Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

69 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Claudiu B.

Claudiu B.

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Electrician autorizat ANRE cu o vasta experienta in domeniul electric ( peste 20 ani),am utat lucrari de diferite complexitati ( atat pe Mt cat si Jt ) inccepand de la case, apartamente, sectii de spitale si hale industriale. Ofer seriozitate si astept acelasi lucru de la beneficiar.
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Societate comerciala executam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
Florin  N.

Florin N.

Instalații Electrice · Brasov, Brașov
Am experienta ca electrician și de înalta tensiune in tara si in strainatate de joasă si medie tensiune de 30 ani .Am inceput in anul 1988 dupa terminarea liceului energetic pe înalta tensiune și am lucrat la Porțile de fier din Dr.Tr. Severin. M-am specializat în anul 2002 in Italia pe joasă și medie tensiune și am lucrat până în anul 2016.Am actualizat experienta mea profesională fiind la zi cu tehnologia de ultima oră, automatizări, energie solară, domotica si psi,antiefractie etc.
Ion  M.

Ion M.

Instalații Electrice · Sacele, Brașov
-Realizam instalatii elctrice case si apartamente. -Oferim servicii de mentenanta case si apartamente . -Inlocuire /montare prize , intrerupatoare, corpuri de iuluminat -Montare tablouri electrice , modificare circuite instalatii interioare -Montare iluminat perimetral curti, cladiri
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Vlad Calu
Instalații Electrice   06/07/2020

Perfect! Am facut cererea Duminica la ora 18:00 si Luni dimineata la 10:00 erau deja la locatie. Comunicarea a fost excelenta si lucrarea de asemeni. Sper sa tina. Voi mai apela la serviciile dansilor si pe viitor.

         
Radu Iulian Sava
Instalații Electrice   26/06/2020

Suntem foarte mulțumiți. Domnul Pricop a reușit să găsească soluții la toate solicitările noastre în contextul unei instalații electrice vechi. În recomandăm cu încredere!

         
Bianca Manea
Instalații Electrice   16/06/2020

Foarte multumita de munca lui Marius, m-a sfatuit in privinta alegerii materialelor si a trasarii noii instalatii electrice, mi-a dat sugestii cum as putea sa instalez si reorientez anumite doze de aparataj in functie de necesitati si a facut treaba foarte buna. il voi solicita si la lucrari viitoare.

         
Mircea Alexandru
Instalații Electrice   07/06/2020

Un baiat punctual, serios si priceput. Sunt multumit de rezultat . Vom mai colabora cu siguranta, si recomand cu toată încrederea .

         
Ionut Achim
Instalații Electrice   01/06/2020

Bun profesionist. Amabil și cu bun simț. Sunt foarte mulțumit de rezultat, aș apela oricând la serviciile dânsului.

         
Cristina Radulescu
Instalații Electrice   25/05/2020

Seriozitate, promptitudine, rapiditate, profesionalism! Am fost socata de experienta pozitiva, a fost peste asteptari! Nu credeam ca mai gasim in Romania asa profesionisti! Multumesc mult !

         
Liviu NEGULESCU
Instalații Electrice   19/05/2020

Foarte multumit de modul cum am discutat si stabilita detaliile. Din nefericire, a trebuit sa parasesc localitatea si nu am efectuat efectiv lucrarea.

         
Diana Marinache
Instalații Electrice   22/03/2020

Am fost foarte mulțumiți de domnul Nistor, este foarte comunicativ, răspunde la orice întrebare, indiferent cât de puerilă este, și oferă explicații pertinente, foarte profesionist și amabil. Cu siguranță vom mai apela la dânsul pe viitor. Prețul a fost corect, foarte binevoitor și vine cu soluții bune.

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit