Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

1.224 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata.

CERE 3 OFERTE

Top 25 Profesionişti în Instalatii Electrice

Elvis Zorilă

Elvis Zorilă

Îmi respect întotdeauna angajamentele . La cererea clientului reconfigurez instalatii electrice pentru a satisface toate nevoile acestuia. Execut atât instalatii noi cât și inlocuirea și repararea celor vechi. Execut masuratori electrice : PRAM , REZISTENTA DE IZOLATIE , CONTINUITATE NUL DE PROTECTIE , VERIFICARE CIRCUITE ELECTRICE SI FUNCTIONARE DIFERENTIALE
Xander Electric

Xander Electric

Născut din pasiunea pentru instalaţiielectrice şi tot ceea ce înseamnă iluminat modern şi inteligent la cele mai înalte standarde,oferim soluţii pentru proiectarea şi utia de instalaţii electrice, precum şi pachete de mentenanţă instalaţii electrice,sub formă de abonament, materiale electrice de la furnizori consacrati. Oferim servicii 3x1 - proiectare, utie si furnizare materiale, cea din urma fiind avantajoasa deoarece oferim garantie atat pe lucrare cat si pe materiale si va scutim de timp
Adrian Preda

Adrian Preda

Calitatea primeaza, domeniul electric fiind unul unde viata omului ar trebui pusa mai presus de orice. Deasemenea mi-am rezervat si imi voi rezerva timp pentru a da clientilor mei toate explicatiile necesare, inainte de a face o alegere.
AmpTech

AmpTech

Important. 1. Echipa noastra este formata din electricieni autorizati ANRE grad II A+B. 2. Emitem factura si/sau chitanta pentru toate lucrarile noastre. Executăm următoarele tipuri de lucrări : 1. Instalații electrice: -Execuție instalații electrice de joasă tensiune; -Execuție/Montaj tablouri distribuție electrică de joasă tensiune; -Intervenții/Mentenanță instalații electrice de joasă tensiune; -Suport tehnic post-vânzare; 2. Soluții de încălzire cu radiații infraroșii (panouri
Sebastian Stanciu

Sebastian Stanciu

Electrician autorizat cu experienta in utarea lucrărilor electrice atât civile cat si industriale . ( H.V.A.C. , B.M.S. Automatizari )
Teknoshop Virtual

Teknoshop Virtual

Electrician calificat ofer calitatea lucrarilor si lucru fara deranj in judetul Brasov, se ofera factura si garantia lucrarii realizate. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati, multumesc.
Ridocata Srl

Ridocata Srl

Ai ramas pe întuneric? Nici o problemă.sună la meșterul Cătălin, te ajuta pe deplin. Proiectare, mentenanta, reconditionare instalatii electrice la hale industriale, apartamente, vile etc. TELEFON : 0745 629 532 Meșterul Cătălin, sună-mă și o să vin.
Fixful

Fixful

Executam instalatii electrice la cele mai inalte standarde.Specialisti in instalatii smart,mentenanta si servicii electrice
Costel Munteanu

Costel Munteanu

Buna ziua. Sunt electrician cu experienta, va pot ajuta cu proiectarea instalației electrice de la 0, remedierea și înlocuire a instalației vechi, schimbat tablou, sigurante, montaj aparatura ,prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat .Nu ezitați să mă contactati.
Laurentiu Popescu

Laurentiu Popescu

Inginer electrician autorizat ANRE,execut instalatii electrice de joasa tensiune,modificari in instalatii electrice,tablouri electrice,inlocuire prize,intrerupatoare,comutatoare,conectare de circuite dedicate noi,montaj sisteme supraveghere video si antiefractie.Ofer seriozitate si preturi acceptabile.
Sandor M

Sandor M

Experienta în tara și dincolo de hotare, încerc să-mi folosesc cunoștințele acumulate în cei peste 30 ani ca să pot rezolva problemele și cerințele clienților.
Iosif Munteanu

Iosif Munteanu

Sunt foarte calm si rabdator,pun preț pe ceea ce fac.,imi place sa dau sfaturi si idei clientiilor mei .Prețul se face la fața locului impreuna cu proprietarul,
Entesa electrice

Entesa electrice

Lucrez ca și electrician de 7 ani,Receant mi am deschis propria firma, lucrez la preturi avantajoase, calitatea face diferența.
All Green Way Solutions SRL

All Green Way Solutions SRL

Suntem o companie tanara ce vrea sa depășeasca orice limita și orice așteptărare a clientului prin cele mai noi și performante tehnologii chiar și în locații izolate. Oferim o gama larga de servicii de calitate.
Florin Costin

Florin Costin

Inginer electrotehnic, cu experienta de peste 30 ani in realizarea de retele electrice si retele structurate de date, atat in tara cat si in strainatate. Execut retele electrice mono si trifazate pentru case, apartamente, ateliere,mentenanta retele electrice, precum si raparatii aparate electrice, retele electrice, montare si schimb prize, intrerupatoare, corpuri iluminat, aparatura electrica etc.
Ciprian Vrabie

Ciprian Vrabie

Execut instalatii electrice, interventii, reparatii, circuite suplimemtare. Ofer incredere, seriozitate si executia lucrarilor intr-un timp optim.
Teodor Moga

Teodor Moga

Atenția la detalii, viziunea modernă și experiența sunt caracteristicile care mă recomandă pentru executarea proiectelor potrivit cerințelor clientului.
Rausse Victor Pfa

Rausse Victor Pfa

Sunt inginer in domeniul electric si automatizari, efectuez impreuna cu echipa mea urmatoarele: 1.Proiectare si realizare Instalatii electrice interiora si Industriale. 2.Reparatii electrice in domeniile mentionate la punctul 1. 3.Proiectare si realizare instalatii de automatizare inclusiv reparatii la acestea. 4. Masuratori PRAM. 5.Expertize in domeniul electric, (masuratori electrice complexe, analize, etc.). 6.Caiete de sarcini pentru beneficiar totodata ofer consultanta pentru acesta
Ion Tanase

Ion Tanase

Echipa serioasa de lucru formata din 2 oameni, cu preturi avantajoase și raport corect între calitate și preț. Suntem o echipa serioasa și nu ascundem defectele găsite pe care le remediem în același timp
Electrichome

Electrichome

Seriozitate. Promptitudine. Calitatea lucrărilor executate, în timp cât mai scurt cu minim de deranj. Atenție la detalii.
Dan Remes

Dan Remes

Inginer retele electrice, atestat ANRE IIIA-IIIB, cu o experieta mare in utia si proiectarea lucrarilor de instalatii electrice.
Alexandru Carata

Alexandru Carata

PRETURI COMPETITIVE Electrician, efectuez urmatoarele lucrari: Reparatii instalatii electrice • Instalatii electrice interioare (Case, Vile, Apartamente) • Montari, inlocuiri tablouri electrice si sigurante cu diferential • Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) • Montari, inlocuiri prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare. Rog si ofer seriozitate.
RCB PRO ELECTRIC

RCB PRO ELECTRIC

O.U.V și Garanții . Mulți dintre voi cunoaște-ți aceste aspecte importante care va dau posibilitatea de a alege un serviciu de calitate . Compania noastră va poate oferi servicii de calitate in lucrările de instalații electrice . Nu rămâne decât sa intrați in legătura cu noi și sa stabilim o oferta de preț .
Mircea Enache

Mircea Enache

Executam instalații electrice noi și reparații la preturi accesibile în timp foarte scurt în Oradea și în judet
Costin Godeanu

Costin Godeanu

Pentru punctualitate, seriozitate și profesionalism. In această meserie ca și în altele daca nu pui și suflet nu-ți iese. Eu cred că meseria asta nu trebuie făcută doar sa câștigi bani. Cartea mea de vizita consta in ceea ce fac ,in ceea ce-i rămâne omului în casa.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Nicolae D.
Instalații Electrice   12/05/2021

Sincere felicitari, m-a impresionat calitatea muncii, cat si calitatea echipei. Sunt niste profesionisti ca in vest. Niciodata nu am lucrat cu o echipa mai buna. Foarte serios vorbesc. Ii recomand cu caldura, ca MERITA foarte mult sa aiba succes. Multa sanatate si multumesc inca odata :)

         
Szekely L.
Instalații Electrice   17/04/2021

Lucrarea a decurs foarte bine.Nu ma pricep dar s-a văzut ca este un profesionist mai ales ca a folosit aparat de tăiat pereți cu aspirator și fiind o casa deja locuita noi nu am fost afectați deloc de praf.Recomand cu încredere.

         
Urs C.
Instalații Electrice   27/03/2021

Sunt foarte multumiita. Prompt, efficient si foarte amabil. Recomand 100%. Voi mai reveni pe viitor.

         
Anamaria C.
Instalații Electrice   26/03/2021

Domnul Sandor a fost foarte punctual. Treaba a fost făcută exemplar și la un preț foarte bun, am fost foarte mulțumită. O să mai apelez la serviciile dansului pe viitor.

         
Cristina D.
Instalații Electrice   28/02/2021

Am fost foarte multumita. Unul din corpurile de iluminat, desi era in cutie avea un mic defect. Domnul Zorila a remediat problema si ne-a dat sfaturi si pentru viitor. Recomand

         
Robert P.
Instalații Electrice   03/02/2021

Recomand cu incredere serviciile acestei firme , deoarece sunt punctuali, seriosi , chiar fac treaba buna si lucreaza curat . Ceea ce ma incantat este faptul ca mi-a oferit garantie chiar si pentru 2 prize.

         
Alexandru S.
Instalații Electrice   22/01/2021

Alexandru S. 22. 01. 2021 Am solicitat un electrician pe Homerun și din patru oferte am ales-o pe cea mai realistă în aprecierea sumei finale. Domnii Costel Munteanu, tatăl și Iosif Munteanu, fiul sunt excelenți profesioniști, care pe deasupra știu să explice lucrurile clar și să-ți ofere sugestii atunci când este nevoie. Aprecierile lor s-au dovedit realiste pe tot parcursul lucrării, execuția a fost promptă, elegantă și finalizată la timp. Îi recomand cu tărie!

         
Adina S.
Instalații Electrice   03/01/2021

Foarte multumita de rezultat! Dl. Munteanu a evaluat lucrarea si a venit cu sugestii si recomandari de ordin tehnic si de siguranta, pe baza planului de modificari de la arhitect. Echipa a lucrat profesionist, curat si a gasit solutii la situatii neprevazute, aparute in timpul lucrarii. Recomand cu mare caldura, e o echipa de nota 10!

Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit