Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Iași

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

101 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Iași.

CERE 3 OFERTE
Fixful

Fixful

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Executam instalatii electrice la cele mai inalte standarde.Specialisti in instalatii smart,mentenanta si servicii electrice
Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
Cristian  Constantin

Cristian Constantin

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pentru calitate, prudență, sociabilitate și pentru vasta experienta atât peste hotare cât și în țară.
Radu Chelaru

Radu Chelaru

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Verificare PRAM/Emitem buletine de verificare PRAM Executie instalatii electrice interioare/exterioare Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice. Executie Instalatii de Impamantare si Paratrasnet. Iluminat scari de bloc cu senzori. Reparatii sau schimbare tablou electric. Verificare Instalatii electrice Schimbare aparataj vechi(prize,intrerupatoare,lampi,etc). Montaj circuit suplimentar (aer conditionat,cuptor electric). Iluminat exterior pentru terase, gradini etc. Verificar
Neculai Chirica

Neculai Chirica

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Clienților mei in afară de servicii de calitate ,ofer seriozitate maxima și prețuri modice. Le ofer consultanta și ai indrum spre opțiunea cea mai benefică pentru ei .
Cristi Danila

Cristi Danila

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pe lângă instalația electrica deja clasica a-și putea spune ofer servicii de proiectare și execuție a instalațiilor electrice de tip smart home. I stalatii de securitate, supraveghere video, control acces, plus alte produse ce îți transforma și ușurează viata.
Mihai Păsărel

Mihai Păsărel

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Avand o vasta experienta in domeniu, execut si ofer servicii de reparatie si mentenanta in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor dupa cerintele clientului in concordanta cu ultimele normative de siguanta. studii si calificari -electrician constructie intretinere si reparatie -inginer in tehnologia constructiilor de masini(G Asachi Iasi)
Adrian Singher

Adrian Singher

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Instalatii electrice complete si de calitate ,montez aparatura electrica ( intrerupatoare simple ,duble ,cap scara cap cruce,prize simple, duble,380,net ,tv,lampi diferite modele ,montez senzori de miscare si crebusculari,trasee de cablu prin tub ,pvc,copex ,canalet,schimb tablouri vechi cu cele cu sigurante automate de calitate ,execut impamantari si paratrasnete
Mihai Marius Hodoroabă

Mihai Marius Hodoroabă

Instalații Electrice · Movileni, Iași
Ofer calitatea lucrări. Instalația electrică pe care o fac este de generație nouă cu calcule foarte precise.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina D.
Instalații Electrice   28/02/2021

Am fost foarte multumita. Unul din corpurile de iluminat, desi era in cutie avea un mic defect. Domnul Zorila a remediat problema si ne-a dat sfaturi si pentru viitor. Recomand

         
Stoian I.
Instalații Electrice   19/02/2021

Lucrarea a fost executata conform normelor,incadrata in termenul stabilit!Sunt foarte multumit de lucrarea in sine,recomand cu incredere!

         
Prundeanu L.
Instalații Electrice   18/02/2021

Consider că e o persoană serioasă, şi-a văzut de treabă, a lucrat bine, în final totul a fost ok. Dacă o să mai fie nevoie, o să mai colaborăm şi pe viitor. Îl recomand.

         
Stefan H.
Instalații Electrice   08/01/2021

Peste asteptarile mele, Dl, Marius nu numai ca a facut o treaba foarte buna dar a adus si un plus de valoare procesului de renovare a apartamentului. Se poate observa foarte bine experienta si profesionalismul in lucrarea efectuata, sunt foarte incantat.

         
Adina S.
Instalații Electrice   03/01/2021

Foarte multumita de rezultat! Dl. Munteanu a evaluat lucrarea si a venit cu sugestii si recomandari de ordin tehnic si de siguranta, pe baza planului de modificari de la arhitect. Echipa a lucrat profesionist, curat si a gasit solutii la situatii neprevazute, aparute in timpul lucrarii. Recomand cu mare caldura, e o echipa de nota 10!

         
Victor M.
Instalații Electrice   26/12/2020

Dl Ghebaura este superprofesionist ( este inginer de profesie) ! Foarte serios, a respectat termenele, a lucrat foarte curat si ingrijit. S-a ocupat personal de procurarea materialelor si de executia lucrarii. Recomand cu incredere, mai ales celor pretentiosi.

         
Mihaela-elena B.
Instalații Electrice   25/12/2020

Lucrare realizată foarte bine. A ținut cont de cerințele noastre, a propus îmbunătățiri la planul inițial și a reușit sa se încadreze bine în timp. Suntem foarte mulțumiți.

         
Aurelian N.
Instalații Electrice   27/11/2020

Lucrarea ce a fost executata denota promptitudine ,experiența ,lucru de buna calitate grija de client .RECOMAND CU SUCCES!!!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit