Top 10 servicii de Renovari Interioare În Sector 5 - Home Run

Top 10 Renovari Interioare În Sector 5, Bucuresti

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

72 Firme de Renovari Interioare sunt gata în Sector 5.

CERE 5 OFERTE
Marian B.

Marian B.

Renovari Interioare · Sector 4, Bucuresti
Sunt o persoana cu o experienta de peste 10 ani in domeniu acesta de constructi. Fac de tote începând de la instalati sanitare pana la zugrăvit.
Adrian P.

Adrian P.

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Pentru a putea face lucrurile asa cum trebuie. Renovari interioare. Executam lucrari mobilier PAL, MDF, Lemn.
Lmd Cleanhome

Lmd Cleanhome

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Prestam servicii de:zugrăvit,pus parchet,gresie,faianță,montat instalație sanitară,electrica,decopertat,cărat moloz.RENOVARE APARTAMENTE LA CHEIE.
Cosmin D.

Cosmin D.

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Oferta noastă este oferta. calitati ,după care oferta de preț. Important nu lăsăm lucrări ne terminate. Lucram în echipă fiecare persoana are meseria lui, avem posibilitate de amenajări interioare cat și exterioare
Ya-ya Color

Ya-ya Color

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Nimic nu e mai important pentru noi decât să realizăm lucrări de calitate. Vă vom oferi calitatea dorită, fără bătăi de cap, pentru a vă putea vedea de viață. Puteți să vă așteptați la meseriasi punctuali, care termină lucrul la timp și fac curațenie impecabilă după ei. • Echipe mari de meseriași • Echipe punctuale și bine organizate • Meseriași prietenoși și instruiți • Comunicare excelentă • Respectul față de client
Robert  A.

Robert A.

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Execut lucrari interioare,exterioare renovari apartamente,faianta si gresie,zuraveala glet ,termosistem,tencuieli simple si decorative parchet,lavabil si tot ce tine de domeniul constructiilor,pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati cu respect Robert 0768335812
Marian N.

Marian N.

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Firma de constructii formată din profesioniști cu o experienta bogata in domeniu , executăm lucrări de finisaj interioare , exterioare, tencuit gletuit zugrăvit. Lucrări în pasta de marmura de tip stucco venetiano avand o experienta de peste 20 ani in Italia . Plata se face in etape , preturi modeste , oferim seriozitate si disponibilitate imediată.
Iulian Giurgi

Iulian Giurgi

Renovari Interioare · Sector 3, Bucuresti
Realizam orice tip de amenajare interioara (tencuiala, sapa, rigips, glet, zugraveala, gresie, faianta, parchet, etc), cat si exterioara( trotuar, gard, termoizolatie, decorativa etc); instalatii electrice, sanitare si termice, precum si case la rosu sau la cheie. Va oferim portofoliu de lucrari in utie sau finalizate, precum si clienti de la care sa solicitati un feedback despre noi. Nu percepem bani pentru deplasare, vizionare, consultanta si deviz utie.
Laurențiu  D.

Laurențiu D.

Renovari Interioare · Sector 6, Bucuresti
Renovare apartamente -Inlocuire gresie,faianta, parchet, usi, geamuri, instalatie electrica, instalatie sanitara, instalatie termica. -Placari cu rigips -Placari cu gresie, faianta -Trasee noi prize/lampi. Dispunem de mașini pentru finisaje exterioare la înălțime. Oferim atât servicii de construire cât și de demolare, renovare,etc
Dragos A.

Dragos A.

Renovari Interioare · Sector 3, Bucuresti
Persoana fizica, ut glet, rigips, lavabil, zugraveli, tavane si mascari ale tevilor cu rigips. Am cunostinte si experienta pentru : - instalatii sanitare , racordare ,instalare :boilere, wc, cabine de dus si chiuvete) ; - instalatii electrice :spot-uri, lustre , aplici, prize ,intrerupatoare; Lucrez curat , rapid , eficient. Dispun de toate sculele (laser, bormasina, flex, filetante, aspirator). Cer si ofer seriozitate.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Daniela Petrescu
Renovari Interioare   06/11/2019

Lucrarea este de calitate, iar mesterul foarte serios, respectand cerintele si incadrandu-se in termenul stabilit.

         
Dimitri Dimitri
Renovari Interioare   25/09/2019

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Ilie. Este un adevarat profesionist, de la oferta, comunicare, punctualitate, modul in care a lucrat, este foarte atent la detalii, iar totul in urma lui este foarte curat dupa ce termina lucrarea. Il recomand cu toata convingerea!

         
Stefan Dragan
Renovari Interioare   12/09/2019

PROs: Ca și meșter este cel mai bun/inteligent/precis cu care am lucrat până acum din cei 5 care au lucrat la apartamentul meu. Are o ambiție exagerată în a face treaba bine, Instalația de apă făcută incredibil de bine și de ordonat. CONs: Nu prea îi place să facă operații care implică multă muncă și un câștig foarte mic. Pentru lucrări mai ciudate e bine să consulți și opinia unui inginer constructor. La lucrarea mea, a venit multe zile târziu sau a stat puține ore / zi (probleme personale).

         
Marcel R
Renovari Interioare   19/07/2019

Recomand cu incredere. A raspuns cu promptitudine solicitarii mele. Este profesionist in ceea ce face. Ofera solutii si recomandari pertinente, pe care le onoreaza cu simt de raspundere!

         
Camelia Deac
Renovari Interioare   01/06/2019

Am ales aceasta oferta, datorita seriozitatii și amabilități persoanei, lucrărilor efectuate(văzute personal) Nu ezitați alegerea!

         
Cristiana Radu
Renovari Interioare   15/04/2019

Domnul Cristi Popa a fost foarte prompt, sunt foarte multumita de calitatea serviciilor si oferta avantajoasa! Il recomand pentru profesionalism, calitate si modul de comunicare!

Renovari Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit