Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Sanitare.

251 Instalatori Sanitare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori Sanitare

Eurowindoors Pro Srl

Eurowindoors Pro Srl

Montaj profesional, cu scule profesionale, calitate maximă. uși de interior, de intrare, culisante sau batante, orice tip de ușă sau despărțire.
Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Marian Ivan

Marian Ivan

Sant un instalator cu idei si am o pregatire in domeniu de aproximativ 17 ani, colaborez cu mai multe firme în vederea obținerii autorizațiilor necesare montajului unui branșament pentru gaze, Revizie centrale termice Finisaje interioare Într-un cuvânt cred ca sant omul potrivit pentru proiectele dumneavoastră.
Alexandru  Bran

Alexandru Bran

Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Instalator sanitar/termice/gaze, ISCIR cazane termice abur. Statii dedurizare, tratare apa, osmoză inversa, pompe, hidrofoare, canalizare.
Galaxymedia

Galaxymedia

Galaxy Media Tehnologie Imobiliară vă oferă soluții imobiliare complete 0758 509 509 Non-Stop. Tururi Virtuale 3D Matterport / Detecție Abonamente intervenții / Carotare fără Mizerie / Urgențe Instalații Electrice / Sanitare Intervenții Termice / Încălzire / Aer Condiționat / Amenajări interioare/exterioare Transport marfă și relocări. Experiența de peste 10 ani a tehnicienilor GalaxyMedia în oferirea serviciilor arată clar că verificarea și intreținerea periodică a instalațiilor înseamnă cos
Florin  Dragan

Florin Dragan

Am o vasta experienta in acest domeniu, realizand mai multe sisteme de stingere incendii, termoficare, instalatii sanitare rezidentiale.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Cole Sons Tech SRL

Cole Sons Tech SRL

Ut tehnician DSVCA autorizat. Specializat pe montaj și punere în funcțiune sisteme de control-acces, supraveghere-video și detecție. În jurul acestei sfere de activitate am dobândit cunoștiințele necesare și pentru lucrări generale din domeniul casnic.
Lolosserv Compact

Lolosserv Compact

Instalator sanitare TIMISOARA Montaj obiecte sanitare - montaj cabine de dus, - aragaz, bideu, - masini de spalat. - chiuvete inox si granit - plite incorporate - lavoare, - vas WC - robinetii baterii - mici interventi de remediere - schimbam racordurile flexibile ale unei baterii - baterii, chiuvete incorporate de inox sau granit si baie - montaj instalatii sanitare - montaj si instalare aragaz - montaj masina de spalat
Mihai Ionita

Mihai Ionita

Srios,punctual cu o vechime de peste 28 de ani,atat in tara cat si in strainatate,lucrari la calitate maxima,lucrari de montaj si mentenanta
REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

Cum procedam 1) Analizăm cu mare atenție propunerea făcută de client și luăm măsurători ale apartamentului sau spațiului comercial care se vrea a fi renovat . 2 Odată ce contactul a fost stabilit, vom organiza un interviu cu dvs. pentru a vă asculta ideile și, dacă sunteți de acord, vom fi însoțiți de un arhitect de interior, deoarece el este persoana ideală pentru a ne oferi sfaturi privind reducerea costurilor directe și indirecte. . 3). Când bugetul și proiectul sunt acceptate, proced
Star install team

Star install team

Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
Christian Eliade

Christian Eliade

Inginer specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Puncyual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Pm Tranding Srl

Pm Tranding Srl

Compania PM Construct se adreseaza persoanelor care doresc sa construiasca sau sa amenajeze o casa, un apartament sau un birou. Noi va oferim sfaturi, consultanta si solutii în ceea ce priveste proiectarea constructiei, planificarea santierului, alegerea locului, antrepriza constructiei si alegerea finisajelor si sistemelor interioare si exterioare. Indiferent de complexitatea lucrarilor, de la amenajarea unei camere la constructia unei case, noi va tratam cu acelasi respect si profesionalism.
Marian Barbulescu

Marian Barbulescu

Buna ziua . Mă numesc Bărbulescu Marian și sunt o persoana priceputa la tot nu ezitați să mă contactați .
Gheorghe Nicolae  Ruseanu

Gheorghe Nicolae Ruseanu

Profesionalism, calitate si seriozitate. Cu o experiență de 25 de ani doar în străinătate, efectuez lucrări de foarte bună calitate, la cele mai înalte standarde de profesionalism,cu maximă seriozitate si corectitudine. Sunt specializat în instalații de orice tip: sanitare, termice (centrale, încălzire prin pardoseala sau cu panouri solare etc), aer condiționat, sisteme anti-incendiu, instalații pentru piscine, sisteme de irigații, jgheaburi si burlane samd, atât la nivel civil, cât si industr
Ovidiu Stroescu

Ovidiu Stroescu

Pentru ca sunt un profesionist . Si imi place sa fac oameni fericiti , prin îndeplinirea tuturor dorintelor lor , si prin a realiza si finisa casa visurilor lor . Va Multumesc .
Constantin Cristian  Jindicean

Constantin Cristian Jindicean

Activez ca PFA din 2013 .și doresc să practic în continuare aceasta meserie de instalator deoarece este ceea ce-mi place și mă face să mă simt în largul meu. Nu exista satisfacție mai mare decât atunci când clientul este mulțumit. Nu imi propun sa concurez cu nimeni deoarece concurez cu mine însămi.
Adrian  Nicolae

Adrian Nicolae

Instalator sanitar.repar,modific și înlocuiesc instalați sanitare și termice și canalizare montam cazi cabine lavoar wc calorifere centrale apometre sigilez apometre .lucrez cupru ,pexal,ppr etc
Valentin Ion

Valentin Ion

Instalator Sanitare, Termice, Climatizare, Pardoseli executam Instalații Climatizare Rece-Cald,Lucram pe orice tip de materiale in domeniul instalatiilor.
Ionel Lazarescu

Ionel Lazarescu

Lucrari profesionale de calitate și performanță. ieftin și eficient. Căzi de baie lavoare wc-uri calorifere fose incelzire in pardoseală etc.
Mihai Balmus

Mihai Balmus

Execuție instalații pentru construcții la cel mai înalt nivel. Oferim garanție și postgaranție la toate lucrurile executate.
Liviu Iacob

Liviu Iacob

Consider că efectuarea unei lucrări finale de calitate și menținerea curățeniei spațiului de lucru sunt calitățile care mă recomamdă în acest domeniu, alaturi de experiența de 22 ani.
E Caldura Tech

E Caldura Tech

Ofer consultanta si oferte personalizate conform cu necesitatile si cerintele fiecarui client. Lucrez cu 4 echipe de instalatori profesionisti pe care coordonez astfel incat lucrarea sa iasa bine si in timp util.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ligia T.
Instalații Sanitare   22/01/2021

Dl Decu si echipa au dat dovada de promptitudine, punctualitate, seriozitate si profesionalism. Ii recomand cu incredere.

         
Viorel D.
Instalații Sanitare   23/10/2020

Un om de toata isprava,punctual,meserias,maleabil.Superincantat de lucrare.Recomand cu caldura.Multumiri HOMERUN.

Dacă eşti un profesionist în Instalații Sanitare  Înregistrare Pro - Gratuit