Top 25 Instalatii Sanitare | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Sanitare.

318 Instalatii Sanitare sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatii Sanitare

Constantin Cristian  J.

Constantin Cristian J.

Activez ca PFA din 2013 .și doresc să practic în continuare aceasta meserie de instalator deoarece este ceea ce-mi place și mă face să mă simt în largul meu. Nu exista satisfacție mai mare decât atunci când clientul este mulțumit. Nu imi propun sa concurez cu nimeni deoarece concurez cu mine însămi.
Ovidiu S.

Ovidiu S.

Pentru ca sunt un profesionist . Si imi place sa fac oameni fericiti , prin îndeplinirea tuturor dorintelor lor , si prin a realiza si finisa casa visurilor lor . Va Multumesc .
Ionel L.

Ionel L.

Lucrari profesionale de calitate și performanță. ieftin și eficient. Căzi de baie lavoare wc-uri calorifere fose incelzire in pardoseală etc.
Eduard  N.

Eduard N.

Montare centrale termice( gaz/ electice),calorifere,baie.etc. La cele mai bune prețuri. Pentru mai multe detalii și preturi nu ezitați sa ne contactați 0731120926
Mihai B.

Mihai B.

Execuție instalații pentru construcții la cel mai înalt nivel. Oferim garanție și postgaranție la toate lucrurile executate.
Stelian T.

Stelian T.

Am peste 20 ani de meserie lucrez cu băiatu meu de 24 ani care e destul de bun în meseria de instalator sanitar și termica e sculele noastre mijloace de transport și ne putem deplasa pe orice distanta santem serioși anti alcoolici anti tabac
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Sanitare  Înregistrare Pro - Gratuit