Top 10 Electricieni În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

64 Electricieni sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Daniel Canache

Daniel Canache

Electrician · Brasov, Brașov
Mesterulz aduce un plus valoare pieței de servicii din zona Brașovului și împrejurimi prin realizarea instalațiilor electrice CORECT și EFICIENT, respectând normele ANRE în vigoare și utilizând materiale de calitate CERTIFICATE, într-un mod corespunzator cerintelor clientului. Echipa Mesterulz este formată din ingineri, proiectanți și electricieni experimentați, atestați ANRE, pentru fiecare etapă a lucrării.
George  Olteanu

George Olteanu

Electrician · Brasov, Brașov
- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Gheorghe Arnaut

Gheorghe Arnaut

Electrician · Brasov, Brașov
Electrician cu experienta in domeniul constructiilor civile. Realizez lucrari totale sau partiale, renovari de instalatii, montaj de aparate electrice si corpuri de iluminat. Ofer garantie la manopera in funtie de materialele folosite (minim 2 ani).
Marius GĂINĂ

Marius GĂINĂ

Electrician · Brasov, Brașov
Am o experiența de 12 ani și multe lucrări executate și unde lbeneficiarul a fost mulțumit de colaborare și executie
F.X.C. SMART HOME ELECTRIC SRL

F.X.C. SMART HOME ELECTRIC SRL

Electrician · Brasov, Brașov
Realizăm instalații electrice pentru apartamente, case, spatii comerciale atat curenți tari cat și curenți slabi ( internet, telefon, cablu tv, interfon, alarma, supraveghere video), montam aparatajul ( prize , intrerupatoare, corpuri de iluminat, etc.) Si multe altele. -S.C. FXC SMART HOME ELECTRIC SRL- Aveți în plan să construiți o casă? Doriți să renovati apartamentul? Nu uitati de instalația electrică. 1. Se schimba tabloul electric. 2. Tabloul electric v-a fi etichetat a
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Electrician · Brasov, Brașov
Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Emil M
Electrician   09/09/2020

Oameni serioși, civilizați, profesioniști. Ne-au făcut verificarea instalației electrice, au montat lustrele și întrerupătoarele. Recomand cu încredere!

         
Radu Slavila
Electrician   06/09/2020

Profesionist, pregatit, flexibil ca program si punctual! Recomand, sigur voi mai colabora în viitor.

         
Bogdan Buda
Electrician   06/09/2020

Lucrarea s-a efectuat conform planificarii si cerintelor si s-a bazat pe oferta primita in urma evaluarii. Exista o garantie pentru lucrarare si recomand acest mod de lucru transparent si documentat.

         
Dumitrache Gabriel
Electrician   03/09/2020

Profesionist desavarsit. A gasit solutii. A lucrat curat, frumos si a respectat termenele. Foarte multumit.

         
Adrian Buzatu
Electrician   14/08/2020

Verificarea + repararea panoului vechi si schimbarea lui cu un panou electric nou. Timpul de asteptare a fost foarte scurt. A fost verificat si reparat panoul vechi pentru a mai functiona pana vine comanda panoului nou. Panoul nou a venit in 2 zile lucratoare si a fost schimbat in cateva ore. Ca bonus, a fost reparata si o priza care avea probleme + verificarea a mai multe prize din casa.

         
Lazar Valentin
Electrician   10/08/2020

Cel mai bun, a rezolvat totul cu profesionalism si foarte repede, tarife super bune o sa mai apelez cu drag. Recomand. Multumesc mult.

         
Alexandru Vintila
Electrician   22/07/2020

Serviciul a fost efectuat cu succes. Operatiunea efectuata a fost: 5 prize aparente dintre care 2 au fost legate in punte. Pentru aceste prize aparente/circuite, Gabriel a montate in panou 2 sigurante bipolare si inca una generala pentru toate circuitele.

         
Iulian Popa
Electrician   27/06/2020

Astăzi s-au prezentat la lucrare foarte prompt dl. Zorila împreună cu dl. Băcăita. Au constatat în termen foarte scurt ce probleme aveam la instalația electrica a blocului după care mi-au făcut un deviz estimativ realist. Au început lucrarea început imediat și deși pe parcursul ei au apărut și alte probleme le-au rezolvat pe toate într-un timp foarte repede. Apoi instalația a fost repusă în funcțiune și nu au apărut probleme. Am fost foarte mulțumit. Recomand cu încredere. Adevărați profesioniști.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit