Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

63 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Cristian  C.

Cristian C.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Pentru calitate, prudență, sociabilitate și pentru vasta experienta atât peste hotare cât și în țară.
Mihai Marius H.

Mihai Marius H.

Instalatii Electrice · Movileni, Iasi
Ofer calitatea lucrări. Instalația electrică pe care o fac este de generație nouă cu calcule foarte precise.
Adrian S.

Adrian S.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Instalatii electrice complete si de calitate ,montez aparatura electrica ( intrerupatoare simple ,duble ,cap scara cap cruce,prize simple, duble,380,net ,tv,lampi diferite modele ,montez senzori de miscare si crebusculari,trasee de cablu prin tub ,pvc,copex ,canalet,schimb tablouri vechi cu cele cu sigurante automate de calitate ,execut impamantari si paratrasnete
Radu C.

Radu C.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Verificare PRAM/Emitem buletine de verificare PRAM Executie instalatii electrice interioare/exterioare Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice. Executie Instalatii de Impamantare si Paratrasnet. Iluminat scari de bloc cu senzori. Reparatii sau schimbare tablou electric. Verificare Instalatii electrice Schimbare aparataj vechi(prize,intrerupatoare,lampi,etc). Montaj circuit suplimentar (aer conditionat,cuptor electric). Iluminat exterior pentru terase, gradini etc. Verificar
DUMITRU IULIAN  G.

DUMITRU IULIAN G.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Lucrez in domeniu de 15 ani și sunt autorizat ANRE.EXECUT INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE SI IN CONSTRUCTII.
Andrei C.

Andrei C.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Instalația electrică este și va fi întotdeauna foarte importanta, riscul unui incendiu cauzat de improvizații este foarte crescut, prin urmare trebuie făcută de profesioniști. Aici intervin eu. Trebuie lăsați deoparte meseriașii de ocazie.Experienta de peste 15 ani in domeniu, alaturi de o autorizație ANRE ar trebui sa fie suficientă pentru a mă recomanda.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Diana Morarasu
Instalatii Electrice   19/12/2019

Numai cuvinte de lauda, atit pentru platforma homerun, cit si pentru domnul Ciprian Calin. Punctualitate, seriozitate, profesionalism , putere de munca si rabdare - si a avut nevoie, caci o lucrare aparent simpla s-a dovedit a fi infinit mai complicata din cauza vechimii blocului si a instalatiei. Pretul a fost mai mult decit corect, ba chiar m-am simtit eu prost pentru ca desi a muncit din greu patru ceasuri, a cerut suma pe care o stabilisem initial. Recomand cu toata caldura!

         
Oana Buzoianu
Instalatii Electrice   23/09/2019

Profesionist de incredere. Se tine de treaba si de cuvant. In plus, are umor, a fost placut sa lucrez cu el 😊. Recomand.

         
Maria Bălașa
Instalatii Electrice   28/08/2019

Foarte profesionist ca electrician și în plus a venit punctual la ora stabilită, manierat. Sigur voi mai apela la dânsul. Recomand.

         
Geanina Jecan
Instalatii Electrice   08/12/2017

Foarte prompt si profi! Recomand cu toata increderea. Electricianul, dl. Norbert reparat mica defectiune pe care o aveam la masina de spalat si ne-a oferit sfaturi f bune ce sa facem pe viitor ca sa nu mai avem probleme!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit