Top 10 Electricieni În Iasi | Home Run

Top 10 Electricieni În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

44 Electricieni sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Sc Fine Living House S.r.l

Sc Fine Living House S.r.l

Electrician · Iasi, Iasi
Oferim servicii profesionale la prețuri competitive, iar toate lucrările noastre beneficiază de garanție și certificat de conformitate.
ELEGREEN TECH SRL

ELEGREEN TECH SRL

Electrician · Iasi, Iasi
Solutii profesionale de ultima generatie. Eficienta . Garantie. Echipa profesionala dornica de afirmare si expandere pe tot teritoriul judetului Iasi.
Roxana M.

Roxana M.

Electrician · Iasi, Iasi
Electrician autorizat cu experienta ,repar si ut instalatii electrice ,inlocuiesc coloanele de alimentare cu modernizarea contorului si a tabloului cu sigurante,circuite separate,prize ,corpuri iluminat,senzori de prezenta,contori pasanti,protectii diferentiale impotriva electrocutarii,montari si reparatii cabluri subterane de alimentare, proiecte ptr. autorizatie racord electric, bransamente, documentatii necesare racordarii la retea.Cele mai bune preturi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Cristian Velicu
Electrician   11/11/2019

A fost o experienta foarte placuta sa lucrez cu acest om. Foarte corect , punctual , lucreaza profesionist si rezultatele sunt pe masura . Recomand cu multa caldura .Voi apela la dansul si cu alta ocazie

         
Doina Dumitrescu
Electrician   08/11/2019

Sunt foarte multumita de serviciul furnizat. A fost realizat cu profesionalism si rapiditate, iar comunicarea cu dl. Carata a fost foarte buna.

         
Mocanu Ana Maria
Electrician   07/11/2019

Super ok, am avut de făcut instalația electrica la baie și bucătărie, după vocea de la telefon părea copil.., era un tânăr ok, educat,, serios și super cuminte, nu ca cei din ziua de azi.. A lucrat repede și bine, îl recomand din toată inima și mă bucur că mai există tineri ca el care muncesc cinstit și își fac părinții mândri. #Respect. Recomand din toată inima.

         
Cristian Zafiu
Electrician   04/11/2019

Super Profesionist, il recomand cu incredere! De incredere, foarte punctual, respecta termenul de punere in functiune, preturi manopera reale. Specialist autorizat PRAM.

         
Dan Popescu
Electrician   03/11/2019

Un om extraordinar , foarte serios , punctual . A făcut exact cum ne-am înțeles. Oferă sfaturi și soluții pentru cei care nu sunt deciși. Recomand cu căldură. O să apelez la el ori de câte ori voi avea nevoie .

         
Carmen Todica
Electrician   18/10/2019

Recomand electricianul Cosmin Pascu deoarece a fost prompt, serios, a utat lucrarea asa cum mi-am dorit si pretul a fost echilibrat. Voi mai apela la serviciile acestuia,

         
Ana Dumitru
Electrician   01/10/2019

Aam mai trimis o evaluare. la prima ora. Am fost f. multumita de serviciile prestate. Domnul in cauza este o persoana politicoasa, se tine de cuvint, este un adevarat profesionist. Il recomand cu caldura .

         
Raluca Pop
Electrician   14/08/2019

Raport calitate-preț excelent. Lucrarea (montarea a 2 candelabre) a fost realizată cu profesionalism și rapid, iar interacțiunea cu domnul Gabriel a fost fără probleme. Recomand!

Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit