Top 10 Firme de Renovari Interioare În Bucuresti

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

514 Firme de Renovari Interioare sunt gata în Bucuresti.

CERE 5 OFERTE
Laurențiu  D.

Laurențiu D.

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Renovare apartamente -Inlocuire gresie,faianta, parchet, usi, geamuri, instalatie electrica, instalatie sanitara, instalatie termica. -Placari cu rigips -Placari cu gresie, faianta -Trasee noi prize/lampi. Dispunem de mașini pentru finisaje exterioare la înălțime. Oferim atât servicii de construire cât și de demolare, renovare,etc
Florin  S.

Florin S.

Renovari Interioare · Sector 2, Bucuresti
Sunt profesionist în cea ce fac, am terminat și o facultate în domeniul construcțiilor, am o echipă de 4 oameni cu care lucrez de 14 ani, având la activ mai multe case ridicate de la zero și date la cheie, cât și apartamente refăcute de la zero.
Ya-ya Color

Ya-ya Color

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Nimic nu e mai important pentru noi decât să realizăm lucrări de calitate. Vă vom oferi calitatea dorită, fără bătăi de cap, pentru a vă putea vedea de viață. Puteți să vă așteptați la meseriași punctuali, care termină lucrul la timp și fac curățenie impecabilă după ei. • Echipe mari de meseriași • Echipe punctuale și bine organizate • Meseriași prietenoși și instruiți • Comunicare excelentă • Respectul față de client Cu YES. 1 DAY PAINTING veți primi o propunere personalizată, detaliată
Sc Casa Stil Construct Srl

Sc Casa Stil Construct Srl

Renovari Interioare · Sector 1, Bucuresti
Avantajele noastre : - calitate si profesionalism - respectarea deadline urilor si a bugetului stabilit in prealabil - prompotitudine in cazul solicitari -program flexibil .
Cristian M.

Cristian M.

Renovari Interioare · Sector 3, Bucuresti
Asiguram servicii de amenajari interioare, utie si montaj mobila,.Preturi reale si posibilitatea unei colaborari oneste.
Sc multiexpert constructii srl

Sc multiexpert constructii srl

Renovari Interioare · Sector 2, Bucuresti
Profesionalism, seriozitate, experienta Executam lucrări construcții de la a la z renovări apartamente, construcții civile și industriale. Executam toată gama de construcții cu material manopera
Marian B.

Marian B.

Renovari Interioare · Sector 4, Bucuresti
Sunt o persoana cu o experienta de peste 10 ani in domeniu acesta de constructi. Fac de tote începând de la instalati sanitare pana la zugrăvit.
Gabi I.

Gabi I.

Renovari Interioare · Sector 2, Bucuresti
Firma.amenajari. INTERIOR- EXTERIOR DE ORICE TIP.executam lucrări de orice tip interior- exterior de la A la Z. CASE LA ROSU SAU LA CHEIE LA super preturi pt orice buzunar.echipa foarte serioasă și cu bun simț. Cerem si oferim maxima seriozitate.relatii la tel::: 0799081672. Gabi. Sau adresa de email-
Robert  A.

Robert A.

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Execut lucrari interioare,exterioare renovari apartamente,faianta si gresie,zuraveala glet ,termosistem,tencuieli simple si decorative parchet,lavabil si tot ce tine de domeniul constructiilor,pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati cu respect Robert 0768335812
Iulian Giurgi

Iulian Giurgi

Renovari Interioare · Sector 3, Bucuresti
Realizam orice tip de amenajare interioara (tencuiala, sapa, rigips, glet, zugraveala, gresie, faianta, parchet, etc), cat si exterioara( trotuar, gard, termoizolatie, decorativa etc); instalatii electrice, sanitare si termice, precum si case la rosu sau la cheie. Va oferim portofoliu de lucrari in utie sau finalizate, precum si clienti de la care sa solicitati un feedback despre noi. Nu percepem bani pentru deplasare, vizionare, consultanta si deviz utie.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Anca Lisnic
Renovari Interioare   02/12/2019

Lucrarea a fost utata in timp util, curat si la un nivel ridicat de calitate si profesionalism. Comunicarea cu Bogdan e fost buna, am primit sfaturi utile legate de materialele care trebuiesc folosite si calitatea acestora.

         
Elena Anghel
Renovari Interioare   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

         
Daniela Petrescu
Renovari Interioare   06/11/2019

Lucrarea este de calitate, iar mesterul foarte serios, respectand cerintele si incadrandu-se in termenul stabilit.

         
Dimitri Dimitri
Renovari Interioare   25/09/2019

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Ilie. Este un adevarat profesionist, de la oferta, comunicare, punctualitate, modul in care a lucrat, este foarte atent la detalii, iar totul in urma lui este foarte curat dupa ce termina lucrarea. Il recomand cu toata convingerea!

         
Stefan Dragan
Renovari Interioare   12/09/2019

PROs: Ca și meșter este cel mai bun/inteligent/precis cu care am lucrat până acum din cei 5 care au lucrat la apartamentul meu. Are o ambiție exagerată în a face treaba bine, Instalația de apă făcută incredibil de bine și de ordonat. CONs: Nu prea îi place să facă operații care implică multă muncă și un câștig foarte mic. Pentru lucrări mai ciudate e bine să consulți și opinia unui inginer constructor. La lucrarea mea, a venit multe zile târziu sau a stat puține ore / zi (probleme personale).

         
Marcel R
Renovari Interioare   19/07/2019

Recomand cu incredere. A raspuns cu promptitudine solicitarii mele. Este profesionist in ceea ce face. Ofera solutii si recomandari pertinente, pe care le onoreaza cu simt de raspundere!

         
Camelia Deac
Renovari Interioare   01/06/2019

Am ales aceasta oferta, datorita seriozitatii și amabilități persoanei, lucrărilor efectuate(văzute personal) Nu ezitați alegerea!

         
Cristiana Radu
Renovari Interioare   15/04/2019

Domnul Cristi Popa a fost foarte prompt, sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si oferta avantajoasa! Il recomand pentru profesionalism, calitate si modul de comunicare!

Servicii Similare
Renovari Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit