Top 25 Profesionişti în Instalatii Electrice | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

185 profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Instalatii Electrice

Romelectric.ro

Romelectric.ro

Https://www.romelectric.ro Electrician calificat cu experienta, execut: instalatii electrice. Montez: prize/USB, intrerupatoare, lampi cu senzor, tablouri electrice, circuit separat pentru: AC, masina de spalat, circuite cap/scara, cap/cruce, senzori de miscare. Pentru curenti slabi: telefon, alarma, interfon, TV, internet. Montez orice fel de sigurante cu sau fara protectie, modernizare tablouri vechi cu sigurante automate de buna calitate. Ce pot oferi: profesionalism, seriozitate, calitate,
Claudiu B.

Claudiu B.

Electrician autorizat ANRE cu o vasta experienta in domeniul electric ( peste 20 ani),am utat lucrari de diferite complexitati ( atat pe Mt cat si Jt ) inccepand de la case, apartamente, sectii de spitale si hale industriale. Ofer seriozitate si astept acelasi lucru de la beneficiar.
Constantin I.

Constantin I.

Electrician calificat cu experienta in domeniu ut instalati case apartamente vile hale remediez instalatii electrice vechi tablouri circuite defecte etc la super preturi . serios si la timp
Ion  M.

Ion M.

-Realizam instalatii elctrice case si apartamente. -Oferim servicii de mentenanta case si apartamente . -Inlocuire /montare prize , intrerupatoare, corpuri de iuluminat -Montare tablouri electrice , modificare circuite instalatii interioare -Montare iluminat perimetral curti, cladiri
Electrifix

Electrifix

Am reușit să avem succes și să oferim clienților noștri cele mai eficiente și corecte servicii electrice menținînd un raport preț/calitate excelent dar și muțumită politicii noastre
Costel N.

Costel N.

Lucrez ca un profesionist pt.ca sunt un profesionist autorizat ANRE gradele 2A2B,lucrări executate la timp
Luchis V.

Luchis V.

Ofer servici de buna calitate cu garantie la utie si preturi accesibile , vasta experienta pe santiere cu realizarea spatiilor open space , vile , apartamente etc ptr instalatiile electrice cat si ptr realizarea instalatiilor de curenti slabi ( internet , tv , cctv camere video , interfonie etc) si pot emite si factura daca este nevoie .
Gabriel M.

Gabriel M.

Ofer rezultate calitative, datorata experientei pe care o am în domeniu și pasiunii cu care îmi practic meseria.
Daniel N.

Daniel N.

Am experienta in domeniul horeca reparati servis industria textila reparati generatoare abur mese calcat instalati secti croitorie instalati case apartamente cu o vechime in munca de 20 ani
Borhina I.

Borhina I.

Suntem o echipă tânără de ingineri, serioasa ,oferim servicii de calitate și profesionalism in domeniul energetic
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Reparatii de Top

Reparatii de Top

In contextul actual, echipa reprezintă factorul cheie pentru performanta si succes. Noi suntem o echipa de oameni profesioniști, cu experiența in domeniul reparațiilor si amenajărilor interioare si exterioare, indiferent de complexitatea lucrării, de la simple reparații la renovări totale. Echipa noastră va pune la dispoziție posibilitatea de a beneficia de o gama foarte larga de servicii, efectuate cu seriozitate si profesionalism.
Abil Service

Abil Service

Intervenim prompt pentru rezolvarea problemei in cel mai scurt timp, la domiciliul dumneavoastră, pentru o totala transparenta a reparațiilor efectuate, evitând astfel orice fel de neînțelegere. Acordam garanție 6 luni pentru toate piesele înlocuite, preîntâmpinând astfel eventualele defecte de fabricație ale pieselor distribuite. Ne deplasam la fata locului in maxim 24 de ore, pentru remedierea problemei in condiții optime.
Racoda Electric

Racoda Electric

Firma autorizata ANRE si colaboratoare SC ENEL SA pentru proiectarea si execuția de instalații electrice de joasa si medie tensiune, branșamente electrice monofazate si trifazate, aeriene si subterane, proiectarea si execuția de posturi de transformare. Pe lângă acestea, echipa noastră de electricieni autorizați se ocupa de întocmirea documentațiilor tehnice necesare pentru eliberarea tuturor avizelor de la SC ENEL SA.
Electrician Bucuresti

Electrician Bucuresti

Suntem companie cu licență și asigurată, care oferă o gamă largă de servicii, mari și mici, clienților din cele sase sectoare din Bucuresti și Ilfov. În ultimii cinci ani, ne-am mândrit în furnizarea de servicii de calitate superioară la prețuri rezonabile, acordând atenție detaliilor și exersării măiestriei de precizie – aceasta GARANTEAZA munca noastră.
Nick Nicu66

Nick Nicu66

Electrician autorizat in meseria de electrician .Execut lucrări de intervenții la tablourile cu siguranțe, instalația de iluminat, sursele de alimentare a electrocasnicelor, efectuez circuite aparente pentru aere condiționate si mașini de spălat generatoare automatizări ,camere frig vitrine etc.
Dendea Ion

Dendea Ion

Electrician autorizat A.N.R.E. si ENEL executa BRANSAMENTE ELECTRICE, montare contor, DOSARE tehnic de UTILITATI ,întocmire documentație CONTRACTE de furnizare schimbare de titular (fără timp pierdut din partea clientului pe la ghișee) si alte lucrări electrice in timp scurt la preturi rezonabile.
Manu Daniel

Manu Daniel

Apelând la acest serviciu de prestări servicii la domiciliu veți avea certitudinea unor servicii de calitate, echipa este formata numai din profesioniști autorizați, care vor investi experiența profesionala acumulata pentru realizarea de lucrări sau intervenții electrice sigure si de calitate.
Mihai Petre

Mihai Petre

Electrician cu experiența execut lucrări de instalații electrice interioare și exterioare. Montez tablouri cu siguranțe automate, lămpi, spoturi, prize, întrerupătoare. Reparații la instalații electrice vechi, împământare, extinderea rețelei de electricitate. Toate la cele mai bune preturi.
Ruta Cosmin

Ruta Cosmin

Electrician constructor, folosesc doar materiale de calitate superioara, cu respectarea normativului pentru proiectarea, execuția, exploatarea instalațiilor. seriozitate si promptitudine. constatarea si consultanta la locație fără costuri! calitatea este prioritara, nu remediez improvizații!
Garea

Garea

Echipele noastre de intervenție sunt formate în exclusivitate din electricieni profesioniști, certificați și acreditați ANRE. Importanța siguranței instalațiilor electrice deasemenea nu este niciodată lăsată la întâmplare astfel că toate intervențiile noastre sunt garantate minim 24 de luni.
Vasile Ded

Vasile Ded

Apelând la acest serviciu de prestări servicii la domiciliu veți avea certitudinea unor servicii de calitate, echipa este formata numai din profesioniști autorizați, care vor investi experiența profesionala acumulata pentru realizarea de lucrări sau intervenții electrice sigure si de calitate.
Electrician A-Z

Electrician A-Z

Interventiile electrice de urgenta sunt efectuate de catre un electrician autorizat din Bucuresti cu o experienta de peste 26 ani , disponibil oricand , avand aceleasi preturi de peste zece ani in ciuda inflatiei dar in conformitate cu puterea de cumparare din Romania .
Funduc Ionel

Funduc Ionel

Electrician autorizat, execut instalații electrice si automatizări, montaj si reparații la case, vile aflate in construcție, sedii firme, spatii comerciale, înlocuit tablouri electrice, iluminat interior si exterior, reparații utilaje industriale, intervenții de urgenta.
Codevex

Codevex

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a ofertei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si colaborarea ulterioara cu societatea noastra.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Geanina Jecan
Instalatii Electrice   08/12/2017

Foarte prompt si profi! Recomand cu toata increderea. Electricianul, dl. Norbert reparat mica defectiune pe care o aveam la masina de spalat si ne-a oferit sfaturi f bune ce sa facem pe viitor ca sa nu mai avem probleme!

Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit