Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Sanitare.

191 Instalații Sanitare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalații Sanitare

Cristian Gabor

Cristian Gabor

In primul rând dorința de afirmare in acest domeniu ma fac sa pun mare preț pe calitatea și micile amănunte care fac diferența. Nu toate lucrurile scumpe sunt de calitate, exact cum nici toate lucrurile ieftine nu sunt de proasta calitate.
Marian Ivan

Marian Ivan

Sant un instalator cu idei si am o pregatire in domeniu de aproximativ 17 ani, colaborez cu mai multe firme în vederea obținerii autorizațiilor necesare montajului unui branșament pentru gaze, Revizie centrale termice Finisaje interioare Într-un cuvânt cred ca sant omul potrivit pentru proiectele dumneavoastră.
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Instalator sanitar/termice/gaze, ISCIR cazane termice abur. Statii dedurizare, tratare apa, osmoză inversa, pompe, hidrofoare, canalizare.
Florin  Dragan

Florin Dragan

Am o vasta experienta in acest domeniu, realizand mai multe sisteme de stingere incendii, termoficare, instalatii sanitare rezidentiale.
Marian Barbulescu

Marian Barbulescu

Buna ziua . Mă numesc Bărbulescu Marian și sunt o persoana priceputa la tot nu ezitați să mă contactați .
Mihai Balmus

Mihai Balmus

Execuție instalații pentru construcții la cel mai înalt nivel. Oferim garanție și postgaranție la toate lucrurile executate.
Valentin Ion

Valentin Ion

Instalator Sanitare, Termice, Climatizare, Pardoseli executam Instalații Climatizare Rece-Cald,Lucram pe orice tip de materiale in domeniul instalatiilor.
Ionel Lazarescu

Ionel Lazarescu

Lucrari profesionale de calitate și performanță. ieftin și eficient. Căzi de baie lavoare wc-uri calorifere fose incelzire in pardoseală etc.
Adrian  Nicolae

Adrian Nicolae

Instalator sanitar.repar,modific și înlocuiesc instalați sanitare și termice și canalizare montam cazi cabine lavoar wc calorifere centrale apometre sigilez apometre .lucrez cupru ,pexal,ppr etc
Gheorghe Nicolae  Ruseanu

Gheorghe Nicolae Ruseanu

Profesionalism, calitate si seriozitate. Cu o experiență de 25 de ani doar în străinătate, efectuez lucrări de foarte bună calitate, la cele mai înalte standarde de profesionalism,cu maximă seriozitate si corectitudine. Sunt specializat în instalații de orice tip: sanitare, termice (centrale, încălzire prin pardoseala sau cu panouri solare etc), aer condiționat, sisteme anti-incendiu, instalații pentru piscine, sisteme de irigații, jgheaburi si burlane samd, atât la nivel civil, cât si industr
Ovidiu Stroescu

Ovidiu Stroescu

Pentru ca sunt un profesionist . Si imi place sa fac oameni fericiti , prin îndeplinirea tuturor dorintelor lor , si prin a realiza si finisa casa visurilor lor . Va Multumesc .
Constantin Cristian  Jindicean

Constantin Cristian Jindicean

Activez ca PFA din 2013 .și doresc să practic în continuare aceasta meserie de instalator deoarece este ceea ce-mi place și mă face să mă simt în largul meu. Nu exista satisfacție mai mare decât atunci când clientul este mulțumit. Nu imi propun sa concurez cu nimeni deoarece concurez cu mine însămi.
Eduard  Nicolescu

Eduard Nicolescu

Montare centrale termice( gaz/ electice),calorifere,baie.etc. La cele mai bune prețuri. Pentru mai multe detalii și preturi nu ezitați sa ne contactați 0731120926
Liviu Iacob

Liviu Iacob

Consider că efectuarea unei lucrări finale de calitate și menținerea curățeniei spațiului de lucru sunt calitățile care mă recomamdă în acest domeniu, alaturi de experiența de 22 ani.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Viorel D.
Instalații Sanitare   23/10/2020

Un om de toata isprava,punctual,meserias,maleabil.Superincantat de lucrare.Recomand cu caldura.Multumiri HOMERUN.

Dacă eşti un profesionist în Instalații Sanitare  Înregistrare Pro - Gratuit