv este reprezentat de tapetul suedez din fibra de sticla Scandatex. Acesta este un strat suport pentru vopseaua lavabila, dar asigura rezistenta in timp pentru ca: - nu permite aparitia crapaturilor - poate fi curatat de mizerie, praf in timp cu o solutie de sapun si un burete - nu dezvolta microorganisme - suporta mai multe straturi de lavabila, astfel incat modelul discret sa se pastreze - vine cu modele, care vor fi mereu la moda - suntem profesionisti
Ionel  M.

Ionel M.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Execut amenajări interioare si exterioare. Zugrăveli, tapet, faianță, gresie, parchet diferite reparații. Lucrări de calitate și maximă seriozitate
Catalin P.

Catalin P.

Zugraveli Interioare · Codlea, Brasov
Dupa 10 ani de experienta in domeniul amenajarilor interioare consider ca pot multumi nevoile si pretentiile clientilor oferind calitate superioara si un aspect bine finisat al stratului suport cu ajutorul tehnologiei airless a pompei de zugravit si nu doar atat.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dan Burga
Zugrav   14/02/2020

Domnul Costel este un adevarat profesionist. A lucrat cu multa grija si a fost atent la detalii. Il recomand cu incredere!

         
Catalina Tudor
Zugrav   03/02/2020

Firma de incredere care lucreaza rapid si ordonat. Iar tot Ce au facut a fost de calitate. Recomand cu ceva mai mare placere.

         
Robert Suciaghi
Zugrav   30/12/2019

Profesioniști. și serioși, cauta și găsesc soluții nu probleme. Au lucrat frumos, foarte operativ, în 4 zile au zugrăvit o casa. Au lucrat curat, nu a rămas vopsea pe mobila/parchet. Ne-am înțeles sa recondiționam și ușile interioare. Recomand...

         
Ioana Alexandru
Zugrav   23/12/2019

Recomand cu incredere! Servicii de calitate superioara la un pret avantajos. Dl. Valentin a dat dovada de profesionalism si seriozitate.

         
Florentina Sevacov
Zugrav   18/12/2019

Profesionist, serios, punctual, a lucrat cu mare atentie si nu a lăsat urme de lavabila in jur. Recomand!

         
Popescu Elena
Zugrav   29/11/2019

Sunt foarte multumita de lucrarea efectuata de d-nul Dinu. A fost punctual la intalnirea stabilita, foarte politicos, a lucrat impecabil, a infoliat totul, vopseaua folosita a fost de foarte buna calitate, a terminat lucrarea repede. Recomand calduros!

         
Ada P
Zugrav   21/11/2019

domnul Oprea este foarte muncitor, lucreaza cu seriozitate si respecta orele la care trebuie sa vina

         
Valentina Spataru
Zugrav   15/11/2019

Dnul Valentin Dinu a realizat o lucrare foarte bună, într-un timp foarte scurt, cu materiale de foarte bună calitate. A lucrat foarte îngrijit, ne-a oferit toate explicațiile legate de lucrare. Este o persoană foarte serioasă și profesionistă! Îl recomand cu căldură pe domnul Valentin Dinu și îi mulțumim încă o dată pe această cale!

Servicii Similare
Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit