Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

70 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
Mihai P.

Mihai P.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Avand o vasta experienta in domeniu, execut si ofer servicii de reparatie si mentenanta in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor dupa cerintele clientului in concordanta cu ultimele normative de siguanta. studii si calificari -electrician constructie intretinere si reparatie -inginer in tehnologia constructiilor de masini(G Asachi Iasi)
Cristian  C.

Cristian C.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Pentru calitate, prudență, sociabilitate și pentru vasta experienta atât peste hotare cât și în țară.
Adrian S.

Adrian S.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Instalatii electrice complete si de calitate ,montez aparatura electrica ( intrerupatoare simple ,duble ,cap scara cap cruce,prize simple, duble,380,net ,tv,lampi diferite modele ,montez senzori de miscare si crebusculari,trasee de cablu prin tub ,pvc,copex ,canalet,schimb tablouri vechi cu cele cu sigurante automate de calitate ,execut impamantari si paratrasnete
Radu C.

Radu C.

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Verificare PRAM/Emitem buletine de verificare PRAM Executie instalatii electrice interioare/exterioare Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice. Executie Instalatii de Impamantare si Paratrasnet. Iluminat scari de bloc cu senzori. Reparatii sau schimbare tablou electric. Verificare Instalatii electrice Schimbare aparataj vechi(prize,intrerupatoare,lampi,etc). Montaj circuit suplimentar (aer conditionat,cuptor electric). Iluminat exterior pentru terase, gradini etc. Verificar
Fixful

Fixful

Instalatii Electrice · Iasi, Iasi
Executam instalatii electrice la cele mai inalte standarde.Specialisti in instalatii smart,mentenanta si servicii electrice
Mihai Marius H.

Mihai Marius H.

Instalatii Electrice · Movileni, Iasi
Ofer calitatea lucrări. Instalația electrică pe care o fac este de generație nouă cu calcule foarte precise.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ionut Achim
Instalatii Electrice   01/06/2020

Bun profesionist. Amabil și cu bun simț. Sunt foarte mulțumit de rezultat, aș apela oricând la serviciile dânsului.

         
Cristina Radulescu
Instalatii Electrice   25/05/2020

Seriozitate, promptitudine, rapiditate, profesionalism! Am fost socata de experienta pozitiva, a fost peste asteptari! Nu credeam ca mai gasim in Romania asa profesionisti! Multumesc mult !

         
Liviu NEGULESCU
Instalatii Electrice   19/05/2020

Foarte multumit de modul cum am discutat si stabilita detaliile. Din nefericire, a trebuit sa parasesc localitatea si nu am efectuat efectiv lucrarea.

         
Diana Marinache
Instalatii Electrice   22/03/2020

Am fost foarte mulțumiți de domnul Nistor, este foarte comunicativ, răspunde la orice întrebare, indiferent cât de puerilă este, și oferă explicații pertinente, foarte profesionist și amabil. Cu siguranță vom mai apela la dânsul pe viitor. Prețul a fost corect, foarte binevoitor și vine cu soluții bune.

         
Silviu Ciocoiu
Instalatii Electrice   21/03/2020

Am fost foarte multumit de serviciile efectuate si de colaborare. Un electrician cu foarte multa experienta in care puteti avea incredere.

         
Dragos Andreescu
Instalatii Electrice   28/02/2020

A venit cand am stabilit - chiar mai repede decat programasem initial. A rezolvat totul foarte repede si lucrarile au fost executate calitativ. Este o persoana cu care se poate comunica extrem de bine si de usor. Din toate punctele de vedere a fost impecabil!

         
Diana Morarasu
Instalatii Electrice   19/12/2019

Numai cuvinte de lauda, atit pentru platforma homerun, cit si pentru domnul Ciprian Calin. Punctualitate, seriozitate, profesionalism , putere de munca si rabdare - si a avut nevoie, caci o lucrare aparent simpla s-a dovedit a fi infinit mai complicata din cauza vechimii blocului si a instalatiei. Pretul a fost mai mult decit corect, ba chiar m-am simtit eu prost pentru ca desi a muncit din greu patru ceasuri, a cerut suma pe care o stabilisem initial. Recomand cu toata caldura!

         
Oana Buzoianu
Instalatii Electrice   23/09/2019

Profesionist de incredere. Se tine de treaba si de cuvant. In plus, are umor, a fost placut sa lucrez cu el 😊. Recomand.

Servicii Similare
Instalatii Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit