Top 25 Profesionişti în Instalatii Electrice | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

204 profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Instalatii Electrice

Constantin I.

Constantin I.

Electrician calificat cu experienta in domeniu ut instalati case apartamente vile hale remediez instalatii electrice vechi tablouri circuite defecte etc la super preturi . serios si la timp
Electrifix

Electrifix

Am reușit să avem succes și să oferim clienților noștri cele mai eficiente și corecte servicii electrice menținînd un raport preț/calitate excelent dar și muțumită politicii noastre
Gabriel M.

Gabriel M.

Ofer rezultate calitative, datorata experientei pe care o am în domeniu și pasiunii cu care îmi practic meseria.
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Abil Service

Abil Service

Intervenim prompt pentru rezolvarea problemei in cel mai scurt timp, la domiciliul dumneavoastră, pentru o totala transparenta a reparațiilor efectuate, evitând astfel orice fel de neînțelegere. Acordam garanție 6 luni pentru toate piesele înlocuite, preîntâmpinând astfel eventualele defecte de fabricație ale pieselor distribuite. Ne deplasam la fata locului in maxim 24 de ore, pentru remedierea problemei in condiții optime.
Racoda Electric

Racoda Electric

Firma autorizata ANRE si colaboratoare SC ENEL SA pentru proiectarea si execuția de instalații electrice de joasa si medie tensiune, branșamente electrice monofazate si trifazate, aeriene si subterane, proiectarea si execuția de posturi de transformare. Pe lângă acestea, echipa noastră de electricieni autorizați se ocupa de întocmirea documentațiilor tehnice necesare pentru eliberarea tuturor avizelor de la SC ENEL SA.
Reparatii de Top

Reparatii de Top

In contextul actual, echipa reprezintă factorul cheie pentru performanta si succes. Noi suntem o echipa de oameni profesioniști, cu experiența in domeniul reparațiilor si amenajărilor interioare si exterioare, indiferent de complexitatea lucrării, de la simple reparații la renovări totale. Echipa noastră va pune la dispoziție posibilitatea de a beneficia de o gama foarte larga de servicii, efectuate cu seriozitate si profesionalism.
Electrician Bucuresti

Electrician Bucuresti

Suntem companie cu licență și asigurată, care oferă o gamă largă de servicii, mari și mici, clienților din cele sase sectoare din Bucuresti și Ilfov. În ultimii cinci ani, ne-am mândrit în furnizarea de servicii de calitate superioară la prețuri rezonabile, acordând atenție detaliilor și exersării măiestriei de precizie – aceasta GARANTEAZA munca noastră.
Nick Nicu66

Nick Nicu66

Electrician autorizat in meseria de electrician .Execut lucrări de intervenții la tablourile cu siguranțe, instalația de iluminat, sursele de alimentare a electrocasnicelor, efectuez circuite aparente pentru aere condiționate si mașini de spălat generatoare automatizări ,camere frig vitrine etc.
Dendea Ion

Dendea Ion

Electrician autorizat A.N.R.E. si ENEL executa BRANSAMENTE ELECTRICE, montare contor, DOSARE tehnic de UTILITATI ,întocmire documentație CONTRACTE de furnizare schimbare de titular (fără timp pierdut din partea clientului pe la ghișee) si alte lucrări electrice in timp scurt la preturi rezonabile.
Manu Daniel

Manu Daniel

Apelând la acest serviciu de prestări servicii la domiciliu veți avea certitudinea unor servicii de calitate, echipa este formata numai din profesioniști autorizați, care vor investi experiența profesionala acumulata pentru realizarea de lucrări sau intervenții electrice sigure si de calitate.
Mihai Petre

Mihai Petre

Electrician cu experiența execut lucrări de instalații electrice interioare și exterioare. Montez tablouri cu siguranțe automate, lămpi, spoturi, prize, întrerupătoare. Reparații la instalații electrice vechi, împământare, extinderea rețelei de electricitate. Toate la cele mai bune preturi.
Garea

Garea

Echipele noastre de intervenție sunt formate în exclusivitate din electricieni profesioniști, certificați și acreditați ANRE. Importanța siguranței instalațiilor electrice deasemenea nu este niciodată lăsată la întâmplare astfel că toate intervențiile noastre sunt garantate minim 24 de luni.
Vasile Ded

Vasile Ded

Apelând la acest serviciu de prestări servicii la domiciliu veți avea certitudinea unor servicii de calitate, echipa este formata numai din profesioniști autorizați, care vor investi experiența profesionala acumulata pentru realizarea de lucrări sau intervenții electrice sigure si de calitate.
Ruta Cosmin

Ruta Cosmin

Electrician constructor, folosesc doar materiale de calitate superioara, cu respectarea normativului pentru proiectarea, execuția, exploatarea instalațiilor. seriozitate si promptitudine. constatarea si consultanta la locație fără costuri! calitatea este prioritara, nu remediez improvizații!
Codevex

Codevex

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a ofertei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si colaborarea ulterioara cu societatea noastra.
Funduc Ionel

Funduc Ionel

Electrician autorizat, execut instalații electrice si automatizări, montaj si reparații la case, vile aflate in construcție, sedii firme, spatii comerciale, înlocuit tablouri electrice, iluminat interior si exterior, reparații utilaje industriale, intervenții de urgenta.
Electrician A-Z

Electrician A-Z

Interventiile electrice de urgenta sunt efectuate de catre un electrician autorizat din Bucuresti cu o experienta de peste 26 ani , disponibil oricand , avand aceleasi preturi de peste zece ani in ciuda inflatiei dar in conformitate cu puterea de cumparare din Romania .
Kovacs Mihai

Kovacs Mihai

Interventiile electrice de urgenta sunt efectuate de catre un electrician autorizat din Bucuresti cu o experienta de peste 27 ani , disponibil oricand , avand aceleasi preturi de peste zece ani in ciuda inflatiei dar in conformitate cu puterea de cumparare din Romania .
Electrician Cluj

Electrician Cluj

Suntem o echipă serioasă, creştină, formată din personal calificat şi cu experienţă în domeniu. Am activat în ţară dar şi în străinătate în ţări precum Italia, Franta şi Belgia. Pentru orice lucrare sau proiect pe care-l aveţi nu ezitaţi să ne contactaţi.
SC RUADY SERVICE SRL

SC RUADY SERVICE SRL

Avem echipe in toate cele 6 sectoare din Bucuresti. Suna acum si o echipa de electricieni va pleca catre tine in cel mai scurt timp. Se asigura electricieni autorizati ANRE si interventii NON-STOP. Atestare ANRE si certificare ISO 9001:2008
Handyman Servicii SRL

Handyman Servicii SRL

Firma noastra are intotdeauna un electrician care poate rezolva situatii de rutina pentru instalatia electrica din apartamentul sau casa ta, dar poate sa realizeze si lucrari complexe pentru cladiri, blocuri sau spatii industriale.
SC RUADY SERVICE SRL

SC RUADY SERVICE SRL

Ai probleme cu instalatia electrica? Nu astepta ca problemele sa devina mai grave! Cheama acum un electrician autorizat ANRE. Asiguram reparatii instalatii electrice si mentenanta. Interventii rapide electricieni Bucuresti si Ilfov.
Zugrav 247

Zugrav 247

Avem o echipa de instalatori si electricieni autorizati cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare. Nicio lucrare nu este prea mica!
Electrician Bucuresti Ilfov

Electrician Bucuresti Ilfov

Electrician Bucuresti ofera servicii reparatii instalatii electrice. Reparam defectiuni ale tabloului de sigurante, lipsa tensiune, defectiuni sistem iluminat, intrerupatoare, prize si orice fel de avarie la instalatia electrica.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Geanina Jecan
Instalatii Electrice   08/12/2017

Foarte prompt si profi! Recomand cu toata increderea. Electricianul, dl. Norbert reparat mica defectiune pe care o aveam la masina de spalat si ne-a oferit sfaturi f bune ce sa facem pe viitor ca sa nu mai avem probleme!

Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit