Top 10 Electricieni În Brașov

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

84 Electricieni sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
Daniel Canache

Daniel Canache

Electrician · Brasov, Brașov
Mesterulz aduce un plus valoare pieței de servicii din zona Brașovului și împrejurimi prin realizarea instalațiilor electrice CORECT și EFICIENT, respectând normele ANRE în vigoare și utilizând materiale de calitate CERTIFICATE, într-un mod corespunzator cerintelor clientului. Echipa Mesterulz este formată din inginer și electricieni experimentați, atestați ANRE, pentru fiecare etapă a lucrării.
Claudiu Brailescu

Claudiu Brailescu

Electrician · Brasov, Brașov
Promtitudine,profesionalism in executarea lucrariilor si atestat profesional dat fiind experienta de lunga Durata in domeniul electric
Marius GĂINĂ

Marius GĂINĂ

Electrician · Brasov, Brașov
Am o experiența de 12 ani și multe lucrări executate și unde lbeneficiarul a fost mulțumit de colaborare și executie
FXC ELECTRIC SRL

FXC ELECTRIC SRL

Electrician · Brasov, Brașov
Realizăm instalații electrice pentru apartamente, case, spatii comerciale atat curenți tari cat și curenți slabi ( internet, telefon, cablu tv, interfon, alarma, supraveghere video), montam aparatajul ( prize , intrerupatoare, corpuri de iluminat, etc.) Si multe altele. -S.C. FXC SMART HOME ELECTRIC SRL- Aveți în plan să construiți o casă? Doriți să renovati apartamentul? Nu uitati de instalația electrică. 1. Se schimba tabloul electric. 2. Tabloul electric v-a fi etichetat a
Dorel Tolan

Dorel Tolan

Electrician · Brasov, Brașov
Electrician instalati 380v si 220v interventi si reparati, executari instalati electrice , motoare,instalati de incalzire electrice si horeca,mantaz tablouri si panouri electrice,montaj senzori de miscare si prezenta,modificari instalati electrice,interventi de urgenta la instalatile si echipamentele electrice ,etc.preturi negociabile in functie de complexitatea lucrarilor in brasov si inprejurimi.
All Green Way Solutions SRL

All Green Way Solutions SRL

Electrician · Brasov, Brașov
Suntem o companie tanara ce vrea sa depășeasca orice limita și orice așteptărare a clientului prin cele mai noi și performante tehnologii chiar și în locații izolate. Oferim o gama larga de servicii de calitate.
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Electrician · Brasov, Brașov
Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
George  Olteanu

George Olteanu

Electrician · Brasov, Brașov
- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mariana I.
Electrician   23/02/2021

Incantata de serviciul prompt si responsabil de care am beneficiat, desi lucrarile n-au fost usoare. Dl Marian a dat dovada de inalt profesonalism, seriozitate, intelegere si respect pentru lucrul bine facut. Il recomand oricui doreste o lucrare prompta si de calitate.

         
Alina S.
Electrician   22/02/2021

Foarte prompt si profesionist. Am avut nevoie de ajutor la montarea unei lustre, am primit oferta la cateva ore distanta dupa ce am plasat cererea si in cateva zile am programat montajul. Totul a decurs foarte bine.

         
Alberto P.
Electrician   07/02/2021

Am fost foarte multumit de servicii ,foarte serios,m-a ajutat si cu achiziționarea materialelor,merită un 10 plus. Jos pălăria!

         
Andra S.
Electrician   02/12/2020

Foarte multumita, extrem de serios, colaboreaza foarte bine cu clientul, intelege nevoile si apoi se apuca de munca, nu face de capul lui.

         
Georgiana A.
Electrician   16/11/2020

Recomand cu toata increderea. O persoană profesionistă,punctuală si amabilă. Suntem foarte mulțumiți de serviciile efectuate si il vom contacta din nou la nevoie.

         
Andreea F.
Electrician   15/11/2020

Dl. electrician a dat dovada de promptitudine si profesionalism. A executat lucrarea conform asteptarilor. Il recomand!

         
Simona S.
Electrician   23/10/2020

Servicii excelente, colaborarea a fost foarte bună, un om înțelegător cu care am rezolvat simplu, rapid și ieftin problema. Recomand cu încredere și cu drag!

         
Filip B.
Electrician   07/10/2020

Extrem de amabil și binevoitor, domnul a realizat lucrarea profesionist și rapid. Recomand cu siguranță!

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit