Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

814 Electricieni sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Electricieni

Xander Electric

Xander Electric

INSTALATIA ELECTRICA – SIGURANTA SAU BOMBA CU CEAS? “Las’ ca merge si asa” sau “pe vremea mea nu existau aparaturile astea si n-a murit nimeni” si putem continua, sunt doar cateva dintre miturile de care se lovesc specialistii in instalatii in mod frecvent. Pe ce ar trebi sa punem accent in cazul unei lucrari de instalatii electrice? Pe RESPONSABILITATE – un cuvant extreme de pretios care ar trebui sa fie folosit de ambele parti – beneficiari si prestatori. INSTALATIA ELECTRICA este si
Sc Bst-electro-therm Srl

Sc Bst-electro-therm Srl

Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Marian Olteanu

Marian Olteanu

30 de ani de experienta .Am terminat sc.profesionala profil electrotehnic cu calificare de electrician in anul 1990
Velectric Incorporated

Velectric Incorporated

Echipa compacta dornica sa realizeze proiecte ample la Standarde si calitate germana ,electricieni formati in Germania
Tudor Maris

Tudor Maris

Cu o experienta de 4 ani in Londra, obisnuit cu standardele ridicate din Regatul Unit, ut orice fel de lucrari electricie domestice -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare
Adrian Preda

Adrian Preda

Calitatea primeaza, domeniul electric fiind unul unde viata omului ar trebui pusa mai presus de orice. Deasemenea mi-am rezervat si imi voi rezerva timp pentru a da clientilor mei toate explicatiile necesare, inainte de a face o alegere.
Ionut Doditoiu

Ionut Doditoiu

Executam instalatii civile si industriale, de renovare,reparații si instalatii noi. Lucrari de inalta calitate, experienta 15 ani.
Mihai Florea

Mihai Florea

Seriozitate/promtitudine.profesionalism utare instalatii electrice casnice sau industriale Reparații,înlocuiri circuite electrice,prize,întrerupătoare,senzori,tablouri electrice etc.
Florin Roman

Florin Roman

Execut lucrari de instalatii electrice: in case,vile la rosu, apartamente, schimb tablouri electrice cu protectie contra electrocutari.Schimb,inlocuiesc instalatia veche de aluminiu cu alta noua si durabila din cupru.  Execut circuite suplimentare pentru aer conditionat,cazi,cabine de dus,plite electrice,masini de spalat,boilere . 0765837905
Mihai Bita

Mihai Bita

Prin serviciile oferite doresc sa fac diferența într-o piață unde gasitul unui meseriaș este dificil si de multe ori clientul rămâne cu un gust amar după lucrare.
Claudiu Pascu

Claudiu Pascu

A aparut o problema de electrica la dumneavoastra in apartament, garsoniera sau casa ? Nu aveti un electrician ? Eu pot fii solutia dumneavoastra , contactati-ma la 0761742882 , lucrarea dumneavoastra va fii facuta de calitate cu profesionalism si curat .
Marius Marius

Marius Marius

Execut instalatii electrice noi sau inlocuiesc instalatii vechi, montez sau schimb tablouri electrice, montez prize, intrerupatoare, lampi.
Daniel Canache

Daniel Canache

Mesterulz aduce un plus valoare pieței de servicii din zona Brașovului și împrejurimi prin realizarea instalațiilor electrice CORECT și EFICIENT, respectând normele ANRE în vigoare și utilizând materiale de calitate CERTIFICATE, într-un mod corespunzator cerintelor clientului. Echipa Mesterulz este formată din ingineri, proiectanți și electricieni experimentați, atestați ANRE, pentru fiecare etapă a lucrării.
Bestdealacf

Bestdealacf

Firma - Electrician profesionist, realizez proiecte in domeniul electric in Constanta si zonele limitrofe. Tarifele noastre cu preturi avantajoase depind de dimensiunea lucrarii. Servicii oferite •Executam instalatii electrice •Montaj, reparatii tablouri electrice •Montare aparataj (prize sau intrerupatoare) •Montare corpuri de iluminat •Servicii de consultanta sau intretinere Detalii la /
George  Olteanu

George Olteanu

- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Gheorghe Arnaut

Gheorghe Arnaut

Electrician cu experienta in domeniul constructiilor civile. Realizez lucrari totale sau partiale, renovari de instalatii, montaj de aparate electrice si corpuri de iluminat. Ofer garantie la manopera in funtie de materialele folosite (minim 2 ani).
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Gabi Gabriel

Gabi Gabriel

Maistru electrician, repar, ut instalații electrice ptr. Ap., Case, vile. Calitate la preț negociabil.
George  Serban

George Serban

Electrician cu experienta in electrica rezidentiala ofer o gama larga de servicii electrice. Incepand cu cablarea de la zero (la rosu) pana la inlocuirea instalatii vechi, legaturi in doze si rablouri electrice, montaj aparatura (prize, corpuri iluminat etc). Ofer seriozitate maxima si servicii competitive si cer la randul meu seriozitate din partea clientilor. Astept sa va ajut in orice problema aveti
Ionuț  Sidor

Ionuț Sidor

Execut lucrari elecrice de josa si medie tensiune. Montaji interfoane camere video si instalatii de detectie a incendiului si monoxidului de carbon Ofer garanție lucrarilor pe care le ut.
Razvan Cristache

Razvan Cristache

Instalații Electrice , civile, industriale , înaltă ,joasa tensiune . (Experiența 40 de ani , ICSIM )Și la urgenta . Depanare a oricarei probleme electrice, inclusiv in regim de urgenta -Instalatii electrice (Case, Vile, Apartamente) -Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) -Schimbare si montaj tablouri si panouri electrice -Montaj corpuri de iluminat -Montaj intrerupatoare mecanice si interupatoare pe touchscreen -Montaj si verificare prize -Realizare
Sebastian  Florea

Sebastian Florea

Execut interventii de maxima urgenta la instalatiile electrice atât în Bucureşti toate sectoarele cât şi in Judetul Ilfov, pentru urmatoarele tipuri de defectiuni si puneri in funcțiune: -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare, etc.
Alexandru Motoc

Alexandru Motoc

Corect, ut lucrări de electrica ca și cum ar fi pentru mine. Punctual, curat și Ami place că ceea ce am discutat așa să rămână.
Petre-cosmin Bucuresteanu

Petre-cosmin Bucuresteanu

Execut interventii instalatii electrice apartamente, montaj prize si intrerupatoare, realizare circuite noi, montaj corpuri iluminat. Diagnosticare instalatii electrice.
Claudiu Constantin

Claudiu Constantin

Electrician Ilfov - Bucuresti, ut lucrari electrice si interventii de URGENTA asupra instalatiilor electrice defecte. Execut interventii la tablourile electrice vechi, circuite electrice defecte.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Viorel Stanescu
Electrician   24/09/2020

Foarte multumit: Profesionist, punctual, s-a lucrat eficient si in ciuda unor dificultati intalnite pe parcurs, s-au gasit solutii. S-a revenit a doua zi pentru finalizarea lucrarii. Voi mai apela si pe viitor la serviciile dumnealui.

         
Alex V
Electrician   18/09/2020

Servicii de foarte buna calitate. Punctuali, si cu bun simt. Mi-a placut ca au venit cu idei bune pentru optimizarea lucrarii din punct de vedere functional, estetic si al costului.

         
Andra Bayer
Electrician   12/09/2020

Servicii exceptionale, un om extraordinar si un foarte bun profesionist, cu multa experienta atat pe partea electrica cat si in alte aspecte legate de constructii si renovari. Voi folosi cu siguranta si pe viitor serviciile domnului Nistor !

         
Emil M
Electrician   09/09/2020

Oameni serioși, civilizați, profesioniști. Ne-au făcut verificarea instalației electrice, au montat lustrele și întrerupătoarele. Recomand cu încredere!

         
Radu Slavila
Electrician   06/09/2020

Profesionist, pregatit, flexibil ca program si punctual! Recomand, sigur voi mai colabora în viitor.

         
Bogdan Buda
Electrician   06/09/2020

Lucrarea s-a efectuat conform planificarii si cerintelor si s-a bazat pe oferta primita in urma evaluarii. Exista o garantie pentru lucrarare si recomand acest mod de lucru transparent si documentat.

         
Flavius Dascălu
Electrician   25/08/2020

Începând de la limbaj, haine, scule și până la faptul că a făcut curat în urma lucrării, domnul Costel este un profesionist adevărat. Îl recomand tuturor celor care au nevoie de un electrician adevărat și cu bun simț.

         
Adrian Buzatu
Electrician   14/08/2020

Verificarea + repararea panoului vechi si schimbarea lui cu un panou electric nou. Timpul de asteptare a fost foarte scurt. A fost verificat si reparat panoul vechi pentru a mai functiona pana vine comanda panoului nou. Panoul nou a venit in 2 zile lucratoare si a fost schimbat in cateva ore. Ca bonus, a fost reparata si o priza care avea probleme + verificarea a mai multe prize din casa.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit