Top 10 Profesionişti în Zugraveli Interioare În Brasov | Home Run

Top 10 Profesionişti în Zugraveli Interioare În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

137 Profesionişti în Zugraveli Interioare sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Emil R.

Emil R.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Adorian A.

Adorian A.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Vrei sa zugravesti sa renovezi apartamentu NOI SANTEM SOLUTIA Servicile noastre sant unice in brasov Si includ mutare mobila .debarasat materiale si moluz .curatenie la finalizare .nu trebuie sa miscati un deget.nu ezitati sa ne sunati 0757320571.VA ROG NU LASATI MESAJE . Detali la telf .vizualizari plimbari 50 ron .cine este hotarat pentru efectuare lucrari noi santem disponibil 24/24
IONUT B.

IONUT B.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
INGINER Lucrari COMPLETE de AMENAJARI Interioare - Exterioare, Renovari APARTAMENTE (Tencuieli, Zugraveli , Rigips, Lavabila, Glet, Gresie, Faianta, Parchet, Instalatii Electrice, Sanitare ,Izolatii Polistiren, Piatra) - CONSTRUCTII CASE INGINER Lucrari complete de AMENAJARI Interioare si Exterioare (Zugraveli , Rigips, Glet, Lavabila, Tencuieli , Izolatii Polistiren , Gresie , Faianta, Instalatii Electrice, Placat Piatra, CONSTRUCTII CASE, La Cele Mai Avantajoase Preturi. Oferim Calitate ,Ga
Emeric D.

Emeric D.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Amenajări interioare gresie faianță zugrăveli parchet etc muncim la preț convenabil și pentru toate categoriile oameni
Ionel  M.

Ionel M.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Execut amenajări interioare si exterioare. Zugrăveli, tapet, faianță, gresie, parchet diferite reparații. Lucrări de calitate și maximă seriozitate
Daniel B.

Daniel B.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Lucrez in domeniul construcțiilor de aproape 15 ani.Și împreună cu 2 colegii niam hotărât să mergem pe cont propriu în acest domeniu .
Ion P.

Ion P.

Zugraveli Interioare · Codlea, Brasov
Executam lucrari in constructii:sapaturi mecanizate ,structuri, finisaje exterioare si interioare,termoizolatii, tencuieli mecanizate,instalatii. Facem lucrari de decorare, apeland la tehnici speciale de decorare si materiale de calitate.
Nae N.

Nae N.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Mă ocup de mici reparatii pereți, lavabil , glet și montaj parchet-laminat. Pentru detalii contactațima, zugrav tânăr cu experiență rog seriozitate, mulțumesc o zi buna.
Andrei B.

Andrei B.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Experienta de 10 ani in domeniu, instruirea,ideile noi si adaptabilitate, va ofera cea mai buna calitate a serviciilor
Alda Design Interior SRL

Alda Design Interior SRL

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Avantajul nostru competitiv este reprezentat de tapetul suedez din fibra de sticla Scandatex. Acesta este un strat suport pentru vopseaua lavabila, dar asigura rezistenta in timp pentru ca: - nu permite aparitia crapaturilor - poate fi curatat de mizerie, praf in timp cu o solutie de sapun si un burete - nu dezvolta microorganisme - suporta mai multe straturi de lavabila, astfel incat modelul discret sa se pastreze - vine cu modele, care vor fi mereu la moda - suntem profesionisti
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Delia Gologan
Zugrav   04/09/2019

Zugravul (meșterul) a fost foarte priceput, a rezolvat treaba rapid (într-un timp mult mai scurt decât speram) și cu un minim de deranj în casă (s-a străduit să lucreze cât mai curat). Ne-a plăcut mult că ne-a sfătuit dinainte privind materialele necesare a fi achiziționate pentru lucrare și că a găsit, la fața locului, soluții pentru problemele observate suplimentar față de cele descrise în solicitarea noastră de ofertă. Suntem mulțumiți de serviciile dumnealui.

         
Radu Tapus
Zugrav   03/09/2019

Domnul Valentin ne-a zugravit noul apartament si pot spune ca a facut-o foarte repede, curat si bine. Am fost impresionat de bunul sau simt si usurinta cu care se poate comunica cu dansul. Un alt plus: a fost foarte deschis in a reveni si a repera tot ce nu a iesit perfect din prima.

         
Andrei Gogiu
Zugrav   03/09/2019

Ne-am înțeles bine. A achiziționat singur materialele necesare, s-a deplasat de dimineață în locație și a terminat lucrarea până după amiază. Nu a fost nevoie de intervenția mea, ceea ce mi-a scutit mie timp. A lucrat curat, cu minim de deranj. Sunt foarte mulțumit.

         
Gabriela Jipa
Zugrav   11/08/2019

Sunt foarte multumita de modul in care Dl.Dinu V. a realizat lucrarea , organizat si foarte serios. Zugraveala a iesit foarte bine , voi mai apela la el.

         
Alecu Maria
Zugrav   10/08/2019

Dl. Dinu a fost punctual si serios. A terminat lucrarea la timp si a lasat totul in ordine. Recomand.

         
Carmen Boruzescu
Zugrav   30/07/2019

Domnul Costel Gheorghe a lucrat ca un adevărat profesionist. Este extrem de punctual, se mișcă repede și bine, a predat lucrarea în termnul convenit și la prețul stabilit. În plus, a fost extrem de receptiv la oricare dintre indicațiile noastre și a venit cu soluțiile cele mai bune pentru a realiza o lucrare de calitate. Suntem mulțumiți de felul în care a lucrat și cu siguranță vom mai colabora cu dumnealui pe viitor. Îl recomandăm cu încredere și altor clienți!

         
Cristi Eremia
Zugrav   20/07/2019

Un profesionist, foarte corect si din punct de vedere al timpului de uție, rapid si foarte curat. Recomand cu plăcere.

         
Iulia Proteasa
Zugrav   06/07/2019

Echipa foarte serioasa, au lucrat bine, rapid si curat, atat pe zugraveala, cat si pe sanitar/instalatii. Au ajutat in cazul unei situatii neprevazute - teava de scurgere infundata, care a fost descoperita ulterior si care nu facea parte din obiectul lucrarii. Recomandam.

Servicii Similare
Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit