Top 10 Instalatori În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalator.

389 Instalatori sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
Ion-nıcolae Costea

Ion-nıcolae Costea

Instalator · Sector 5, București
-Sunt un instalator profesionist ,cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii sanitare si termice. -Sunt foarte atent la detaliile clientului pentru a executa lucrarea corect. -Nefumator,neconsumator de bauturi alcoolice. -Daca aveti o problema la instalatiile sanitare sau termice,apelati la un profesionist,nu recurgeti la improvizatii. -Rezolv tot ce tine de instalatii sanitare si termice,in cel mai scurt timp,la un pret rezonabil.
Claudiu-valentin Birgau

Claudiu-valentin Birgau

Instalator · Sector 2, București
Sunt o persoana tânără,dornică de a lucra si foarte serioasă.incerc sa conving oameni,ca o lucrare facuta cu lucruri de calitate pe viitor,este mai economică
Time&Space

Time&Space

Instalator · Sector 3, București
Oferim deplasare rapida la domiciliul dumneavoastra, 0733130500 in situatii de urgenta sau pentru reparatii programate. Indiferent de complexitatea lucrarii va oferim garantia realizarii acestora in cel mai scurt timp si la un nivel ridicat al calitatii.
Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Instalator · Sector 6, București
Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Florin Codreanu

Florin Codreanu

Instalator · Sector 1, București
Experiența în domeniu seriozitate punctualitate -instalati termice:montaj centrale termice,montaj calorifere ,montaj distributie de țevi ,deviz de materiale ,calcul pentru dimensionarea conductelor si a caloriferelor ,încălzire în pardoseala . - revizie panouri solare. -instalati sanitare montaj obiecte sanitare montaj cadira cu hidromasaj ,cadă ,chiuvetă, wc,bateri ,e.t.c. urgente instalati
ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

ADINAVAL INSTAL SERVICE SRL

Instalator · Sector 2, București
Sunt un instalator profesionist , am experienta in aceasta meserie de 37 de ani . Ma ocup cu lucrari de : centrale , instalatii de gaz , incalziri sanitare , desfundari canalizari interior exterior ,ventilatii , cilere , aere conditionate , etc tot ce tine de instalatii .
Tabacaru Strong Install

Tabacaru Strong Install

Instalator · Sector 4, București
Autorizat in domeniul instalatiilor sanitare si gaze, cu o experienta de aproximativ 10 ani. Efectuez lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, gaze, frigorifice,revizii, verificari si reparatii centrale termice si grupuri de pompare
Daniel Sandu

Daniel Sandu

Instalator · Sector 1, București
Experienta instalatii sanitare si termice 23 ani; Experienta instalatii electrice 23 ani; Experienta incalzire in pardoseala 15 ani; Experienta montaj Aer Conditionat 10 ani.
Galaxy Media

Galaxy Media

Instalator · Sector 5, București
Avem tehnologie de ultima generatie. Firma de 15 ani in piata (GalaxyImob) si acum prin divizia de tehnologie imobiliara GalaxyMedia oferim solutii imobiliare complete . Serviciul de instalatii sanitare/termice si desfundari este NON STOP.Constatare gratis.
Aurel Mihăiță

Aurel Mihăiță

Instalator · Sector 5, București
Se lucrează organizat fără grabă și gindit ca lucrul să iasă de calitate și fără evenimente neplăcute pe parcurs sau după efectuarea lucrărilor .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina D.
Instalator   01/06/2021

A sosit prompt in aceeasi zi. M a ajutat si cu alte doua mici probleme. Am simtit ca e dispus sa revina pentru rezolvarea eventualelor avarii aparute, lucru de apreciat avand in vedere alte experiente in care oamenii nu au mai raspuns la telefon.

         
Mihaela H.
Instalator   29/05/2021

A fost totul ok. Punctual, profesionist, totul a decurs repede, omul știe exact ce are de făcut. Într-un cuvânt, recomand.

         
Adriana G.
Instalator   27/05/2021

Serviciul a fost facut prompt, cu profesionalism, la pretul agreat. Domnul Serafim o persoana de incredere, serioasa, un profesionist. A venit , vazut , rezolvat prompt situatia. Apreciez seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul dansului. Recomand cu caldura celor interesati.

         
Denisa M.
Instalator   06/04/2021

Domnul Bogdan este un instalator profesionist, cu viziune si lucrarea facuta de el este ca la carte (asta e parerea sotului meu inginer) Noua ne-a schimbat centrala veche cu alta noua in condensare si a modificat pozitia la 2 calorifere, plus vechea cada a devenit dus italian. Suntem foarte multumiti si il recomandam cu drag.

         
Flavius H.
Instalator   16/03/2021

Există instalatori cârpaci, neserioși și cu pretenții exagerate și există instalatori ca Adrian - serioși, pricepuți, de încredere. A văzut ce e de făcut, apoi a venit și a rezolvat totul într-o manieră ce mi-a depășit așteptările. Bonus - a refăcut o parte din lucrarea de mântuială executată de predecesorul lui. Una peste alta, îl recomand dacă vreți o lucrare optimă și 0 stres. Mulțumesc, Adrian!

         
Alexandru A.
Instalator   24/02/2021

Foarte mulțumit de Mihai ! Onest, corect și profesionist, caută soluția ideală pentru a avea lucrarea la punct.

         
Adina S.
Instalator   03/01/2021

Am lucrat cu echipa dl. Buca la un apartament si ii recomand pentru orice tip de amenajari, sunt foarte multumita de rezultate! Echipa este mixta, specializati in instalatii, zugraveli, faianta, amenjari etc astfel incat multe dintre lucrari au putut fi efectuate in paralel. Lucrarile au avut plan detaliat de modificari dar cateva au fost spontane iar unele probleme au fost descoperite de echipa (foarte atenti la detalii!). Foarte profi, calcul de pret transparent, rezultat excelent! Recomand!

         
Vaduva-beju D.
Instalator   11/12/2020

Am crezut ca pina la virsta la care am ajuns , cu ajutorul lui Dumnezeu am intilnit toate tipologiile de oameni. Domnul Cazacu mi-a demonstrat ca omenirea aceasta are inca rezerve mari si nu trebuie sa ne pierdem speranta , cum ca am fi pierduti. APUCATI-VA OAMENI BUNI DE TOATE. CASELE NOASTRE , CUIBURILE FAMILIILOR NOASTRE MERITA TOT CE ESTE MAI BUN. In acest sens vi-l recomand cu caldura pe DOMNUL CAZACU. indiferent de problema,de la acoperis pina la temelie. Dumnealui are meseria in singei!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Instalator  Înregistrare Pro - Gratuit