Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

288 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Ionut Mihail

Ionut Mihail

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Suntem o echipa tanara ce pune pe primul plat nevoile clientului . Dispunem de tot ceea ce este necasar pentru a duce la bun sfarsit proiectele dumneavoastra . Ne caracterizeaza entuziasmul , ambitia , dorinta de a reusi si evolua . Facem totul cu pasiune si dragoste pentru lemn si bun gust. Atentia la detalii a devenit o obsesie pentru noi . Imbinam noile tehnologii cu cele clasice . Prin proiectele noastre veti da stil si eleganta spatiullui interior. Proiectele avangardiste si
Casa Amarillo

Casa Amarillo

Amenajări Interioare · Sector 1, București
Oferim amenajari de clasa, pentru cei ce isi doresc un aspect elevat, luxos, care vor sa se bucure in fiecare zi de un interior deosebit de placut, asa cum mereu au visat.
Roby Mereu Curat

Roby Mereu Curat

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Preturi ptr toate buzunarele. Instalații sanitare electrice termice zugrăveli gresie faianță parchet tapet montaj își ferestre obiecte sanitare. Rigips sape placări cu polistiren fațade decorativa acoperise etc etc construim case de la a la z. La cheie.
Mihai Udriste

Mihai Udriste

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Suntem o echipa seriosa care incercam sa facem clienti sa fie cat mai multumiti de serviciile prestate.Ocumpam o gama larga de activitati si incercam prin ceea ce facem sa facem clienti nostri sa se simta mai comozi de deranjul unei renovari.
Sc.scari De Bloc.srl

Sc.scari De Bloc.srl

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Zugraveli apartamente si scari de bloc. Executam zugraveli apartamente si scari de bloc in Bucuresti-Ilfov cu contract si garantia lucrarii, seriozitate si calitate la preturi decente de la 10-50 lei mp, deplasare gratuita. APARTAMENTE parchet + plintă 25 lei/mp gresie/faianţă 50 lei /mp glet de umplutură 10 lei/mp(pt o mana de glet) glet de finisaj 10 lei/mp (pt o mana de glet) şmirgheluit perete 5 lei/mp aplicat amorsă 2 lei/mp aplicat lavabilă 10 lei /mp vopsea alba si 15 lei /m
Florin Jalba

Florin Jalba

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Cu o experiența de 16 ani in domeniul amenajărilor interioare, consider ca nu exista nici o problema fără rezolvare, ci doar o noua provocare. In situația grea in care ne aflam cu toții in aceste momente, alături de cei 3 colegi va putem oferii siguranța ca la dumneavoastră in casa intra niște oameni sănătoși, care respecta regulile impuse de pandemia Covid-19, pentru ca la final sa va puteți bucura de apartamentul sau casa dumneavoastră.
Tudorel Sandu

Tudorel Sandu

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Meseriaș profesionist pe finisaje interioare glet vopsea gresie faieanta rigips parchet tapet apartament de la A la Z
Antonio Lupascu

Antonio Lupascu

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Lucrez in domeniu de 20 ani sunt foarte meticulos consider ca aceasta meserie este o arta,vazand zambetul de la finalul lucrari a clintului iti dai seama ca ai creeat arta
Marian  Păsărică

Marian Păsărică

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Pentru calitatea serviciilor oferite de mine ordinea și curățenia la locul de muncă și foarte multă responsabilitate
Ionut Iovu

Ionut Iovu

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Suntem o echipă tânără Doritoare să facă oamenii fericiți prin seriozitatea noastră și calitatea făcută , plăcut
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ramona Selariu
Amenajări Interioare   28/08/2020

Recomand pe domnul Costel cu mare caldura. Pe langa faptul ca este un om comunicativ, deschis, prietenos, este si un profesionist care pune mare pret pe detalii, pe preferintele clientului si pe promisiunile facute. Este la fel de priceput la instalatii electrice si la zugravit si la montat mobila. Eu voi apela la dansul ori de cate ori voi avea nevoie.

         
Iulian Mihalcea
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit