Top 10 Instalatori Sanitare În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Sanitare.

117 Instalatori Sanitare sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Marian Ivan

Marian Ivan

Instalații Sanitare · Sector 4, București
Sant un instalator cu idei si am o pregatire in domeniu de aproximativ 17 ani, colaborez cu mai multe firme în vederea obținerii autorizațiilor necesare montajului unui branșament pentru gaze, Revizie centrale termice Finisaje interioare Într-un cuvânt cred ca sant omul potrivit pentru proiectele dumneavoastră.
Galaxymedia

Galaxymedia

Instalații Sanitare · Sector 5, București
Galaxy Media Tehnologie Imobiliară vă oferă soluții imobiliare complete 0758 509 509 Non-Stop. Tururi Virtuale 3D Matterport / Detecție Abonamente intervenții / Carotare fără Mizerie / Urgențe Instalații Electrice / Sanitare Intervenții Termice / Încălzire / Aer Condiționat / Amenajări interioare/exterioare Transport marfă și relocări. Experiența de peste 10 ani a tehnicienilor GalaxyMedia în oferirea serviciilor arată clar că verificarea și intreținerea periodică a instalațiilor înseamnă cos
Alexandru  Bran

Alexandru Bran

Instalații Sanitare · Sector 4, București
Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Instalații Sanitare · Sector 3, București
Instalator sanitar/termice/gaze, ISCIR cazane termice abur. Statii dedurizare, tratare apa, osmoză inversa, pompe, hidrofoare, canalizare.
Florin  Dragan

Florin Dragan

Instalații Sanitare · Sector 3, București
Am o vasta experienta in acest domeniu, realizand mai multe sisteme de stingere incendii, termoficare, instalatii sanitare rezidentiale.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Instalații Sanitare · Sector 6, București
Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Cole Sons Tech SRL

Cole Sons Tech SRL

Instalații Sanitare · Sector 5, București
Ut tehnician DSVCA autorizat. Specializat pe montaj și punere în funcțiune sisteme de control-acces, supraveghere-video și detecție. În jurul acestei sfere de activitate am dobândit cunoștiințele necesare și pentru lucrări generale din domeniul casnic.
Mihai Ionita

Mihai Ionita

Instalații Sanitare · Sector 2, București
Srios,punctual cu o vechime de peste 28 de ani,atat in tara cat si in strainatate,lucrari la calitate maxima,lucrari de montaj si mentenanta
Christian Eliade

Christian Eliade

Instalații Sanitare · Sector 1, București
Inginer specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Puncyual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Star install team

Star install team

Instalații Sanitare · Sector 4, București
Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ligia T.
Instalații Sanitare   22/01/2021

Dl Decu si echipa au dat dovada de promptitudine, punctualitate, seriozitate si profesionalism. Ii recomand cu incredere.

         
Viorel D.
Instalații Sanitare   23/10/2020

Un om de toata isprava,punctual,meserias,maleabil.Superincantat de lucrare.Recomand cu caldura.Multumiri HOMERUN.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Instalații Sanitare  Înregistrare Pro - Gratuit