Top 10 Electricieni În Brașov

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

86 Electricieni sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
Marius GĂINĂ

Marius GĂINĂ

Electrician · Brasov, Brașov
Am o experiența de 12 ani și multe lucrări executate și unde lbeneficiarul a fost mulțumit de colaborare și executie
Real Electric

Real Electric

Electrician · Brasov, Brașov
Calitatea lucrarilor si a materialelor puse in operă. Garantie pentru lucrari si materiale. Echipă compactă. Interventii rapide.
FXC ELECTRIC SRL

FXC ELECTRIC SRL

Electrician · Brasov, Brașov
Realizăm instalații electrice pentru apartamente, case, spatii comerciale atat curenți tari cat și curenți slabi ( internet, telefon, cablu tv, interfon, alarma, supraveghere video), montam aparatajul ( prize , intrerupatoare, corpuri de iluminat, etc.) Si multe altele. -S.C. FXC SMART HOME ELECTRIC SRL- Aveți în plan să construiți o casă? Doriți să renovati apartamentul? Nu uitati de instalația electrică. 1. Se schimba tabloul electric. 2. Tabloul electric v-a fi etichetat a
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Electrician · Brasov, Brașov
Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
George Olteanu

George Olteanu

Electrician · Brasov, Brașov
- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Dorel Tolan

Dorel Tolan

Electrician · Brasov, Brașov
Electrician instalati 380v si 220v interventi si reparati, executari instalati electrice , motoare,instalati de incalzire electrice si horeca,mantaz tablouri si panouri electrice,montaj senzori de miscare si prezenta,modificari instalati electrice,interventi de urgenta la instalatile si echipamentele electrice ,etc.preturi negociabile in functie de complexitatea lucrarilor in brasov si inprejurimi.
Daniel Canache

Daniel Canache

Electrician · Brasov, Brașov
Unlimited Power Networks SOLUTII ELECTRICE INTEGRATE DESIGN << EXECUTIE << MENTENATA << CONECTARE upnelectric.ro Suntem o echipă tânără care oferă servicii de proiectare, execuție, măsurători și revizie în domeniul instalațiilor electrice. Punem nevoile clienților pe primul loc, venim cu soluții personalizate, folosim materiale de calitate și oferim seriozitate în tot ceea ce facem. Proiectare: • Instalații electrice JT (0.23 - 0.4 kV) - case / birouri / spatii comerciale / hale • Instal
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Monica P.
Electrician   01/05/2021

Servicii profesioniste adaptate situației de la fata locului realizate de un profesionist de o calitate umana excepțională. Multumesc

         
Ioana O.
Electrician   24/04/2021

Au fost foarte prompti, au lucrat bine, atenți, într-un cuvânt profesioniști! Voi apela și altă dată la serviciile dumnealor! Mulțumesc!

         
Claudia M.
Electrician   05/04/2021

Un domn foarte de treaba. Punctual , serios ,de incredere. Bun profesionist . Are in dotare toate sculele pentru a rezolva orice problema. Recomand cu drag. Foarte multumita de prestatie.

         
Tatiana D.
Electrician   28/03/2021

Recomand si o sa mai apelez cand am nevoie de un electrician bun. Este foarte punctual si atent la detalii, mi-a si reparat una din lustrele comandate deoarece a venit defecta.

         
Simona D.
Electrician   22/03/2021

Foarte multumita! Prompt, amabil si stie f bine ceea ce are de facut! La nelamuriri, D-nul Elvis explica f bine si cu calm. Recomand!

         
Dan P.
Electrician   13/03/2021

Alex este un profesionist. Am primit raspunsuri profesioniste si clare pentru toate intrebarile pe care le-am avut. A avut rabdare sa-mi explice toate chestiile care nu imi erau clare. Recomand cu incredere!

         
Daniel V.
Electrician   02/03/2021

Am avut o experienta foarte placuta să lucrez cu Marius.Lucrarea a fost facuta in timpul agreat fara costuri suplimentare,Am apreciat la el punctualitatea si calitatea precum si pretulrile decente pe care le practica.Il recomand cu incredere si la siguranta voi mai apela la serviciile lui pe viitor.

         
Bogdan R.
Electrician   10/02/2021

Sunt foarte multumit de serviciul oferit. Dl. Zorila a dat dovada de profesionalism, in plus este o persoana amabila si calma.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit