Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

239 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Costel N.

Costel N.

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Lucrez ca un profesionist pt.ca sunt un profesionist autorizat ANRE gradele 2A2B,lucrări executate la timp
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Instalatii Electrice · Sector 6, Bucuresti
Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Claudiu C.

Claudiu C.

Instalatii Electrice · Sector 2, Bucuresti
Electrician Ilfov - Bucuresti, ut lucrari electrice si interventii de URGENTA asupra instalatiilor electrice defecte. Execut interventii la tablourile electrice vechi, circuite electrice defecte.
SMART ELECTRIC A&C

SMART ELECTRIC A&C

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Suntem o echipa tânără si specializată pe acest domeniu al electricitatii, atât proiectare cat si execuție. Oferim servicii de calitate fiecărui beneficiar la cele mai avantajoase preturi.
Stefan O.

Stefan O.

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Experienta in domeniu, modul de lucru , seriozitatea si implicarea in fiecare proiect ma fac sa duc cu succes la sfarsit orice rugaminte sau problema a clientului.
Luchis V.

Luchis V.

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Ofer servici de buna calitate cu garantie la utie si preturi accesibile , vasta experienta pe santiere cu realizarea spatiilor open space , vile , apartamente etc ptr instalatiile electrice cat si ptr realizarea instalatiilor de curenti slabi ( internet , tv , cctv camere video , interfonie etc) si pot emite si factura daca este nevoie .
ARC CONNECT

ARC CONNECT

Instalatii Electrice · Sector 1, Bucuresti
Servicii de proiectare si executie instalatii electrice interioare si exterioare, masuratori si verificari PRAM, Mentenanta electrica.
SC. MAN OPERATIV CONSTRUCT SRL.

SC. MAN OPERATIV CONSTRUCT SRL.

Instalatii Electrice · Sector 5, Bucuresti
SC MAN OPERATIV CONSTRUCT SRL, prestează servicii de calitatea cea mai înaltă, electricieni autorizați ANRE cu o vechime de peste 10 ani în acest domeniu, aceasta echipă este rapidă, punctuală și oferă siguranță pe ceea ce face, mai multe detalii la telefon.
Valentin S.

Valentin S.

Instalatii Electrice · Sector 5, Bucuresti
-calitate -seriozitate -executie in conformitate cu noile norme și standarde. -verificare corectă a instalațiilor Electrice -verificare a Diferitelor sa fie in parametrii optimi
Dumitru N.

Dumitru N.

Instalatii Electrice · Sector 4, Bucuresti
Eperienta ,preturi rezonabile ,garantia lucrarii, implicarea profesionista ,extinerea prin implicarea unei intregii echipe de profesionisti atunci cand lucrarea este de mare amploare, luarea de lucrari de subcontractare,colaborare cu firme de top ,asigurare de mentenanta pentru lucrarea facuta pentru perioade contractate cu beneficiarul .plata in rate cat si prin decont bancar .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Diana Morarasu
Instalatii Electrice   19/12/2019

Numai cuvinte de lauda, atit pentru platforma homerun, cit si pentru domnul Ciprian Calin. Punctualitate, seriozitate, profesionalism , putere de munca si rabdare - si a avut nevoie, caci o lucrare aparent simpla s-a dovedit a fi infinit mai complicata din cauza vechimii blocului si a instalatiei. Pretul a fost mai mult decit corect, ba chiar m-am simtit eu prost pentru ca desi a muncit din greu patru ceasuri, a cerut suma pe care o stabilisem initial. Recomand cu toata caldura!

         
Oana Buzoianu
Instalatii Electrice   23/09/2019

Profesionist de incredere. Se tine de treaba si de cuvant. In plus, are umor, a fost placut sa lucrez cu el 😊. Recomand.

         
Maria Bălașa
Instalatii Electrice   28/08/2019

Foarte profesionist ca electrician și în plus a venit punctual la ora stabilită, manierat. Sigur voi mai apela la dânsul. Recomand.

         
Geanina Jecan
Instalatii Electrice   08/12/2017

Foarte prompt si profi! Recomand cu toata increderea. Electricianul, dl. Norbert reparat mica defectiune pe care o aveam la masina de spalat si ne-a oferit sfaturi f bune ce sa facem pe viitor ca sa nu mai avem probleme!

Servicii Similare
Instalatii Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit