Top 10 Electrician În Voluntari, Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

CERE 4 OFERTE
Madalin Neagu

Madalin Neagu

Electrician · Sector 1, București
Electrician calificat, ofer servicii de schimbare si executare a instalatiei electrice pentru apartamente, montaj de consumatori electrici, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare, tablou electric, aparataj electric. Fac lucrari de dimensiuni mici pentru apartamente, las curatenie in urma lucrarii, pentru deplasare la lucrare se pot percepe costuri in functie de distanta locatiei.
Marian Olteanu

Marian Olteanu

Electrician · Sector 3, București
30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Florin Adam

Florin Adam

Electrician · Sector 2, București
Lucrez cu pasiune si fac tot posibilul sa ofer servicii de calitate in comformitate cu normativele in vigoare.
Calin Anton

Calin Anton

Electrician · Sector 1, București
Electrician și technician electronist de supraveghere telecomunicații,fac întreținere instalații electrice casnice,circuite de putere pentru cuptoare electrice sau aer conditionat,instalații noi electrice,sisteme cctv,sisteme catv(televiziunea prin cablu).sistem neîntreruptibil ups,separati galvanice,stabilizatore tensiune.
Claudiu Pascu

Claudiu Pascu

Electrician · Sector 2, București
A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0761742882 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Claudiu Constantin

Claudiu Constantin

Electrician · Sector 2, București
Electrician Ilfov - Bucuresti, ut lucrari electrice si interventii de URGENTA asupra instalatiilor electrice defecte. Execut interventii la tablourile electrice vechi, circuite electrice defecte.
Florin Cr

Florin Cr

Electrician · Sector 2, București
Execut instalatii electrice noi, modificari sau adaugiri la instalatiile vechi, aflarea defectelor electrice si remedierea lor.
Pascu Claudiu

Pascu Claudiu

Electrician · Sector 2, București
Pentru o calitate cat mai buna a serviciilor de electrica pute ti sa ma contacta ti cu cea mai mare incredere.
Genxc

Genxc

Electrician · Sector 2, București
Dupa o experienta indelingata in instalatii electrice, atat in constructii civile cat si in spatii comerciale,ca si electrician angajat, am inteles nevoie clientilor. Am decis sa merg mai departe pe cont propiu. o firma tanara, cu un aer fresh, deschisi la comunicare. Pe langa profesionalismul de care dam dovada, suntem interesati, direct, de dorintele si nevoile clientilor nostri. Astfel, din momentul in care ne cunoastem pana la receptia lucrarii, clientul va fi "up to date" cu privire la
Petre-cosmin Bucuresteanu

Petre-cosmin Bucuresteanu

Electrician · Sector 2, București
Execut interventii instalatii electrice apartamente, montaj prize si intrerupatoare, realizare circuite noi, montaj corpuri iluminat. Diagnosticare instalatii electrice.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cătălin V.
Electrician   08/07/2021

O echipă tânără care lucrează cu plăcere. Au reparat tot ce făcuse greșit o altă echipă. Au realizat fără nicio problemă o lucrare complexă. Recomand pe deplin.

         
Georgiana G.
Electrician   07/07/2021

Profesionist, serios, punctual si foarte maleabil. S-a ocupat de toată partea electrica a unui apartament nou. Servicii de calitate. Sunt foarte mulțumită. Recomand cu incredere.

         
Adriana T.
Electrician   19/06/2021

Sunt foarte mulțumită de lucrare. Este un electrician foarte bun, serios și punctual. Alegerea dansului, din mai multe oferte, s-a bazat pe o soluție simpla și foarte eficienta pe care mi-a explicat-o la telefon, cu care a remediat dealtfel și defectul. Recomand cu căldură. Adriana T.

         
Raluca A.
Electrician   08/06/2021

A venit, a desfacut vechiul ventilator din baie, l-a curatat, l-a montat la loc. A functionat cateva luni bune, dar acum s-a stricat. Era primul ventilator de la baie, cel care l-am gasit montat cand am cumparat duplex-ul, nou nout, de la dezvoltator.

         
Emanuel J.
Electrician   27/04/2021

Foarte prompți, au lucrat rapid și au lăsat curat in urma lor. Cu siguranța voi apela la ei pe viitor.

         
Ioana O.
Electrician   24/04/2021

Au fost foarte prompti, au lucrat bine, atenți, într-un cuvânt profesioniști! Voi apela și altă dată la serviciile dumnealor! Mulțumesc!

         
Florin S.
Electrician   05/04/2021

Foarte profesionist. Recomand. Am avut nevoie de o schimbare de tablou de siguranțe. Răspunsul a fost prompt și concentrat pe nevoile clientului.

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit