Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Iași

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

108 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Iași.

CERE 3 OFERTE
Fixful

Fixful

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Executam instalatii electrice la cele mai inalte standarde.Specialisti in instalatii smart,mentenanta si servicii electrice
Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
Neculai Chirica

Neculai Chirica

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Clienților mei in afară de servicii de calitate ,ofer seriozitate maxima și prețuri modice. Le ofer consultanta și ai indrum spre opțiunea cea mai benefică pentru ei .
Mihai Păsărel

Mihai Păsărel

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Avand o vasta experienta in domeniu, execut si ofer servicii de reparatie si mentenanta in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor dupa cerintele clientului in concordanta cu ultimele normative de siguanta. studii si calificari -electrician constructie intretinere si reparatie -inginer in tehnologia constructiilor de masini(G Asachi Iasi)
DUMITRU IULIAN GROZA

DUMITRU IULIAN GROZA

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Lucrez in domeniu de 15 ani și sunt autorizat ANRE.EXECUT INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE SI IN CONSTRUCTII.
Cristian Constantin

Cristian Constantin

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pentru calitate, prudență, sociabilitate și pentru vasta experienta atât peste hotare cât și în țară.
Adrian Singher

Adrian Singher

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Instalatii electrice complete si de calitate ,montez aparatura electrica ( intrerupatoare simple ,duble ,cap scara cap cruce,prize simple, duble,380,net ,tv,lampi diferite modele ,montez senzori de miscare si crebusculari,trasee de cablu prin tub ,pvc,copex ,canalet,schimb tablouri vechi cu cele cu sigurante automate de calitate ,execut impamantari si paratrasnete
Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Instalația electrică este și va fi întotdeauna foarte importanta, riscul unui incendiu cauzat de improvizații este foarte crescut, prin urmare trebuie făcută de profesioniști. Aici intervin eu. Trebuie lăsați deoparte meseriașii de ocazie.Experienta de peste 15 ani in domeniu, alaturi de o autorizație ANRE ar trebui sa fie suficientă pentru a mă recomanda.
Radu Chelaru

Radu Chelaru

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Verificare PRAM/Emitem buletine de verificare PRAM Executie instalatii electrice interioare/exterioare Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice. Executie Instalatii de Impamantare si Paratrasnet. Iluminat scari de bloc cu senzori. Reparatii sau schimbare tablou electric. Verificare Instalatii electrice Schimbare aparataj vechi(prize,intrerupatoare,lampi,etc). Montaj circuit suplimentar (aer conditionat,cuptor electric). Iluminat exterior pentru terase, gradini etc. Verificar
Cristi Danila

Cristi Danila

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pe lângă instalația electrica deja clasica a-și putea spune ofer servicii de proiectare și execuție a instalațiilor electrice de tip smart home. I stalatii de securitate, supraveghere video, control acces, plus alte produse ce îți transforma și ușurează viata.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Adrian M.
Instalații Electrice   18/04/2021

Prezență plăcută si foarte amabil.S-a remarcat prin punctualitate,profesionalism si seriozitate,recomand cu incredere !

         
Anamaria C.
Instalații Electrice   26/03/2021

Domnul Sandor a fost foarte punctual. Treaba a fost făcută exemplar și la un preț foarte bun, am fost foarte mulțumită. O să mai apelez la serviciile dansului pe viitor.

         
Adrian H.
Instalații Electrice   21/03/2021

Am avut o problemă cu instalația electrică în casă, ulterior mi-am dat seama că e un pic mai complicat. Era un contact întrerupt pe undeva, iar domnul Elvis a verificat între doze contactul între fiecare fază, un proces foarte meticulos și dificil. La final am făcut inginerie inversă la toată rețeaua din casă. Voi mai apela, cu siguranță! Foarte mulțumit!

         
Cristina D.
Instalații Electrice   28/02/2021

Am fost foarte multumita. Unul din corpurile de iluminat, desi era in cutie avea un mic defect. Domnul Zorila a remediat problema si ne-a dat sfaturi si pentru viitor. Recomand

         
Carmen F.
Instalații Electrice   07/02/2021

Am avut norocul de a da peste un om minunat. Știe bine ce are de făcut, eficient, rapid în execuție, nu pierde timpul, nu face pauze și comparativ cu alții practică prețuri decente. A montat 17 corpuri de iluminat într-un timp record. Dacă aveți nevoie de un bun meseriaș, căutați-l . Mergeți la sigur! Veți fi cu siguranță mulțumiți.

         
Alexandru S.
Instalații Electrice   22/01/2021

Alexandru S. 22. 01. 2021 Am solicitat un electrician pe Homerun și din patru oferte am ales-o pe cea mai realistă în aprecierea sumei finale. Domnii Costel Munteanu, tatăl și Iosif Munteanu, fiul sunt excelenți profesioniști, care pe deasupra știu să explice lucrurile clar și să-ți ofere sugestii atunci când este nevoie. Aprecierile lor s-au dovedit realiste pe tot parcursul lucrării, execuția a fost promptă, elegantă și finalizată la timp. Îi recomand cu tărie!

         
Catana I.
Instalații Electrice   12/01/2021

Foarte prompți, tehnicianul a lucrat foarte îngrijit și a găsit soluția optima de montare. Comunicarea cu departamentul facturare excelenta!Sunteți prima optiune Va mulțumesc!

         
Adrian E.
Instalații Electrice   05/11/2020

Electrician de incredere! Eram sceptic sa aleg de aici pe cineva sa-mi faca instalatia electrica la un apartament de 2 camere. L-am ales pe Alex si sunt foarte multumit de ce a facut. Am stiut de la inceput cum vreu instalatia electrica iar colaborarea a decurs exemplar. Recomand si eu alaturi de celalalte persoane care au mai scris aici.

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit