Top 10 Electricieni În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

68 Electricieni sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
George  Olteanu

George Olteanu

Electrician · Brasov, Brașov
- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Daniel Canache

Daniel Canache

Electrician · Brasov, Brașov
Mesterulz aduce un plus valoare pieței de servicii din zona Brașovului și împrejurimi prin realizarea instalațiilor electrice CORECT și EFICIENT, respectând normele ANRE în vigoare și utilizând materiale de calitate CERTIFICATE, într-un mod corespunzator cerintelor clientului. Echipa Mesterulz este formată din inginer și electricieni experimentați, atestați ANRE, pentru fiecare etapă a lucrării.
F.X.C. SMART HOME ELECTRIC SRL

F.X.C. SMART HOME ELECTRIC SRL

Electrician · Brasov, Brașov
Realizăm instalații electrice pentru apartamente, case, spatii comerciale atat curenți tari cat și curenți slabi ( internet, telefon, cablu tv, interfon, alarma, supraveghere video), montam aparatajul ( prize , intrerupatoare, corpuri de iluminat, etc.) Si multe altele. -S.C. FXC SMART HOME ELECTRIC SRL- Aveți în plan să construiți o casă? Doriți să renovati apartamentul? Nu uitati de instalația electrică. 1. Se schimba tabloul electric. 2. Tabloul electric v-a fi etichetat a
All Green Way Solutions SRL

All Green Way Solutions SRL

Electrician · Brasov, Brașov
Suntem o companie tanara ce vrea sa depășeasca orice limita și orice așteptărare a clientului prin cele mai noi și performante tehnologii chiar și în locații izolate. Oferim o gama larga de servicii de calitate.
Marius GĂINĂ

Marius GĂINĂ

Electrician · Brasov, Brașov
Am o experiența de 12 ani și multe lucrări executate și unde lbeneficiarul a fost mulțumit de colaborare și executie
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Electrician · Brasov, Brașov
Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
Claudiu Brailescu

Claudiu Brailescu

Electrician · Brasov, Brașov
Promtitudine,profesionalism in executarea lucrariilor si atestat profesional dat fiind experienta de lunga Durata in domeniul electric
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Corneliu R.
Electrician   21/11/2020

Sunt multumit de serviciile oferite, am sa recomand cunoscutilor, as dori o colaborare pe viitor. Este o persoana serioasa si punctuala.

         
Georgiana A.
Electrician   16/11/2020

Recomand cu toata increderea. O persoană profesionistă,punctuală si amabilă. Suntem foarte mulțumiți de serviciile efectuate si il vom contacta din nou la nevoie.

         
Andreea F.
Electrician   15/11/2020

Dl. electrician a dat dovada de promptitudine si profesionalism. A executat lucrarea conform asteptarilor. Il recomand!

         
Cristina B.
Electrician   21/10/2020

Excelent. Profesionist, mi-a explicat de ce am nevoie de un anume tip de echipamente, nu face rabat la calitate. M-a impresionat foarte placut faptul ca mi-a comunicat toate costurile de la inceput, inclusiv cele pentru materiale.

         
Anca R.
Electrician   03/10/2020

Echipa serioasa, domni cu bun simt, muncitori.Au fost promti. Au facut treaba buna. Recomand cu incredere. Multumesc!

         
Viorel S.
Electrician   24/09/2020

Foarte multumit: Profesionist, punctual, s-a lucrat eficient si in ciuda unor dificultati intalnite pe parcurs, s-au gasit solutii. S-a revenit a doua zi pentru finalizarea lucrarii. Voi mai apela si pe viitor la serviciile dumnealui.

         
Constantin-catalin D.
Electrician   23/09/2020

Am fost placut surprins ca a putut veni in aceeasi zi in care am avut nevoie. A lucrat rapid, eficient si curat. S-a oferit sa ne ajute si cu un cuptor electric cu care aveam probleme desi nu aceasta era problema pentru care venise initial. De asemenea, ne-a oferit si niste sfaturi binevenite.

         
Costel M.
Electrician   19/09/2020

SUPER. Un meserias de exceptie atit ca meserie cit si ca om, corect, punctual , modest . Recomand sa apelati la serviciile Electric Smart cu incredere ,meseriasi foarte bine pregatiti.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit