Top 25 Electricieni | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

445 Electricieni sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Electricieni

Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
Dumitru P.

Dumitru P.

Inginer electrician, autorizat ANRE, asigur proiectare, o gama larga de aparate electrice, tablouri,paratrasnet, pământuri, masurari PRAM.
Laurentiu B.

Laurentiu B.

Execut instalații electrice. Orice problema se rezolvă. Scule profesionale ai peste 15 ani de experienta doar in acest domeniu
Alexandru C.

Alexandru C.

Electrician cu experienta, ut urmatoarele lucrari: Reparatii instalatii electrice • Instalatii electrice interioare (Case, Vile, Apartamente) • Montaje, inlocuiri tablouri electrice si sigurante cu diferential • Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) • Montaje, inlocuiri prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Rog si ofer seriozitate.
Elvis Z.

Elvis Z.

Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi
Pascu C.

Pascu C.

Ofer servicii in domeniul electric . Dacă ai o problema in apartament ,garsoniera sau chiar o casa nu ezita sa ma contactezi . Si problema va fii rezolvată. Suna ma la 0761742882
Pascu C.

Pascu C.

Pentru o calitate cat mai buna a serviciilor de electrica pute ti sa ma contacta ti cu cea mai mare incredere.
Velectric Incorporated

Velectric Incorporated

Echipa compacta dornica sa realizeze proiecte ample la Standarde si calitate germana ,electricieni formati in Germania
Claudiu B.

Claudiu B.

Promtitudine,profesionalism in executarea lucrariilor si atestat profesional dat fiind experienta de lunga Durata in domeniul electric
Mihai M.

Mihai M.

Seriozitate/promtitudine. Reparații,înlocuiri circuite electrice,prize,întrerupătoare,senzori,tablouri electrice etc.
Valeryca N.

Valeryca N.

Preturi corecte, seriozitate,dorinta de a face lucrurile cat mai bn. Un client multumit o recomandare.
Elektro Cpa &v Srl

Elektro Cpa &v Srl

Instalații electrice civile și industriale instalații electrice civile, reparații, modificări la tablouri electrice și instalații electrice aferente caselor, apartamentelor, blocurilor instalații electrice industriale pentru hale, mall-uri și spații comerciale. alimentare cu energie electrică pentru construcțiile noi modificarea sau extinderea instalației electrice existente instalații electrice interioare și exterioare pentru construcții civile și industriale instalații electrice de lega
Alexandru  N.

Alexandru N.

Execut lucrări de instalații electrice, pun accent pe calitate,sunt serios și doresc să colaborez cu persoane serioase
George  O.

George O.

- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Real Electric

Real Electric

Calitatea lucrarilor si a materialelor puse in operă. Garantie pentru lucrari si materiale. Echipă compactă. Interventii rapide.
Electricianu Vesel SRL

Electricianu Vesel SRL

Salut, Realizam instalatii electrice, retele interne de date sau telefonie, instalatii de panouri solare, toate de inalta calitate. Oferim garantie 24 luni pe lucrarile efectuate. Experienta de peste 15 ani in strainatate si gama Hilti de sculele profesionale ne ajuta sa ne respectam termenele fixate.
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
Sc Electro Sebastian Srl

Sc Electro Sebastian Srl

Electrician efectuez instalații electrice la case,apartamente etc, reparații, înlocuirea tabloului electric, montaj prize intrerupatoare, candelabre,spoturi,banda led.
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Electrician Urgente Bucuresti

Electrician Urgente Bucuresti

Electrician cu vasta experienta de peste 25 ani, ut lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare in regim de urgenta si nu numai. https://www.electricianurgente.ro https://www.electricianulbucuresti.ro Lucrari si servicii de instalatii electrice: Instalatii electrice apartamente Instalatii electrice vile Montaj / schimbare tablouri electrice Montaj / reparatii / schimbare aparatura din casa : prize intrerupatoare corpuri de iluminat Reparatii defectiu
Dănuț Fanel D.

Dănuț Fanel D.

Vechime: 10 ani in domeniul reparațiilor , automatizarilor,utilajelor din domeniul producției de tiraj.
Eugen  N.

Eugen N.

Lucrez pe piața de 20 ani în instalați electrice case vile blocuri fără niciun de probleme la cele mai avantajoase prețuri.
Eric R.

Eric R.

Lista preturi manopera (contin TVA) Interventie electrica in regim de urgenta (prestare doar unul din serviciile: inlocuire un bec, un stecher sau un fasung) 40 lei (TVA inclus) Deplasare + constatare Bucuresti 75 lei (TVA inclus) Deplasare + constatare Ilfov 95 lei (TVA inclus) Reparatie/remediere/inlocuire 35 lei/ ora manopera (TVA inclus) Inlocuit tablou electric apartament (inclusiv deplasarea) 175 lei (TVA inclus) Inlocuire instalatie electrica garsoniera 1250 lei (TVA inclus) Inlocuire in
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
Marian G.

Marian G.

In viata de zi cu zi este bine sa urmaresti si sa alegi cei mai bun pentru siguranta ta si a celor din jur. In meseria de electrician nu trebuie sa gresesti niciodata. Poate să-ți fie fatal. Asa ca deschideti bine ochii ai nu bagati in casa pe orisicine, cautati si lasati pe fiecare să-și faca meseria. Multumesc pentru intelegere si vă astept pentru orice defectiune, sau constructie electrica(in bucuresti si ilfov)
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Carmen Todica
Electrician   18/10/2019

Recomand electricianul Cosmin Pascu deoarece a fost prompt, serios, a utat lucrarea asa cum mi-am dorit si pretul a fost echilibrat. Voi mai apela la serviciile acestuia,

         
Ana Dumitru
Electrician   01/10/2019

Aam mai trimis o evaluare. la prima ora. Am fost f. multumita de serviciile prestate. Domnul in cauza este o persoana politicoasa, se tine de cuvint, este un adevarat profesionist. Il recomand cu caldura .

         
Raluca Pop
Electrician   14/08/2019

Raport calitate-preț excelent. Lucrarea (montarea a 2 candelabre) a fost realizată cu profesionalism și rapid, iar interacțiunea cu domnul Gabriel a fost fără probleme. Recomand!

         
Malureanu Mihai
Electrician   14/07/2019

Foarte multumit.electricianul a venit in 30 de minute chiar daca Era duminica. O sa mai apelez si Alta data. Recomand.

         
Cosmin Z
Electrician   26/05/2019

Lucrarea a fost efectuata prompt si la un preț bun. Datorita vechimii instalației au fost complicații, dar cu răbdare și competență au fost eventual rezolvate. Am să mai apelez la acest electrician.

         
David Laura
Electrician   25/04/2019

Un electrician profesionist!!! lucru de calitate a fost totul pus la punct cum nici nu ma asteptam ! Recomand cu toată încrederea si cu siguranță pe viitor tot la tine voi apela.

         
Pantofaru Mariana
Electrician   24/04/2019

Un electrician foarte priceput,foarte prompt si rapid. Profesionalismul este de 200%...Recomand cu toata increderea👍

         
Cristian Boc
Electrician   21/02/2019

Foarte prompt in discutiile preliminare. Punctual. Lucrarea a fost mai mare si a necesitat mai mult timp decat am evaluat eu, dar Constantin a abordat situatia cu rabdare si profesionalism, insotindu-ma intr-un periplu pe la mai multe magazine de specialitate, cu masina personala, pana cand am gasit exact ce cautam. Pretul lucrarii nu s-a modificat, am insistat insa sa decontez benzina.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit