Top 10 Designeri de Interior În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Design Interior.

75 Designeri de Interior sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
Stefan Stefan

Stefan Stefan

Design Interior · Sector 1, București
Bine, Repede si Ieftin . la alegerea dvs putem satisface doar doua dintre ele. Serviciile noastre se adresesaza doar celor care nu doresc bataie de cap sau probleme in realizarea proiectelor personale. 0770852930
Andrei Moflea

Andrei Moflea

Design Interior · Sector 6, București
Scopul este ca fiecare proiect să fie unic și personalizat, armonizând nevoile clientului cu cerințele sitului, rezultând soluții viabile și originale.
Art Nova Design

Art Nova Design

Design Interior · Sector 4, București
Divizia Art Nova Design, specialistul tau in amenajari interioare si finisaje constructii, pune la dispozitie solutii complete de design interior adaptate noilor tendinte.
MDK2StudioDesign

MDK2StudioDesign

Design Interior · Sector 2, București
Nu iti trebuie neaparat o locuinta noua ca sa simti ca ai casa mult dorita. Suntem o echipa plina de viata. Vedem cu ochi experimentati un spatiu si creativitatea ne permite sa aducem casei tale “wow-ul” dupa care tanjesti. Acordam atentie tuturor detaliilor, de la iluminat la texturi si culori. Alegem mobilier care se potriveste perfect gusturilor si bugetului tau. Refolosim piesele de mobilier la care tii sau pe care abia le-ai cumparat si le integram in amenajare, astfel economisind bani far
Florin Nicolae

Florin Nicolae

Design Interior · Sector 3, București
Execut lucrări de amenajări interioare și exterioare,gresie,faianta,parchet,tapet,glet,zugraveala,tapet,etc. Seriozitate și punctualitate
Area Interior Design

Area Interior Design

Design Interior · Sector 3, București
Daca ceea ce cauti este o echipa tanara si creativa specializata in design de interior, AREA Interior Design este tot ceea ce vei avea nevoie. AREA reprezinta o echipa formata din arhitecti si designeri tineri, plini de creativitate, avand pasiunea de a crea proiecte de arhitectura sau design de interior remarcabile.
Adrian Neagu

Adrian Neagu

Design Interior · Sector 2, București
Sunt o persoană implicată, atentă la detalii si inovatoare. Am 8 ani de experienta in arhitectura si design interior, sunt deschis la dorintele clientilor si întotdeauna incerc sa le inbunatatesc artistic ideile pentru a creea un design confortabil nevoilor lor.
SC ILLUSTRA GROUP ARCHITECTS SRL

SC ILLUSTRA GROUP ARCHITECTS SRL

Design Interior · Sector 1, București
Suntem o echipă de arhitecți și designeri de interior autentică și pasionată, cu un interes viu și nemărginit pentru rolul ales: acela de a fi alături de tine, pas cu pas, pentru ca rezultatul final să fie în acord cu dorințele, nevoile și bugetul tău. Credem în viitor, concepte personalizate, strategii optimizate și soluții durabile. Ne mândrim cu peste 18 ani de proiecte în toata lumea, clienți care ne-au devenit prieteni și proiecte lucrate cu pasiune și creativitate, care reflectă întotdeau
AMID Studio

AMID Studio

Design Interior · Sector 4, București
AMID Studio este o firma ce ofera solutii complete, de la propuneri de amenajare inovative pana la executia finala a proiectului. Preturile AMID Studio sunt corecte si sunt bazate pe dorintele dvs.
MOD Interior Studio

MOD Interior Studio

Design Interior · Sector 4, București
MOD Interior Studio propune concepte originale de amenajari interioare pentru spatii rezidentiale si comerciale. Pe langa serviciile de design interior, oferim si consultanta in compartimentarea spatiilor. Astfel, clientul beneficiaza de idei la nivel de estetica, dar si functionalitate.
Dacă eşti un profesionist în Design Interior  Înregistrare Pro - Gratuit