Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

291 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Elvis Z.

Elvis Z.

Instalatii Electrice · Sector 4, Bucuresti
Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi. Execut masuratori electrice : PRAM , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE NUL DE PROTECTIE , VERIFICARE CIRCUITE ELECTRICE SI FUNCTIONARE DIFERENTIALE
Alexandru C.

Alexandru C.

Instalatii Electrice · Sector 1, Bucuresti
PRETURI COMPETITIVE Electrician, efectuez urmatoarele lucrari: Reparatii instalatii electrice • Instalatii electrice interioare (Case, Vile, Apartamente) • Montari, inlocuiri tablouri electrice si sigurante cu diferential • Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) • Montari, inlocuiri prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Rog si ofer seriozitate.
Pascu C.

Pascu C.

Instalatii Electrice · Sector 2, Bucuresti
Pentru o instalatie electrica facuta corect , de calitate nu ezitati sa ma contacta-ti la 0761742882
Catalin M.

Catalin M.

Instalatii Electrice · Sector 6, Bucuresti
Instalatii electrice utate profesional de catre electricieni calificati cu experienta in lucrari casnice si industriale.
Constantin  G.

Constantin G.

Instalatii Electrice · Sector 6, Bucuresti
Execut instalatii electrice la blocuri, cladiri birouri, case, vile. Ma deplasez la domiciliu pentru constatari Experienta de 10 ani in instalatii electrice, 4 ani in televizoune si restul pe cont propriu, am si echipa. Ofer si cer seriozitate.
Sc Bst-electro-therm Srl

Sc Bst-electro-therm Srl

Instalatii Electrice · Sector 6, Bucuresti
Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Alexandru  N.

Alexandru N.

Instalatii Electrice · Sector 5, Bucuresti
Execut lucrări de instalații electrice, pun accent pe calitate,sunt serios și doresc să colaborez cu persoane serioase
Ionuț Adrian O.

Ionuț Adrian O.

Instalatii Electrice · Sector 4, Bucuresti
Maestru electrician cu diplomă ut instalați electrice de ore ce tip case ,vile, blocuri ,montez aparatura prize Lampi tablouri senzori de gaz
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Instalatii Electrice · Sector 6, Bucuresti
Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Terawat construct

Terawat construct

Instalatii Electrice · Sector 5, Bucuresti
electrician autorizat ANRE , specializat in instalatii electrice pentru case si apartamente, ut in Bucuresti si Ilfov lucrari dupa proiect, sau in absenta unui proiect, dupa preferintele clientului. Cu o experienta de peste 12 ani, ma recomanda, pe langa Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, finalizarea cu succes a unei serii de lucrari, de la nivel casnic, pana la proiecte de anvergura, cladiri de birouri, sedii de banci si altele
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Radu Iulian Sava
Instalatii Electrice   26/06/2020

Suntem foarte mulțumiți. Domnul Pricop a reușit să găsească soluții la toate solicitările noastre în contextul unei instalații electrice vechi. În recomandăm cu încredere!

         
Bianca Manea
Instalatii Electrice   16/06/2020

Foarte multumita de munca lui Marius, m-a sfatuit in privinta alegerii materialelor si a trasarii noii instalatii electrice, mi-a dat sugestii cum as putea sa instalez si reorientez anumite doze de aparataj in functie de necesitati si a facut treaba foarte buna. il voi solicita si la lucrari viitoare.

         
Mircea Alexandru
Instalatii Electrice   07/06/2020

Un baiat punctual, serios si priceput. Sunt multumit de rezultat . Vom mai colabora cu siguranta, si recomand cu toată încrederea .

         
Ionut Achim
Instalatii Electrice   01/06/2020

Bun profesionist. Amabil și cu bun simț. Sunt foarte mulțumit de rezultat, aș apela oricând la serviciile dânsului.

         
Cristina Radulescu
Instalatii Electrice   25/05/2020

Seriozitate, promptitudine, rapiditate, profesionalism! Am fost socata de experienta pozitiva, a fost peste asteptari! Nu credeam ca mai gasim in Romania asa profesionisti! Multumesc mult !

         
Liviu NEGULESCU
Instalatii Electrice   19/05/2020

Foarte multumit de modul cum am discutat si stabilita detaliile. Din nefericire, a trebuit sa parasesc localitatea si nu am efectuat efectiv lucrarea.

         
Diana Marinache
Instalatii Electrice   22/03/2020

Am fost foarte mulțumiți de domnul Nistor, este foarte comunicativ, răspunde la orice întrebare, indiferent cât de puerilă este, și oferă explicații pertinente, foarte profesionist și amabil. Cu siguranță vom mai apela la dânsul pe viitor. Prețul a fost corect, foarte binevoitor și vine cu soluții bune.

         
Silviu Ciocoiu
Instalatii Electrice   21/03/2020

Am fost foarte multumit de serviciile efectuate si de colaborare. Un electrician cu foarte multa experienta in care puteti avea incredere.

Servicii Similare
Instalatii Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit