Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

88 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
Mihai Marius Hodoroabă

Mihai Marius Hodoroabă

Instalații Electrice · Movileni, Iași
Ofer calitatea lucrări. Instalația electrică pe care o fac este de generație nouă cu calcule foarte precise.
Cristi Danila

Cristi Danila

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pe lângă instalația electrica deja clasica a-și putea spune ofer servicii de proiectare și execuție a instalațiilor electrice de tip smart home. I stalatii de securitate, supraveghere video, control acces, plus alte produse ce îți transforma și ușurează viata.
Neculai Chirica

Neculai Chirica

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Clienților mei in afară de servicii de calitate ,ofer seriozitate maxima și prețuri modice. Le ofer consultanta și ai indrum spre opțiunea cea mai benefică pentru ei .
Fixful

Fixful

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Executam instalatii electrice la cele mai inalte standarde.Specialisti in instalatii smart,mentenanta si servicii electrice
Cristian  Constantin

Cristian Constantin

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Pentru calitate, prudență, sociabilitate și pentru vasta experienta atât peste hotare cât și în țară.
Adrian Singher

Adrian Singher

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Instalatii electrice complete si de calitate ,montez aparatura electrica ( intrerupatoare simple ,duble ,cap scara cap cruce,prize simple, duble,380,net ,tv,lampi diferite modele ,montez senzori de miscare si crebusculari,trasee de cablu prin tub ,pvc,copex ,canalet,schimb tablouri vechi cu cele cu sigurante automate de calitate ,execut impamantari si paratrasnete
Mihai Păsărel

Mihai Păsărel

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Avand o vasta experienta in domeniu, execut si ofer servicii de reparatie si mentenanta in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor dupa cerintele clientului in concordanta cu ultimele normative de siguanta. studii si calificari -electrician constructie intretinere si reparatie -inginer in tehnologia constructiilor de masini(G Asachi Iasi)
Radu Chelaru

Radu Chelaru

Instalații Electrice · Iasi, Iași
Verificare PRAM/Emitem buletine de verificare PRAM Executie instalatii electrice interioare/exterioare Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice. Executie Instalatii de Impamantare si Paratrasnet. Iluminat scari de bloc cu senzori. Reparatii sau schimbare tablou electric. Verificare Instalatii electrice Schimbare aparataj vechi(prize,intrerupatoare,lampi,etc). Montaj circuit suplimentar (aer conditionat,cuptor electric). Iluminat exterior pentru terase, gradini etc. Verificar
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Aurelian N.
Instalații Electrice   27/11/2020

Lucrarea ce a fost executata denota promptitudine ,experiența ,lucru de buna calitate grija de client .RECOMAND CU SUCCES!!!

         
Teodora S.
Instalații Electrice   21/10/2020

Servicii profesionale de o calitate exceptionala, promptitudine, seriozitate, ingeniozitate in gasirea celor mai bune solutii, calm si rabdare in a explica si a decide impreuna cu solicitantul cea mai buna varianta a lucrarii, pret rezonabil. As fi vrut sa existe optiunea cu 10 stele, dar nu pot face decat o recomandare din tot sufletul. Felicitari si multumesc pentru tot!

         
Adrian P.
Instalații Electrice   08/10/2020

Mai mult decat multumit. As fi dat 6 stele din 5 daca era posibil. Lucrarea a incaput pe mana unui profesionist, care mi-a explicat in prima faza toate scenariile posibile si desemenea am primit explicatii si pe timpul lucrarii. In mod cert voi mai apela de cate ori va mai fi nevoie. Multumesc!

         
Doru I.
Instalații Electrice   07/10/2020

Electricianul a înțeles exact ceea ce îmi doream, drept urmare rezultatul a fost cel scontat. Mulțumit pentru faptul că am fost complet informat înainte, despre eventualele probleme ce ar putea interveni pe parcursul lucrării. Deasemenea am primit informații complete și clare despre ce conține tabloul electric. Mulțumit de prestație! Recomand cu încredere!

         
Remus D.
Instalații Electrice   02/10/2020

Alex a fost profesionist si prompt, m-a ajutat cu sfaturi, idei noi care nu le luasem in considerare. A lucrat eficient si curat cu minim de spart perete chiar daca a fost nevoie de cativa metri buni de cablu nou de tras si instalare de panou de sigurante. S-a adaptat usor si a venit cu solutii in cazul in care cerintele s-au modificat. Am primit garantie si mentenanta pentru munca depusa si toate instalatiile. Orice problema sau nelamurire am avut Alex a fost dispus sa o clarifice. Il recomand cu drag pe Alex

         
Frunza B.
Instalații Electrice   30/09/2020

Profesionalism si seriozitate. Am primit sfaturi utile si soluțiile cele mai potrivite pt problema întâmpinată.

         
Mircea F.
Instalații Electrice   26/09/2020

Un om deosebit.Om parolist.Nu a intarziat niciodata . Un om transparent si cu multe idei bune. De un real folos daca vrei sa-ti modernizezi ceva ,d.p.d.v. electric, mai aproape mileniului in care traim. Multumesc atat lui Florin cat si site-ului Homerun

         
Dragos V.
Instalații Electrice   17/09/2020

Recomand cu toata încrederea. Un electrician acreditat, foarte priceput, capabil sa rezolve orice problema.

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit