Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În București

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

398 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în București.

CERE 4 OFERTE
Costel Dinu

Costel Dinu

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Corectitudine. Montam parchet, uși lemn metalice, tâmplărie pvc, amenajări interioare zugrăveli glet, gresie faianta
DMT Construct

DMT Construct

Amenajări Interioare · Sector 3, București
Societate comerciala cu experienta in domeniu ofera servicii de zugraveala si vopsitorie airless in regim industrial, cu ajutorul pompei profesionale putem acoperi suprafete de peste 1000mp pe zi. Putem sa aplicam : lavabil,emulsie acrilică, acrilic, alchid, email și solubil în apă. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic. 0️⃣7️⃣2️⃣5️⃣1️⃣4️⃣1️⃣4️⃣6️⃣7️⃣
Cristina Gheorghe

Cristina Gheorghe

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Scopul meu este de a spune povesti prin amenajările pe care le fac. Poveștile sunt despre oameni, despre visele și dorințele lor. Visele și dorințele voastre se pot transpune in realitate.
Florin Jalba

Florin Jalba

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Cu o experiența de 16 ani in domeniul amenajărilor interioare, consider ca nu exista nici o problema fără rezolvare, ci doar o noua provocare. In situația grea in care ne aflam cu toții in aceste momente, alături de cei 3 colegi va putem oferii siguranța ca la dumneavoastră in casa intra niște oameni sănătoși, care respecta regulile impuse de pandemia Covid-19, pentru ca la final sa va puteți bucura de apartamentul sau casa dumneavoastră.
Roby Mereu Curat

Roby Mereu Curat

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Preturi ptr toate buzunarele. Instalații sanitare electrice termice zugrăveli gresie faianță parchet tapet montaj își ferestre obiecte sanitare. Rigips sape placări cu polistiren fațade decorativa acoperise etc etc construim case de la a la z. La cheie.
Radu Cocos

Radu Cocos

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Atent la detalii avand o experienta de 10 ani in domeniul constructiilor in Italia,Germania,Olanda si Anglia
Mihai Udriste

Mihai Udriste

Amenajări Interioare · Sector 6, București
Suntem o echipa seriosa care incercam sa facem clienti sa fie cat mai multumiti de serviciile prestate.Ocumpam o gama larga de activitati si incercam prin ceea ce facem sa facem clienti nostri sa se simta mai comozi de deranjul unei renovari.
Marian  Păsărică

Marian Păsărică

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Pentru calitatea serviciilor oferite de mine ordinea și curățenia la locul de muncă și foarte multă responsabilitate
Antonio Lupascu

Antonio Lupascu

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Lucrez in domeniu de 20 ani sunt foarte meticulos consider ca aceasta meserie este o arta,vazand zambetul de la finalul lucrari a clintului iti dai seama ca ai creeat arta
Tudorel Sandu

Tudorel Sandu

Amenajări Interioare · Sector 2, București
Meseriaș profesionist pe finisaje interioare glet vopsea gresie faieanta rigips parchet tapet apartament de la A la Z
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Tarara D.
Amenajări Interioare   13/01/2021

Lucrarea este in desfasurare. Pana la acest moment este finalizat in procent de 40%. Pentru aceasta perioada pot spune urmatoarele: dl Grigore si dl Mani lucreaza ingrijit, de calitate, sunt comunicativi si punctuali, sunt proactivi si eficienti in ceea ce fac, respectand graficul de implementare asumat. Voi reveni cu parerea finala dupa incheierea activitatii.

         
Corina C.
Amenajări Interioare   16/12/2020

O echipa serioasa, lucrari de o calitate perfecta, o atentie deosebita asupra finisajelor. Recomand cu incredere!

         
Ramona S.
Amenajări Interioare   28/08/2020

Recomand pe domnul Costel cu mare caldura. Pe langa faptul ca este un om comunicativ, deschis, prietenos, este si un profesionist care pune mare pret pe detalii, pe preferintele clientului si pe promisiunile facute. Este la fel de priceput la instalatii electrice si la zugravit si la montat mobila. Eu voi apela la dansul ori de cate ori voi avea nevoie.

         
Iulian M.
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna K.
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit