Top 10 Instalații Electrice În Sector 1, București

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

63 Firme de Instalații Electrice sunt gata în Sector 1.

CERE 3 OFERTE
PFA Ghebaura M. Marius

PFA Ghebaura M. Marius

Instalații Electrice · Sector 1, București
Studii superioare in domeniul instalatiilor pentru constructii. Experienta in domeniul instalatiilor electrice si automatizari. Profesionalism si seriozitate.
Alexandru Carata

Alexandru Carata

Instalații Electrice · Sector 1, București
PRETURI COMPETITIVE Electrician, efectuez urmatoarele lucrari: Reparatii instalatii electrice • Instalatii electrice interioare (Case, Vile, Apartamente) • Montari, inlocuiri tablouri electrice si sigurante cu diferential • Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) • Montari, inlocuiri prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Rog si ofer seriozitate.
Marian Cosma

Marian Cosma

Instalații Electrice · Sector 1, București
Experiență în domeniul 15ani instalațiilor electrice medie și joasa tensiune.execut instalație Smart home,defecte apărute pe instalație interioară case apartamente
AmpTech

AmpTech

Instalații Electrice · Sector 6, București
Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Instalații Electrice · Sector 6, București
Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Iosif Munteanu

Iosif Munteanu

Instalații Electrice · Sector 6, București
Sunt foarte calm si rabdator,pun preț pe ceea ce fac.,imi place sa dau sfaturi si idei clientiilor mei .Prețul se face la fața locului impreuna cu proprietarul,
Costel Munteanu

Costel Munteanu

Instalații Electrice · Sector 5, București
Buna ziua. Sunt electrician cu experienta, va pot ajuta cu proiectarea instalației electrice de la 0, remedierea și înlocuire a instalației vechi, schimbat tablou, sigurante, montaj aparatura ,prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat .Nu ezitați să mă contactati.
Marian Bituleanu

Marian Bituleanu

Instalații Electrice · Sector 6, București
Electrician autorizat 2A/2B(proiectare si executie), execut instalații electrice interioare si exterioare, totul de la A la Z. 0766 621 537-Marian Bituleanu.
ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

Instalații Electrice · Sector 6, București
Alegeti Electrocoserv Industrial Energy pentru a fi siguri pe calitatea lucrărilor necesare. Avem doar electricieni calificați și implicați ce își dedică timpul cu pasiune pentru clienții noștrii. Alegeți cu încredere firma noastră pentru a va executa lucrările necesare pe partea electrica, cu garanție 36 de luni.
Daniel Marcu

Daniel Marcu

Instalații Electrice · Sector 6, București
Electrician autorizat ANRE Scoala perofesionala trerminata cu diploma de electrician de forta si lumina Experienta in domeniu
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Teodor S.
Instalații Electrice   06/07/2021

Domnul Marian Cosma a lucrat excelent, ca la carte. Sigur voi mai apela la dânsul și cu alte ocazii. Mulțumesc.

         
Ildiko K.
Instalații Electrice   04/07/2021

Foarte multumita de lucrarea executata de Dl electrician Arcadie Molnar. Pret bun,calitate ireprosabila, timp de executie scurt. Recomand cu incredere.

         
Ramona I.
Instalații Electrice   22/05/2021

Un adevărat profesionist și un om de o calitate ireproșabila! Oferă soluții la orice “problema”. Cu siguranța vom apela doar la domnul Florin de acum înainte !

         
Nicoleta M.
Instalații Electrice   22/05/2021

Profesionist, corect, uman. Lucru bine făcut, responsabil și la termenul stabilit. Mulțumesc mult și mă bucur pt.că încă sunt profesioniști și oameni printre noi.

         
Vladut C.
Instalații Electrice   12/04/2021

Am apelat la serviciile domnului Pricop c.Daniel si sunt foarte multumit in raportul pret calitate.Il recomand cu placere si la alte peroane care v.or sa colaboreze cu dumnelui.

         
David B.
Instalații Electrice   26/03/2021

Sunt foarte multumit de serviciile lui Bogdan! Mi-a placut mult faptul ca nu ia mai multe lucrari in paralel si este punctual! Nu au aparut "alte costuri" fata de cele discutate si a avut grija sa calculeze bine materialele necesare. Apreciez si curatenia lasata dupa lucrare!

         
Claudia B.
Instalații Electrice   23/03/2021

Recomand din tot sufletul acest om. Foarte serios , punctual si bun profesionist. Voi mai apela la dansul . Nota 10+

         
Cristian B.
Instalații Electrice   07/03/2021

O echipa tanara, ambitioasa, echipata de ultima generatie si cu multa experienta . Atentie! Am evoluat si nu toti electricieni tin pasul. Recomand!

Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit