Top 10 Zugravi În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

163 Zugravi sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Emil R.

Emil R.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Meseriași utam lucrări de constrctii și finisaje interioare și exterioare de orice fel.:gresie,faianță, parchet, rigips, zugraveala, glet, sape, izolați.Pentru oferte de preț și pentru detalii suplimentare. Nu ezitați sa ne contactați.
Florin M.

Florin M.

Zugraveli Interioare · Predeal, Brasov
Lavabilul îl aplic prin tehnologia airless pentru o acoperire uniforma și de profunzime .Respect munca și banii dumneavoastră , acopăr suprafețele înainte de a începe lucrarea și fac curat în urma mea. Va stau la dispoziție cu cea mai mare placere pentru informații suplimentare . Avantajele vopsirii cu un echipament airless: Un finisaj perfect obținut într-un timp foarte scurt, chiar și cu o vopsea de calitate scăzută sau medie. Îmbunătăţește aderența stratului de vopsea, şi prelungește durat
Ali A.

Ali A.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Suntem o echipa formata din 3 baieti seriosi si ambitiosi ptr a multumii clientul in domeniile:zugraveli,placari rifips,parchetari ,faiantari,sape ,tencuieli decorative,stucco,placati polistiren etc
Bejat viorel catalin pfa

Bejat viorel catalin pfa

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare de orice tip ( gresie , faianta , tapet, lambriu , rigips, tencuieli , zugraveli, izolatii interioare si exterioare , parchet de orice tip, instalatii electrice complete , instalatii sanitare) Confectionam si montam usi si geamuri termopan ( profil Ramplast si Salamander , feronerie vorne) Reglaj termopane. Montam usi interioare si exterioare. Executam constructii din lemn si lucrari tamplarie ( foisoare , terase etc) Montam si recond
AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

AB4ART PRO DECO PAINT EFFECTS SRL

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Zugrav decorator,specializat in tehnici decorative, pictură în litere, tapet,personalizare mobilier,restaurare.
Adorian A.

Adorian A.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Vrei sa zugravesti sa renovezi apartamentu NOI SANTEM SOLUTIA Servicile noastre sant unice in brasov Si includ mutare mobila .debarasat materiale si moluz .curatenie la finalizare .nu trebuie sa miscati un deget.nu ezitati sa ne sunati 0757320571.VA ROG NU LASATI MESAJE . Detali la telf .vizualizari plimbari 50 ron .cine este hotarat pentru efectuare lucrari noi santem disponibil 24/24
Nae N.

Nae N.

Zugraveli Interioare · Brasov, Brasov
Mă ocup de mici reparatii pereți, lavabil , glet și montaj parchet-laminat. Pentru detalii contactațima, zugrav tânăr cu experiență rog seriozitate, mulțumesc o zi buna.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Christine Kropf
Zugrav   30/03/2020

Sunt multumita de serviciile oferite. Am comunicat foarte bine, lucrarea a fost rapida (o saptamana) si calitativa.

         
Diana David-Rus
Zugrav   02/03/2020

Lucrarea a fost efectuata impecabil, in intervalul de timp discutat cu extrem profesionalism. Voi apela la dinsul din nou! Al recomand cu caldura pe Dl Valentin Dinu.

         
Andrei Iacob
Zugrav   14/02/2020

Foarte multumiti de rezultat, am avut nevoie de zugravit si zidit o usa si au iesit f bine. Se lucreaza curat si in timpul stabilit.

         
Dan Burga
Zugrav   14/02/2020

Domnul Costel este un adevarat profesionist. A lucrat cu multa grija si a fost atent la detalii. Il recomand cu incredere!

         
Adriana Dumitrescu
Zugrav   11/02/2020

Colaborarea a decurs bine, meșterul este serios, punctual și de încredere, in urma lucrarii a făcut curățenie și a aranjat mobila pe pozitie cum a găsit-o. Recomand cu încredere, pe viitor voi mai apela la ajutorul dansului.

         
Florentina Sevacov
Zugrav   18/12/2019

Profesionist, serios, punctual, a lucrat cu mare atentie si nu a lăsat urme de lavabila in jur. Recomand!

         
Anca Predoiu
Zugrav   03/12/2019

Il recomand cu toata caldura pe dl. Valentin. Tot procesul a fost foarte facil, am comunicat foarte bine, iar dl. Valentin este punctual. Apartamentul a ramas foarte curat, nefiind nevoiti sa curatam podele, mobile sau geamuri. Pretul a fost unul foarte ok. Desi initial credeam ca procesul de zugravire este unul complicat, totul a decurs lin, lucrand cu oameni civiliati si de cuvant.

         
Popescu Elena
Zugrav   29/11/2019

Sunt foarte multumita de lucrarea efectuata de d-nul Dinu. A fost punctual la intalnirea stabilita, foarte politicos, a lucrat impecabil, a infoliat totul, vopseaua folosita a fost de foarte buna calitate, a terminat lucrarea repede. Recomand calduros!

Servicii Similare
Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit