Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

86 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
Mihai Marius Hodoroabă

Mihai Marius Hodoroabă

Instalații Electrice · Movileni, Iași
Ofer calitatea lucrări. Instalația electrică pe care o fac este de generație nouă cu calcule foarte precise.
Fixful

Fixful

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Executam instalatii electrice la cele mai inalte standarde.Specialisti in instalatii smart,mentenanta si servicii electrice
Mihai Păsărel

Mihai Păsărel

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Avand o vasta experienta in domeniu, execut si ofer servicii de reparatie si mentenanta in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor dupa cerintele clientului in concordanta cu ultimele normative de siguanta. studii si calificari -electrician constructie intretinere si reparatie -inginer in tehnologia constructiilor de masini(G Asachi Iasi)
Cristian  Constantin

Cristian Constantin

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pentru calitate, prudență, sociabilitate și pentru vasta experienta atât peste hotare cât și în țară.
Adrian Singher

Adrian Singher

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Instalatii electrice complete si de calitate ,montez aparatura electrica ( intrerupatoare simple ,duble ,cap scara cap cruce,prize simple, duble,380,net ,tv,lampi diferite modele ,montez senzori de miscare si crebusculari,trasee de cablu prin tub ,pvc,copex ,canalet,schimb tablouri vechi cu cele cu sigurante automate de calitate ,execut impamantari si paratrasnete
Radu Chelaru

Radu Chelaru

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Verificare PRAM/Emitem buletine de verificare PRAM Executie instalatii electrice interioare/exterioare Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice. Executie Instalatii de Impamantare si Paratrasnet. Iluminat scari de bloc cu senzori. Reparatii sau schimbare tablou electric. Verificare Instalatii electrice Schimbare aparataj vechi(prize,intrerupatoare,lampi,etc). Montaj circuit suplimentar (aer conditionat,cuptor electric). Iluminat exterior pentru terase, gradini etc. Verificar
Cristi Danila

Cristi Danila

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pe lângă instalația electrica deja clasica a-și putea spune ofer servicii de proiectare și execuție a instalațiilor electrice de tip smart home. I stalatii de securitate, supraveghere video, control acces, plus alte produse ce îți transforma și ușurează viata.
Neculai Chirica

Neculai Chirica

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Clienților mei in afară de servicii de calitate ,ofer seriozitate maxima și prețuri modice. Le ofer consultanta și ai indrum spre opțiunea cea mai benefică pentru ei .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Dragos Vulgaris
Instalații Electrice   17/09/2020

Recomand cu toata încrederea. Un electrician acreditat, foarte priceput, capabil sa rezolve orice problema.

         
Popescu Valentin
Instalații Electrice   12/09/2020

Am avut de inlocuit coloana de curent intre panoul enel si panoul din apartament. Sunt multumit de lucrare, am stiut dinainte cat ma costa lucrarea si consider ca a facut o lucrare buna, de asemenea domnul a facut reparatii si curat dupa terminarea lucrarii.

         
Sandra Paduraru
Instalații Electrice   05/09/2020

Apreciez promptitudinea, seriozitatea si expertiza oferite, precum si rapiditatea in executarea lucrarii. Comunicare excelenta, recomand cu incredere!

         
Viorel Stroe
Instalații Electrice   02/09/2020

Lucreaza foarte bine . Stie exact cum sa realizeze cerintele clientului . Are sfaturi si sugestii foarte bune .

         
Gabriela Dumitru
Instalații Electrice   08/08/2020

O persoana foarte parolista si profesionista. Am fixat intalnirea pentru ora 12, exact atunci am fost sunata. A venit, a lucrat frumos, curat, ordonat, cu mult calm. Il recomand cu sinceritate.

         
IULIAN OLARU
Instalații Electrice   03/08/2020

Lucrarea a fost proiectata si executata cu incadrarea in termenul stabilit si parametrii profesionali de exceptie.Au fost respectate normele de executie conforme cu legislatia in vigoare in ceea ce priveste modul de executatre a instalatiilor electrice.Sunt placut suprins si incantat ca mai sunt oameni de un inalt nivel profesional .Îl recomand cu intreaga convingere viitorilor beneficiari ! Succes !

         
Laurentiu Meleca
Instalații Electrice   21/07/2020

Am nu mai laude pentru domnul Zorila.Puncual,foarte priceput.Pentru lucrarea executata ii dau nota 10.

         
Andrei Negrea
Instalații Electrice   18/07/2020

Am colaborat super ok pentru refacerea instalatiei electrice pe cupru la un ap cu 3 camere, 2 bai, bucatarie si balcon. A venit si cu unele idei noi de amenajare a apartamentului si a realizat unele lucrari extra fara probleme. Recomand.

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit