Top 10 Electricieni În Brasov | Home Run

Top 10 Electricieni În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

36 Electricieni sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Claudiu B.

Claudiu B.

Electrician · Brasov, Brasov
Promtitudine,profesionalism in executarea lucrariilor si atestat profesional dat fiind experienta de lunga Durata in domeniul electric
F.X.C. SMART HOME ELECTRIC SRL

F.X.C. SMART HOME ELECTRIC SRL

Electrician · Brasov, Brasov
Realizăm instalații electrice pentru apartamente, case, spatii comerciale atat curenți tari cat și curenți slabi ( internet, telefon, cablu tv, interfon, alarma, supraveghere video), montam aparatajul ( prize , intrerupatoare, corpuri de iluminat, etc.) Si multe altele. -S.C. FXC SMART HOME ELECTRIC SRL- Aveți în plan să construiți o casă? Doriți să renovati apartamentul? Nu uitati de instalația electrică. 1. Se schimba tabloul electric. 2. Tabloul electric v-a fi etichetat a
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Electrician · Brasov, Brasov
Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
George  O.

George O.

Electrician · Brasov, Brasov
- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Raluca Pop
Electrician   14/08/2019

Raport calitate-preț excelent. Lucrarea (montarea a 2 candelabre) a fost realizată cu profesionalism și rapid, iar interacțiunea cu domnul Gabriel a fost fără probleme. Recomand!

         
Malureanu Mihai
Electrician   14/07/2019

Foarte multumit.electricianul a venit in 30 de minute chiar daca Era duminica. O sa mai apelez si Alta data. Recomand.

         
Cosmin Z
Electrician   26/05/2019

Lucrarea a fost efectuata prompt si la un preț bun. Datorita vechimii instalației au fost complicații, dar cu răbdare și competență au fost eventual rezolvate. Am să mai apelez la acest electrician.

         
David Laura
Electrician   25/04/2019

Un electrician profesionist!!! lucru de calitate a fost totul pus la punct cum nici nu ma asteptam ! Recomand cu toată încrederea si cu siguranță pe viitor tot la tine voi apela.

         
Pantofaru Mariana
Electrician   24/04/2019

Un electrician foarte priceput,foarte prompt si rapid. Profesionalismul este de 200%...Recomand cu toata increderea👍

         
Cristian Boc
Electrician   21/02/2019

Foarte prompt in discutiile preliminare. Punctual. Lucrarea a fost mai mare si a necesitat mai mult timp decat am evaluat eu, dar Constantin a abordat situatia cu rabdare si profesionalism, insotindu-ma intr-un periplu pe la mai multe magazine de specialitate, cu masina personala, pana cand am gasit exact ce cautam. Pretul lucrarii nu s-a modificat, am insistat insa sa decontez benzina.

Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit