Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

224 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Anton R.

Anton R.

Amenajări Interioare · Sector 3, Bucuresti
Servicii de zugraveli, lavabil, placari rigips, gresie, faianta. Reparatii si instalari mobilier, usi , geamuri , parchet Servicii de instalatii electrice si sanitare. Lucrari utate cu profesionalism. Profesionalism. Garantia Lucrarilor. Seriozitate.
Casa Amarillo

Casa Amarillo

Amenajări Interioare · Sector 1, Bucuresti
Oferim amenajari de clasa, pentru cei ce isi doresc un aspect elevat, luxos, care vor sa se bucure in fiecare zi de un interior deosebit de placut, asa cum mereu au visat.
RAV Premium Fitout

RAV Premium Fitout

Amenajări Interioare · Sector 1, Bucuresti
Din dorința de a oferi clientului mai mult decât se așteaptă am format in ultimii 10 ani o echipă de oameni profesioniști care te ajută cu produse si servicii premium in amenajarea unui spatiu fie ca vorbim despre acasa, la birou sau comercial.
Cristi D.

Cristi D.

Amenajări Interioare · Sector 1, Bucuresti
Baiat serios cu vechime in domeniu de 2o de ani.cer si ofer seriozitate.calitatea inainte de toate.haideti sa incercam sa eliminam intermediari pentru a nu plati mai mult pentru servici.va multumesc
Adrian P.

Adrian P.

Amenajări Interioare · Sector 1, Bucuresti
Nu ma face cu nimic mai special fata de ceilalti, doar ca am o experienta vasta de:25 ani în domeniul finisarilor interioare
Professional Nano Solutions

Professional Nano Solutions

Amenajări Interioare · Sector 4, Bucuresti
- Rapiditate in executia lucrarilor, folosind tehnologie actuala de calitate. - Utilaje, scule si accesorii moderne.
Mihai U.

Mihai U.

Amenajări Interioare · Sector 6, Bucuresti
Suntem o echipa seriosa care incercam sa facem clienti sa fie cat mai multumiti de serviciile prestate.Ocumpam o gama larga de activitati si incercam prin ceea ce facem sa facem clienti nostri sa se simta mai comozi de deranjul unei renovari.
Florin J.

Florin J.

Amenajări Interioare · Sector 6, Bucuresti
Cu o experiența de 16 ani in domeniul amenajărilor interioare, consider ca nu exista nici o problema fără rezolvare, ci doar o noua provocare. In situația grea in care ne aflam cu toții in aceste momente, alături de cei 3 colegi va putem oferii siguranța ca la dumneavoastră in casa intra niște oameni sănătoși, care respecta regulile impuse de pandemia Covid-19, pentru ca la final sa va puteți bucura de apartamentul sau casa dumneavoastră.
Daniel C.

Daniel C.

Amenajări Interioare · Sector 3, Bucuresti
Seriozitate maxima Prestez servicii de calitate 14 ani de experienta în domeniu în afara tari Întotdeauna mi a plăcut ca,clientul sa fie mulțumit de serviciile prestate
Cristian F.

Cristian F.

Amenajări Interioare · Sector 3, Bucuresti
Suntem o echipa serioasa , cu experienta acumulata de-a lungul anilor in Norvegia, Germania si Anglia, specializati in amenajari si reamenajari interioare si exterioare complete. Servicii oferite: - Placari cu piatra naturala, travertin, marmura, calcar, mozaic, glafuri si trepte, placi ceramice, gresie, faianta, putem executa si lucrari de hidroizolatie daca este nevoie. - Placari cu lemn, executam pereti placati cu lemn de pin, parchet de lemn, laminat , stratificat, dusumea . Avem posibi
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulian Mihalcea
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Servicii Similare
Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit