Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

1.238 Firme de Instalații Electrice sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Firme de Instalații Electrice

TotalSmartInstal

TotalSmartInstal

Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.
Elvis Zorilă

Elvis Zorilă

Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi. Execut masuratori electrice : PRAM , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE NUL DE PROTECTIE , VERIFICARE CIRCUITE ELECTRICE SI FUNCTIONARE DIFERENTIALE
AmpTech

AmpTech

Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Teknoshop Virtual

Teknoshop Virtual

Electrician calificat ofer calitatea lucrarilor si lucru fara deranj in judetul Brasov, se ofera factura si garantia lucrarii realizate. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati, multumesc.
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Costel Munteanu

Costel Munteanu

Buna ziua. Sunt electrician cu experienta, va pot ajuta cu proiectarea instalației electrice de la 0, remedierea și înlocuire a instalației vechi, schimbat tablou, sigurante, montaj aparatura ,prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat .Nu ezitați să mă contactati.
All Green Way Solutions SRL

All Green Way Solutions SRL

Suntem o companie tanara ce vrea sa depășeasca orice limita și orice așteptărare a clientului prin cele mai noi și performante tehnologii chiar și în locații izolate. Oferim o gama larga de servicii de calitate.
Iosif Munteanu

Iosif Munteanu

Sunt foarte calm si rabdator,pun preț pe ceea ce fac.,imi place sa dau sfaturi si idei clientiilor mei .Prețul se face la fața locului impreuna cu proprietarul,
Florin Costin

Florin Costin

Inginer electrotehnic, cu experienta de peste 30 ani in realizarea de retele electrice si retele structurate de date, atat in tara cat si in strainatate. Execut retele electrice mono si trifazate pentru case, apartamente, ateliere,mentenanta retele electrice, precum si raparatii aparate electrice, retele electrice, montare si schimb prize, intrerupatoare, corpuri iluminat, aparatura electrica etc.
Mircea Enache

Mircea Enache

Executam instalații electrice noi și reparații la preturi accesibile în timp foarte scurt în Oradea și în judet
George Rosulescu

George Rosulescu

Inginer instalații electrice, autorizat ANRE, execut instalații electrice cu respectarea normelor și normativelor în vigoare. Sunt o persoana serioasa, meticuloasa și cu simț de răspundere în ceea ce fac.
Laurentiu Popescu

Laurentiu Popescu

Inginer electrician autorizat ANRE,execut instalatii electrice de joasa tensiune,modificari in instalatii electrice,tablouri electrice,inlocuire prize,intrerupatoare,comutatoare,conectare de circuite dedicate noi,montaj sisteme supraveghere video si antiefractie.Ofer seriozitate si preturi acceptabile.
Teodor Moga

Teodor Moga

Atenția la detalii, viziunea modernă și experiența sunt caracteristicile care mă recomandă pentru executarea proiectelor potrivit cerințelor clientului.
PFA Ghebaura M. Marius

PFA Ghebaura M. Marius

Studii superioare in domeniul instalatiilor pentru constructii. Experienta in domeniul instalatiilor electrice si automatizari. Profesionalism si seriozitate.
Fixful

Fixful

Executam instalatii electrice la cele mai inalte standarde.Specialisti in instalatii smart,mentenanta si servicii electrice
Ion Tanase

Ion Tanase

Echipa serioasa de lucru formata din 2 oameni, cu preturi avantajoase și raport corect între calitate și preț. Suntem o echipa serioasa și nu ascundem defectele găsite pe care le remediem în același timp
Terawat construct

Terawat construct

Electrician autorizat ANRE , specializat in instalatii electrice pentru case si apartamente, ut in Bucuresti si Ilfov lucrari dupa proiect, sau in absenta unui proiect, dupa preferintele clientului. Cu o experienta de peste 12 ani, ma recomanda, pe langa Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, finalizarea cu succes a unei serii de lucrari, de la nivel casnic, pana la proiecte de anvergura, cladiri de birouri, sedii de banci si altele
SERTIM ELECTRIC S.R.L.

SERTIM ELECTRIC S.R.L.

SERTIM ELECTRIC S.R.L. ofera urmatoarele servicii si produse electrice pentru constructii rezidentiale, nerezidentiale, comerciale si industriale, inclusiv constructiile cu destinatie speciala: • Instalatii electrice; • Sisteme automate de compensare a energiei reactive; • Tablouri electrice de distributie; • Realizarea si executia de tablouri electrice; • Solutii electrice complete pentru echiparea halelor industriale; • Incalzire electrica in pardoseala; • Incalzire radianta; • Incalzire pri
Entesa electrice

Entesa electrice

Lucrez ca și electrician de 7 ani,Receant mi am deschis propria firma, lucrez la preturi avantajoase, calitatea face diferența.
Alexandru Carata

Alexandru Carata

PRETURI COMPETITIVE Electrician, efectuez urmatoarele lucrari: Reparatii instalatii electrice • Instalatii electrice interioare (Case, Vile, Apartamente) • Montari, inlocuiri tablouri electrice si sigurante cu diferential • Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) • Montari, inlocuiri prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Rog si ofer seriozitate.
Costel Nistor

Costel Nistor

Lucrez ca un profesionist pt.ca sunt un profesionist autorizat ANRE gradele 2A2B,lucrări executate la timp
Marian Cosma

Marian Cosma

Experiență în domeniul 15ani instalațiilor electrice medie și joasa tensiune.execut instalație Smart home,defecte apărute pe instalație interioară case apartamente
RCB PRO ELECTRIC

RCB PRO ELECTRIC

O.U.V și Garanții . Mulți dintre voi cunoaște-ți aceste aspecte importante care va dau posibilitatea de a alege un serviciu de calitate . Compania noastră va poate oferi servicii de calitate in lucrările de instalații electrice . Nu rămâne decât sa intrați in legătura cu noi și sa stabilim o oferta de preț .
Smart Home

Smart Home

Smart Home - societate autorizata pentru executia instalatiilor electrice, sisteme detectie incendiu si sisteme antiefractie, supraveghere video. Daca iti doresti calitate si siguranta noi suntem alegerea potrivita.
Marian Bituleanu

Marian Bituleanu

Electrician autorizat 2A/2B(proiectare si executie), execut instalații electrice interioare si exterioare, totul de la A la Z. 0766 621 537-Marian Bituleanu.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Danescu S.
Instalații Electrice   15/07/2021

Un profesionist desavarsit,implicat ,corect si prompt.Foarte multumit de serviciile prestate.Multumim si pe aceasta cale domnule Botea !

         
Alex P.
Instalații Electrice   12/07/2021

Super. Atenție la detalii, rapiditate, program flexibil și bine echipat cu toate uneltele necesare. A și cumpărat materialele necesare fără un cost suplimentar (în afară de prețul mqterialelor, bineînțeles)

         
Cojocariu G.
Instalații Electrice   10/07/2021

seriozitate, profesionism, pricepere, mult bun simț și pret echitabil- toate intr-un singur om. îl voi recomanda tuturor! va mulțumesc frumos D-le Costel!

         
Bogdan A.
Instalații Electrice   09/07/2021

Un excelent profesionist. Servicii foarte bune si de calitate. Un domn amabil, corect, punctual. Recomand serviciile dumnealui.

         
Nicoleta G.
Instalații Electrice   06/06/2021

Este un bun profesionist, cu mult bun simt, punctual, a făcut o lucrare foarte bună și într-un timp destul de scurt. Sunt foarte mulțumită și îl recomand.

         
Bogdan D.
Instalații Electrice   30/05/2021

Muncitor si dedicat. Chiar daca problema a fost mai serioasa decat am crezut initial, nu s-a descurajat si a cautat solutii. A muncit 5 ore intr-o zi de sambata si nu a dat inapoi. Recomand cu caldura

         
Szekely L.
Instalații Electrice   17/04/2021

Lucrarea a decurs foarte bine.Nu ma pricep dar s-a văzut ca este un profesionist mai ales ca a folosit aparat de tăiat pereți cu aspirator și fiind o casa deja locuita noi nu am fost afectați deloc de praf.Recomand cu încredere.

         
Prundeanu L.
Instalații Electrice   18/02/2021

Consider că e o persoană serioasă, şi-a văzut de treabă, a lucrat bine, în final totul a fost ok. Dacă o să mai fie nevoie, o să mai colaborăm şi pe viitor. Îl recomand.

Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit