Top 10 Renovări Interioare În Sector 6, București

Obține 4 Oferte de preț pentru Renovări Interioare.

99 Firme de Renovări Interioare sunt gata în Sector 6.

CERE 4 OFERTE
Marinescu Adrian

Marinescu Adrian

Renovări Interioare · Sector 6, București
Experienta de peste 15 ani in domeniul Amenajarilor Interioare ,promptitudinea si seriozitatea se regasesc in profilul meu.Rezultatul fiind bucuria clientilor in a-i ajuta sa isi renoveze casele .
Grigore Craciun

Grigore Craciun

Renovări Interioare · Sector 6, București
Executam lucrări interioare cât și exterioare zugrăveli parchet gresie faianța polistiren decorativa uși etc.
AMI House Design

AMI House Design

Renovări Interioare · Sector 6, București
Solutii complete pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, materiale constructii, finisaje, instalatii electrice si sanitare, gradinarit.
Cristian Razvan Anghel

Cristian Razvan Anghel

Renovări Interioare · Sector 1, București
Suntem o echipa de trei baiet muncitori, seriosi, harnici si rapizi care oferă garantie si siguranta pe cea ce ua . Va stam la dispozitie cu sugestii si ideii si comunicare . Va asteptam sa colaborăm . Avem scule profesionale.
LMD.CLEANHOME

LMD.CLEANHOME

Renovări Interioare · Sector 6, București
Prestam servicii de:zugrăvit,pus parchet,gresie,faianță,montat instalație sanitară,electrica,decopertat,cărat moloz.RENOVARE APARTAMENTE LA CHEIE.
M.G FAVORIT CONSTRUCT S.R.L

M.G FAVORIT CONSTRUCT S.R.L

Renovări Interioare · Sector 4, București
Oferim servicii de inaltă calitate, ne implicam cu multă atentie la dorintele clientului, ne reprezinta seriozitatea.
Mihai Cristia Popa

Mihai Cristia Popa

Renovări Interioare · Sector 4, București
Experienta de peste 10 ani in domeniu,seriozitate adaptabilitate la client si la nevoile acestuia. Compania nostra dispune de pernoal calificat in vederea renovarii oricarui tip de imobile
Dima Daniela

Dima Daniela

Renovări Interioare · Sector 4, București
PRESTAM SERVICII RENOVARI INTERIOARE,IN APARTAMENTE,CASE,VILE.SUNTEM DISPUSI LA URMATOARELE LUCRARI: -INSTALATIE ELECTRICA,SANITARA -MONTAT GRESIE,FAIANTA,PARCHET -DECOPERTAT PERETI -TRAS GLET.ZUGRAVIT -PENTRU MAI MULTE DETALII ,VA ASTEPTAM LA NR.DE TEL.
Silviu Draghici

Silviu Draghici

Renovări Interioare · Sector 3, București
Experienta si calitate Execut lucrării Lavabila , Parchet,Glet,Faianță, Gresie ,Instalație Sanitara ,Rigips tavane pereți ect
Daniel Ovedenie

Daniel Ovedenie

Renovări Interioare · Sector 6, București
Seriozitatea si calitatea sunt punctele forte,un client multumut aduce la randul sau un viitor client
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andreea S.
Renovări Interioare   23/07/2021

Un bun profesionist. Recomand cu cea mai mare incredere. Lucreaza foarte curat, in detaliu si este punctual. A dat dovada de foarte multa seriozitate.

         
Adrian P.
Renovări Interioare   06/07/2021

Oameni serioși, Alexandru și Adrian, au terminat lucrarea înainte de termenul stabilit. Însă cel mai important e că au lucrat bine. În concluzie îi recomand pe acești băieți, adevărați profesioniști. Le mulțumesc și pe această cale.

         
Ramona N.
Renovări Interioare   25/06/2021

Aurel si echipa sa ne-au ajutat sa renovam un apartament de 3 camere complet. De la sfaturi utile ,respect si o comunicare excelenta am dus proiectul la final si suntem foarte bucurosi de rezultatul final. Ne-au ajutat pe tot parcursul lucrarii sa luam deciziile cele mai bune si au lucrat intr-un mod profesionist refacand totul de la 0 de la pereti la retea electrica. Recomandam cu drag

         
Daniel C.
Renovări Interioare   24/03/2021

Buna ziua, Las aici o recenzie privind colaborarea cu Mihai. - foarte bun planificator si atent la intregul set de detalii. - se foloseste de o capacitate de a organiza munca astfel incat sa nu lase ceva in urma si apoi sa revina la acel lucru - foarte curat in executie - atent la obiectele din apartament (in cazul nostru: usi nou noute si geamuri. - cunoaste foarte bine materialele aflate pe piata - te tine la curent cu progresul lucrarilor - deschis la propuneri. Toate cele bune, Daniel

         
Mirela N.
Renovări Interioare   11/02/2021

Seriozitate, implicare si profesionalism, rezultatul final fiind satisfacerea beneficiarului. Recomand cu incredere.

         
Filip S.
Renovări Interioare   01/02/2021

Echipa cu experienta se descurca pe loc la orice apare la fata locului. Lucrarea a iesit foarte bine (renovare baie de serviciu) pentru ca a fost facuta ca la carte cu timp de uscare corespunzator dupa fiecare strat de glet.

         
Dragos M.
Renovări Interioare   05/12/2020

Serviciu dus la capat cu succes Persoana serioasa Punctuala, a fost prezent zilnic la lucru toata perioada lucrarii! Per total Sunt multumit de rezultat si de colaborare Recomand!

         
Ionut C.
Renovări Interioare   25/11/2020

O lucrare simpla, de renovare a unui apt 3 cam, bloc '77, a devenit o aventura de 4 luni, cu instalatii problematice si vecini pretentiosi. Totusi, profesionalismul lui Laurentiu si priceperea lui Florin au facut ca lucrurile sa mearga pana la capat. Acum suntem fericitii posesorii unui apartament complet renovat, la standarde europene. Chiar mai mult, Laurentiu ne-a ajutat si cu gestionarea lucrarii (materiale, comenzi, interventii). Recomandam aceasta echipa pentru orice lucrare!

Dacă eşti un profesionist în Renovări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit