Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Brașov

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

113 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Brașov.

CERE 3 OFERTE
Teknoshop Virtual

Teknoshop Virtual

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Electrician calificat ofer calitatea lucrarilor si lucru fara deranj in judetul Brasov, se ofera factura si garantia lucrarii realizate. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati, multumesc.
RCB PRO ELECTRIC

RCB PRO ELECTRIC

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
O.U.V și Garanții . Mulți dintre voi cunoaște-ți aceste aspecte importante care va dau posibilitatea de a alege un serviciu de calitate . Compania noastră va poate oferi servicii de calitate in lucrările de instalații electrice . Nu rămâne decât sa intrați in legătura cu noi și sa stabilim o oferta de preț .
Daniel Canache

Daniel Canache

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Unlimited Power Networks SOLUTII ELECTRICE INTEGRATE DESIGN << EXECUTIE << MENTENATA << CONECTARE upnelectric.ro Suntem o echipă tânără care oferă servicii de proiectare, execuție, măsurători și revizie în domeniul instalațiilor electrice. Punem nevoile clienților pe primul loc, venim cu soluții personalizate, folosim materiale de calitate și oferim seriozitate în tot ceea ce facem. Proiectare: • Instalații electrice JT (0.23 - 0.4 kV) - case / birouri / spatii comerciale / hale • Instal
Ciprian Petru

Ciprian Petru

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Electrician autorizat, cu peste 20 de ani de experienta, imi ofer serviciile atat pentru clienții casnici cat si pentru firme. Ofer profesionalism si calitate la preturi competitive in Brasov si împrejurimile Brasovului
Daniel Florian

Daniel Florian

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Ofer consultanta în domeniul instalațiilor electrice. Optimizare și cost control instalații electrice. Proiectare instalații electrice. Execuție instalații electrice. Service instalații electrice. Autorizație ANRE.
Boris Dabija

Boris Dabija

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Ofer servicii de calitate, termeni rezonabili la execuție, lucrez cu acuratețe și nu fac risipă de materiale.
Nicu Petrea

Nicu Petrea

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Punctualitate.calitate.o mare exsprienta in automatizari mentenanta magazine masini unelte si constuctii.case.pensiuni.apartamente
Emil Claudiu Martinas

Emil Claudiu Martinas

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Experiența in cartierele rezidentiale, Anantgarden Bartolomeu, Avantgarden Tractorul, Coresii-Avantgarden, spatii comerciale, brutarii, case particulare, etc.
Florin Nicolae

Florin Nicolae

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Am experienta ca electrician și de înalta tensiune in tara si in strainatate de joasă si medie tensiune de 30 ani .Am inceput in anul 1988 dupa terminarea liceului energetic pe înalta tensiune și am lucrat la Porțile de fier din Dr.Tr. Severin. M-am specializat în anul 2002 in Italia pe joasă și medie tensiune și am lucrat până în anul 2016.Am actualizat experienta mea profesională fiind la zi cu tehnologia de ultima oră, automatizări, energie solară, domotica si psi,antiefractie etc.
Imy Systems srl

Imy Systems srl

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Lucram duar cu materiale de calitae si nu executam lucrari in graba Devizul nostru ieste calitate si nu cantitate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Domsa S.
Instalații Electrice   17/06/2021

A fost prompt si profesionalist. Am avut mai multe lucruri de rezolvat decat cerusem initial iar dansul ne-a ajutat cu toate. Il recomand!

         
Ana K.
Instalații Electrice   09/06/2021

Excelent , sunt foarte multumita de lucrare,este serios,profesionist il recomand cu toata increderea

         
Andreea P.
Instalații Electrice   20/05/2021

Andrei a raspuns foarte prompt si din fericire a reusit sa execute lucrarea solicitata la cateva ore dupa ce a primit cererea mea. Serviciul a fost profesionist, rapid, cu sugestii asupra viitoarelor probleme ce pot aparea. A gasit solutii rapid. Recomand.

         
Szekely L.
Instalații Electrice   17/04/2021

Lucrarea a decurs foarte bine.Nu ma pricep dar s-a văzut ca este un profesionist mai ales ca a folosit aparat de tăiat pereți cu aspirator și fiind o casa deja locuita noi nu am fost afectați deloc de praf.Recomand cu încredere.

         
Urs C.
Instalații Electrice   27/03/2021

Sunt foarte multumiita. Prompt, efficient si foarte amabil. Recomand 100%. Voi mai reveni pe viitor.

         
Anamaria C.
Instalații Electrice   26/03/2021

Domnul Sandor a fost foarte punctual. Treaba a fost făcută exemplar și la un preț foarte bun, am fost foarte mulțumită. O să mai apelez la serviciile dansului pe viitor.

         
Adrian H.
Instalații Electrice   21/03/2021

Am avut o problemă cu instalația electrică în casă, ulterior mi-am dat seama că e un pic mai complicat. Era un contact întrerupt pe undeva, iar domnul Elvis a verificat între doze contactul între fiecare fază, un proces foarte meticulos și dificil. La final am făcut inginerie inversă la toată rețeaua din casă. Voi mai apela, cu siguranță! Foarte mulțumit!

         
Cristina D.
Instalații Electrice   28/02/2021

Am fost foarte multumita. Unul din corpurile de iluminat, desi era in cutie avea un mic defect. Domnul Zorila a remediat problema si ne-a dat sfaturi si pentru viitor. Recomand

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit