Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Bucuresti

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

259 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Bucuresti.

CERE 4 OFERTE
Costel N.

Costel N.

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Lucrez ca un profesionist pt.ca sunt un profesionist autorizat ANRE gradele 2A2B,lucrări executate la timp
Narcis I.

Narcis I.

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Electrician autorizat cu experienta considerabila in domeniu, va pun la dispozitie serviciile mele pentru a va ajuta sa rezolvati orice problema aparuta in instalatia electrica sau sa o modificati dupa cum aveti nevoie. Cateva exemple le voi enumera mai jos: -remedieri defectiuni aparute in instalatia electrica,de orice natura ar fi acestea. -inlocuiri tablouri electrice -adaugari citcuite noi sau circuite speciale, pt aparatele care necesita acest lucru, cum ar fi: cuptoare electrice, ce
Claudiu C.

Claudiu C.

Instalatii Electrice · Sector 2, Bucuresti
Electrician Ilfov - Bucuresti, ut lucrari electrice si interventii de URGENTA asupra instalatiilor electrice defecte. Execut interventii la tablourile electrice vechi, circuite electrice defecte.
Stefan O.

Stefan O.

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Experienta in domeniu, modul de lucru , seriozitatea si implicarea in fiecare proiect ma fac sa duc cu succes la sfarsit orice rugaminte sau problema a clientului.
SMART ELECTRIC A&C

SMART ELECTRIC A&C

Instalatii Electrice · Sector 3, Bucuresti
Suntem o echipa tânără si specializată pe acest domeniu al electricitatii, atât proiectare cat si execuție. Oferim servicii de calitate fiecărui beneficiar la cele mai avantajoase preturi.
Electrifix

Electrifix

Instalatii Electrice · Sector 4, Bucuresti
Am reușit să avem succes și să oferim clienților noștri cele mai eficiente și corecte servicii electrice menținînd un raport preț/calitate excelent dar și muțumită politicii noastre
Nelu B.

Nelu B.

Instalatii Electrice · Sector 4, Bucuresti
Fac inlstatie electricitate dezafectez instalații vechi montez ori ce fel de lampi prize tablouri elc 220-380 schimbarea sigurantelor de protecție prize de pamant
Lavinia C.

Lavinia C.

Instalatii Electrice · Sector 4, Bucuresti
Experienta, profesionalism, punctualitate. Inginer electrician autorizat ANRE IIA/ IIB , Proiectant sisteme de securitate - acreditat IGSU. Asigur colaborari cu celelalte specialitati: arhitectura, sanitare, ventilatie, climatizare.
SC. MAN OPERATIV CONSTRUCT SRL.

SC. MAN OPERATIV CONSTRUCT SRL.

Instalatii Electrice · Sector 5, Bucuresti
SC MAN OPERATIV CONSTRUCT SRL, prestează servicii de calitatea cea mai înaltă, electricieni autorizați ANRE cu o vechime de peste 10 ani în acest domeniu, aceasta echipă este rapidă, punctuală și oferă siguranță pe ceea ce face, mai multe detalii la telefon.
Dumitru N.

Dumitru N.

Instalatii Electrice · Sector 4, Bucuresti
Eperienta ,preturi rezonabile ,garantia lucrarii, implicarea profesionista ,extinerea prin implicarea unei intregii echipe de profesionisti atunci cand lucrarea este de mare amploare, luarea de lucrari de subcontractare,colaborare cu firme de top ,asigurare de mentenanta pentru lucrarea facuta pentru perioade contractate cu beneficiarul .plata in rate cat si prin decont bancar .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Diana Marinache
Instalatii Electrice   22/03/2020

Am fost foarte mulțumiți de domnul Nistor, este foarte comunicativ, răspunde la orice întrebare, indiferent cât de puerilă este, și oferă explicații pertinente, foarte profesionist și amabil. Cu siguranță vom mai apela la dânsul pe viitor. Prețul a fost corect, foarte binevoitor și vine cu soluții bune.

         
Silviu Ciocoiu
Instalatii Electrice   21/03/2020

Am fost foarte multumit de serviciile efectuate si de colaborare. Un electrician cu foarte multa experienta in care puteti avea incredere.

         
Dragos Andreescu
Instalatii Electrice   28/02/2020

A venit cand am stabilit - chiar mai repede decat programasem initial. A rezolvat totul foarte repede si lucrarile au fost executate calitativ. Este o persoana cu care se poate comunica extrem de bine si de usor. Din toate punctele de vedere a fost impecabil!

         
Diana Morarasu
Instalatii Electrice   19/12/2019

Numai cuvinte de lauda, atit pentru platforma homerun, cit si pentru domnul Ciprian Calin. Punctualitate, seriozitate, profesionalism , putere de munca si rabdare - si a avut nevoie, caci o lucrare aparent simpla s-a dovedit a fi infinit mai complicata din cauza vechimii blocului si a instalatiei. Pretul a fost mai mult decit corect, ba chiar m-am simtit eu prost pentru ca desi a muncit din greu patru ceasuri, a cerut suma pe care o stabilisem initial. Recomand cu toata caldura!

         
Oana Buzoianu
Instalatii Electrice   23/09/2019

Profesionist de incredere. Se tine de treaba si de cuvant. In plus, are umor, a fost placut sa lucrez cu el 😊. Recomand.

         
Maria Bălașa
Instalatii Electrice   28/08/2019

Foarte profesionist ca electrician și în plus a venit punctual la ora stabilită, manierat. Sigur voi mai apela la dânsul. Recomand.

         
Geanina Jecan
Instalatii Electrice   08/12/2017

Foarte prompt si profi! Recomand cu toata increderea. Electricianul, dl. Norbert reparat mica defectiune pe care o aveam la masina de spalat si ne-a oferit sfaturi f bune ce sa facem pe viitor ca sa nu mai avem probleme!

Servicii Similare
Instalatii Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit