Top 10 Amenajări Interioare În Sector 3, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

96 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Sector 3.

CERE 4 OFERTE
DMT Construct

DMT Construct

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Societate comerciala cu experienta in domeniu ofera servicii de zugraveala si vopsitorie airless in regim industrial, cu ajutorul pompei profesionale putem acoperi suprafete de peste 1000mp pe zi. Putem sa aplicam : lavabil,emulsie acrilică, acrilic, alchid, email și solubil în apă. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic. 0️⃣7️⃣2️⃣5️⃣1️⃣4️⃣1️⃣4️⃣6️⃣7️⃣
Ionut Iovu

Ionut Iovu

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Suntem o echipă tânără Doritoare să facă oamenii fericiți prin seriozitatea noastră și calitatea făcută , plăcut
Tudor Generali Construct

Tudor Generali Construct

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Oferim seriozitate maxima, respect fata de client, preturi accesibile si negociabile ( in functie de complexitate) , simt de raspundere si implicare in gasirea solutiilor.
Ciprian Marius Ciausu

Ciprian Marius Ciausu

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Execut lucrari de amenajari interioare si reparatii, instalatii, electrice si sanitare, inclusiv baie completa de la zero. Practic preturi standard, ofer seriozitate, detin recomandari verificabile oricand, personal si la telefon.
Decodivision SRL

Decodivision SRL

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Specializati numai in amenajarea apartamentelor si caselor incepand cu igienizari si cosmetizari, mentenanta si finisaje si decorari premium. Prestam serviciu numai in zona de rezidential (locuinte), nu amenjam comercial/ industrial.
Alvi Luci

Alvi Luci

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Calificat in domeniu amenajarilor Va va oferim asadar cele mai calitative servicii. Aceasta va va sta la dispozitie in permanenta chiar si in situatia in care aveti un magazin. Ea va fi in aceasta situatie potrivita pentru voi si veti vedea ca va va aranja spatiul cat se poate de bine. Acest lucru va insemna ca va veti putea prezenta mult mai bine produsele si veti vedea ca aceste produse vor putea fi prezentate mult mai usore clientilor vostri. Aceasta firma se mai ocupa si de renovari in ceea
Anton Raducu

Anton Raducu

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Servicii de zugraveli, lavabil, placari rigips, gresie, faianta. Reparatii si instalari mobilier, usi , geamuri , parchet Servicii de instalatii electrice si sanitare. Lucrari utate cu profesionalism. Profesionalism. Garantia Lucrarilor. Seriozitate.
Daniel Ristache

Daniel Ristache

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Îmi place ca tot ceea ce fac sa iasa ca la carte și sa nu ma întorc la client sa repar greșelile.ofer și cer seriozitate
Daniel Chirca

Daniel Chirca

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Seriozitate maxima Prestez servicii de calitate 14 ani de experienta în domeniu în afara tari Întotdeauna mi a plăcut ca,clientul sa fie mulțumit de serviciile prestate
Cristian Florescu

Cristian Florescu

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Suntem o echipa serioasa , cu experienta acumulata de-a lungul anilor in Norvegia, Germania si Anglia, specializati in amenajari si reamenajari interioare si exterioare complete. Servicii oferite: - Placari cu piatra naturala, travertin, marmura, calcar, mozaic, glafuri si trepte, placi ceramice, gresie, faianta, putem executa si lucrari de hidroizolatie daca este nevoie. - Placari cu lemn, executam pereti placati cu lemn de pin, parchet de lemn, laminat , stratificat, dusumea . Avem posibi
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristi U.
Amenajări Interioare   17/02/2021

Denisa a fost foarte implicata in proiect, avand grija ca ideile pe care le-am discutat sa prinda viata de o maniera coerenta. Am comunicat foarte bine de-alungul amenajarii. A participat activ in achizitionarea tuturor elementelor atat online cat si prin vizite facute impreuna in magazine.

         
Tarara D.
Amenajări Interioare   13/01/2021

Lucrarea este in desfasurare. Pana la acest moment este finalizat in procent de 40%. Pentru aceasta perioada pot spune urmatoarele: dl Grigore si dl Mani lucreaza ingrijit, de calitate, sunt comunicativi si punctuali, sunt proactivi si eficienti in ceea ce fac, respectand graficul de implementare asumat. Voi reveni cu parerea finala dupa incheierea activitatii.

         
Corina C.
Amenajări Interioare   16/12/2020

O echipa serioasa, lucrari de o calitate perfecta, o atentie deosebita asupra finisajelor. Recomand cu incredere!

         
Ramona S.
Amenajări Interioare   28/08/2020

Recomand pe domnul Costel cu mare caldura. Pe langa faptul ca este un om comunicativ, deschis, prietenos, este si un profesionist care pune mare pret pe detalii, pe preferintele clientului si pe promisiunile facute. Este la fel de priceput la instalatii electrice si la zugravit si la montat mobila. Eu voi apela la dansul ori de cate ori voi avea nevoie.

         
Iulian M.
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna K.
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit