Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

802 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Instalatii Electrice

Elvis Z.

Elvis Z.

Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi. Execut masuratori electrice : PRAM , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE NUL DE PROTECTIE , VERIFICARE CIRCUITE ELECTRICE SI FUNCTIONARE DIFERENTIALE
Alexandru C.

Alexandru C.

PRETURI COMPETITIVE Electrician, efectuez urmatoarele lucrari: Reparatii instalatii electrice • Instalatii electrice interioare (Case, Vile, Apartamente) • Montari, inlocuiri tablouri electrice si sigurante cu diferential • Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) • Montari, inlocuiri prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Rog si ofer seriozitate.
Sc Bst-electro-therm Srl

Sc Bst-electro-therm Srl

Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Pascu C.

Pascu C.

Pentru o instalatie electrica facuta corect , de calitate nu ezitati sa ma contacta-ti la 0761742882
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Intel House Electric

Intel House Electric

Seriozitate. Promptitudine. Calitatea lucrărilor executate, în timp cât mai scurt cu minim de deranj. Atenție la detalii.
Catalin M.

Catalin M.

Instalatii electrice utate profesional de catre electricieni calificati cu experienta in lucrari casnice si industriale.
Ridocata Srl

Ridocata Srl

Ai ramas pe întuneric? Nici o problemă.sună la meșterul Cătălin, te ajuta pe deplin. Proiectare, mentenanta, reconditionare instalatii electrice la hale industriale, apartamente, vile etc. TELEFON : 0745 629 532 Meșterul Cătălin, sună-mă și o să vin.
Constantin  G.

Constantin G.

Execut instalatii electrice la blocuri, cladiri birouri, case, vile. Ma deplasez la domiciliu pentru constatari Experienta de 10 ani in instalatii electrice, 4 ani in televizoune si restul pe cont propriu, am si echipa. Ofer si cer seriozitate.
Laurentiu P.

Laurentiu P.

Inginer electrician ut instalatii electrice de joasa tensiune,modificari in instalatii electrice,tablouri electrice,inlocuire prize,intrerupatoare,comutatoare,conectare de circuite dedicate noi,montaj sisteme supraveghere video si antiefractie.Ofer seriozitate si preturi acceptabile.
Alexandru  N.

Alexandru N.

Execut lucrări de instalații electrice, pun accent pe calitate,sunt serios și doresc să colaborez cu persoane serioase
Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
Sc Oreiro srl

Sc Oreiro srl

Societate comerciala executam instalatii electrice la constructii civile si industriale . Seriozitate , profesionalism , garantie .
Cristian  S.

Cristian S.

Sunt o persoana harnica , rapida și de calitate , Nu îmi place sa pierd timpul prin casa oamenilor .
Alabama Trade Srl

Alabama Trade Srl

Execut lucrări electrice mai mult de 20 de ani. Sunt electrician autorizat ANRE gr. IIB, cu experiență și în automatizări. Consultanțele mele sunt gratuite în speranța unei colaborări, totdeauna la fața locului și amănunțit. Ofer un raport pret-calitate foarte bun.
Daniel C.

Daniel C.

Lucrez cu profesionalism și sunt un om de cuvânt. Efectueaz instalații electrice orice grad de complexitate.
Electricianu Vesel SRL

Electricianu Vesel SRL

Salut, Realizam instalatii electrice, retele interne de date sau telefonie, instalatii de panouri solare, toate de inalta calitate. Oferim garantie 24 luni pe lucrarile efectuate. Experienta de peste 15 ani in strainatate si gama Hilti de sculele profesionale ne ajuta sa ne respectam termenele fixate.
Ionuț Adrian O.

Ionuț Adrian O.

Maestru electrician cu diplomă ut instalați electrice de ore ce tip case ,vile, blocuri ,montez aparatura prize Lampi tablouri senzori de gaz
Sebastian S.

Sebastian S.

Electrician autorizat cu experienta in utarea lucrărilor electrice atât civile cat si industriale . ( H.V.A.C. , B.M.S. Automatizari )
Ergnur Instal

Ergnur Instal

Firma autorizata ANRE de tip B.Executam orice fel de instalatii electrice de joasa si medie tensiune .Oferim dirigentie de santier atat pe electrice cat si pe instalati sanitare ,termice si ventilatie . Oferim servicii de proiectare si consultanta tehnica .
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Terawat construct

Terawat construct

Electrician autorizat ANRE , specializat in instalatii electrice pentru case si apartamente, ut in Bucuresti si Ilfov lucrari dupa proiect, sau in absenta unui proiect, dupa preferintele clientului. Cu o experienta de peste 12 ani, ma recomanda, pe langa Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, finalizarea cu succes a unei serii de lucrari, de la nivel casnic, pana la proiecte de anvergura, cladiri de birouri, sedii de banci si altele
Adrian B.

Adrian B.

Experienta 15 ani in UK,Irlanda si Romania. Experienta indelungata in curenti slabi:tv, satelit, internet,telefonie,supraveghere video.
Dorin  B.

Dorin B.

Seriozitate, profesionalism, spirit intreprinzator, deschis la provocari tehnice. Execut lucrari la preturi accesibile.
Bogdan B.

Bogdan B.

Electrician cu peste 20 de ani de experienta execut orice tip de instalatie de la apartamente si case pana la cele mai complexe automatizari,camere video ,alarme , ETC .Avem mai multe echipe si putem onora orice lucrare indiferent de marime sau complexitate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Adrian Ruj
Instalații Electrice   10/07/2020

o lucrare care s-a finalizat cu 15 circuite electrice, 5 de coaxial si 7 de net, aprox 75 prize, 10 intrerupatoare. s-a lucrat mult dar bine. Concluzia: Recomand si altora: DA L-as solicita pentru alte lucrari: DA

         
Vlad Calu
Instalații Electrice   06/07/2020

Perfect! Am facut cererea Duminica la ora 18:00 si Luni dimineata la 10:00 erau deja la locatie. Comunicarea a fost excelenta si lucrarea de asemeni. Sper sa tina. Voi mai apela la serviciile dansilor si pe viitor.

         
Radu Iulian Sava
Instalații Electrice   26/06/2020

Suntem foarte mulțumiți. Domnul Pricop a reușit să găsească soluții la toate solicitările noastre în contextul unei instalații electrice vechi. În recomandăm cu încredere!

         
Bianca Manea
Instalații Electrice   16/06/2020

Foarte multumita de munca lui Marius, m-a sfatuit in privinta alegerii materialelor si a trasarii noii instalatii electrice, mi-a dat sugestii cum as putea sa instalez si reorientez anumite doze de aparataj in functie de necesitati si a facut treaba foarte buna. il voi solicita si la lucrari viitoare.

         
Mircea Alexandru
Instalații Electrice   07/06/2020

Un baiat punctual, serios si priceput. Sunt multumit de rezultat . Vom mai colabora cu siguranta, si recomand cu toată încrederea .

         
Ionut Achim
Instalații Electrice   01/06/2020

Bun profesionist. Amabil și cu bun simț. Sunt foarte mulțumit de rezultat, aș apela oricând la serviciile dânsului.

         
Cristina Radulescu
Instalații Electrice   25/05/2020

Seriozitate, promptitudine, rapiditate, profesionalism! Am fost socata de experienta pozitiva, a fost peste asteptari! Nu credeam ca mai gasim in Romania asa profesionisti! Multumesc mult !

         
Liviu NEGULESCU
Instalații Electrice   19/05/2020

Foarte multumit de modul cum am discutat si stabilita detaliile. Din nefericire, a trebuit sa parasesc localitatea si nu am efectuat efectiv lucrarea.

Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit