Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Sanitare.

290 Instalatori Sanitare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori Sanitare

Eurowindoors Pro Srl

Eurowindoors Pro Srl

Montaj profesional, cu scule profesionale, calitate maximă. uși de interior, de intrare, culisante sau batante, orice tip de ușă sau despărțire.
Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Myra Mairom

Myra Mairom

Societate privata, infiintata in anul 2015 cu scopul de a realiza lucrari de constructii-montaj in principal in domeniul energetic, la cel mai inalt nivel de calitate, oferind clientilor nostri garantia unei colaborari transparente, focalizata pe satisfacerea necesetatilor acestora.
Marian Ivan

Marian Ivan

Sant un instalator cu idei si am o pregatire in domeniu de aproximativ 17 ani, colaborez cu mai multe firme în vederea obținerii autorizațiilor necesare montajului unui branșament pentru gaze, Revizie centrale termice Finisaje interioare Într-un cuvânt cred ca sant omul potrivit pentru proiectele dumneavoastră.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Instalator sanitar/termice/gaze, ISCIR cazane termice abur. Statii dedurizare, tratare apa, osmoză inversa, pompe, hidrofoare, canalizare.
Florin Dragan

Florin Dragan

Am o vasta experienta in acest domeniu, realizand mai multe sisteme de stingere incendii, termoficare, instalatii sanitare rezidentiale.
Galaxy imob grup srl

Galaxy imob grup srl

Galaxy Media Tehnologie Imobiliară vă oferă soluții imobiliare complete 0758 509 509 Non-Stop. Tururi Virtuale 3D Matterport / Detecție Abonamente intervenții / Carotare fără Mizerie / Urgențe Instalații Electrice / Sanitare Intervenții Termice / Încălzire / Aer Condiționat / Amenajări interioare/exterioare Transport marfă și relocări. Experiența de peste 10 ani a tehnicienilor GalaxyMedia în oferirea serviciilor arată clar că verificarea și intreținerea periodică a instalațiilor înseamnă cos
Iulian Voicila

Iulian Voicila

●BUCURESTI- ILFOV● Persoana fizica autorizată cu echipa, specializată in domeniul amenajărilor interioare, va pune la dispoziție servicii pentru renovări, amenajări și zugrăveli apartamente, case. Beneficiind de experienta acumulata, scopul nostru principal este de a asigura servicii de calitate, și venim in întâmpinarea dorințele dvs prin îmbinarea nu numai a calitatii și funcționalitatii, ci și a stilului și designului nou și inovator. Contact: 0734.669466
Lolosserv Compact

Lolosserv Compact

Montaj obiecte sanitare - montaj cabine de dus, - aragaz, bideu, - masini de spalat. - chiuvete inox si granit - plite incorporate - lavoare, - vas WC - robinetii baterii - mici interventi de remediere - schimbam racordurile flexibile ale unei baterii - baterii, chiuvete incorporate de inox sau granit si baie - montaj instalatii sanitare - montaj si instalare aragaz
Mihai Ionita

Mihai Ionita

Srios,punctual cu o vechime de peste 28 de ani,atat in tara cat si in strainatate,lucrari la calitate maxima,lucrari de montaj si mentenanta
Cristian Baltaretu

Cristian Baltaretu

Lucrez in acest domeniu de mai multi ani , cu nenumarate lucrari la activ si multe persoane multumite de munca mea si de rezultat.
Alexandru Bran

Alexandru Bran

Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
Marian Barbulescu

Marian Barbulescu

Buna ziua . Mă numesc Bărbulescu Marian și sunt o persoana priceputa la tot nu ezitați să mă contactați .
Nicolae  Munteanu

Nicolae Munteanu

Avem experiență în domeniul amenajărilor interioare și exterioare. Echipa noastră este alcătuită din meșteri cu experiență în domeniul construcțiilor. Ce lucrări efectuăm? Sape, gleturi, gresie, faianță, parchet, instalații sanitare și de încălzire, instalații electrice, etc. Dacă aveți un apartament, casa sau spațiu comercial, noi vă stăm la dispoziție.
Marius Dirle

Marius Dirle

Performez bine in conditii de stres datorita mediului in care am lucrat pe pozitia de team leader in call center [a se inlocui cu orice alt job, really.]. Postul de atunci m-a invatat sa respect termenele limite, sa ma organizez si sa ma astept la orice intorsatura de situatie. Folosesc orice moment in mod eficient si ma focusez pe termenele limita.
VAIO INSTALATII

VAIO INSTALATII

Suntem o echipa profesionista,cu costuri transparente,serioasa si cu multa pasiune pentru ce ce facem,atsfel suntem mereu dornici sa acceptam provocariile cerute de dvs,prin complexitatea lucrarii sau urgenta ceruta
Emil M

Emil M

Instalator autorizat apa/gaze execut lucrari de mica si mare.anvergura in Bucuresti si If.Ofer seriozitate,rapiditate,garantie la.preturi avantajoase. Un foarte bun cunoscator al produselor electrocasnice dupa.15 ani in vanzari ,mii de montaje si puneri in functiune,o colaborare apropiata cu serviceurile.Tel 0770996659
Christian Eliade

Christian Eliade

Inginer specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Puncyual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Marius Dinculeana

Marius Dinculeana

Experienta de peste 20 de ani in amenajari interioare si instalatii electrice si sanitare ma ajuta sa ofer servicii de calitate la un pret avantajos.
REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

REZIDENTIAL ROMCONS FCI SRL

Cum procedam 1) Analizăm cu mare atenție propunerea făcută de client și luăm măsurători ale apartamentului sau spațiului comercial care se vrea a fi renovat . 2 Odată ce contactul a fost stabilit, vom organiza un interviu cu dvs. pentru a vă asculta ideile și, dacă sunteți de acord, vom fi însoțiți de un arhitect de interior, deoarece el este persoana ideală pentru a ne oferi sfaturi privind reducerea costurilor directe și indirecte. . 3). Când bugetul și proiectul sunt acceptate, proced
Stefan Dan

Stefan Dan

Suntem o echipa serioasa si profesionista cu ani de experienta in domeniu. Oferim servicii de calitate si de promptitudine.
Jean Dinu

Jean Dinu

Ofer seriozitate si calitate. Vom discuta împreună si vom alege cea mai bună soluție pentru lucrarile din locuinta dumneavoastra .
S.C. LAVOBAD ELECTRIC S.R.L.

S.C. LAVOBAD ELECTRIC S.R.L.

Curatarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat Igienizarea aparatului de aer conditionat este esentiala pentru sanatatea dumneavoastra si a intregii familii. Intrucat suntem constienti de efectele nefaste ale acestuia, ce pot cauza probleme respiratorii, si dorind sa va oferim cele mai bune solutii, am initiat serviciul de curatare a aerului conditionat din locuinta dumneavoastra. Cu ajutorul echipei Lavobad, va puteti bucura de igienizarea profesionala a aparatului de aer conditionat,
SC STRONG QUALIFIED INSTAL SRL

SC STRONG QUALIFIED INSTAL SRL

Avem o experiență de 5 ani pe piață. Oferim servicii diverse în domeniul instalațiilor. Oferim calitatea serviciilor, promptitudine, corectitudine și punctualitate în finalizarea lucrărilor. Suntem deschiși la noi provocări în acest domeniu și într-o continuă dezvoltare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Constantin B.
Instalații Sanitare   27/04/2021

Lucrarile efectuate de d-l Liviu au fost de foarte buna calitate , sunt multumit ...Acest tanar demonstreaza seriozitate, promptitudine, profesionalism , modestie ! Il recomand cu incredere !

         
Katerina C.
Instalații Sanitare   22/04/2021

Multumim mult baietilor ca ne-au ajutat cu problema de la masina. In afara de problema mentionata, ne-au ajutat si cu panoul de siguranta si cu prizele si cu alte probleme ce le aveam prin casa. Ii recomand cu multa caldura ! Foarte de treaba si seriosi. Merita 5 stelute :)

         
Daniel P.
Instalații Sanitare   22/04/2021

A venit a doua zi, a avut toate materialele necesare si a terminat repede. Sunt foarte multumit de montaj.

         
Ligia T.
Instalații Sanitare   22/01/2021

Dl Decu si echipa au dat dovada de promptitudine, punctualitate, seriozitate si profesionalism. Ii recomand cu incredere.

         
Viorel D.
Instalații Sanitare   23/10/2020

Un om de toata isprava,punctual,meserias,maleabil.Superincantat de lucrare.Recomand cu caldura.Multumiri HOMERUN.

Dacă eşti un profesionist în Instalații Sanitare  Înregistrare Pro - Gratuit