Top 10 Profesionişti în Zugraveli Interioare În Bucuresti | Home Run

Top 10 Profesionişti în Zugraveli Interioare În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

761 Profesionişti în Zugraveli Interioare sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Zugraveli Interioare · Sector 3, Bucuresti
Totul. pentru a-ti face visele sa devina Realitate. Clientul are intotdeauna. un vis. De la vis. la realitate, totul se face "pas cu pas", iar pentru a exista dovada lucrului bine infaptuit., exista poze ale fiecarei etape de lucru. Astfel, la sfarsitul lucrarilor de amenajare, va exista un filmulet care va arata cum s-a trecut de la vis la. Realitate.
Gheorghe  O.

Gheorghe O.

Zugraveli Interioare · Sector 5, Bucuresti
Mester bun cu experienta de peste 20 de ani in domeniu, efectuez urmatoarele servicii: gleturi, vopsea lavabila, tapet, gresie, faianță, rigips, tavane false, parchet si instalații sanitare.
Ilie Bocan

Ilie Bocan

Zugraveli Interioare · Sector 2, Bucuresti
Amenajari Interioare Finisaje interioare & exterioare Placari gresie , faianta , piatra Tencuiala/tencuiala decorativa Zidarie caramida , BCA , boltari Pardoseli , sape , zugraveli , retusari Electricitate Instalatii sanitare
Kunst Dp Invest

Kunst Dp Invest

Zugraveli Interioare · Sector 1, Bucuresti
M25 ani în domeniu, am lucrat în Spania, Belgia, Olanda, Luxemburg și Germania. Avem scule profesionale de șlefuit, aspirator etc.
Doru Z.

Doru Z.

Zugraveli Interioare · Sector 2, Bucuresti
Renovare completa casa/apartament cu istoric in format digital,termeni reali de executie cu persoane specifice fiecarei activitati ex.instalator,electrician,zidar,faiantar,parchetar,zugrav,mobilist,etc
Ionel M.

Ionel M.

Zugraveli Interioare · Sector 1, Bucuresti
Execut atât amenajări interioare cat și amenajări exterioare. Amenajări interioare: - zugrăveala ( tot ce tine de aranjarea pereților pentru a arata cum va doriți;) - tencuieli; - montat tapet; - montat rigips; ( inclusiv realizarea scafelor) - montat faianță ; - montat gresie ; - montat parchet ; - montat obiecte sanitare; - turnat șapă; - instalație electrică; - instalație termică; - instalație sanitara; Amenajări exterioare : - izolație termică; - zugrăveala exterioara; -
Gioni  R.

Gioni R.

Zugraveli Interioare · Sector 4, Bucuresti
Experienta profesionala 15 ani în domeniu, am revenit în țară de puțin timp si doresc sa împărtășesc tot ce am învățat în Italia și UK Standardele au fost foarte înalte și mai ales relația și respectul cu oamenii cu care am lucrat, Vocație, seriozitate, punctualitate, atenție la detalii fac diferențe pe o piață unde multă lume știe sa varuiasca dar uita de clienți.
Marian M.

Marian M.

Zugraveli Interioare · Sector 6, Bucuresti
Buna ziua. Executam lucrari de renovare interioara cat si exterioara la cele mai accesibile preturi de pe piata.
Marius D.

Marius D.

Zugraveli Interioare · Sector 6, Bucuresti
Echipa de zugravi, oferim servicii de zugrăveli interioare, la preturi rezonabile, nu cerem avans, lucram curat si in liniște, pentru detalii ne auzim la 0725336635
Gabi D.

Gabi D.

Zugraveli Interioare · Sector 1, Bucuresti
Vrei să zugrăvești sau să îți renovezi locuința? Nu ai găsit încă o echipă formată din profesioniști? Nu mai aștepta. Apelează 0728207922 iar casa ta va arăta exact așa cum îți imaginezi. Suntem o echipa de tineri profesionisti, bine pregatita in realizarea diverselor lucrari in domeniul amenajarilor. Ne-am infiintat in urma cerintelor clientilor nostri pentru care a primat seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea. Va oferim servicii de amenajari interioare: zugraveli, tapet, v
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Bogdan Rau
Zugrav   12/11/2019

Placut impresionat de cum a decurs colaborarea cu cei doi. Baietii sunt seriosi, amabili, muncitori si vin in intimpinarea clientului cu solutii si recomandari. Le-am lasat si un mic bonus pentru munca depusa.

         
Popa Ramona
Zugrav   30/10/2019

Valentin este un baiat extrem de muncitor, foarte priceput si cu solutii la orice problema intalneste ( si nu doar la zugravit ci si reparat fisuri, chituit rosturi/tocuri usi, indreptat pereti si alte aspecte de detaliu), foarte serios si cu mare respect fata de client. Cu siguranta il recomand si voi mai apela la serviciile lui in caz de nevoie. A finalizat lucrarea exact in termenul stabilit la vizionare.

         
Amelia Dumitrescu
Zugrav   19/10/2019

Il recomand cu siguranta pe d nul Valentin. Lucreaza eficient si livreaza o calitate foarte buna. Este implicat si atent la nevoile clientului sau. Multumesc!

         
Lavinia Irimia
Zugrav   17/10/2019

Promptitudine. Servicii de top. Grijă la detalii. La sfârșitul lucrării nici nu am avut ce să curăț.

         
LUMINITA POPA
Zugrav   14/10/2019

Sunt foarte multumita de lucrarea realizata de Dl. Valentin Dinu. Este intr-adevar profesionist, a lucrat nu numai foarte bine ci si repede, la locul de munca a avut grija sa lase cat mai curat. Ne-a ajutat cu recomandari foarte utile in alegerea materialelor pe care le-am folosit la zugravire si are o atitudine foarte politicoasa.II recomandam cu toata increderea si ii acordam bineinteles nota maxima.

         
Cristina Ștefan
Zugrav   11/10/2019

Domnul Dinu este un adevărat profesionist. Lucreaza foarte repede si curat. O alegere minunata pentru oricine. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile lui. Sincer nici nu credeam ca mai exista astfel de profesioniști.

         
Adina Sirbu
Zugrav   11/10/2019

Lucreaza rapid, foarte curat, cu mare atentie la detalii si a facut recomandari foarte bune pentru materiale. Sunt foarte multumita de rezultat, il recomand cu incredere pe domnul Dinu!

         
Catrinel Oprisiu
Zugrav   01/10/2019

Zugravul (meșterul) a terminat lucrarea într-un timp scurt și s-a străduit să lucreze cât mai curat.. Sunt mulțumița de serviciile dumnealui.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit