Top 10 Firme de Instalații Electrice În București

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

406 Firme de Instalații Electrice sunt gata în București.

CERE 3 OFERTE
TotalSmartInstal

TotalSmartInstal

Instalații Electrice · Sector 3, București
Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.
Elvis Zorilă

Elvis Zorilă

Instalații Electrice · Sector 4, București
Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi. Execut masuratori electrice : PRAM , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE NUL DE PROTECTIE , VERIFICARE CIRCUITE ELECTRICE SI FUNCTIONARE DIFERENTIALE
AmpTech

AmpTech

Instalații Electrice · Sector 6, București
Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Instalații Electrice · Sector 6, București
Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Costel Munteanu

Costel Munteanu

Instalații Electrice · Sector 5, București
Buna ziua. Sunt electrician cu experienta, va pot ajuta cu proiectarea instalației electrice de la 0, remedierea și înlocuire a instalației vechi, schimbat tablou, sigurante, montaj aparatura ,prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat .Nu ezitați să mă contactati.
Iosif Munteanu

Iosif Munteanu

Instalații Electrice · Sector 6, București
Sunt foarte calm si rabdator,pun preț pe ceea ce fac.,imi place sa dau sfaturi si idei clientiilor mei .Prețul se face la fața locului impreuna cu proprietarul,
George Rosulescu

George Rosulescu

Instalații Electrice · Sector 3, București
Inginer instalații electrice, autorizat ANRE, execut instalații electrice cu respectarea normelor și normativelor în vigoare. Sunt o persoana serioasa, meticuloasa și cu simț de răspundere în ceea ce fac.
PFA Ghebaura M. Marius

PFA Ghebaura M. Marius

Instalații Electrice · Sector 1, București
Studii superioare in domeniul instalatiilor pentru constructii. Experienta in domeniul instalatiilor electrice si automatizari. Profesionalism si seriozitate.
Ion Tanase

Ion Tanase

Instalații Electrice · Sector 5, București
Echipa serioasa de lucru formata din 2 oameni, cu preturi avantajoase și raport corect între calitate și preț. Suntem o echipa serioasa și nu ascundem defectele găsite pe care le remediem în același timp
Terawat construct

Terawat construct

Instalații Electrice · Sector 5, București
Electrician autorizat ANRE , specializat in instalatii electrice pentru case si apartamente, ut in Bucuresti si Ilfov lucrari dupa proiect, sau in absenta unui proiect, dupa preferintele clientului. Cu o experienta de peste 12 ani, ma recomanda, pe langa Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, finalizarea cu succes a unei serii de lucrari, de la nivel casnic, pana la proiecte de anvergura, cladiri de birouri, sedii de banci si altele
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Teodor S.
Instalații Electrice   06/07/2021

Domnul Marian Cosma a lucrat excelent, ca la carte. Sigur voi mai apela la dânsul și cu alte ocazii. Mulțumesc.

         
Ildiko K.
Instalații Electrice   04/07/2021

Foarte multumita de lucrarea executata de Dl electrician Arcadie Molnar. Pret bun,calitate ireprosabila, timp de executie scurt. Recomand cu incredere.

         
Ramona I.
Instalații Electrice   22/05/2021

Un adevărat profesionist și un om de o calitate ireproșabila! Oferă soluții la orice “problema”. Cu siguranța vom apela doar la domnul Florin de acum înainte !

         
Nicoleta M.
Instalații Electrice   22/05/2021

Profesionist, corect, uman. Lucru bine făcut, responsabil și la termenul stabilit. Mulțumesc mult și mă bucur pt.că încă sunt profesioniști și oameni printre noi.

         
Vladut C.
Instalații Electrice   12/04/2021

Am apelat la serviciile domnului Pricop c.Daniel si sunt foarte multumit in raportul pret calitate.Il recomand cu placere si la alte peroane care v.or sa colaboreze cu dumnelui.

         
David B.
Instalații Electrice   26/03/2021

Sunt foarte multumit de serviciile lui Bogdan! Mi-a placut mult faptul ca nu ia mai multe lucrari in paralel si este punctual! Nu au aparut "alte costuri" fata de cele discutate si a avut grija sa calculeze bine materialele necesare. Apreciez si curatenia lasata dupa lucrare!

         
Claudia B.
Instalații Electrice   23/03/2021

Recomand din tot sufletul acest om. Foarte serios , punctual si bun profesionist. Voi mai apela la dansul . Nota 10+

         
Cristian B.
Instalații Electrice   07/03/2021

O echipa tanara, ambitioasa, echipata de ultima generatie si cu multa experienta . Atentie! Am evoluat si nu toti electricieni tin pasul. Recomand!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit