Top 10 Electrician În Sector 1, București

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

62 Electricieni sunt gata în Sector 1.

CERE 3 OFERTE
Madalin Neagu

Madalin Neagu

Electrician · Sector 1, București
Electrician calificat, ofer servicii de schimbare si executare a instalatiei electrice pentru apartamente, montaj de consumatori electrici, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare, tablou electric, aparataj electric. Fac lucrari de dimensiuni mici pentru apartamente, las curatenie in urma lucrarii, pentru deplasare la lucrare se pot percepe costuri in functie de distanta locatiei.
Marian Cosma

Marian Cosma

Electrician · Sector 1, București
Experiență în domeniul 15ani instalațiilor electrice medie și joasa tensiune.execut instalație Smart home,defecte apărute pe instalație interioară case apartamente
Calin Anton

Calin Anton

Electrician · Sector 1, București
Electrician și technician electronist de supraveghere telecomunicații,fac întreținere instalații electrice casnice,circuite de putere pentru cuptoare electrice sau aer conditionat,instalații noi electrice,sisteme cctv,sisteme catv(televiziunea prin cablu).sistem neîntreruptibil ups,separati galvanice,stabilizatore tensiune.
TotalSmartInstal

TotalSmartInstal

Electrician · Sector 3, București
Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.
ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

Electrician · Sector 6, București
Alegeti Electrocoserv Industrial Energy pentru a fi siguri pe calitatea lucrărilor necesare. Avem doar electricieni calificați și implicați ce își dedică timpul cu pasiune pentru clienții noștrii. Alegeți cu încredere firma noastră pentru a va executa lucrările necesare pe partea electrica, cu garanție 36 de luni.
Marian Olteanu

Marian Olteanu

Electrician · Sector 3, București
30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
GOGEDAN SRL

GOGEDAN SRL

Electrician · Sector 1, București
Experiență peste 25 ani din care 10 afară. Seriozitate.Profesionalism.Nu în ultimul rând prețuri decente.
Radu Gherghe

Radu Gherghe

Electrician · Sector 1, București
Electrician autorizat executăm instalați electrice la preturi foarte avantajoase pentru mai multe detalii așteptăm să ne sunați cerm și oferim maxima seriozitate
Marius Manolache

Marius Manolache

Electrician · Sector 1, București
Serviciile noastre de instalatii electrice in Bucuresti se afla in continua dezvoltare, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure. Am pornit de la instalatii electrice cu grad de dificulate mic, si am ajuns sa realizam cele mai dificile tipuri de lucrari. Prin urmare, suntem una dintre putinele firme de instalatii electrice care presteaza servicii de instalatii electrice exterioare precum cele de paratrasnet, impamantare sau instalatii electrice interioare precum incalzirea electrica in pardos
Cprnel Achim

Cprnel Achim

Electrician · Sector 1, București
Promt corect si pret n3gpciabil pentru toate buzunarele Orice lucrare are garantie 2 ani Ma deplas3z in bucuresti Si in alte orase din tara
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioana I.
Electrician   09/06/2021

Servicii rapide si serioase. Explicatii pentru a intelege de unde a venit problema. multumim si il recomandam

         
Lucia V.
Electrician   07/05/2021

Mulțumită de alegerea făcută. Pe o piață concurențială, mereu ai nevoie să ai mai multe oferte. Aici, am apreciat profesionalismul și faptul că s-a ținut cont de ideea pe care eu am avut-o de la început, pentru cum am vrut să arate la final lucrarea. Am apreciat și faptul că mi-a spus de la început de ce materiale am nevoie, costul lor și prețul manoperei. În final, lucrarea este așa cum am discutat. Recomand cu încredere.

         
Monica P.
Electrician   01/05/2021

Servicii profesioniste adaptate situației de la fata locului realizate de un profesionist de o calitate umana excepțională. Multumesc

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

         
Flavius C.
Electrician   11/03/2021

Un profesionist, punctual, fără surprize, totul s-a desfășurat fără probleme și foarte repede. Se poate adapta foarte ușor în funcție de cerințele clientului.

         
Mariana I.
Electrician   23/02/2021

Incantata de serviciul prompt si responsabil de care am beneficiat, desi lucrarile n-au fost usoare. Dl Marian a dat dovada de inalt profesonalism, seriozitate, intelegere si respect pentru lucrul bine facut. Il recomand oricui doreste o lucrare prompta si de calitate.

         
Daniela N.
Electrician   01/01/2021

Bună seara. Astăzi și în zi de Sărbătoare, am solicitat un electrian, pe Homerun... à venit D nul Gelu Chetraru.. Un om cu o experiență desăvârșita în domeniu și o răbdare rar întâlnită... A montat 2 corpuri de iluminat, candelabru, care solicitau multă măiestrie.aplice în baie și bucătărie, veioze. . Îl recomand cu toată încrederea.. Un Om.. Jos Pălăria.. Mulțumim. Sărbători fericite!!, 🎉🎉🎉🎄🎄🎄

         
Irina M.
Electrician   13/12/2020

Excelent, este puțin spus. Un profesionist desăvârșit si un om, cum puțini există. Cu voia dansului, rămâne unicul care se va ocupa de partea electrică din casa mea. Il recomand din tot sufletul. Multumesc, domnule Adrian Preda!

Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit