Top 10 Electricieni În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

91 Electricieni sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Claudiu Brailescu

Claudiu Brailescu

Electrician · Brasov, Brașov
Promtitudine,profesionalism in executarea lucrariilor si atestat profesional dat fiind experienta de lunga Durata in domeniul electric
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Electrician · Brasov, Brașov
Societate comerciala utam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
George Olteanu

George Olteanu

Electrician · Brasov, Brașov
- Evaluarea nevoilor presupuse de diferitele probleme a cauzelor şi factorilor de influenţă în domeniul electric și rezolvarea lor. -Cunoaşterea, interpretarea şi aplicarea reglementărilor legale în domeniu. -Cunoaşterea practicii de iniţiativă şi elaborarea serviciului propus şi spirit de iniţiativă în analiza şi rezolvarea problemelor practice. - Comunicarea interactiva la locul de utare - Planificarea activitatilor si a timpului de munca - Identificarea materialelor folosite la luc
Mircea Dragomir

Mircea Dragomir

Electrician · Brasov, Brașov
Electrician autorizat cu peste 20 ani de experienta specializat in proiectarea , instalarea si programarea instalatiilor electrice smart-home , execut lucrari pe partea electrica la preturi rezonabile respectand normativele in vigoare cum ar fi : instalatii electrice civile si industriale , instalatii electrice smart-home ( sisteme de iluminat , comanda si control de la distanta ), alarme , automatizari compiuterizate , sisteme de supraveghere , instalare interfoane si video-interfoane , instal
Dorel Tolan

Dorel Tolan

Electrician · Brasov, Brașov
Electrician instalati 380v si 220v interventi si reparati, executari instalati electrice , motoare,instalati de incalzire electrice si horeca,mantaz tablouri si panouri electrice,montaj senzori de miscare si prezenta,modificari instalati electrice,interventi de urgenta la instalatile si echipamentele electrice ,etc.preturi negociabile in functie de complexitatea lucrarilor in brasov si inprejurimi.
Romulus Berdei

Romulus Berdei

Electrician · Brasov, Brașov
Compentente multiple: - proiectare, uția si inspectia instalațiilor electrice, de automatizare si a sistemelor fotovoltaice - uzinarea tablourilot electrice - testare și punere în funcțiune - service și mentenanță Atestari: - Atestare ANRE - Atestare INSEMEX mediu ATEx - Instalator autorizat AFM
Marius Găınă

Marius Găınă

Electrician · Brasov, Brașov
Am o experiența de 12 ani și multe lucrări executate și unde lbeneficiarul a fost mulțumit de colaborare și executie
Real Electric

Real Electric

Electrician · Brasov, Brașov
Calitatea lucrarilor si a materialelor puse in operă. Garantie pentru lucrari si materiale. Echipă compactă. Interventii rapide.
FXC ELECTRIC SRL

FXC ELECTRIC SRL

Electrician · Brasov, Brașov
Realizăm instalații electrice pentru apartamente, case, spatii comerciale atat curenți tari cat și curenți slabi ( internet, telefon, cablu tv, interfon, alarma, supraveghere video), montam aparatajul ( prize , intrerupatoare, corpuri de iluminat, etc.) Si multe altele. -S.C. FXC SMART HOME ELECTRIC SRL- Aveți în plan să construiți o casă? Doriți să renovati apartamentul? Nu uitati de instalația electrică. 1. Se schimba tabloul electric. 2. Tabloul electric v-a fi etichetat a
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihaela
Electrician   22/07/2021

Mulțumesc dl Zorila pentru serviciul absolut ireproșabil, promptitudinea, seriozitatea dvs, execuția calitativa a lucrarii. Cu siguranta tot la dvs voi apela si cu alte ocazii. Recomand 110%!

         
Predescu D.
Electrician   22/07/2021

Am rezolvat foarte bine problema, am avut de schimbat un panou de siguranțe, totul a mers perfect, plata prin transfer bancar, preț corect.

         
Cătălin V.
Electrician   08/07/2021

O echipă tânără care lucrează cu plăcere. Au reparat tot ce făcuse greșit o altă echipă. Au realizat fără nicio problemă o lucrare complexă. Recomand pe deplin.

         
Catalin B.
Electrician   08/07/2021

punctual, profi (ofera si explicatii gratis...nu ca altii)...in raportul dintre pret si calitate omul este corect. eu sunt multumit!

         
Mihnea S.
Electrician   28/06/2021

Am avut de instalat 7 plafoniere. Domnul Zorila a fost foarte eficient si a terminat lucrarea repede. Recomand. Sigur voi apela din nou.

         
Agota F.
Electrician   08/06/2021

Serios, corect, punctual, de încredere și face un efort suplimentar ca totul să funcționeze perfect. Recomand!

         
Carmen I.
Electrician   06/06/2021

Domnul Dragnea a fost foarte promt si eficient, mi-a rezolvat problema intr’o zi de sarbatoare. Recomand cu Incredere serviciile dumnealui .

         
Mădălina B.
Electrician   01/06/2021

Prompt profesionist și rapid. Lucrare de excepție. Lucrează foarte curat și atent la detalii. Comunicare foarte buna. Recomand cu încredere

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit