Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

678 Electricieni sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Electricieni

Costel N.

Costel N.

Lucrez ca un profesionist pt.ca sunt un profesionist autorizat ANRE gradele 2A2B,lucrări executate la timp
Tudor M.

Tudor M.

Cu o experienta de 4 ani in Londra, obisnuit cu standardele ridicate din Regatul Unit, ut orice fel de lucrari electricie domestice -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare
Laurentiu B.

Laurentiu B.

Execut instalații electrice. Orice problema se rezolvă. Scule profesionale ai peste 15 ani de experienta doar in acest domeniu
Xander Electric

Xander Electric

INSTALATIA ELECTRICA – SIGURANTA SAU BOMBA CU CEAS? “Las’ ca merge si asa” sau “pe vremea mea nu existau aparaturile astea si n-a murit nimeni” si putem continua, sunt doar cateva dintre miturile de care se lovesc specialistii in instalatii in mod frecvent. Pe ce ar trebi sa punem accent in cazul unei lucrari de instalatii electrice? Pe RESPONSABILITATE – un cuvant extreme de pretios care ar trebui sa fie folosit de ambele parti – beneficiari si prestatori. INSTALATIA ELECTRICA este si
Ionuț  S.

Ionuț S.

Execut lucrari elecrice de josa si medie tensiune. Montaji interfoane camere video si instalatii de detectie a incendiului si monoxidului de carbon Ofer garanție lucrarilor pe care le ut.
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
Mihai F.

Mihai F.

Seriozitate/promtitudine.profesionalism utare instalatii electrice casnice sau industriale Reparații,înlocuiri circuite electrice,prize,întrerupătoare,senzori,tablouri electrice etc.
Claudiu P.

Claudiu P.

A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0784505071 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Florin R.

Florin R.

Execut lucrari de instalatii electrice: in case,vile la rosu, apartamente, schimb tablouri electrice cu protectie contra electrocutari.Schimb,inlocuiesc instalatia veche de aluminiu cu alta noua si durabila din cupru.  Execut circuite suplimentare pentru aer conditionat,cazi,cabine de dus,plite electrice,masini de spalat,boilere . 0765837905
Cristian U.

Cristian U.

Electrician medie si joasa tensiune (400V si 230V); tehnician sisteme de securitate (efractie, cctv, detectie si alarmare la incendiu)
Gabi G.

Gabi G.

Maistru electrician, repar, ut instalații electrice ptr. Ap., Case, vile. Calitate la preț negociabil.
Eugen  N.

Eugen N.

Lucrez pe piața de 20 ani în instalați electrice case vile blocuri fără niciun de probleme la cele mai avantajoase prețuri.
Nicolae A.

Nicolae A.

Salut, Am terminat facultatea de telecomunicatii, liceu cunorofil electric. Am lucrat timp de mai bine de 7 ani in companii ce aveau in intretinere retele electrice atat de forta cat si curenti slabi. Am facut mentenanata si interventii de electroalimentare atat pentru retele de 380V cat si pentru 220v. Pot sa va spun ca atat experienta acumulata cat si ajutat de instrumentele de lucru . pot face o treaba profi. Multumesc
Valeryca N.

Valeryca N.

Preturi corecte, seriozitate,dorinta de a face lucrurile cat mai bn. Un client multumit o recomandare.
Florin C.

Florin C.

Execut instalatii electrice noi, modificari sau adaugiri la instalatiile vechi, aflarea defectelor electrice si remedierea lor.
Mihai S.

Mihai S.

Lucrez ca electrician de 8 ani.am invatat electrica civila si industriala in fabrica Danone din Bucuresti.sunt pe cont propriu de doi ani si doresc sa merg in continuare .sunt serios punctual si imi place mult si ma implic in ceea ce fac
Claudiu C.

Claudiu C.

Electrician Ilfov - Bucuresti, ut lucrari electrice si interventii de URGENTA asupra instalatiilor electrice defecte. Execut interventii la tablourile electrice vechi, circuite electrice defecte.
Petre-cosmin B.

Petre-cosmin B.

Execut interventii instalatii electrice apartamente, montaj prize si intrerupatoare, realizare circuite noi, montaj corpuri iluminat. Diagnosticare instalatii electrice.
Alexandru M.

Alexandru M.

Corect, ut lucrări de electrica ca și cum ar fi pentru mine. Punctual, curat și Ami place că ceea ce am discutat așa să rămână.
Florin J.

Florin J.

Inginer electrotehnist, ofer servicii de interventie rapida pentru instalatii electrice, schimbari intrerupatoare/comutatoare, corpuri de iluminat, prize, inlocuire sigurante automate, instalare electrocasnice si sisteme audio etc
Omega Digital Company srl

Omega Digital Company srl

Paratrasnete moderne PDA diverse la cel mai mic pret de la producator. Preturi incepind cu 360euro. Toate avizele U.E.Fara mentenanta si cu durata de functionare nelimitata. Cel mai economic .Nu are nevoie de masuratori,contor sau alte cheltuieli inutile. Poate cel mai bun si mai ieftin paratrasnet din lume. Partener producator S.C.OMEGA DIGITAL COMPANY SRL Deva,Piata Victoriei nr.2 Institutul de Proiectari Dorin http://www.paratrasnete.com Putem asigura in toata Romania: Livrare echipament com
Viorel Huțanu

Viorel Huțanu

Mă numesc Huțanu Viorel Electrician de întreținere automatizări si instalați cu experiență și vechime în domeniu.Pot fi contactat pentu mai multe detali la 0758845581. Vă mulțumesc anticipat.
Ciprian V.

Ciprian V.

Execut instalatii electrice, interventii, reparatii, circuite suplimemtare. Ofer incredere, seriozitate si utia lucrarilor intr-un timp optim.
ELEGREEN TECH SRL

ELEGREEN TECH SRL

Solutii profesionale de ultima generatie. Eficienta . Garantie. Echipa profesionala dornica de afirmare si expandere pe tot teritoriul judetului Iasi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Laurentiu Pocea
Electrician   01/06/2020

Profesionist!!! Am avut o lucrarea f grea!! Persoana serioasa !!! O recomand cu incredere!!!! LucreaZa si f f curat!!

         
Horatiu Bodor
Electrician   28/05/2020

Am colaborat foarte bine cu dansul. O sa ramanem in colaborare pe viitor. Scurt si la obiect - in stil nemtesc!

         
Alexandra Voina
Electrician   28/05/2020

Foarte profesionist! Am comunicat usor, si mi-a dat informatii extra care nu tineau de domeniul lui. Am fost foarte multumita!

         
Simona Covrig
Electrician   26/05/2020

Domnul Costel este un expert. Multumesc pentru serviciile oferite! Corpurile de iluminat au fost montate impecabil, iar domnul profesionist a gasit solutii chiar si cand am avut probleme cu anumite lustre/fire. Recomandam cu incredere!

         
Irina Demșoreanu Demsoreanu
Electrician   19/02/2020

Am o părere foarte bună despre "Electricianuvesel.ro". Prețul oferit a fost rezonabil, nici cel mai mic, dar pe jumătate cât prețul cel mai mare pe care l-am obținut. Este o echipă de electricieni tineri, buni profesioniști, punctuali, cu mult bun simț. Au răspuns cu promptitudine, au prezentat oferta și au refăcut-o, cu multă răbdare, deoarece la cererea beneficiarului s-au adăugat și alte lucrări. Au finalizat lucrarea înainte de termenul stabilit și au oferit garanție pentru lucrările executa

         
Elena Ignat
Electrician   10/01/2020

Recomand, a venit repede, in aceeasi zi in care am facut solicitarea, si a rezolvat rapid problema pe care o aveam cu o lampa care cand se aprindea, cand se stingea.

         
Irina Vilceanu
Electrician   21/12/2019

Domnul a fost punctual, serios si priceput. Sunt multumita de cum arata toate. Vom mai colabora cu siguranta.

         
Elena Anghel
Electrician   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit