Top 10 Instalatii Sanitare În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Sanitare.

41 Instalatii Sanitare sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Instalatii Sanitare · Sector 3, Bucuresti
Instalator sanitar/termice/gaze, ISCIR cazane termice abur. Statii dedurizare, tratare apa, osmoză inversa, pompe, hidrofoare, canalizare.
Gheorghe Nicolae  R.

Gheorghe Nicolae R.

Instalatii Sanitare · Sector 1, Bucuresti
Profesionalism, calitate si seriozitate. Cu o experiență de 25 de ani doar în străinătate, efectuez lucrări de foarte bună calitate, la cele mai înalte standarde de profesionalism,cu maximă seriozitate si corectitudine. Sunt specializat în instalații de orice tip: sanitare, termice (centrale, încălzire prin pardoseala sau cu panouri solare etc), aer condiționat, sisteme anti-incendiu, instalații pentru piscine, sisteme de irigații, jgheaburi si burlane samd, atât la nivel civil, cât si industr
Ovidiu S.

Ovidiu S.

Instalatii Sanitare · Sector 1, Bucuresti
Pentru ca sunt un profesionist . Si imi place sa fac oameni fericiti , prin îndeplinirea tuturor dorintelor lor , si prin a realiza si finisa casa visurilor lor . Va Multumesc .
Adrian  N.

Adrian N.

Instalatii Sanitare · Sector 4, Bucuresti
Instalator sanitar.repar,modific și înlocuiesc instalați sanitare și termice și canalizare montam cazi cabine lavoar wc calorifere centrale apometre sigilez apometre .lucrez cupru ,pexal,ppr etc
Ionel L.

Ionel L.

Instalatii Sanitare · Sector 5, Bucuresti
Lucrari profesionale de calitate și performanță. ieftin și eficient. Căzi de baie lavoare wc-uri calorifere fose incelzire in pardoseală etc.
Valentin I.

Valentin I.

Instalatii Sanitare · Sector 5, Bucuresti
Instalator Sanitare, Termice, Climatizare, Pardoseli executam Instalații Climatizare Rece-Cald,Lucram pe orice tip de materiale in domeniul instalatiilor.
Constantin Cristian  J.

Constantin Cristian J.

Instalatii Sanitare · Sector 2, Bucuresti
Activez ca PFA din 2013 .și doresc să practic în continuare aceasta meserie de instalator deoarece este ceea ce-mi place și mă face să mă simt în largul meu. Nu exista satisfacție mai mare decât atunci când clientul este mulțumit. Nu imi propun sa concurez cu nimeni deoarece concurez cu mine însămi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Dacă eşti un profesionist în Instalatii Sanitare  Înregistrare Pro - Gratuit