Top 10 Zugravi În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

848 Zugravi sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Valentin Dinu

Valentin Dinu

Zugrăveli Interioare · Sector 2, București
Perfecțiune și seriozitate , zugrăveli interioare ,reconditionari cazi ,montaj parchet,vopsit tocarie calitate si preturi decente , in orice sector . Mentionez ca sunt unul dintre membrii recomandati al siteu-lui .dovada multumirii clientilor se regaseste in recenziile acestora.
Ionut Dorobantu

Ionut Dorobantu

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Ofer servicii de finisaj și amenajări interioare de calitate la preturi avantajoase.Montez toate tipurile de parchet dar și recondiționez acolo unde este cazul. Marmura,granitul,travertin,placarile ceramice în general,nu au taine pentru mine,de asemenea,îmi las imaginația sa-mi conduca creativitatea in lucrările decorative. Experienta mea de peste 20 de ani in activitate îmi da idei sa vin întotdeauna cu ceva nou.Dovada mulțumirii clienților mei se regăsește în recenziile acestora. Pentru o cot
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Zugravit apartamente, spatii comerciale, vile, clase scoala/liceu. Vopsit pereti, tevi, calorifere. Montare tapet sau fototapet.
Marius Paraschiv

Marius Paraschiv

Zugrăveli Interioare · Sector 6, București
Avem o experiență de cel puțin 10 ani in utări lucrări la cheie.suntem o echipa serioasa și de calitate.
Samuel Zarnescu

Samuel Zarnescu

Zugrăveli Interioare · Sector 1, București
Sunt serios si imi place ca atunci cand termin lucrerea clientul sa spuna ca este multumit. Sunt o persoana caruia ii place sa discute orice neintelegere si sa gasim cele mai bune variante.
Cm Total Admin

Cm Total Admin

Zugrăveli Interioare · Sector 6, București
Echipa CM TOTAL ADMIN lucreaza in permanență pentru a identifica nevoile clientilor nostri și a aplica cele mai eficiente metode pentru a satisface cerintele lor. Ce oferim? •Servicii administrare imobile ( infiintare, contabilitate si mentenanta) •Servicii interventie rapida in caz de avarie – echipa mobila •Servicii curatenie ( blocuri, ansambluri rezidentiale) •Servicii deszapezire ( cai acces/trotuare, ansambluri rezidentiale) •Servicii zugravire, gresie, faianta, rigips, instalatii
Ionel Motoc

Ionel Motoc

Zugrăveli Interioare · Sector 1, București
Execut atât amenajări interioare cat și amenajări exterioare. Amenajări interioare: - zugrăveala ( tot ce tine de aranjarea pereților pentru a arata cum va doriți;) - tencuieli; - montat tapet; - montat rigips; ( inclusiv realizarea scafelor) - montat faianță ; - montat gresie ; - montat parchet ; - montat obiecte sanitare; - turnat șapă; - instalație electrică; - instalație termică; - instalație sanitara; Amenajări exterioare : - izolație termică; - zugrăveala exterioara; -
Marian Nicolae

Marian Nicolae

Zugrăveli Interioare · Sector 6, București
Va Salut, ma numesc Marian. Zugrav cu experienta execut lucrari de finisaj (gletuit) tencuit, renovari interioare. Montez parchet si gresie la preturi accessibile.
CN construct. Srl

CN construct. Srl

Zugrăveli Interioare · Sector 2, București
Seriosi, punctuali, dechisi la negocieri, comunicare foarte buna cu clienti, preturi foarte bune, garantie lucrarii
Handmadesofa

Handmadesofa

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Punctual , Profesionist , Serios , Nu consum bauturi alcolice , termen respectat , rabdator in comunicarea cu cerintele clientului.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristian T.
Zugrav   09/04/2021

Sunt multumit de cum a lucrat Bogdan impreunca cu colegul lui(tot Bogdan). Prima data a venit, a evaluat volumul de munca, a facut un deviz cu oferta. Au estimat bine timpul de lucru, au muncit curat si au facut o treaba buna.

         
Alex R.
Zugrav   05/04/2021

Un profesionist rapid si atent la detalii, cu o maniera de lucru curata. Motto-ul lui este "Sa terminam treaba acum". Dupa evaluarea lucrarii si stabilirea "deadline-ului" am avut surpriza sa constat ca lucrarea a fost terminata inainte de termenul stabilit. In concluzie Valentin si echipa lui, dupa parerea mea, ofera cel mai bun raport calitate/pret pe o perioada de lucru mai scurta decat cea stabilita. Cred ca e greu sa gasesti pe piata, astfel de profesionisti seriosi. Ma consider norocos.

         
Gabriel D.
Zugrav   05/03/2021

Echipa de profesionisti. Am terminat renovarea cu succes intr-un timp foarte scurt. Multumesc pentru ajutor.

         
Adrian C.
Zugrav   17/02/2021

De la inceput am simtit ca pot avea incredere in Alex si in echipa lui. Il recomand din toata inima, pentru ca lucreaza foarte calitativ, e un profesionist, face recomandari excelente, obtine preturi bune de la furnizori si as mai putea spune multe lucruri bune despre el. Dar cel mai important lucru e ca Alex e un om bun, cu mult bun simt, un partener de nadejde si un profesionist desavarsit. Face cinste profesiei lui. Multumesc mult, Alex si echipei!

         
Eniko F.
Zugrav   29/01/2021

Dl Costel este foarte prompt, deschis la discutii si sugestii, a livrat foarte repede lucrarea si mi-a placut ca a procurat singur materialele. Totul a iesit foarte frumos. Recomand!

         
Stefania I.
Zugrav   22/01/2021

Foarte curat lucreaza, s au incadrat in timpul conunicat la inceput. La nevoie, voi mai apela la ei.

         
Alex S.
Zugrav   26/12/2020

O persoana serioasa si foarte comunicativa. Recomand cu toata increderea. Vizitati canalul lui de youtube; step by step.

         
Claudia P.
Zugrav   26/11/2020

Punctual, si-a facut treaba foarte bine, si s-a incadrat in timp.Totul a fost conform dicutiei initiale.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit