Top 10 Zugrăveli Interioare În Sector 3, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrăveli Interioare.

132 Zugrăvi sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
Ionut Dorobantu

Ionut Dorobantu

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Ofer servicii de finisaj și amenajări interioare de calitate la preturi avantajoase.Montez toate tipurile de parchet dar și recondiționez acolo unde este cazul. Marmura,granitul,travertin,placarile ceramice în general,nu au taine pentru mine,de asemenea,îmi las imaginația sa-mi conduca creativitatea in lucrările decorative. Experienta mea de peste 20 de ani in activitate îmi da idei sa vin întotdeauna cu ceva nou.Dovada mulțumirii clienților mei se regăsește în recenziile acestora. Pentru o cot
Step By Step Design Srl

Step By Step Design Srl

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Zugravit apartamente, spatii comerciale, vile, clase scoala/liceu. Vopsit pereti, tevi, calorifere. Montare tapet sau fototapet.
Psv design project

Psv design project

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Nu ne place sa pierdem timpul mai mult decat este necesar. Seriozitate, calitate. Contactați-ne si va veti convinge.
Valentin Dinu

Valentin Dinu

Zugrăveli Interioare · Sector 2, București
Perfecțiune și seriozitate , zugrăveli interioare ,reconditionari cazi ,montaj parchet,vopsit tocarie calitate si preturi decente , in orice sector . Mentionez ca sunt unul dintre membrii recomandati al siteu-lui .dovada multumirii clientilor se regaseste in recenziile acestora.
Mihai Simion

Mihai Simion

Zugrăveli Interioare · Sector 2, București
Suntem o echipa de doi băieți.oferim servicii de electrica precum și amenajări interioare,suntem serioși și oferim serviciile pe placul clientului.nu lucram in stres.incercam sa zâmbind și să ne înțelegem cu clientul cât de mult se poate.ziua buna
Finisaje Interioare

Finisaje Interioare

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Executăm lucrări în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare Echipa tânără și serioasă. Oferim servicii la cheie la preturi avantajoase pentru toate buzunarele .Mai multe detalii in privat
DMT Impact Pro

DMT Impact Pro

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Societate comerciala cu experienta in domeniu ofera servicii de zugraveala si vopsitorie airless in regim industrial, cu ajutorul pompei profesionale putem acoperi suprafete de peste 1000mp pe zi. Putem sa aplicam : lavabil,emulsie acrilică, acrilic, alchid, email și solubil în apă. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic. 0️⃣7️⃣2️⃣5️⃣1️⃣4️⃣1️⃣4️⃣6️⃣7️⃣
Ionuț Bae

Ionuț Bae

Zugrăveli Interioare · Sector 2, București
Clienții trebuie să mă aleagă pentru experiența, profesionalism, seriozitate, tipicar, atenție la detalii, punctualitate și pentru prețurile rezonabile pe care le practic.
Paul Nedelcu

Paul Nedelcu

Zugrăveli Interioare · Sector 4, București
Firma DirtBag Cleaning ofera serviciul de zugrăvit mecanizat și igienizare apartamente, scari de bloc, birouri, spatii comerciale. Ne ocupam intotdeauna de infoliere si protejare mobila si suprafete. Zugraveli la urgenta . Ne deplasam la orice lucrare,ne putem ocupa inclusiv de transportul si achizitia materialelor.
Handmadesofa

Handmadesofa

Zugrăveli Interioare · Sector 3, București
Punctual , Profesionist , Serios , Nu consum bauturi alcolice , termen respectat , rabdator in comunicarea cu cerintele clientului.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Marian P.
Zugrăveli Interioare   29/06/2021

Renovarea camerei a fost peste așteptări,sfaturile domnului Costel pentru decorare și alegerea culorii au fost pe placul meu! Recomand cu placere!

         
Andrei L.
Zugrăveli Interioare   27/05/2021

Domnul a empatizat cu nevoia mea urgentă și a rezolvat treaba. Chiar m-a așteptat puțin ca n-am ajuns la ora potrivită.

         
Andrei P.
Zugrăveli Interioare   05/03/2021

Un meșter foarte bun. A rezolvat tot ce am avut nevoie și a arătat lux, nici nu mă așteptam să arate atât de bine. Prompt, rapid, corect și un domn foarte de treabă. Lucrarea a ieșit perfect, la timp. Domnul a venit și s-a pus direct pe lucru, fără pierdut timpul. Recomand oricui să lucreze cu domnul Vali!

         
Gabriel D.
Zugrăveli Interioare   05/03/2021

Echipa de profesionisti. Am terminat renovarea cu succes intr-un timp foarte scurt. Multumesc pentru ajutor.

         
Ramona G.
Zugrăveli Interioare   17/02/2021

Recomand! A dat dovada de profesionalism in lucrarea executata, si-a respectat cuvantul in ceea ce priveste programarea si timpul alocat si, nu in ultimul rand, pretul a fost ok.

         
Nijim B.
Zugrăveli Interioare   03/02/2021

Servicii exceptionale la costuri corecte.Intradevar se acorda atentie detaliilor.Lucreaza cu placere si pasiune, este om de baza si am avut pe parcursul colaborarii incredere deplina.Lucreaza eficient, curat.Mai mult de atat, ne a gasit solutii la toate problemele ce tin de un proiect de amenajari interioare.Initial am dorit doar sa zugravim, insa inca din prima zi de interactiune ne a castigat respectul si i am incredintat tot proiectul.Dl.Vali e si un foarte bun organizator.

         
Valentin A.
Zugrăveli Interioare   15/10/2020

Salvo a facut o lucrare foarte buna, pentru 60mp de hol la etaj a durat aproximativ 3 zile. Pentru ca au mai trebuit mici retusuri dupa uscare a mai venit cateva ore si ziua urmatoare, incat sa fie totul asa cum trebuie. Un punct in plus pentru punctualitate, de la inceput si pana la sfarsit a venit exact la ora anuntata. Multumesc!!

         
Ana D.
Zugrăveli Interioare   14/10/2020

Recomand! Am fost foarte mulțumită. In 9 ore au terminat de zugrăvit un apartament de 2 camere (50m2), Foarte sociabili și profesioniști. Au reparat micile imperfecțiuni ale pereților apoi au aplicat o lavabila de foarte buna calitate. Totul a rămas curat. De menționat este și faptul ca domnul Dinu a venit imediat ce l-am chemat. Au renovat mai repede decât as fi crezut. Puncte forte: seriozitate, punctualitate, profesionalism. O sa apelez de câte ori o sa fie nevoie și o sa recomand și altora.

Dacă eşti un profesionist în Zugrăveli Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit