Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

1.068 Electricieni sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Electricieni

TotalSmartInstal

TotalSmartInstal

Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.
Marian Olteanu

Marian Olteanu

30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Madalin Neagu

Madalin Neagu

Electrician calificat, ofer servicii de schimbare si executare a instalatiei electrice pentru apartamente, montaj de consumatori electrici, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare, tablou electric, aparataj electric. Fac lucrari de dimensiuni mici pentru apartamente, las curatenie in urma lucrarii, pentru deplasare la lucrare se pot percepe costuri in functie de distanta locatiei.
Ciprian Marinescu

Ciprian Marinescu

Salutare, mă numesc Ciprian sunt frigotehnist și electrician autorizat ANRE grad 2A+2B cu 11 ani experiență în domeniul instalațiilor electrice și frigorifice. Am lucrat cu firme de renume in domeniile amintite iar mai jos vei găsi serviciile pentru care sunt calificat. Aria de acoperire este București și Ilfov dar mă pot deplasa la o distanta de până la 50 km. Ofer garanție pentru lucrările prestate. Estimarea corecta a lucrării va fi făcută în majoritatea cazurilor doar după o vizită la fața
Ridocata Srl

Ridocata Srl

Ai ramas pe întuneric? Nici o problemă.sună la meșterul Cătălin, te ajuta pe deplin. Proiectare, mentenanta, reconditionare instalatii electrice la hale industriale, apartamente, vile etc. TELEFON : 0745 629 532 Meșterul Cătălin, sună-mă și o să vin.
Sandor M

Sandor M

Experienta în tara și dincolo de hotare, încerc să-mi folosesc cunoștințele acumulate în cei peste 30 ani ca să pot rezolva problemele și cerințele clienților.
All Green Way Solutions SRL

All Green Way Solutions SRL

Suntem o companie tanara ce vrea sa depășeasca orice limita și orice așteptărare a clientului prin cele mai noi și performante tehnologii chiar și în locații izolate. Oferim o gama larga de servicii de calitate.
Ciprian Vrabie

Ciprian Vrabie

Electrician autorizat ANRE. Execut instalatii electrice (case la rosu, apartamente, spatii comerciale, hale industriale). Efectuez interventii rapide, circuite suplimentare pentru consumatori echivalent sau mai mari de 2000W. Inlocuiesc panouri electrice vechi cu unul modern echipat cu sigurante automate de calitate (Schneider), protectie la suprasarcina, scurtcircuit. Ofer incredere, seriozitate, executie profesionala serviciilor intr-un timp optim.
Lolosserv Compact

Lolosserv Compact

Electrician instalati electrice si intervenții avarii . - instalatii electrice la case, apartamente, vile, spatii comerciale, scari de bloc. - inlocuiri a tablourilor electrice vechi cu tablouri noi echipate cu sigurante automate - montaj corpuri iluminat( lampi,aplice, candelabre, senzori de miscare) - montaj sau inlocuit aparataj electric(prize si intrerupatoare) - extinderi, suplimentari circuite electrice - remediere defectiuni. trasee, avari. - inlocuim instalatia electrica veche de alumin
Alex Radu

Alex Radu

Buna ziua, daca pentru dumneavoastra, grija pentru detalii si lucrarile bine facute conform standardelor in vigoare sunt importante atunci putem colabora eficient. - Absolvent al facultatii de Inginerie Electrica - Certificat ANRE proiectare executie instalatii sub 1kV
Andrei Tarau

Andrei Tarau

Execut instalatii electrice rezidentiale de la A la Z. Ofer si materialele electrice (tuburi, cabluri, aparataje, corpuri de iluminat) la un pret competitiv in piata. Ofer achizitia, instalarea si configurarea sistemelor de interfonie si a instalatiilor electrice smart.
Frim David

Frim David

10 ani de experiența in instalații electrice și automatizări.Cunoștințe vaste in smart home și soluții profesionale de iluminat.
Adrian Ragusitu

Adrian Ragusitu

Ofer consultanta fără costuri ascunse,sunt o persoana serioasă care-și respecta programările și clientul;ofer lucru de calitate, la standarde înalte, conform și cu cerintele clientului.
ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

ELECTROCOSERV INDUSTRIAL ENERGY

Alegeti Electrocoserv Industrial Energy pentru a fi siguri pe calitatea lucrărilor necesare. Avem doar electricieni calificați și implicați ce își dedică timpul cu pasiune pentru clienții noștrii. Alegeți cu încredere firma noastră pentru a va executa lucrările necesare pe partea electrica, cu garanție 36 de luni.
Calin Anton

Calin Anton

Electrician și technician electronist de supraveghere telecomunicații,fac întreținere instalații electrice casnice,circuite de putere pentru cuptoare electrice sau aer conditionat,instalații noi electrice,sisteme cctv,sisteme catv(televiziunea prin cablu).sistem neîntreruptibil ups,separati galvanice,stabilizatore tensiune.
Danut Marian Gheorghiu

Danut Marian Gheorghiu

Ofer servicii de instalatii electrice,experienta in domeniu,calificat prin studii,preturi accesibile pentru orice buzunar. Preturile difera in functie de complexitatea lucrarilor.
Marius Ene

Marius Ene

Execut lucrari de  instalatii electrice, interventii în Bucureşti şi  Ilfov, pentru urmatoarele tipuri de defectiuni si puneri in funcțiune: -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare, etc.
S.c.varan Co. Ltd Srl

S.c.varan Co. Ltd Srl

Găsim întotdeauna soluții optime, pentru rezolvarea problemelor Dvs. Reparam , recondiționam si reproducem module electronice.
Tiberiu Paslaru

Tiberiu Paslaru

Echipa profesionista va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii si personal calificat la cele mai mici preturi Electrician instalatii energetice Electrician instalatii casnice 220 v - 380 v Instalator instalatii sanitare (apa, canal si gaze naturale) Instalator instalatii termice Electronist Remediem absolut orice problema apare in incinta imobilului dumneavoastra Montaj si punere in functiune aparatelor electrocaznice nou achizitionate Demontare si debarasare aparate electroc
Claudiu Brailescu

Claudiu Brailescu

Promtitudine,profesionalism in executarea lucrariilor si atestat profesional dat fiind experienta de lunga Durata in domeniul electric
Nicusor Vucea

Nicusor Vucea

Electrician autorizat cu peste cinsprezece ani experiență: - Intervin și remediez toate tipurile de defectiuni apărute la instalația electrică. - execut instalații electrice pentru Apartamente, Case, Spatii Comerciale. - montez prize, intrerupatoare,corpuri de iluminat. - montez tablouri electrice, sigurante, ,relee- protectie supratensiune . - protectie diferentiala impotriva curentarii accidentale - circuite noi pentru consumatorii importanti din locuinta mașină spălat, aer condiționat, boile
Adelin Dulf

Adelin Dulf

Electrician ut - remediere defect instalatii electrice - montare tablouri electrice - montaj lustre, candelabre, prize - inlocuit sigurante tablou - utie instalatie electrica apartamente, case, vile - utie impantare case - extindere instalatii electrice existente - instalare masina spalat vase, cuptor electric
Alexandru Creata

Alexandru Creata

Executam lucrari complete dar și reparații : - inlocuire tablou vechi, remediere probleme in tablou - inlocuire instalatie electrica veche - remediere probleme instalatie electrica - extindere instalatie electrica (plita,boilere,centrale,aer conditionat, etc) - tablouri de sigurante - impamantare - prize si corpuri de iluminat - instalații dispozitive inteligente - instalații de internet si TV - sisteme de supraveghere - sisteme smarthome Si multe altele.
Gabi Gabriel

Gabi Gabriel

Maistru electrician, repar, ut instalații electrice ptr. Ap., Case, vile. Calitate la preț negociabil.
Claudiu Pascu

Claudiu Pascu

A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0761742882 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ioana I.
Electrician   09/06/2021

Servicii rapide si serioase. Explicatii pentru a intelege de unde a venit problema. multumim si il recomandam

         
Simion C.
Electrician   05/06/2021

Am apreciat faptul ca mi-a explicat lucrurile pe înțelesul meu si am ajuns la o soluție singura pentru problema pe care o aveam. Recomand cu cea mai mare încredere.

         
Mădălina B.
Electrician   01/06/2021

Prompt profesionist și rapid. Lucrare de excepție. Lucrează foarte curat și atent la detalii. Comunicare foarte buna. Recomand cu încredere

         
Ionut C.
Electrician   12/05/2021

Mi-a facut o evaluare foarte buna a sistemului/panoului electrict, mi-a explicat foarte clar si concis care sunt problemele si cat de "grava" e fiecare problema in parte. Foarte profesionist, recomand cu incredere.

         
Lucia V.
Electrician   07/05/2021

Mulțumită de alegerea făcută. Pe o piață concurențială, mereu ai nevoie să ai mai multe oferte. Aici, am apreciat profesionalismul și faptul că s-a ținut cont de ideea pe care eu am avut-o de la început, pentru cum am vrut să arate la final lucrarea. Am apreciat și faptul că mi-a spus de la început de ce materiale am nevoie, costul lor și prețul manoperei. În final, lucrarea este așa cum am discutat. Recomand cu încredere.

         
Claudia S.
Electrician   11/04/2021

Am fost foarte multumita. Dl. electrician a facut o treaba excelenta. Este si o prezenta placuta, foarte punctual si priceput. Mi-a explicat foarte bine si recomand cu caldura.

         
Florin S.
Electrician   05/04/2021

Foarte profesionist. Recomand. Am avut nevoie de o schimbare de tablou de siguranțe. Răspunsul a fost prompt și concentrat pe nevoile clientului.

         
Simona D.
Electrician   22/03/2021

Foarte multumita! Prompt, amabil si stie f bine ceea ce are de facut! La nelamuriri, D-nul Elvis explica f bine si cu calm. Recomand!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit