Top 25 Electricieni | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

269 profesionişti în Electrician sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Electricieni

Laurentiu B.

Laurentiu B.

Execut instalații electrice. Orice problema se rezolvă. Scule profesionale ai peste 15 ani de experienta doar in acest domeniu
Radu  G.

Radu G.

Electrician autorizat executăm instalați electrice la preturi foarte avantajoase pentru mai multe detalii așteptăm să ne sunați cerm și oferim maxima seriozitate
George  O.

George O.

- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Cezar  A.

Cezar A.

Electrician autorizat cu experienta rezolv la preturi negociabile, toate problemele electrice care pot aparea intr-o locuinta sau spatiu comercial: inlocuire intrerupatoare, inlocuire instaltie electrica, montare tablouri electrice, inlocuire becuri, schimbare instalatie electrica, consultatie de specialitate in functie de nevoile si posibilitatile financiare ale clientului. Rezultatul unei lucrari facuta gresit, de catre o persoana necalificata , fara experienta, poate duce la un scurt-circ
Garea

Garea

Echipele noastre de intervenție sunt formate în exclusivitate din electricieni profesioniști, certificați și acreditați ANRE. Importanța siguranței instalațiilor electrice deasemenea nu este niciodată lăsată la întâmplare astfel că toate intervențiile noastre sunt garantate minim 24 de luni.
Kovacs Mihai

Kovacs Mihai

Interventiile electrice de urgenta sunt efectuate de catre un electrician autorizat din Bucuresti cu o experienta de peste 27 ani , disponibil oricand , avand aceleasi preturi de peste zece ani in ciuda inflatiei dar in conformitate cu puterea de cumparare din Romania .
Electrician Cluj

Electrician Cluj

Suntem o echipă serioasă, creştină, formată din personal calificat şi cu experienţă în domeniu. Am activat în ţară dar şi în străinătate în ţări precum Italia, Franta şi Belgia. Pentru orice lucrare sau proiect pe care-l aveţi nu ezitaţi să ne contactaţi.
SC RUADY SERVICE SRL

SC RUADY SERVICE SRL

Avem echipe in toate cele 6 sectoare din Bucuresti. Suna acum si o echipa de electricieni va pleca catre tine in cel mai scurt timp. Se asigura electricieni autorizati ANRE si interventii NON-STOP. Atestare ANRE si certificare ISO 9001:2008
ALC ELECTRICAL TESTING SRL

ALC ELECTRICAL TESTING SRL

ALC ELECTRICAL TESTING SRL este o companie de inginerie electrica, specializata in domeniul electrosecuritatii, avand ca principal obiectiv promovarea sigurantei, subliniind importanța respectarii standardelor şi normelor în vigoare. 
IntervEl

IntervEl

Misiunea IntervEL este de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii prin capabilitatile specifice pe care personalul calificat si autorizat in domeniul electric le detine. Toate acestea INTOCMAI SI LA TIMP!
Anca Pro Instal Construct

Anca Pro Instal Construct

Alege Anca Pro Instal Construct deoarece suntem o echipă de profesioniști cu o experianță de peste 30 de ani în domeniu. Răspundem rapid oricărei solicitări pentru a îți oferi servicii de cea mai bună calitate.
ElectroCosErv

ElectroCosErv

Firma instalatii electrice bucuresti, echipa de electricieni autorizati ANRE ofera servicii instalatii electrice, reparatii electrice, abonamente mentenanta, interventii de urgenta la instalatii electrice.
S.C. Electro Vlasea S.R.L.

S.C. Electro Vlasea S.R.L.

In general efectuam verificari PRAM in Judetul Cluj, mai ales in municipiul Cluj Napoca si localtatiile limitrofe.precum Floresti, Gilau, Baciu, Jucu. Ajungem din cand in cand si in Dej si Gherla.
Florin The

Florin The

Executam instalatii electrice mono/trifazice, curenti slabi (interfonie, tv, internet, alarme), automatizari, modificari pentru: case, apartamente noi/ vechi, blocuri, pensiuni, spatii comerciale.
Electrifix

Electrifix

electriFIX.ro s-a născut din dorința de a aduce pe piața serviciilor electrice din România un nou nivel de performanță și de calitate în execuția lucrărilor de intervenție, depanare și execuție.
TRAFO BRAS INSTAL SRL

TRAFO BRAS INSTAL SRL

 Proiectam si executam instalatii electrice complete civile si industriale, automatizari, modificari, reparatii interventii zilnic etc. Oferim intretinere imobile de la 70 lei/luna.
Akos Forrai

Akos Forrai

Oferim seriozitate, profesionalism si cea mai noua tehnologie. Executam lucrari de instalatii electrice, modificari si reparatii electrice in Cluj-Napoca si judetul Cluj
Lucian Tocaci

Lucian Tocaci

Inginer Instalatii autorizatie, II A, B - proiectare, executie instalatii electrice, tablouri electrice si automatizare case, apartamente
Cristi Iancu

Cristi Iancu

Oferim servicii non-stop și utilizăm materiale și echipamente moderne care garantează calitatea execuției sau a intervenției necesare.
Electrician Bucuresti

Electrician Bucuresti

Ne adresam astfel tuturor, societatilor , asociatilor de propietari, dar si persoanelor fizice.
GADGET HOUSE COMPANY

GADGET HOUSE COMPANY

Avem diverse lucrari in portofoliu in Italia. Ne-am intors in Romania sa lucram pentru romani.
Chis Florin

Chis Florin

Electrician cu experienta efectuez instalatii electrice case sau apartamente, noi sau vechi.
Baluna

Baluna

Interventii rapide pentru orice defectiuni electrice oriunde in Bucuresti si Ilfov
Eugen

Eugen

Interventii rapide pentru orice defectiuni electrice oriunde in Bucuresti si Ilfov
Crisan Instal

Crisan Instal

Calitate garantata!
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit