Top 10 Instalații Sanitare În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Sanitare.

45 Instalații Sanitare sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Instalații Sanitare · Sector 3, București
Instalator sanitar/termice/gaze, ISCIR cazane termice abur. Statii dedurizare, tratare apa, osmoză inversa, pompe, hidrofoare, canalizare.
Florin  Dragan

Florin Dragan

Instalații Sanitare · Sector 3, București
Am o vasta experienta in acest domeniu, realizand mai multe sisteme de stingere incendii, termoficare, instalatii sanitare rezidentiale.
Ionel Lazarescu

Ionel Lazarescu

Instalații Sanitare · Sector 5, București
Lucrari profesionale de calitate și performanță. ieftin și eficient. Căzi de baie lavoare wc-uri calorifere fose incelzire in pardoseală etc.
Valentin Ion

Valentin Ion

Instalații Sanitare · Sector 5, București
Instalator Sanitare, Termice, Climatizare, Pardoseli executam Instalații Climatizare Rece-Cald,Lucram pe orice tip de materiale in domeniul instalatiilor.
Adrian  Nicolae

Adrian Nicolae

Instalații Sanitare · Sector 4, București
Instalator sanitar.repar,modific și înlocuiesc instalați sanitare și termice și canalizare montam cazi cabine lavoar wc calorifere centrale apometre sigilez apometre .lucrez cupru ,pexal,ppr etc
Ovidiu Stroescu

Ovidiu Stroescu

Instalații Sanitare · Sector 1, București
Pentru ca sunt un profesionist . Si imi place sa fac oameni fericiti , prin îndeplinirea tuturor dorintelor lor , si prin a realiza si finisa casa visurilor lor . Va Multumesc .
Gheorghe Nicolae  Ruseanu

Gheorghe Nicolae Ruseanu

Instalații Sanitare · Sector 1, București
Profesionalism, calitate si seriozitate. Cu o experiență de 25 de ani doar în străinătate, efectuez lucrări de foarte bună calitate, la cele mai înalte standarde de profesionalism,cu maximă seriozitate si corectitudine. Sunt specializat în instalații de orice tip: sanitare, termice (centrale, încălzire prin pardoseala sau cu panouri solare etc), aer condiționat, sisteme anti-incendiu, instalații pentru piscine, sisteme de irigații, jgheaburi si burlane samd, atât la nivel civil, cât si industr
Constantin Cristian  Jindicean

Constantin Cristian Jindicean

Instalații Sanitare · Sector 2, București
Activez ca PFA din 2013 .și doresc să practic în continuare aceasta meserie de instalator deoarece este ceea ce-mi place și mă face să mă simt în largul meu. Nu exista satisfacție mai mare decât atunci când clientul este mulțumit. Nu imi propun sa concurez cu nimeni deoarece concurez cu mine însămi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Instalații Sanitare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Sanitare  Înregistrare Pro - Gratuit