Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

1.074 Electricieni sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Electricieni

TotalSmartInstal

TotalSmartInstal

Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.
Marian Olteanu

Marian Olteanu

30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Ciprian Marinescu

Ciprian Marinescu

Salutare, mă numesc Ciprian sunt frigotehnist și electrician autorizat ANRE grad 2A+2B cu 11 ani experiență în domeniul instalațiilor electrice și frigorifice. Am lucrat cu firme de renume in domeniile amintite iar mai jos vei găsi serviciile pentru care sunt calificat. Aria de acoperire este București și Ilfov dar mă pot deplasa la o distanta de până la 50 km. Ofer garanție pentru lucrările prestate. Estimarea corecta a lucrării va fi făcută în majoritatea cazurilor doar după o vizită la fața
Ridocata Srl

Ridocata Srl

Ai ramas pe întuneric? Nici o problemă.sună la meșterul Cătălin, te ajuta pe deplin. Proiectare, mentenanta, reconditionare instalatii electrice la hale industriale, apartamente, vile etc. TELEFON : 0745 629 532 Meșterul Cătălin, sună-mă și o să vin.
Florin Costin

Florin Costin

Inginer electrotehnic, cu experienta de peste 30 ani in realizarea de retele electrice si retele structurate de date, atat in tara cat si in strainatate. Execut retele electrice pentru case, apartamente, reparatii retele electrice, reparatii aparate electrice, precum si montaj sau schimb de prize, intrerupatoare, corpuri iluminat etc.
Frim David

Frim David

10 ani de experiența in instalații electrice și automatizări.Cunoștințe vaste in smart home și soluții profesionale de iluminat.
Tiberiu Paslaru

Tiberiu Paslaru

Echipa profesionista va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii si personal calificat la cele mai mici preturi Electrician instalatii energetice Electrician instalatii casnice 220 v - 380 v Instalator instalatii sanitare (apa, canal si gaze naturale) Instalator instalatii termice Electronist Remediem absolut orice problema apare in incinta imobilului dumneavoastra Montaj si punere in functiune aparatelor electrocaznice nou achizitionate Demontare si debarasare aparate electroc
Nicusor Vucea

Nicusor Vucea

Electrician autorizat cu peste cinsprezece ani experiență: - Intervin și remediez toate tipurile de defectiuni apărute la instalația electrică. - execut instalații electrice pentru Apartamente, Case, Spatii Comerciale. - montez prize, intrerupatoare,corpuri de iluminat. - montez tablouri electrice, sigurante, ,relee- protectie supratensiune . - protectie diferentiala impotriva curentarii accidentale - circuite noi pentru consumatorii importanti din locuinta mașină spălat, aer condiționat, boile
Lolosserv Compact

Lolosserv Compact

Electrician instalati electrice si intervenții avarii . - instalatii electrice la case, apartamente, vile, spatii comerciale, scari de bloc. - inlocuiri a tablourilor electrice vechi cu tablouri noi echipate cu sigurante automate - montaj corpuri iluminat( lampi,aplice, candelabre, senzori de miscare) - montaj sau inlocuit aparataj electric(prize si intrerupatoare) - extinderi, suplimentari circuite electrice - remediere defectiuni. trasee, avari. - inlocuim instalatia electrica veche de alumin
Gabi Gabriel

Gabi Gabriel

Maistru electrician, repar, ut instalații electrice ptr. Ap., Case, vile. Calitate la preț negociabil.
Mihai Bita

Mihai Bita

Prin serviciile oferite doresc sa fac diferența într-o piață unde gasitul unui meseriaș este dificil si de multe ori clientul rămâne cu un gust amar după lucrare.
Razvan Nicolescu

Razvan Nicolescu

Inginer electrician autorizat ANRE grad III proiectare si utie lucrari electrice si de automatizare echipa de lucru calificata
Mihai Simion

Mihai Simion

Lucrez ca electrician de 8 ani.am invatat electrica civila si industriala in fabrica Danone din Bucuresti.sunt pe cont propriu de doi ani si doresc sa merg in continuare .sunt serios punctual si imi place mult si ma implic in ceea ce fac
Dorin Abrudan

Dorin Abrudan

Esti in cautarea unui electrician pentru instalatia electrica in Timisoara sau imprejurimi ? Calitate si siguranta sunt lucrurile dupa care ne ghidam. Suntem buni pentru ca ne place ceea ce facem. Putem sa te ajutam cu executia si verificarea : - instalatii electrice curenti tari - tablouri electrice - organizare santier - automatizari clasice - curenti slabi - prize de pamant - adaugare circuite dedicate - modificari instalatii existente - montaj aparataje ( prize , lustre , led-uri etc.)
Florin Marin

Florin Marin

Electrician cu experiență vastă în instalații electrice, profesionist, dedicat și serios. Execut instalații electrice interioare, montaj prize, întrerupătoare, circuite dedicate, panouri de siguranțe.
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
Dorin Vraja

Dorin Vraja

Firma de specialitate care pune la dispozitia clientulului personal calificat si unelte/echipamente profesionale de lucru.
Adelin Dulf

Adelin Dulf

Electrician ut - remediere defect instalatii electrice - montare tablouri electrice - montaj lustre, candelabre, prize - inlocuit sigurante tablou - utie instalatie electrica apartamente, case, vile - utie impantare case - extindere instalatii electrice existente - instalare masina spalat vase, cuptor electric
Iliescu Alexandru

Iliescu Alexandru

Proiectez/ ut lucrări de calitate foarte bune și într-un timp scurt la locuințe civile și rezidențiale la preturi convenabile,Ma deplasez atât ziua cât și noaptea pentru intervenții oricând ma suna Clientul. După terminarea fiecărei lucrări personal fac curățenie fără a fi obligat clientul sa curețe după mine. Lucrez cu scule foarte bune în stare impecabila
Alexandru Creata

Alexandru Creata

Executam lucrari complete dar și reparații : - inlocuire tablou vechi, remediere probleme in tablou - inlocuire instalatie electrica veche - remediere probleme instalatie electrica - extindere instalatie electrica (plita,boilere,centrale,aer conditionat, etc) - tablouri de sigurante - impamantare - prize si corpuri de iluminat - instalații dispozitive inteligente - instalații de internet si TV - sisteme de supraveghere - sisteme smarthome Si multe altele.
Claudiu Pascu

Claudiu Pascu

A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0761742882 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Laurentiu Badarau

Laurentiu Badarau

Execut instalații electrice. Orice problema se rezolvă. Scule profesionale ai peste 15 ani de experienta doar in acest domeniu
Electrician Urgente Bucuresti

Electrician Urgente Bucuresti

Electrician cu vasta experienta de peste 25 ani, ut lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare in regim de urgenta si nu numai. https://www.electricianurgente.ro https://www.electricianulbucuresti.ro Lucrari si servicii de instalatii electrice: Instalatii electrice apartamente Instalatii electrice vile Montaj / schimbare tablouri electrice Montaj / reparatii / schimbare aparatura din casa : prize intrerupatoare corpuri de iluminat Reparatii defectiu
Florin  Dunu

Florin Dunu

Experiența în montarea corpurilor de iluminat și aparatj electric de peste 15 ani. Montarea a cca 80% a candelabrelor ce depășesc 500 kg 8n tara
Compact

Compact

Experienta profesionala de peste 25 ani. Autorizat ANRE pentru lucrari de proiectare si executie instalatii electrice joasa tensiune. Execut si lucrari de instalatii sisteme de supraveghere video ,alarmare la efractie si la incendiu,interfonie si videointerfonie ,etc
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Simona D.
Electrician   22/03/2021

Foarte multumita! Prompt, amabil si stie f bine ceea ce are de facut! La nelamuriri, D-nul Elvis explica f bine si cu calm. Recomand!

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

         
Pop V.
Electrician   11/03/2021

Sunt foarte mulțumit de lucrarea făcută. Electrician serios, punctual, priceput și gata să ofere soluții în caz de nevoie. Recomand!

         
Alina S.
Electrician   22/02/2021

Foarte prompt si profesionist. Am avut nevoie de ajutor la montarea unei lustre, am primit oferta la cateva ore distanta dupa ce am plasat cererea si in cateva zile am programat montajul. Totul a decurs foarte bine.

         
Veronica D.
Electrician   03/12/2020

Sunt mulțumită. De la primirea ofertei pana la finalizarea lucrării totul s-a desfășurat operativ, am primit detalii despre lucrare anterior începerii acesteia astfel încât sa fiu in cunoștința de cauza atunci când aceasta se va finaliza. Echipa Homerun m-a ajutat și le mulțumesc foarte mult pe aceasta cale.

         
Andra S.
Electrician   02/12/2020

Foarte multumita, extrem de serios, colaboreaza foarte bine cu clientul, intelege nevoile si apoi se apuca de munca, nu face de capul lui.

         
Cristina G.
Electrician   24/11/2020

Am colaborat excelent cu domnul Tănasă. A fost prompt, mi-a oferit explicații clare, a venit rapid și a rezolvat problema. Este un adevărat profesionist, îl recomand cu toată încrederea.

         
Corneliu R.
Electrician   21/11/2020

Sunt multumit de serviciile oferite, am sa recomand cunoscutilor, as dori o colaborare pe viitor. Este o persoana serioasa si punctuala.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit